Pe 10.9.2021 Ässät - Sport

  • 2 457
  • 15

Waasan Weri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mitä tahansa ennakkoarviointeja lukee, ei missään ennusteta kummallekaan kovin valoisaa kautta.

Mutta eipä siitä monta vuotta ole kun Ässät kampes ittensä päätyyn asti. Sporttikin päässyt keräilyeriin pari kertaa. Vaasassa joukkue vahvistunut viime kaudesta, vaikka muutamista tulijoista ei ole vielä varmaa kuvaa.

Ensimmäiset jäänpiirrot ja suuntaviivat annetaan huomenna.
Ollaan tulossa täältä Vaasasta että varatkaahan vähän ylimäärästä makkaraa ja limpparia myyntiin.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tärkeä peli kummallekkin loppupäähän sijoitetulle joukkueelle, sillä molempien toinen peli on ennakkoon todella paha. Eli kahden kierroksen jälkeen on jo orastava tappioputki, jos tästä ekasta ei kairaa voittoa *hymiö*.
Ässät oli viimeisessä harkkapelissä Sportia huonompi, saas nähdä kuinka todella kokeneet koutsit ovat saaneet joukkueensa viritettyä ja viimeisteltyä. Maalivahtipeli tulee taas kerran ratkaisemaan todella paljon!
 
Pelin kuva on äkkiä kerrottu. Eka kympillä Sportin pelaajat tulee tekemään itsensä pieniksi just päinvastoin kuin Dufvan business plan oli. Sport lähtee peliin 10-50 planilla. Ässät puolestaan ryntää peliin eka kympillä niin, että kaverilla ei ole mitään mahdollisuuksia. Se on pelin henki tänään.

Kokoonpanoista sen verran, että Sportilta on tänään luultavasti ykköspakit Shaun Heshka ja Valtteri Viljanen poissa. Heshka oli jo lähtiessä ja Viljanen ei vain pitänyt verryttelyissä ja näin ollen mikään manipulaatio ei auttanut. Tilalle tulevat Sportin seiska- ja kasipakit ei pärjää Ässien karvauksen alla. Kovalla raivoamisella Sport luultavasti saa kuitenkin pelin aikana energiat ylös ja toinen ja kolmas erä tulevat olemaan tasaisia. Siinä kuitenkin herra Söderström hoitaa kuten on tähänkin saakka hoitanut. Siinä on tämä peli.

Sitten muutama sana Liigasta. Ässät sai järjestelmältä tähän peliin kotiedun. Sportin puolelta sitä on tivattu jo syksystä ja ei saatu koskaan vastausta miksi näin. Suuri johtaja Kallioniemi kuitenkin lopulta vastasi tähän sanoin ”Näin on aina ollut”. Onpa mahtava innovaatio, my god. Näin on aina ollut! Näin on aina ollut! Miksi? Urheilussa Sportin recordi viime kaudella oli sellainen 80 prossaa, kun taas Ässät voitti suunnilleen yhden seitsemästä. Sen lisäksi Ässät saa tänään järjestelmältä toisen edun. Kahden suhde yhteen. Jokainen teistä, joka on päivääkään pelannut puhumattakaan, että koutsaisitte tiedätte, mitä se tarkoittaa energiassa, kun suhteessa yhden suhde kahteen tulee jäähyjä. Se on skandaali. Sportissa tiedetään kyllä, että se paska alkaa ja sen jälkeen se peli muuttuu. Se on härskeintä, mitä mä oon nähnyt. Mä häpeän. MÄ HÄPEÄN!

Nämä on faktoja. Valtaosa teistä unisista ihan turhaan kirjoittaa enää yhtään viestiä tähän ketjuun. Sitten, kun teillä on jotain oikeita vasta-argumentteja niin argumentoikaa sitten faktoina niin voidaan jatkaa tätä keskustelua.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Onhan tätä taas odotettu: Ässien Liigakausi alkaa virallisesti. Toivottavasti ilta ei pääty kovaan vtutukseen vaan hyvään mieleen. Paljon on Ässiltä pelaajia vaihtunut viime kaudesta, ei ole maalitykki Wännströmiä eikä taituripakki Stenkkua. Katseet kääntyvät maalihommissa Kärkeen ja Salmiseen, näiden herrojen on pystyttävä tehoilemaan illasta toiseen jotta Ässille pisteitä karttuu omaan pussiin. Maalivahtipeli on toki myös avainasemassa, helppoja ei saa mennä yhtään.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tämä on kyllä perjantain kierroksen kiinnostavin matsi. Pitää ehdottomasti tiirailla. Voi olla hieman tunteitakin pelissä. Toivotaan tasaista matsia ja hyvää kiekkoiltaa Poriin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Olkaa hyvät.

Ässät
AM Linus Söderström

1. kenttä
Lenni Killinen - Jarno Kärki - Sakari Salminen
Jakob Andersson - Olli Vainio

2. kenttä
Teemu Lepaus - Alexander Ruuttu - Albin Eriksson
Roni Sevänen - Aleksi Heimosalmi

3. kenttä
Nicholas Moutrey - Derek Barach - Eemil Erholtz
Santeri Lukka - Nikolas Matinpalo

4. kenttä
Jouka Juhola - Niklas Appelgren - Valtteri Pihlajamäki
Rami Määttä

(Konstantin Volkov)

Sport
AM Rasmus Reijola

Michael Keränen - Turo Asplund - Olavi Vauhkonen
Emil Johansson - Shaun Heshka

2. kenttä
Roope Talaja - Axel Holmström - Teemu Väyrynen
Olli Vanttaja - Valtteri Viljanen

3. kenttä
Henrik Eriksson - Jonne Virtanen - Sebastian Stålberg
Valtteri Hietanen - Juho Tommila

4. kenttä
Aaro Vidgren - Filip Riska - Erik Riska
Lari Heikkinen

(Niko Hovinen)
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Onkohan siellä tupa ns. Täysi vai miten lippuja mahtanut mennä? Toivotaan että olis hyvä meininki ainakin.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onkohan siellä tupa ns. Täysi vai miten lippuja mahtanut mennä? Toivotaan että olis hyvä meininki ainakin.
Tuskin tule täyteen eli 4600-4700 henkilöä. 3000 henkeä oli tavoite, mutta itse veikkaisin juurikin jotain 2800-3000. Toivon olevani väärässä.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Pihlajamäki vois käydä hiukan kutittelemassa monnia, saisivat pojat ottaa toisen rundin.

Valtterin tuurilla tietysti joku paikka hajoaa taas ja loppukausi menee saikulla. Toivottavasti näin ei kuitenkaan nyt käy ja saadaan nauttia herran otteista koko kausi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: oki1

traktor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS ja Suomen maajoukkueet
Aika järkyttävä peli. Oikea joukkue voitti. Maalien lisäksi ei maalipaikkoja kyllä ollu paljoa muuta. Yleisö katsomossa, muttei näkynyt mitenkään kentällä. No onneks niitä pelejä mitä ei näköjään tarvi voittaa. Hoidetaan pisteet muilta joukkueilta. Mikään ei muutu ja huomenna hallille.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät on aika peikko Sportille. Jos selostajaa on uskominen, en jaksa nyt tarkistaa, niin viimeiseen pariin kauteen ei Liigapeleissä ole Sport Ässiä voittanut. Ei voittanut tänäänkään, Ässien yyvee toimi ja Kärki nakutti pari makoisaa maalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös