Pe 1.2.2008 HIFK - Jokerit

  • 25 259
  • 64
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
bozik kirjoitti:
Vaan jos nyt katsellaan esim. tämän illan rostereita, niin ei niissä niin suurta eroa ole, että toinen ei takuulla pääse loppuotteluun ja toinen on "varma" loppuottelija. Hyökkäys on molemmilla riittävä, pakisto on molemmilla puutteellinen ja veskaritilanne ratkeaa Jannen päivän fiiliksen mukaan. Pitää muistaa, että välillä Lunkka pystyy voittamaan pelejä yksin ja jos tällainen vaihe sattuu pleijareihin niin tie vie vaikka kuinka pitkälle.

Olet osittain ihan oikeassa. Pakkikalustoissa ei tosiaan hirveän suuria eroja helsinkiläisseurojen välillä ole, mutta kyllä itse valitettavasti joudun narrien hyökkäyskalustoa sanomaan, jos nyt en selkeästi paremmaksi, niin ainakin jonkin verran. Narrien sentterikalusto yksistään on jo niin huikea, että suurena ihmeenä pidin, jollei narripakkaa finaaleissa tulla näkemään.

Meidän ongelmat on paljon syvemmällä kuin pakkikalustossa. Veskaritilanne on iso kysymysmerkki ja moni avainhyökkääjistä, kuten Kuhta on ollut liian pimennossa. Eihän sillä tietenkään ole väliä, miten pelaaja pelaa runkosarjassa, mutta toisaalta voidaan kysyä miksi vaikka Kuhdan peli merkittävällä tavalla parantuisi pudotuspeleihin mennässä? Ja samaan syssyyn voidaan kysyä miten Lundellista tulisi yht´äkkiä voittava supervahti, kun hän ei ole tähän päivään asti sitä ollut?
 
B

Brenahan

Ainakin tuosta hifk.fi:n sivuilta "videot" kohdassa kerrotaan että Ahqlvist on tänään maalissa.

voi helvetti.
Jos on huvittanut viime päivinä Penan koomailu, niin tässä on toinen kohde, josta puhutaan päivittäin. Jannella Saipa peli oli heikko, joten itse odottelin Allua maalille jo Hämeenlinnassa. On itketty, että Allu ei saa mahdollisuutta ja nyt se mahdollisuus annetaan ja itketään silti. Kerrassaan mainiota toimintaa. Tarkotus ei ole mitenkään yksilöidä Puren kommenttia, mutta tätä mieltä on moni muukin, näin epäilen.

Sanotaan täältä nyt hieman eroava tulosveto 1-0 ja voittomaalin viimeistelee #19 Ryan Vesce. Tähän tulokseen päädyin parin vuoden takaisen 1-0 tuloksen johdosta, silloin ratkaisevan osuman iski ikijokeri Hirso ja syöttäjinä toimi Tony Salmelainen ja Janne Hauhtonen. Ja nollapeli antaisi varmasti Ahlqvistille muutaman muunkin pelin vielä tämän kauden aikana.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tätä toivosi näkevän tänään!

Verta pakkiin!

Ja sitähän IFK haki kun porasi Sheddenin käskyttäneen Heleniuksen noutamaan tappeluhaluttoman nimihirviön. Ja sehän onnistui kun Muukkonen meni IFK:n bluffiin ja pisti Heleniukselle lisäkakkua ns 5 tappelun säännöllä joka tosin löytyy vain Muukkosen omasta päänupista.
 

OJ#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja kaikki jotka pelaavat Jokereita vastaan.
pisti Heleniukselle lisäkakkua ns 5 tappelun säännöllä joka tosin löytyy vain Muukkosen omasta päänupista.


Kannattaa muistaa että tuo ei ollut ainoa syy. Muukkonenhan sanoi hyvin selkeästi että Helunan olisi ollut syytä katsoa kelloon ennenkuin aloittaa tappelun. Toisin sanoen, tappeluun ei ollut mitään syytä 40 sekunnin pelin jälkeen. Tästä voimme siis päätellä että a) Muukkonen ei tykkää noudoista b) Muukkosen mielestä joskus tappeluun voi olla syy.

Palatakseni itse otteluun niin pahoin pelkään että viimeaikojen lepsuilu puolustuspäässä kostautuu 2-4 tappiona, Vesi 1+1
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No, anyway: kyllä luulisi Narreillakin olevan panosta illan otteluun. Eikös se pikkuveljen kormuuttaminen ole aina vähän niinkuin kunnia-asia?
No jaa, vertaisin tuota lähinnä aamupuuroon. Aika usein se tulee syötyä, mutta ilman jotakin lisämaustetta melko arkista touhua :)

Mitä jos Robert "missä minä olen" Kantor ei tänään pelaa, niin kuka syöttää Hifk:n maalit?
 

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
B

Brenahan

Saa nähdä kuka siellä meidän maalilla tänään pelaa, vaikka liigan sivut näyttää Lundellia, itse uskon kuitenkin Allun olevan häkillä. Tuntus muuten toi Allun haastattelu aika oudolta, mutta kaikki on mahdollista.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Terve vaan kaikille, teen noin parin vuoden tauon jälkeen paluun tälle palstalle. Valitettavasti en itse pääse tänään hallille mutta huutakaahan HIFK voittoon, jengin syyhän se ei ole vaikka pelaajaliikehdintä jäi olemattomaksi.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Hienoa, jos Allu on maalilla. Silloin meidän mahikset paranee entisestään. Lunttu kun tuppaa olemaan aika usein paikallisissa liekeissä.
 

Stigu

Jäsen
No jaa, vertaisin tuota lähinnä aamupuuroon. Aika usein se tulee syötyä, mutta ilman jotakin lisämaustetta melko arkista touhua :)
Nyt kun Jokereiden fyysisyys huilaa vielä tämän pelin, niin miten olisi puuron mausteeksi vaikka Leinon tuskanhikeä valituksen, uikutuksen ja jäiden kera, tai Liborin hansikkaalla höystettyä Staplen poski-ihottumaa? Harmi ettei Tomek enää pelaa teillä, olisin tarjonnut vielä mausteeksi kilpikonnanlientä.

Ja Kantorista: Sinä päivänä kun Urkurin siniviivalämäri vihdoin osuu tolppien väliin, nähdään yksi SM-liigan komeimmista maaleista, on se veto sen verran kova.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja Kantorista: Sinä päivänä kun Urkurin siniviivalämäri vihdoin osuu tolppien väliin, nähdään yksi SM-liigan komeimmista maaleista, on se veto sen verran kova.

Kantorista tulee mieleen aina Jatkoajan otteluraporttien Kaikkien Aikojen Otsikko: "Kantor soitti urkuja seulafestivaaleilla". HIFK voitti jotain 7-6.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
- Jokerit näyttää lähtevän aika odotetulla kokoonpanolla illan otteluun.

- Hirschovits saanut toiseen laitaansa Husseyn.
- Saarinen on siis tippunut neloseen ja Koivisto on ylimääräisenä hyökkääjänä.

Valitettavasti Jokerit lähtee peliin Sheddeniltä täysin odotetulla kokoonpanolla. Hirsolla ei pitäisi olla nykyisessä sentteritilanteessa mitään asiaa kakkosen keskelle, siellä herra kuitenkin surffailee. Ja oletetusti loistavalla asenteella pelannut Ossi Saarinen tiputettiin kakkosesta hakemaan vauhtia neloseen. Arto Koivisto tippui ylimääräiseksi hyökkääjäksi.

On muuten tosi Jokeripitoinen kokoonpano...

Nyt kun Jokereiden fyysisyys huilaa vielä tämän pelin, niin miten olisi puuron mausteeksi vaikka Leinon tuskanhikeä valituksen, uikutuksen ja jäiden kera, tai Liborin hansikkaalla höystettyä Staplen poski-ihottumaa? Harmi ettei Tomek enää pelaa teillä, olisin tarjonnut vielä mausteeksi kilpikonnanlientä.

Jännästi se sama Heleniuksen tappelusta porannut kaveri on nyt toivomassa nimihirviön osoittamassa kovuutta Jokereiden tähdille. Hmmm - kaksinaamaista, ei kai - ei varmaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK pitää luottaa pelissä omaan osaamiseensa ja leveään pelaajamateriaaliin hyökkäyksessä. Meidän parasta osaamista ovat yv- ja av-peli. Jos Lundell saa koppeja yhtä hyvin tai paremmin kuin Markkanen, niin voitto on lähellä, kun vaan muistetaan käyttää kaikkia hyökkääjiä, eikä lähdetä "meidän parhaat pelaajat ovat parempia kuin teidän parhaat pelaajat"-leikkiin.

Uskotaan kotivoittoon, vaikka HIFK:n peli on taas pienessä laskuvireessä.
 

tutzba

Jäsen
Niinhän siinä sitten kävi, että lopulta ratkaisija oli hiukan yllättäen Ryan Vesce. Kyllä on kaveri noussut huikeaan vireeseen. Harmi että lähetitte Cookin pois, ettekä Vesceä.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä kiitos!

Paras paikallisottelu miesmuistiin! Olin ensimmäistä kertaa tällä kaudella innoissani HIFKin ottelussa, aivan loistavaa! Koko ottelu oli HIFKin hallintaa, niin pelillisesti kuin fyysisesti, Jokereilla oli omat etsikkoaikansa tietenkin, mutta ei maistunut.

Ensimmäinen erä antoi osviittaa miten tässä pelissä tulisi käymään. HIFK aloitti pelinsä todella räväkästi jaellen taklauksia todella runsaasti. Tämän johdosta saatiin ote pelin kulusta, ainoastaan maali jäi puuttumaan.

Toisessa erässä Sheddenin aikomus oli tuttuun tapaan noutaa vastustajan avainpelaaja pois pelistä, onneksemme Wilm epäonnistui tehtävässään karkeasti. Baxter tämän jälkeen todennäköisesti käskytti Holmbergin muistuttamaan Sheddeniä, että HIFKssa osataan myös tämä jalo taito. Allu siis hyökkäsi Santalan kimppuun, aivan oikeutetusti, LOISTAVAA! Loppuerän ajan HIFKin peliä varjostivat monet tyhmät kakkoset. Erityisesti Kovasen ja Luttisen jäähyt olivat todella tyhmiä ja johtivat yhteen Jokerien maaliin. Toisessa erässä myös Stapleton loukkaantui kaaduttuaan laitaan. Näytti, että La Liberator olisi ajanut tämän jaffalankääpiön, mutta asianlaita ei kuitenkaan ollut niin. Ja case Pikkarainen, todella tyhmä ja harkitsematon temppu.

Kolmas erä alkoi vähän löysemmin kuin muut erät, mutta sisälsi eniten maaleja mm. Pöystin liigauran ensimmäisen ja Vescen loistokkaan rannari maalin, Santalakin pääsi maalin makuun HIFK pakkien töpeksiessä. Ja rankkarit olivat sitten Ryan Vesce showta tuttuun tyyliin.

Huomioita pelaajista:

- Ryan Vescen pitäisin näillä otteilla mieluusti ensi kaudellakin HIFK-nutussa. Jätti mm. vastustajan kultakypärän aivan varjoonsa lukuisilla väläytyksillään.
- Liberator otti Wilmin suckerpunchit hymyillen vastaan ja kunnioitus tätä miestä kohtaan nousi pilviin!
- Rem Murray teki todella arvokasta työtä joukkueelleen tappaen jäähyjä, voittaen aloituksia ja taistellen joka kiekosta täysillä! Todellinen gladiaattori!
- Guolla oli pitkästä aikaa pelipäällä, narreja vastaan tuntuu peli maistuvan.
- Ahtola, Jermu ja Lennu pitivät huolen fyysisestä pelistä loistavasti. Erityisesti Santalan kohtelu lämmitty sydäntäni.
- Ahlqvist oli varma maalillaan, yllättävänkin varma. Soisin lisää näyttöjä herralle.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtava ottelu!

Olipas mahtava ottelu - vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. En oikein ymmärrä Sheddenin ajattelumaailmaa, jos täysin pelitilanteeseen kuuluvan tilanteen jälkeen aletaan isottelemaan ja hakemaan jotain show-otteluita. Stapleton kaatui täysin siitä syystä, että menetti tasapainonsa ja Ustrunul oli hädin tuskin iholla.

Pikkaraisen teko oli tyhmä ja mieleen tuli Hannes Hyvönen. Pinna on lyhyt mutta tuollaista käyttäytymistä ei soisi näkevän.

Holmbergille iso plussa - varsinkin kun vastassa oli mies, joka on usein aloittamassa mutta harvoin lopettamassa kaikenlaisia hässäköitä.

Vesce on kyllä parantanut peliään huomattavasti ja eipä kerennyt Markkanen edes Saipaa sanoa kun kiekko oli jo maalissa. Ahlqvistille koppi tarttui ihan mukavasti ja pystyy näköjään haastamaan Lundellin ihan tosissaan.

Jokereiden hyökkäyspeli on kyllä vauhdikasta ja saisi vielä enemmän kunnioitusta ilman Leinon filmaamisia. Miksi hyvä pelaaja sortuu tuollaiseen?

Ja ai niin, olipa muuten Kärppien valmentaja Kari Jalonenkin katsomassa peliä - katsoikohan ensi vuoden joukkueensa otteita vai onko pohjoisessa tullut niin kylmä, että tuli kyselemään pitkiä kalsareita?
 
Viimeksi muokattu:

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Eihän tässä mitään ongelmaa ole HIFK vei kaksi pistettä rankkareilla (Stapleton toivottavasti kunnossa).

Mikäli joukkueet kohtaavat pleijareissa suosittelen mm. Vesselille notta pitää pään ylhäällä...
 

jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea HIFK:lle voitosta, näin tällä kertaa. Harmillista tuo Staplen luokkaantuminen, tärkeä palanen kauden loppupeleistä on nyt ilmeisimmin poissa ainakin vähän aikaa. Eihän näitä luokkaantumisia kukaan pelaajille toivo, ja nyt vain sattui käymään näin.
 

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja ai niin, olipa muuten Kärppien valmentaja Kari Jalonenkin katsomassa peliä - katsoikohan ensi vuoden joukkueensa otteita vai onko pohjoisessa tullut niin kylmä, että tuli kyselemään pitkiä kalsareita?
Vai olisiko Kärpät siirtynyt torstaina suoraan Lappeenrannasta Espooseen, jossa Kärpillä on huomenna peli. Ja koska missään ei mene Joutsenlampea, niin KJ valitsi lätkämatsin baletin sijaan.
 

Tommy#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Ham, HJK, Urheiluseura Rapakunto
Todellista kovuutta osoitti kuitenkin ottelussa HIFK:n suojatyöläinen, kääpiö Sakari Lindfors, joka huuteli Leinolle nelosen videolla Jokereiden vaihtoaitioon. Olipa Sakari todella pelottavan näköinen, kyllä mahtoi Villeä pelottaa sen jälkeen.

Ei sillä eikä millään, mutta keskittyis siihen tukan kiillottamiseen ja HIFK:n organisaatiossa toimivien selkään taputteluun ja jättäis noi psyykkaukset ym. niille, jotka niitä osaa hoitaa. Pieni suuri mies niinku aina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös