Pe 10.5.2019 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 87 557
  • 1 359

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Kyllä tämän ensimmäisen erän perusteella voidaan jo tehdä johtopäätös, että kotoinen Liigamme on vähintään samaa tasoa, ellei parempi, kuin NHL.
 

ijuka

Jäsen
No, paremmin meni kuin oletin. Kiva kanssa nähdä Kakko pelaamassa kun oikeasti yrittää. Jännä ettei uskottu kun sanoin ettei vedä höntsiä täysillä. Toivottavasti toiseen erään sais samanlaisen alun.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No voihan perse. Suomi vei etenkin erän alkua miten tahtoi, mutta valitettavasti jääkiekko on yhä maalintekopeli. Suomen komean maalin jälkeen Kanada päästettiin ilmaiseksi tyhmän jäähyn myötä tasoihin.

Olihan tossa kuitenkin sellaista "in your face" -meininkiä kaikelle tälle negalle ja epäilylle jota (taas kerran) Suomen joukkueen osalta media ja kansa pommittaa. Toivottavasti ei homma lörpsähdä ja peli pääty lopulta 1-5.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kakko vie Hughesia pistepörssissä mennen tullen, ihan vaan skouteille tiedoksi.

Jokseenkin yllättynyt olen siitä miten hyvin Manninen pärjäsi ekassa erässä, Anttila oli taattua Anttilaa.
 

Tamin teesit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno ura K. Kakolla edessä, vähän samoja viboja ku meidän Sebulla aikoinaan. Harmi ettei seurajoukkueura ole ollut yhtä hohtoinen tähän mennessä.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Komeita byyrejä. Mieluummin näitä männävuosien maaleja kuin ”top-5 youtube-reaktiot”.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös