Pe 13.1.2017 JYP - HIFK

  • 25 301
  • 158

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miklikin kausi ohi Virtasen mukaan.

Jotenkin en nyt usko Markoa. Toki jos Marko on oikeassa, niin siinä tapauksessa Miklikille on käynyt todella pahasti. Näytti vain ruhjeilta naamassa ja aivotärähdykseltä.

Itse pelihän oli viihdettä koko rahalla. Juhamatin upeat maalit. Finleyn puhdas (vaikka aluksi sanoin jotain muuta ilman hidastusta) taklaus. Yonkmanin koodiston mukainen kuitti. Finleyn puhelimeen vastaaminen. Finleyn koiranpentumainen kellahtaminen. Salmion ottamat mehevät puikot Nykopilta. JYPin tiukka voitto. Toki HIFK olisi kyllä mielestäni ansainnut ainakin pisteen, mutta nämä ovat aina maalin pelejä.

Tuomareilta 30min hyvää, 30min huonoa. Tuomitsivat Finleyn taklauksen aivan oikein, mutta hieman taisi jäädä pelko perseeseen, sillä niin helposti JYP sai siinä pari ylivoimaa. Varsinkin Generousin jäähy oli niin naurettava ettei löydy edes sanoja. Ja olenhan sentään JYPin miehiä.

Tällästä lisää. Toki ilman loukkaantumisia. Ja Yonkmanille tähän niitä virtuaalipeukkuja vaikka seittemän nyt aluksi. Hieno mieshän tuo.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jep, onnittelut Jyväskylään makeasta voitosta. Nämä pelit ovat poikkeuksetta olleet viime kausina viihdyttävimpiä Ässät-HIFK -matsien ohella niistä, mitä Liigalla on ollut tarjota. Toivottavasti Miklik on kuin onkin kunnossa ja pystyy jatkamaan kautta pienen tauon jälkeen.

Olisi hienoa kohdata jälleen keväällä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP ja Yonkman.

Taklaus oli kova ja puun takaa, tulos oli nähtävillä. Puhtaalle kuitenkin vaikuttaa. Toki voi aina miettiä, jos taklaaja näkee, että vastaanottava ei yhtään näe, onko pakko aina pistää täysillä vastapalloon. Toki tuossa pitää tehdä nopeita ratkaisuja ja ei ne ole helppoja.

Yonkman teki sen mitä piti, ensimmäinen osuma sisään ja Finley horjahtaa helposti. Sääli. Toivottavasti osa.2 olisi sponttaani, ettei näitä naurettavia Liigan yliampuvia tuomioita nähtäisi.

Tappelulla oli JYPille iso henkinen boosti! Sen myönsi myös Louhivaara ja Tavi, kun yleisö reagoi tappeluun niin kuin reagoi, saivat pelaajat kuulemma pirusti virtaa, kun Yonkman pisti itsensä likoon. Hieno mies on Yogi-Bear.

Minusta tuo Virtasen tokaisu Miklikistä oli vähän sellainen pelätään pahinta heitto, että toivottavasti oli kanssa puhdas taklaus jos Miklikin kausi oli tässä. Tuskin on tutkittu vielä niin, että Virtaselle olisi 100 varmaa tietoa noin nopeasti.

Toivottavasti kausi ei ollut tässä ja Miklik toipuisi mahdollisimman pian. Pahalle toki näytti.
 

IlPadrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotenkin en nyt usko Markoa. Toki jos Marko on oikeassa, niin siinä tapauksessa Miklikille on käynyt todella pahasti. Näytti vain ruhjeilta naamassa ja aivotärähdykseltä.
.
Näytti pitelevän kättä, että saattoi mennä olkapää paskaksi. Tosin kyllä aivotärähdyskin voi kauden lopettaa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Todella valitettavaa, jos näin. Näitä ottelun jälkeisiä ilmoituksia kohtaan olen kyllä silti skeptinen, ja toivon, että tälläkin kertaa syystä.

Itsekin odottelisin vähän virallisempia tietoja asiasta, ellei Virtanen yritä heittää painetta Kurinpidolle että rankoisivat Finleytä tuosta( mikä olisi kyllä väärin, SergeiK on ainut joka tästä illasta ansaitsee penaltia)
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sitä saa mitä tilaa... mutta vähempikin olisi riittänyt. Noh, kolme pistettä ja sarja menee sen kuin jännittävämmäksi. Laitetaanpa muutama ranskalainen:

  • Finley vs. Miklik: ensi alkuun olin valmis lähettämään Finleyn pidemmälle pakkolomalle, kun peliä tuopin takaa seurasin tunnekuohussa kuten asiaan kuuluu. Mutta hidastuksien myötä, kyllähän tuo vain puhdas taisi olla, helvetin ikävän näköinen tilanne vain. Toivottavasti Miklikille ei käynyt todella pahasti.
  • Finley vs. Yonkman: veti ensimmäinen kilpparia/kompastui/teki taktisesti hyvän vedon, niin uuden vuoden jättipommin sijaan tästä tuli kissanpieru. Toivottavasti saataisiin joskus uusinta aiheesta pidemmän kaavan kautta.
  • JMA: en ole jotenkin ikinä pitänyt pelaajasta, jollain tavalla menee vastakarvaan. Siis paljon ennen tätä iltaakin. Mutta eipä sitä käy kiistäminen, halutessaan ihan liian hyvä kiekkoilija tähän sarjaan.
  • Tuomaritoiminta: jopa näin värilasien takaa, kyllähän IFK tuosta kärsi Miklikin jyräyksen jälkeen.
  • Otteluseuranta: tunteet on pinnassa joo, mutta ihan oikeasti. Isot ihmiset, puolin ja toisin.
Noh, nähtiinpä ainakin sitä tunnetta.

1. Puhdas taklaus, todella valitettava lopputulos, toivottavasti Miklik on kunnossa.
2. Säälittävä tappelu, kunnon antikliimaksi, Yonkmanin tuuletukset nauratti :D
3. Hyvä matsi ja 3 pistettä!!

Hyviä kiteytyksiä Jyväskylästä. Onnea pisteistä! Todella harmi jos Miklikin kausi on ohi. Toivottavasti tokenee tuosta täyteen terään mahdollisimman pian.

Aaltosen tasoitus lopussa olisi ollut mieletön. Huima pelimies ja jos olisin JYP-fani, olisi tuon viimeisen nousun aikana kylmännyt.
 

Baldrick

Jäsen
Finleyn taklaus Miklikiin puhdas. Osuu olkapäähän ja vahingot tapahtuvat Miklikin lyödessä voimalla naamansa jäähän. Toivottavasti ei pahasti käynyt. Otsa auki ja nokasta kanssa tuli ihan hyvin verta.

Yonkmania täytyy rakastaa! Ilmoittelee samantien Finleylle, että valmistautuu tiputtamaan hanskat ja kävi useaan otteeseen ennen kuin Finley lähti istumaan kymppiään ja kympin aikana. Sääli, että Finley kellahti. Näytti siltä, että ei kyllä haitannut kaatua, mutta vaikea sanoa. Ehkä lopullista tappeluhalukkuutta ei hirveästi ollut, mutta vastasi puhelimeen, kuten kuuluu.

JYPille voitto, hyvä matsi. Meni vähän seisoskeluksi Miklikin jälkeen, mutta eiköhän tää tästä. Toivottavasti paranee ja HIFK jää tällä kaudella JYPin jalkoihin vuorostaan, ilman kummempaa pahantahtoisuutta. Olisi hyvä ottaa pleijareissa uusinta viime keväästä.

Edit. Paras tunnelma runkosarjaottelulle Jyväskylässä miesmuistiin siinä vaiheessa, kun yleisö huomasi, että Yonkman ja Finley ovat samassa aloituksessa. Toinen sen jälkeen, kun Finley pötkötti. Ei haittaisi, vaikka Yonkman saisi jatkossakin puolustaa joukkuettaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Minulle ei ainakaan jää Finleyn kohdalle mitään hampaankoloon. Aika identtinen taklaus Laineen tilanteen kanssa ja syypää on ensisijaisesti molemmissa syöttäjä. Hyvä, että Finley vastasi Yonkmanin kutsuun ja sen myötä tämän pitäisi olla taputeltu ja unohdettu. Toivottavasti Miklik ei Virtasen kommenteista huolimatta loukannut itseään pahasti. Tsemppiä myös Finleylle, ei varmasti ollut kiva fiilis taklauksen tuloksen nähtyään.
 

Lord Maza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oli.

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onpahan tän matsin koosteessa ainakin katsottavaa, hienoja maalejakin nimittäin nähtiin näiden enemmän vääntöä aiheuttaneiden tapausten lisäksi. Vieraskatsomosta tuli epäuskoisena Aaltosen sooloa katsottua, että ei vaan voi mennä loppuun asti. Menihän se! Toivottavasti maalitehtailu ei enää huomenna jatku.
 

sampson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Leijonat
Miklikillä oli vauhtia videon perusteella tilanteessa todella paljon. Hidastuksen perusteella olkapää on todella kovilla, koska ottaa kaiken liike-energian vastaan hyvin valmistautuneen ja massiivisemman taklaajan olkapäähan. Tuo saattaa katkaista jopa hänen uran. Kasvovauriot tulivat kaatumisesta ja jos tuli murtumia, paranevat parhaimmillaan noin 3-4 viikon sisällä ja jonkintasoinen aivotärähdys on mahdollinen, jopa todennäköinen.
 
Suosikkijoukkue
TPS
13.1.2017 JYP - HIFK - Joe Finley taklaa Michel Miklíkiä - YouTube

Itse pelin aikana katsoin, että tuossa osui ihan selvästi olkapäät vastakkain, mutta nyt hidastusta katsellessa täytyy hieman pakittaa tuon suhteen. Finleyn olkapää on hyvin lähellä Miklikin päätä, ja ensimmäinen asia mikä Miklikillä heilahtaa iskun voimasta on pää. Pää retkahtaa sivulle ennen kuin muu kroppa muuttaa suuntaa. Kuvakulma on kuitenkin huono.

Selvää lienee se, että Miklikin kasvot osuvat kovin jään pintaan kaatuessa, minkä johdosta naama oli verillä. Mutta en tv kuvan perusteella sulje pois sitä, etteikö tuossa olisi taklaus osunut myös osittain (ja ensin) päähän.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Jotenkin en nyt usko Markoa. Toki jos Marko on oikeassa, niin siinä tapauksessa Miklikille on käynyt todella pahasti. Näytti vain ruhjeilta naamassa ja aivotärähdykseltä.

Pää osui todella pahan näköisesti jäähän, joten en yhtään ihmettelisi, vaikka vahinkoa olisi tullut enemmänkin kuin "vain" aivotärähdyksen verran.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Oho, good old time hockey Jyväskylässä! Tätä lisää, tunnetta ja tapahtumia väljähtyneeseen Liigaamme. Finleyn taklaus kuitattiin Pohjois-Amerikkalaiseen tapaan rehdisti alta pois, kai ne tuosta myllystä sitten jonku 10 peliä arpoo. Aaltosen huimat otteet eivät riittäneet HIFK:lle kuitenkaan pisteisiin.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Sääli, että Finley kellahti. Näytti siltä, että ei kyllä haitannut kaatua, mutta vaikea sanoa. Ehkä lopullista tappeluhalukkuutta ei hirveästi ollut, mutta vastasi puhelimeen, kuten kuuluu.

Tätä piti kommentoida että jos ja kun kauheasti halukkuutta löytynyt niin oli miestä käydä ottamassa yksi isku ja sitten mennä jäihin. Arvostan Finleytä tästä kuitenkin.

Ei tekis mieli sanoa tätä mutta komea taklaus, vittu miten perseestä tuo loukkaantuminen mutta hieno avojään pommi
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Kasvovauriot tulivat kaatumisesta ja jos tuli murtumia, paranevat parhaimmillaan noin 3-4 viikon sisällä ja jonkintasoinen aivotärähdys on mahdollinen, jopa todennäköinen.

Jos spekulointi sallitaan, niin näytti siltä että nenälleen Miklik tuli ja nenänmurtuma ainakin seurauksena. Tajuttomaksi ei mennyt liikkeistä päätellen, jonkinasteinen niskavammakin lienee mahdollinen.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Minulle ei ainakaan jää Finleyn kohdalle mitään hampaankoloon. Aika identtinen taklaus Laineen tilanteen kanssa ja syypää on ensisijaisesti molemmissa syöttäjä. Hyvä, että Finley vastasi Yonkmanin kutsuun ja sen myötä tämän pitäisi olla taputeltu ja unohdettu. Toivottavasti Miklik ei Virtasen kommenteista huolimatta loukannut itseään pahasti. Tsemppiä myös Finleylle, ei varmasti ollut kiva fiilis taklauksen tuloksen nähtyään.

Hienoa, että täällä on myös asiallisia kirjoittajia, vaikka tottakai tunteet vähän ryöpsähtelee puolin ja toisin noinkin tapahtumarikkaassa pelissä, mutta asia on juurikin noin kuten sanoit. Mennään eteenpäin ja toivon todella että Miklik on pelikuntoinen pikku breikin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Joe Finley
En ole varmaankaan ainut kenelle jäi tappelusta vähän ristiriitainen fiilis. Tappelun alku vaikutti sellaiselta käsien levittelyltä, että jäi sellainen maku ettei kummallakaan ollut oikein halua lähteä siihen hippaan. Tosin Yonkmanin tuulettelut sotii hieman tätä vastaan.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Hienoa, että täällä on myös asiallisia kirjoittajia, vaikka tottakai tunteet vähän ryöpsähtelee puolin ja toisin noinkin tapahtumarikkaassa pelissä, mutta asia on juurikin noin kuten sanoit. Mennään eteenpäin ja toivon todella että Miklik on pelikuntoinen pikku breikin jälkeen.

Teitä vastaan joka ketjussa on poikkeuksellinen rehti ja asiallinen ote joten siitä kiitokset stadiin! Nautitaan lätkästä eikä vittuilla toisillemme, kovaa ja rehtiä peliä puolin ja toisin jäällä. Kauden kohokohtia aina täällä landella
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
En ole varmaankaan ainut kenelle jäi tappelusta vähän ristiriitainen fiilis. Tappelun alku vaikutti sellaiselta käsien levittelyltä, että jäi sellainen maku ettei kummallakaan ollut oikein halua lähteä siihen hippaan. Tosin Yonkmanin tuulettelut sotii hieman tätä vastaan.

Molemmat ehkä erätauolla tilanteen viilennyttyä ymmärsivät sen että nyt nyrkkitalkoista tulee pelikieltoa varmasti, jos mylly olisi otettu heti taklauksen jälkeen, olisi tilanne lienyt toinen. Epäilemättä Finleylläkin varmaan ajatukset jossain muualla kuin tappelussa kun Miklik vietiin paareilla, mikä minusta selittää miksi tuo mylly oli mitä oli. Puhelimeen vastattiin, mutta ei ollut haluja pitkään puheluun tapahtuneen jälkeen.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Jaaha, jos keskittyisi itse peliin pääasiassa.
Tältä parilta taas erittäin viihdyttävä peli, oikeastaan pirun tasainen. JYPillä tällä kertaa tuli onnistumisia pitkästä aikaa laajalta rintamalta ja hyökkäyksissä päästiin maalipaikoille. Erittäin hyvää signaalia, kun porukalla rupeaa onnistumisia tulemaan ja itseluottamukset nousee. Jotenkin tuntuu, että Miklikin onnistumiset oli tärkeä työntövoima joukkueelle.
Kaverilta taas katsoo, siellä onnistui vain yksittäinen bönde, mutta hienosti onnistuikin. Harmillisesti tuolta skutsin pojalta näitä pelejä ei liikaa ole nähty, mutta ehkä on kevään pelaaja. Huikeita suorituksia.

JYPin peli paranee jatkuvasti, maalinteko ja paikoille pääsy varsinkin kehittynyt. Tyytyväinen saa olla tähän kehitykseen. Mielleenhän tällaisia matseja näkisi enemmänkin.

Vaikka Virtanen sanoi, ettei Miklik pelaa tällä kaudella niin en usko tuota lausuntoa vielä. Mistä hän sen näin äkkiä tietäisi. Jos siinä tuli kasvoihin ja aivotärähdys niin todennäköisesti kausi jatkuu. Toivottavasti vaan ei murtunut mitään, se voikin olla pahempi juttu. Taklaus oli puhdas, mutta tietyllä tapaa turha tuossa kohtaa. Ei tässä voi Finleytä moralisoida tuosta. Toisaalta tappelusta lampaanpersettä, lähtee muka tappelemaan, mutta olihan ämmämäiset kilpparit tuohon. Vaikutti hiukan, että olisi turpaan tullut jos olisi kunnolla tanssinut.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Kiitos JYP ja Yonkman.

Taklaus oli kova ja puun takaa, tulos oli nähtävillä. Puhtaalle kuitenkin vaikuttaa. Toki voi aina miettiä, jos taklaaja näkee, että vastaanottava ei yhtään näe, onko pakko aina pistää täysillä vastapalloon. Toki tuossa pitää tehdä nopeita ratkaisuja ja ei ne ole helppoja.

Yonkman teki sen mitä piti, ensimmäinen osuma sisään ja Finley horjahtaa helposti. Sääli. Toivottavasti osa.2 olisi sponttaani, ettei näitä naurettavia Liigan yliampuvia tuomioita nähtäisi.

Tappelulla oli JYPille iso henkinen boosti! Sen myönsi myös Louhivaara ja Tavi, kun yleisö reagoi tappeluun niin kuin reagoi, saivat pelaajat kuulemma pirusti virtaa, kun Yonkman pisti itsensä likoon. Hieno mies on Yogi-Bear.............Toivottavasti kausi ei ollut tässä ja Miklik toipuisi mahdollisimman pian. Pahalle toki näytti.

@Tepi#45; naulan kantaan JYP-näkökulmasta eikä toiselta kantilta katsottuna voi muuta todeta: Yonkmanille selvä pistevoitto. Mikäli sadomasokistiliiga tästä palkitsee, menee aivan päin mäntyä. Nykyiset pellesäännöt pitäisi pikaisesti muuttaa ja tappeluista antaa vain viisi minuuttia ilman mitään peli- tai ottelurangaistuksia. Reilut miehet eivät pääse nykyisin lyömään toisiaan muutoin kuin käsilaukulla. Sääli.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Video tarkastukseen tuo Finleyn taklaus menee, sanoi otteluvalvoja. En oikein katsomon toiselta puolelta tarkasti tilannetta nähnyt, mutta ainakin hiukan näytti Finleyn kyynärppää nousevan, tosin se taisi olla tilanteen jälkeen.

Tunteikas ja tapahtumarikas peli, tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen, myllyjä ja maaleja oli aina HIFKta vastaan.
Sääli että näistä molempien hakemista myllyistä tulee se ainakin yksi ottelukielto, reilumpaa olisi antaa asian olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös