Pe 14.10.2011 TPS-Jokerit

  • 15 431
  • 77

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kas näin, vanha ysäriklassikko siis tarjoiltavana huomenna Helsingin Kauppiaiden Areenalla.

TPS lähtee peliin hieman ristiriitaisin tunnelmin, ainakin fanin silmin. Viikko sitten otettiin ensin ryöstöretkimäinen voitto Isomäeltä ja heti seuraavana päivänä sai HIFK kyytiä viljasiillossa. Tiistaina kuitenkin palattiin maanpinnalle ja Raksilasta tuotiin tuliaisina vitutusta ja 0 pistettä.

Jokerit on mun silmiin ollut vakuuttava koko kauden, mitä nyt HIFK veikin stadin viimeisimmän mittelön nimiinsä. Jokerit on siis ehdottomasti ennakkosuosikki tähän peliin verrattuna epätasaiseen kotijoukkueeseen.

Noh, miten sitten saataisiin heitettyä kapuloita narrin rattaisiin. Jokerit ei kovin helpolla yleensä Turusta ole hakenut pisteitä, joten tiukkaa matsia odotan kuitenkin nytkin. Jos Erkan armeija tulee vielä aavistuksen verran takki levällään Artukaisiin niin pelin luonne voi muuttua ainakin jos kotijoukkue hyödyntää tämän mahdollisen seikan kovalla liikkeellä. Jokereiden hyökkäysarsenaali on hirmuinen, joten puolustuksessa on pelattava ehjä 60 minuuttinen, jottei Jokerit pääse mielin valloin kurvailemaan TPS-pakistossa. Schwarzin olisi myös syytä onnistua, jos hän maalissa on.

Jokereiden heikkoudeksi lasken pakiston. Siellä on mm. Masto, jota ei voinyt kehua ainakaan puolustushalukkuudestaan Tepsin aikoina ja jos hän löysäilee samalla tavalla niin ehdottomasti painetta heti vain. Nuorta svedua tulisi myös painostaa, siellä voi kiekko pomppia mihin sattuu kun vedetään kovalla höyryllä päälle. Nyt kuitenkaan maalintekopaikkojen tuhlailuun ei ole varaa vaan toivon, että kovalla prosentilla saataisiin verkko värisemään Kilpeläisen selän takana.

-Nyt ei ole vitosiin eikä turhiin kakkosiin varaa.
-Kiekkoa maalille ja reboundit sisään, yksinkertainen on tehokasta.
-Puolustus pidettävä tiiviinä niin Lahdet ja Eavesit eivät pääse hyödyntämään isoa kenttää.

3-4 valitettavasti Jokereille, mutta toivottavasti Tepsin kovan taistelun jälkeen.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Ainoa hyvä puoli tässä pelissä TPS:n kannalta on se, ettei ottelun häviämisestä voi menettää pisteitä. 0p on oiva tulos tästä pelistä. Niinkuin Pavlikovsky totesi, Lahti, Eaves ja iso kenttä kuulostaa hyvin ikävältä kombolta. Myös Rita saattaa olla aika vittumainen pysäytettävä päästessään vauhtiin. Nyt tuli turpaan. Toivottavasti joukkuueella on sama asenne, niin ettei tappion käsittelyyn mene liian paljon aikaa silmällä pitäen huomista peliä Kuopiossa(joka sekään ei varsinaisesti ole kovin helppo peli).

Pahoittelut jos kuulostin negatiiviselta, mutta yritin kyllä tuoda posiitivisia puoliakin esiin.

Ps. Jos TPS voittaa tämän pelin syön seitsemän kiloa paskaa.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huomenna Jokereille tiedossa pakkovoitto, jotta orastava tappioputki saadaan katkaistua. Muutenkin nämä ns. helpot pisteet ovat aina olleet Jokereille hyvin vaikeita. TPS:ää mitenkään väheksymättä on pakko todeta, että joukkueiden materiaalit ovat kuin päivä ja yö. Ykkösketju näyttää Tepsillä olevan ihan hyvässä kunnossa (liigan sivujen mukaan) niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin. Muista ketjuista en hirveästi osaa sanoa mitään, joten jätettäköön se enemmän tietävien huoleksi.

Puolustuksesta on nostettava esiin nuori Rasmus Ristolainen, joka säväytti alkukaudesta iskemällä pari häkkiä Ilveksen verkkoon. HK-areenan valot taisivat kuitenkin olla liian kirkkaat, sillä ainakin minä olen saanut sellaisen kuvan, että kaverin peli on lähtenyt hienoiseen laskuun alkukauden huikeista otteista.

Pelit ovat ilmeisesti sujuneet ailahtelevaisesti, kun mm. Ässät ja HIFK pelit olivat voittokkaita, mutta viimeisin peli Kärppiä vastaan tappiollinen. Joka tapauksessa onnistuessaan Tepsillä on ainakin teoreettiset mahdollisuudet haastaa narrilauma. Se vaatisi tosin onnistumisia laajalla rintamalla ja huonoa peliä Kilpeläiseltä tai muuten vaan HIFK-pelin kaltaisia puolustuspään virheitä.

Jokereilla puolestaan on meneillään paras alkukausi miesmuistiin. Uskon, että Jokereiden kokoonpanon syvyys tulee ratkaisemaan huomisen pelin. Kauhuskenaario tietysti on, että avainpelaajat eivät syty näin merkityksettömään otteluun vaikka jokaisessa pelissä silmissä tulisikin kiilua täydet kolme pistettä ja oman pelin parantaminen. Toivottavasti Hardt on mukana jo huomenna, sillä ainakin allekirjoittanut kaipaa jo tanskalaista takaisin Filppulan ja Eavesin rinnalle. Ainakin toivoisin, että nelosketju Mäki-Heino-Tyrväinen pidettäisiin kasassa ja Ruuttua voitaisiin kokeilla jopa ykkösketjun laidalla.

Puolustuksesta löytyy Jokereiden suurimmat huolet etenkin Erosen ollessa lasaretin puolella. Nimiä ylösnostettaessa puolustuksemme huonoin lenkki on ehdottomasti ollut Klingberg, joka osoitti jälleen nuoruuden intonsa möhlimällä kiekon Mi. Granlundille paikallispelin alkuhetkillä. Muutenkin kaveri ehkä luottaa itseensä jopa hieman liikaa ja ratkaisut ovat usein vaikeampia ja vääriä. Uskon ja toivon, että huomenna TPS ei antaisi yhtä kovaa painetta tähän kaveriin kuin HIFK eilen. Muuten pidän meidän puolustusta suhteellisen tasapainoisena ja etenkin pakkipari Dehner - Nordlund on vakuuttanut ainakin minut.

Maalivahtipelistä en osaa sanoa paljoa, mutta uskon voivani väittää, että Kilpeläinen on tällä hetkellä parempi kuin Schwarz Tepsin maalilla. Kilpeläinen on pelannut hieman ailahtelevasti pitäen välillä nollat ja päästäen välillä 3-4 maalia taakseen. Ehjällä koko joukkueen 60 minuuttisella uskon Kilpeläisen pitävän kauden viidennen nollapelin.

Jännä peli tulossa, harmi etten pysty itse katsomaan. Toivottavasti Filppulaa ja Mastoa ei jännitä huominen paluu vanhan kotiyleisön eteen. ;) Ja toivotaan, että Jokerit ei pääse kovin useasti ylivoimalle, sillä sitä voisi jo pitää etuna Tepsille. On nimittäin niin hirvittävän näköistä peli sillä sektorilla.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ps. Jos TPS voittaa tämän pelin syön seitsemän kiloa paskaa.

Eli tiedossa selkeä voitto TPS:lle!

Tämä on näitä matseja, jonka ennakoissa kaikki ovat liian varmoja toisen voitosta. Tepsillekin taitaa olla eduksi, että saa lähteä kotipeliinsä selkeän altavastaajan asemasta. Eipä joukkue ainakaan noissa "pakkovoittopeleissä" ole loistanut.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jahas, hankala matsi edessä. Toivottavasti jätkät pelaa samalla sykkeellä kuin IFK:ta vastaan, ilman virheitä vain. Tosin Tepsi ei yhtä herkästi varmasti rokota kuin IFK. Kyllähän tuolta pitää se kolme pistettä tuoda. Optimaalisin olisi sellainen neljän maalin johto ensimmäisen erän jälkeen ja sitten säästöliekillä jo katseet lauantaihin.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ehjällä koko joukkueen 60 minuuttisella uskon Kilpeläisen pitävän kauden viidennen nollapelin.
Toivottavasti pelaajilla ei ole yhtä paljon rotsi auki kun faneilla. Tepsi voitti jullit viikko sitten niin miksi ei voittaisi Jokereita? Jos Jokereilta puuttuu tappamisenmeininki maalin edessä kuten julleja vastaan niin aika lähellä on tappio turkusesta. Jos rotsit pidetään kiinni ja painetaan hommia koko peli niin suurella todennäköisyydellä voitetaan, mutta missään nimessä ei tule helppo peli Jokereille!
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Jokerit tänään:

Mäki - Filppula - Eaves
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Ruutu - Hahl - Rita
Ruuttu - Tyrväinen - Heino

Nordlund - Dehner
Kivistö - Väänänen
Niemi - Klingberg

Kilpeläinen (Tuohimaa)

Eli Hardt sivussa edelleen, tietysti Eronenkin, mutta se oli tiedossa. Mm..
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Tunnelmat on kuin Lottoarvontaa odotellessa. Tietää ettei sieltä mitään tule, mutta kuitenkin tuumailee, että mitä jos.

Piiparina näemmä Levonen, joka toivottavasti tarkoittaa, että luisteluratojen satunnaisesta kohtaamisesta ei mene pilli syljestä tukkoon männä viikonlopun tapaan. Vaikea tottua ajatukseen, että tuo voi olla tänä vuonna ja tässäkin pelissä Tepsin etu, vaikkei tosin Narritkaan kalpene törmäysosastolla.

Sikälimikäli turpaan tulee heti alussa kunnolla (~0-4...), niin saattapi olla viisainta riisua housut ja nostaa kädet ylös, niin ei ole sitten huomistakin peliä hävitty jo lentokoneessa.

Näillä hetkillä jänskättää eniten kokoonpano ja tarkemmin Vahalahden nimi. Sen verran on kokemusta Tepsin "pienistä" venähdyksistä ja varotoimenpiteistä, että en usko mihinkään ennen kuin ukko on vehkeet päällä kentällä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tepsi voitti jullit viikko sitten niin miksi ei voittaisi Jokereita?
Juuri näin. Tepsi voitti jullit, joilta me otimme kuokkaan. Lähtökohtaisesti tämä on helpot pisteet Tepsille.

Tällä hetkellä Jokereilla on ongelmia kaikilla sektoreilla. Tähän verrattuna Tepsin lievä tehottomuus on lasten leikkiä. Alakerrasta alkaen Kilpeläinen Jokerien maalilla on ihan kuutamolla, edellisessä pelissä torjuntaprossa 80 alapuolella, revi siitä - riva där! Kilpeläisen urakkaa ei paljon helpota pakiston hento ruotsalaisnuorukainen, joka luovuttaa kiekon pyydettäessä ja välillä pyytämättäkin. Huippuvahvistukseksi ja maalitykiksi hankittu Masto on todistetusti kerran osunut maalivahtiin, muut vedot ovat päätyneet plekseihin.

Hyökkäyksestä puuttuu syömähammas. Katselkaapa huviksenne vaikka liigan pistepörssiä, ei ole Jokeri-pelaajista ruuhkaa kärkipäässä ei. Ainoa edes hieman taitava ja maalintekijäksi ehkä laskettava ukko on tanskalainen ja lasaretissa. Jonkinlainen järjestelmällisyys auttaisi hyökkäyspäässä, mutta kun valmentajatkin ovat jo lähes luovuttaneet ja ovat julkisestikin sanoneet, että peli kulkee vain ajoittain. Tarkoittavat ilmeisesti sitä yhtä 36 sekunnin jaksoa Kalpa pelissä, jolloin peli näytti olevan uomissaan.

Jos tästä ilman loukkaantumisia ja pelkällä pisteluovutuksella selvitään niin hyvä juttu.

Pistähän maukka paremmaksi !
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Paha paikka, paha paikka. Jokereille ei tunnu kelpaavan piikkipaikka ja voi olla, että tappioputki saa jatkoa tänään. Näin olisi melko varmasti tapahtunut menneinä vuosina tässä tilanteessa, mutta toivotaan että kaikki on nyt toisin. Nordlundin on joka tapauksessa aika herätä ja skarpata entisessä kotihallissaan. Joko verkko tänään soisi? Samoin Klingberg ei voi kuin parantaa edellisestä pelistä ja sama koskee myös Filppulaa. Kilpeläinen ei ollut syyllinen keskiviikon tappioon, mutta toivoa sopii, ettei tänään mene sitä 3-4 maalia vaan max 1-2.

Ilta menee sohvalla kotistudiossa virvokkeita nauttien.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
TPS tänään..

#16 Michal Birner - #39 Tomas Plihal - #28 Ville Vahalahti
#87 Jarkko Hattunen - #27 Marko Virtala - #18 Jakub Cerny
#85 Ryan Stone - #71 Tapio Laakso - #12 Marko Anttila
#17 Mikko Laine - #19 Mika Viinanen - #75 Toni Mäkiaho

#4 Tomas Mojzis - #26 Markus Palmroth
#25 VM Vittasmäki - #24 Joni Tuominen
#22 Timo Seppänen - #55 Rasmus Ristolainen

#41 Aleksis Ahlqvist


- Stone ja Vahalahti palaavat kokoonpanoon, mutta vauhtikone Timo Salo näköjään sitten vuorostaan sivussa.
- Ahlqvist torjuu maalilla, which is nice.
- Toivotaan parasta, pelätään pahinta...
 

fabula

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juu kyllähän lähtökohdat ovat ne, että Jokerit lähtee kotimatkalle täyden pistepotin kera. Hirveästi en ole Jokereiden pelejä tällä kaudella seurannut, mutta ainakin tulosten valossa varsin mallikkaasti on alkukausi sujunut.

Toisaalta jos TPS saa samanlaisen taisteluilmeen kuin HIFK:ta vastaan ja kotiyleisöä on mukavasti paikalla omia kannustamassa, niin kyllähän tuossa pieneen yllätykseen on mahdollisuus. Tämä kyllä vaatii täydellistä onnistumista koko joukkueelta ja etenkin Ahlqvistilta erinomaista peliä. Lisäksi TPS:lle tuntuu sopivan paremmin tuo selkeänä altavastaajana oleminen, enemmän on pisteitä tullut peleistä joista niitä ei olla odotettu.

Mielenkiintoisia nimiä tänään ovat vanhassa kotihallissa pelaavat Nordlund ja Filppula, sekä tietenkin Ristolainen. Ja TPS:n ykköskentän tshekit, etenkin Plihal saisi ruveta kyllä tekemään niitä maalejakin.

Kaikki hallille kannustamaan!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
A-J lupasi keskiviikkona matsin jälkeisessä haastattelussa, että IFK-pelistä otetaan opiksi ja tullaan sisuuntuneina viikonlopun peleihin. Itse uskon tähän myös ja täten ennustelen täyttä pistepottia viikonlopulta.

Voittoisa ottelu perustuu tänään yksinkertaisesti siihen, että jatketaan pelin hallintaa ja nyt myös laitetaan kiekot tekopaikoista sisään. Peli voi kääntyä Tepsille, jos erikoistilanteet kusevat edelleen ja Kilpeläinen häviää siinä ohessa virkaveljelleen. Omalla tasollaan pelatessaan Jokerit tulee pelin voittamaan 9 kertaa 10:stä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jokereiden kohdalla en näe muuta ongelmaa ottelun suhteen kuin sen, että huominen kärkipeli pyörii mielessä liikaa ja tämäniltainen kamppailu nähdään ainoastaan alkupalana. Jos noin ei käy, niin kyllä Jokerit nappaa rutiinilla ja vähän säästelemälläkin voiton.
 

Malaco

Jäsen
Kyllähän tässä kotijoukkueella on vaikeat lähtökohdat. Peli ei ole tälläkään kaudella ollut kovin hyvää. Viime viikolla pari upeaa voittoa, mutta tiistaina Oulussa taas takkiin. Nyt Turkuun saapuu miljoonamiehistö, joilla tappio niskassa. Eiköhän Jokerit tee kaikkensa, ettei toista tappiota tule putkeen. Näistä astelmista ennustan Jokerien selkeetä voittoa, varsinkin jos pelin alku ei tahdo TPS:ltä sujua. Mikäli puoliväliin asti menee tasatahtiin, niin sen jälkeen kotijoukkue saattaa taistella ihan tosissaan voitosta.

Nordlund ei ole vielä tehnyt vissiin yhtään maalia. Tänään tuokin putki loppuu ja ikävällä tavalla ratkaisevassa paikassa. Kyllähän vanhassa kotihallissa täytyy maali tehdä, kun se tulee ihan rutiinina. Kysymys kuuluukin, tekeekö Masto maalin vanhasta tottumuksesta väärään päätyyn vai ei? Toivottavasti Masto ratkaisee pelin.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse en pääse töiden vuoksi paikalle ja harmittaa vietävästi. Kuitenkin paikalla ollessani antaisin kyllä Ilari Filppulalle standing ovationit, jos on esim. avauskentällisessä. Pahaa tehdä noin Jokeripelaajalle, mutta se mitä Ilu teki Turussa 2010 ei unohdu minulta koskaan!

Pelistä odotan tepsille erittäin vaikeaa ja epäilen parin kolmen maalin tappiota. TPS:n tulee pitää Jokerit alle kolmen maalin voittaakseen.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jokereiden heikkoudeksi lasken pakiston. Siellä on mm. Masto, jota ei voinyt kehua ainakaan puolustushalukkuudestaan

En kyllä tajua, miten vieläkin Jokerien heikkoutena on pakisto. Siellä on ainoastaan Klingberg tehny pahoja mokia välillä. Myös Masto pelasi huonoimman pelinsä Jokereissa keskiviikkona IFK:ta vastaan.

Ennen kauden alkua puhuttiin, että Jokerien puolustus olisi aika lapanen. Kyllä sieltä fyysisyyttä löytyy tarpeeksi, mutta tärkeintä on se, että liike ja kiekollinen taito on aivan huippua. Omista tullaan jatkuvasti parilla syötöllä pois tai sitten Dehner tai joku muu tulee vahvan liikkeensä ansioista pois omista.

Tähän mennessä pakisto on toiminut loistavasti muutamia hasardeja lukuunottamatta.

Ymmärssin kuitenkin pointtisi, että heikoin osa-alue on kyllä pakisto, mutta kyllä tähän mennessä se on ollut hyvä.

Tänään Filppulalle ja Mastolle onnistumisia, kiitos. TPS - Jokerit 1-6
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tässä on mahdollisuudet suurinumeroiseen voittoon tai sitten tasaiseen nyhjäämiseen, jos Ahlqvist pelaa uransa parhaimman pelin. Ei Tepsin peli tietenkään Ahlqvistin varassa ole, mutta aika paljon hänelläkin tänään riittää tekemistä mikäli haluaa joukkueensa voittavan. IFK-pelistä aivan varmasti otettu opiksi ja varmaan etunenässä Masto, jolla paljon näytönhaluja heikon IFK-pelin jälkeen. Voisi iskeä tänään sen kauan odotetun ensimmäisen maalinsa vielä vanhan jenginsä verkkoon, josko siitä itseluottamus vielä kasvaisi.

Jokainen jätkä painaa sata lasissa heti alussa, jotta näytetään turkkusen pojille mistä kana pissii. Nähtäväksi jää myöskin, että ottaako Ryan Stone kolmannen kerran peräkkäin 5+20. Tulosveikkaus TPS 0,1 - Jokerit 3,4
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Veikkaan että Ahlqvist pelaa tänään huippupelin ja torjuu kolme pistettä Tepsille samoin lukemin kuin HIFK:ä vastaan. Jokerit lienee matkassa hiukan väljähtäneellä asenteella kaikesta vakuuttelusta huolimatta. Varsinkin Nordlund lienee kusessa kun jännittää ja kaikkea. JOS vierasjoukkueella on asenne kunnossa eikä Kilpeläinen imuroi niin lukemat ovat luokkaa 1-6.

Porukkaa saisi olla lehtereillä ihan reilusti jottei narrein huutosakki vie ihan 100-0. Iso, paha TPS; nyt ei kannata jäähyillä.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Jokerit on selkeä suosikki, ei epäilystäkään. Yksittäinen ottelu on kuitenkin yksittäinen ottelu, joten jonkinlaiset saumat on meilläkin. Allekirjoittaneelle jopa kelpaa nolla pistettä, jos nähdään samanlainen ilme kuin HIFKiä vastaan. Silloin ei ole ilmaisia pisteitä jaossa, vaan mustelmia ja tilanteiden jälkeistä kähinää luvassa. Niin ja Stonen ulosajo.

Nyt siis ei muuta kuin Nordlundin haastattelu pukukoppiin pyörimään ja mastolle pari mojovaa niittiä heti pelin alkuun. Mitään hävittävää ei ole, joten ei muuta kuin pikkusikaa, sääntöjen rajamailla peluuta ja kovia niittejä. Missään maalintekokisassa ei ole jakoja, joten muita keinoja on etsittävä. Ahlqvistin nappipeli olisi tietenkin pisteitä ajatellen hyvä alku. Kiekkoa pitäisi pystyä kontroloimaan paljon, kuitenkaan omissa ei saisi tulla virheitä. Lisäksi pari mukavaa pomppua meille, epävarma Kilpeläinen ja hyvä startti peliin lisäisivät toiveita pisteistä.

Filppula on ilmeisesti ollut juuri niin maaginen, kuin osattiin odotellakin. Toivottavasti tänään on vaisumpi päivä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Edelliselle kirjoittajalle. Et Filppula oli tehoihin nähden tosi vaisu. Ja vähän alan olla jo huolissani että mitä tää meidän ykkössentteri on oikein kesällä tehnyt kun ei meinaa maaleja tulla millään.

Sit itse peliin. Jokereilla oli kauhean hankalaa Hifk:ta vastaan, joten jos halutaan ottaa 3 pinnaa Turkuhallista, niin täytyy kyllä saada täysin nappisuoritus. Ja erikoistilanne pelaaminen pitää olla parempaa, mitä keskiviikkona, muuten tulee vaikeeta. Jokerit oli epävarma nyt viime pelissä. Henkilökohtaiset virheet vaan pois, ja palataan sille omalle tasolle, niin pelistä pitäisi irrota kolme pinna Stadiin. Mutta voittihan TPS jullitkin lauantaina, joten, täysityö saadaan tehdä jotta pinnat irtoaa Jokereille kotimatkalle mukaan. TPS:ää ei kannata missään nimessä aliarvioida.
 
Nyt tuli turpaan. Toivottavasti joukkuueella on sama asenne, niin ettei tappion käsittelyyn mene liian paljon aikaa silmällä pitäen huomista peliä Kuopiossa(joka sekään ei varsinaisesti ole kovin helppo peli).

Onpa loistava asenne kannattajalla. Vaikka pelaajien asennetta usein kritisoidaan ja välillä ihan syystäkin, niin onneksi he eivät ihan tuollaisia paskahousuja kuitenkaan ole. Käsittämätön kommentti.

Jos (siis kun) TPS pystyy kaatamaan IFK:n kotonaan, niin sama onnistuu myös yhtä vahvalla joukkueella operoivaa Jokereita vastaan. Helpompi tänään on pisteitä ottaa kuin huomenna Kuopiossa.
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Ei vittu, mitkä pillipiiparit. Luulisi, että paska tuomarointi karkottaa jo katsojiakin. Eipä ollut pelissäkään kehumista, mutta aivan järjettömän paskat tuomarit, jälleen kerran.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös