Pe 11.9.2009 Ässät-Lukko

  • 26 328
  • 119

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei auta kuin toivoa, että jätkiä vaan jännitti liikaa....

Noin tämä täytyy nähdä. Suunnilleen samat miehet taisteli viime kaudella playoff paikasta loppuun asti, että ei kai ne niin paljoa ole huonontuneet yhdessä kesässä. Jos pojat tästä ammentaa vähän kiukkua että huomenna sujuisi pari pykälää paremmin. Tietysti pelottaa että huomisen jälkeen maalisuhde on joku jäätävä 1-13...
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Taisi osua arkaan paikkaan. Osui ja upposi.

Ei oikeestaan tarvis kommentoida tähän mitään, ku kaveri vetää niin teflonia. Toki, kun oot noin liekeissä niin näin voi sattua. Satuin muuten olemaan 7. karsintapelissä, sä et vissiin tainnu saada lippua, vai ymmärsinkö jotain väärin?

Mutta olet oikeassa, ei kuulu tähän ketjuun keskustella kannattajakulttuurista. Vedät vaan niin ala-arvoisella tasolla, että ajattelin huomauttaa jotain ennenku vedät kellukkeet kurkkuun. Jatkakaa samalla tavalla niin nähdään taas keväällä. Toivon mukaan yhtä ylimielisinä..

Heh, naurattaa vaan tuo "karsinta". Ässiä huonoimmillaan ja Sportia parhaimmillaan. Tottakai ei se näyttänyt niin hyvältä kuin mestiksessä kun oli liigajoukkue vastassa :) Olisi Saipa tai Tappara tullut viime kaudella vastaan (kaksi viimeistä, keiden olisi kuulunutkin. Lukolla ja Ässillä suuret pettymykset takana ja muut kaksi ehtivät valmistautua hyvissä ajoin) niin olisi käynyt Sportille hyvin kylmät. Räkimistä muiden niskaan, ala-arvoisia haukkunimiä yms. En syytä että olisit itse ollut mukana, mutta itse en haluaisi Sportia liigaan, etupäässä fanien takia.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Oli kyllä mukava iltapuhde. Kuunnella radiosta (tälläkertaa) ottelua, ottaa vähän punaviiniä ja käydä pelin jälkeen saunassa. Varsinkin, kun tulos oli kannaltani hyvä. Paikalla olleilta kuulisin mielelläni miten Lukon puolustus suoriutui käytännössä iltapuhteestaan? Tilastoistahan näen kaiken, mutta en oikeata toimintaa. Osattiinko avata, laskettiinko liian alas, ajettiinko vastustaja kulmiin, ym, ym...?

Hyökkäyksestä olen kuullut ja lukenut, lähes kaiken.

Miten muuten Vaasan Sport liittyy Ässät-Lukko otteluun, tai yleensäkin sm-liiga keskusteluun?

Kiitos ja anteeksi.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tänään se täpinä taas alkoi. No yritin sitä jännitystä "lieventää" pyytämällä muutamaa frendiä vierailemaan kotiini radion ääreen peliä kuuntelemaan.

Mukavaksi yllätyksekseni peliä sai katsella telkkaristakin, ainakin ekan erän. No sitten se telkkari-ilo loppui ekan erän jälkeen, ja piti siirtyä radion ääreen lämpimään pore-altaaseen radion ääreen ja voi meitä raukkoja, Lukkohan alkoi takomaan maaleja oikein olan takaa. Pienen hetken sitä Lukko-fanikin tunsi itsensä onnelliseksi. Onneksi oli "porilaista" tölkkiolutta vaimentamassa tunnekuohua.

Mutta huomenna se kausi alkaa oikein virallisesti ja Saipaa vastaa ei saa antaa eteen edes sitä yhtä maalia. Mutta tästä on hyvä jatkaa. Mutta nyt (viime kausi muistaen) Rale toivottavasti tietää että kauden alun ja lopun välissäkin täytyy Ässät, ja muutama muukin kaataa ettei kakka valu reisille keväällä.

Kiitos Lukko. Tarttisko oikein lähteä juhlimaan? Positiivinen ongelma...
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Olen tuota viimeisen puoli tuntia koittanut startata kolmella eri selaimella, ei vaan mainosten jalkeen lahde nakymaan mitaan.

Minulla oli sama ongelma päivällä työkoneella, mutta kotona pyörii ihan hyvin. Eli todennäköisesti sinulta puuttuu jotkin päivitykset. Koska minun työkoneella on päivitykset aina myöhässä...
 

Plummer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei kyllä osunut eikä uponnut, eikä edes ole arka paikka kenellekään. Kuten huomasit, niin raumalaiset kuin porilaiset kommentoivat että on lähinnä säälittävää itkua tuoda joku muovi-Sport tähän keskusteluun. Satakunnassa on perinteitä ja kiekkokulttuuria.

Olen todellakin iloinen ja jopa yllättynyt Lukon kauden avauksesta, mutta tämä oli kuitenkin kauden eka peli. Ei Ässätkään mikään paska joukkue ole. Puolustus toki on heikko, mutta Iliakis jo taisi tuoda vähän helpotusta? (Ei tosin tähän peliin) On tämä kuitenkin liigakiekkoa. Viime kaudella Spora oli lähellä paikkaa auringossa, mutta sitä ei kuitenkaan tullut/otettu. Tällä kaudella se on taas vaikeampaa.. Jos nousu tulee, niin hienoa. Tuskin kuitenkaan Ässien kustannuksella. Satakunnan väännöt on jotain mitä kaikki ei ymmärrä. Sen ymmärtää vaan suipot ja raumalaiset :)

Ps. Ässät on perseestä.
 

Blame Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo.. Joo nii pitäisköhä tästä pelistä jotain sanoa.
No masentavaa, paskaa, tunteetonta ja jotai helveti paperisilppua pää ja niskat täynnä eikä tunnelmaa muutakuin raumlaisil. Siinähä ne tapahtumat/tunteet pelistä.
Jos ny aletaa jotai analysoimaan niin mielestäni Lukko oli viimeistelyssä, ylivoimassa ja alivoimassa valovuoden edellä Ässiä. Ja numeroista näkyy, että niin oli monessa muussakin ja pettymyksekseni jopa fyysisyydessä.

Ässistä ei voi periaattees kenestäkään pelaajasta sanoa suuremmin positiivista. Mutta mutta jos ny vähän eritellään ni mielestäni Piros oli paras hyökkääjä, yritteliäs ja kyllä uskon hänestä vielä iloa olevan. Kärsi vain tänään ketjukavereistaan. Puolustuksen paras oli Iliakis. Melko virheetöntä puolustuspelaamista ja kiekko lähtee lavasta suht nopeesti, mutta ei hänestä ole vetämään suoraan syötöstä. Nuorista mielestäni Niemi oli ainoa joka saa suht puhtaat paperit.
No kaikki muut olivatkin enemmän tai vähemmän heikkoja. Heikkinen täysin ONNETON. Surkein pakki tänää kentällä ja luulen Rahkolan hoitavan tän tontin verorajalle asti jolloin on saatava uusi pakki. Huhtanen taas hyökkääjistä suuri pettymys. Ei tuntunut hänellä onnistuvan tänään oikein mikään. Kilpeläiselläkin nähty parempia päiviä, vaikkei ny siihen kaaduttukaan. Luulen, että osa syy näin suureen epäonnistumiseen johtui pelaajien ylilataus ja puristus mailasta. Paljon nuoria joilla ei pää kestänyt kauden ensimmäistä peliä ja lähes täyttä Isomäkeä.

Peluutus pakistossa aiheuttaa valmennukselle harmaita hiuksia. Uusitalo-Kuusisto parissa kaksi liian pientä, vaikka Kuusistolta voimaa löytyisikin. Määttä-Iliakis toimi parhaiten. Jyrkkiö-Heikkinen oli katastrofaalinen pakkipari, kertokoot jyrkkiön -3 ja heikkisen -2 tehotilastossa jotakin. No kyllähän valmennuksessa tähän reagoitiikin, kun Iliakis pelasi n.25min pelin lopusta Jyrkkiön kanssa ja Määttä Heikkisen. No tässä tullaankin jo siihen, että tämä pakisto ei riitä. Ei ole tarpeeksi fyysisyyttä, sillä Lukko sai pari maalia tehdä maalin edustalta melko vapaasti. Joo kyllä on jo hirvee ikävä Sammalkangastaki.

Lukko oli mielestäni pirteä joukkue. Varsinkin YV tuntu olevan välillä jopa maagista, mitä ehkä edesauttoi padan heikko av. Kuitenkin näin Lukon tulevan laajalla materiaalilla, enkä voi nostaa yksittäisiä pelaajia sieltä esille. Monet onnistuivat mielestäni. Tottakai esim. Nurmen kolme maalia kertoo kaverin pelistä ja siitä, että tollaisia viimestelijöitä ei liikaa Ässiltä löydy. Joko nyt jo olisi Lukon vuosi olla korkealla sarjataulukossa, niin kuin pelaajabudjetti antaisi ymmärtää. Vaikea tietysti yhden pelin perusteella suurempia sanoa, mutta niin laajalla materiaalilla Lukko onnistui ja potentiaalia näyttäisi olevan, etää mielenkiintoista nähdä.

Hei patasydämet kuulkaa! Tästä on hyvä jatkaa! Niin nasulia niin nasulia! Vai mitä vittuu?? Ja huomenna vedetää kisulia viiksistä ja laitetaan ne kehräämään.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Paikalla olleilta kuulisin mielelläni miten Lukon puolustus suoriutui käytännössä iltapuhteestaan? Tilastoistahan näen kaiken, mutta en oikeata toimintaa. Osattiinko avata, laskettiinko liian alas, ajettiinko vastustaja kulmiin, ym, ym...?

Syvällisempään analyysiin Lukon puolustuksesta en vitutukseltani, (ja känniltäni), pysty, mutta mielestäni aika jäähyherkkää peliä Lukko pelasi. Puolustuspäässä mielestäni tuli vielä aika monta jäähyä, joten ei ihan kuosissaan varmaan ollut tuo puolustus. "Kovaa" Lukko ja sen pakit eivät mielestäni pelanneet, kuten ei ässätkään. Aika riski hommana pidän tuota junnujen peluuttamista tuossa mittakaavassa niin Lukon kuin Ässienkin osalta.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Satakunnan väännöt on jotain mitä kaikki ei ymmärrä. Sen ymmärtää vaan suipot ja raumalaiset :)
Ja porilaiset!
Mutta ei todellakaan jotkut EuroTamin sokaisemat solarium-pellet.

Kuten todettua, kauden eka peli. Ei vielä tarvi vetää ranteita auki tai ostaa suojalaseja Sportin fanien kananmunia varten. Eiköhän tästä vielä kohtalainen kausi tule.
 

Strongbow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko Rauma
Olen tuota viimeisen puoli tuntia koittanut startata kolmella eri selaimella, ei vaan mainosten jalkeen lahde nakymaan mitaan.

Mulla toimi kylla hyvin. Asiasta toiseen, kun Ramona ei pelin alussa toiminut, niin en kylla saanut radio-poria myoskaan lainkaan auki.. En tieda miksi, ehka tama kone ei vaan hyvaksy sita. (hymio)
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näin tällä kertaa

Piros pelasi pääasiallisesti oikein hyvin. Luomala ei ole oikea pelaaja toiselle laidalle ja huomenna kokeilisin ketjuun Sakaria. Kuparinen oli koko ajan niin huono, että kuriton jäähy ratkaisuvaiheessa oli vain kikkare läjän päälle. Toinen alisuorittaja oli Huhtala, joka oli ehkä koko matsin huonoin pelaaja. Nämä kaksi veikkoa saa kyllä mietiskellä huomiseksi uudet kuviot. Huhtasen tehottomuus maalilla alkaa saada legendaarisia mittasuhteita. Yritystähän ei tunnetusti puutu. Mäkilä takaisin laidalle ja heti niin ehkä saadaan ketjun peli kulkemaan. Nelonen oli odotuksista poiketen jopa fyysisesti kesy, vaikka sen ainokaisen tekikin.

Iliakis pystymetsästä tulleena täytti paikkansa kohtuu hyvin ja on varmasti asiallinen hankinta. Muu pakisto pelasi aikalailla odotusten mukaisesti eli huonosti. Lukko sai huseerata maalinedustalla liikaa ja repareita ei putsattu. Jyrkkiön virhe kolmannessa ratkaisi pelin ja ripityksestä päätellen tämän huomasi valmennuskin.

Eero laski Lukon kolmannen helpohkosti eikä muutenkaan ollut ihan oma itsensä.

Ylivoima, viime vuodesta poiketen, kykeni luomaan paikkoja ja se lupaa hyvää jatkossa.

Lukosta ei jäänyt mieleen muuta kuin bussi hallin edessä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllähän tämä totutun surullisesti taas alkoi..

Viime kevään kauhunhetkien jälkeen ei luulisi homman ainakaan tahtotasosta olevan kiinni, mutta mites se nyt tänään vaikutti olevan juuri siinä se ongelma. Alamäki alkoi siinä heti toisen erän alkupuolella, helposta 3-1 maalista, 1. erätauolla minäkin vielä uskoin että kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu..

En tiedä mikä Kilpeläisellä tänään oli, mutta jotenkin hukassa mies tuntui olevan. En muista milloin olisin nähnyt noin epävarman Eeron (ainakin kaksi maalia ihan molarin piikkiin). Lukon voimakas karvauspeli tuntui olevan aivan myrkkyä Ässille tänään, omista ei tahdottu päästä millään liikkeelle. Toki ongelman ydin tuntuivat olevan myös ne kuuluisat avaussyötöt: etenkin toisessa erässä noin joka toinen pystysyöttö meni järjestään lukkolaisten lapoihin, tässähän kunnostautui etenkin Jyrkkiö (multihuipentumana se hänen Lukon maaliin johtanut syöttönsä). Miten voitiinkin onnistua kerta toisensa jälkeen heittämään sellainen n. 30cm korkea syöttö, aina kahden oman pelaajan välistä suoraan keskialueella päivystävälle Lukon pelaajalle. Seuraus tästä = pirullinen kiire omiin..

Monenakohan vuonna sitä on tullut poistuttua avauspelin jälkeen hallilta ajatellen: "noh, menköön nyt tämä ottelu sen piikkiin, että oli kuitenkin vasta ensimmäinen peli". Mutta nyt en enää niele tuota suoritusta noin helpolla, kyllä kiire tulee parantaa huomiseksi noin monia asioita jotka tänään mättivät..
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Jahas. Siitä jatketaan mihin keväällä jäätiin. Peli on jäätävää katseltavaa. Ainoa valopilkku oli Mäkinen joka teki kauden ainoan maalinsa ja juuri sitä ennen taklasi kauden ainoan taklauksensa. Huhtala vaelteli jossain varjojen mailla, ei ihme että mies oli laitettu 3. kenttään.

Saipan kanssa tiukkaa vääntöä keväällä, ellei Saipa sitten jatka eilisen kaltaisia otteitaan...
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ainoa valopilkku oli Mäkinen joka teki kauden ainoan maalinsa ja juuri sitä ennen taklasi kauden ainoan taklauksensa.
Hienosti myös siinä maalia tehdessään heitti Tikkasen edestään kuin höyhenen. Silloin näytti vielä hyvältä, että pelihän tästä tulee. Oli Tikkanen niin vastaantulija siinä tilanteessa. No, eipä tullut...
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Olen tuota viimeisen puoli tuntia koittanut startata kolmella eri selaimella, ei vaan mainosten jalkeen lahde nakymaan mitaan.

Sama juttu taalla myos eilisten pelien videoiden kanssa. Alkoi jannittaa, etta eivatko videot enaa toimi ulkomailla. Ymmartaakseni sinakin vaikutat Pohjois-Amerikassa?
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Hienosti myös siinä maalia tehdessään heitti Tikkasen edestään kuin höyhenen. Silloin näytti vielä hyvältä, että pelihän tästä tulee. Oli Tikkanen niin vastaantulija siinä tilanteessa. No, eipä tullut...

Oli muuten aika nolonnäköinen pullahdus muuten hyvin pelanneelta Tikkaselta. Ei sitä tietysti koolleen mitään voi.

Toisaalta sitten Lukon pienin pelaaja eli Virtala osoitti ettei ylipaino ole ylivoimaa. Virtala kolasi pullero Määtän yli ja Tero tuplaleuka väristen ihmetteli minkälainen juna meni yli. Sekös Teroa harmitti.

Ei muuten tainnut olla halli loppuunmyyty?
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ei muuten tainnut olla halli loppuunmyyty?

Ei ollut ei, ja osasyy lienee sillä että seisomalippu hallilta oli muistaakseni 18 euroa! Pataljoonalaiset ja muut kuorossa julistivat että oppivat ihmiset ostamaan kausikortteja tai ennakkolippuja, mutta ei se niin mene. Nyt jäi ne viimeiset 500 ex-tempore lähtijää pois. Itsekin tunnen monta jotka tyyliin puol tuntia ennen peliä ilmoittaa että lähteekin hallille seuraksi. Nyt niitä oli tasan nolla. Ja kuitenkin kauden avaus ja Lukko vastassa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Sama juttu taalla myos eilisten pelien videoiden kanssa. Alkoi jannittaa, etta eivatko videot enaa toimi ulkomailla. Ymmartaakseni sinakin vaikutat Pohjois-Amerikassa?

Kylla, ja samaa ehdin itsekin syyksi epailla.
 

Plummer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Painaako vielä viime kevään traumat molempien kannattajia näin hirveästi? Aika kesyä tarinaa tullut puolin ja toisin... Vai ollaanko opittu jotain? Jopa keskitytty peliin kun ei ollut myllyjäkään (miksei?) Toivottavasti ei, pelasihan siellä Ässät ja Lukko. Ei edes väärin voitettu?? No vielä ehditään...
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös