Pe 1.2.2008 HIFK - Jokerit

  • 25 281
  • 64

unez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Taas yksi ottelu "muiden yläpuolella". Mikä on ottelun panos? Hifk tarvitsee pisteitä jotta ovi aukeaisi kuuden joukkoon. Hifkille kaikki pisteet ovat elintärkeitä. Jokerit taas taistelee liigan piikkipaikasta Kärppien kanssa. Jokerit pelaa vielä maaliskuussa ottelun raksilassa. Panoksena voi olla runkkarin voitto.

Sarjataulukon tämän hetken tilanteen mukaan puolivälierissä vastaan tulisi Hifk. (olettaen heidän voittavan TPSin) Tätä en haluaisi, tulisi aika kylläinen olo, YÖK!

Luulen että seuraavaan paikallimittelöön on vaikea saada täyttä tupaa vaikka kyseessä on perjantai-ottelu. (tosin 8000 katsojaa ilmalan paikallisottelussa olisi katastrooffi) Pelissä tulee olemaan "pakkopulla" asennetta molemminpuolin. Uskon kuitenkin Jokereiden vievän ottelun, enkä usko että julleilla tulee olemaan oikeastaan mitään saumaa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kolmas samojen joukkueiden kohtaaminen reilun viikon sisään. Tällä erää voimassa olevan sarjajärjestelmän mahdollistama kolossaalinen älyttömyys ja inflatorisen paikallispelirahastuksen akateeminen opinnäyte. Peli seisoo kuitenkin allakassa ja näin ollen se otellaan pois.

Jaan unezin näkemyksen siltä osin että jaossa olevien pisteiden pitäisi olla riittävä kiihoke molemmille joukkueille kohtalaisen kamppailun aikaansaamiseksi. Pisteiden lisäksi tämän ottelun voittajalle on luvassa parempi maku suuhun myöhemmäksi voimavaraksi. Mahdolliset viime hetken siirrot saattavat tuoda oman mausteensa peliin tai ainakin katsomospekulaatioihin.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sarjataulukon tämän hetken tilanteen mukaan puolivälierissä vastaan tulisi Hifk. (olettaen heidän voittavan TPSin) Tätä en haluaisi, tulisi aika kylläinen olo, YÖK!

Näitä matseja on liikaa runkosarjassa, mutta pleijarit on mielestäni ihan erikseen, ja toivoin jo viime vuonna Jokerit-HIFK sarjaa. Tänä vuonna kerroin on HIFK:n voittoon on aika pieni, mielestäni viime vuonna homma olisi ollut aika 50:50 (HPK taas oli se joukkue jonka olisin halunnut välttää).

Luulen että seuraavaan paikallimittelöön on vaikea saada täyttä tupaa vaikka kyseessä on perjantai-ottelu. (tosin 8000 katsojaa ilmalan paikallisottelussa olisi katastrooffi) Pelissä tulee olemaan "pakkopulla" asennetta molemminpuolin. Uskon kuitenkin Jokereiden vievän ottelun, enkä usko että julleilla tulee olemaan oikeastaan mitään saumaa.

No peli sattuu olemaan perjantaina, eli eiköhön tupa ole aika täysi, ja onneksi jatkoajan nimimerkin uskomukset eivät ratkaise peliä.

ps.

Julli on naisiin ja viinaan menevä välillä vähän rääväsuinenkin ukko, joka seikkailee Ylläksen maisemissa. Hänellä on yllään aina lapin puku ja päässään neljäntuulenhattu. Julli sai alkunsa ylitorniolaisessa Länsiraja -paikallislehdessä tammikuussa 1990.
Julli alkoi ilmestyä myös Kuukkeli-lehdessä Ylläksellä, jossa siitä kehittyi vähitellen tavaramerkki: Äkäslompolossa Jullilla on oma nimikkoravintola Julli's bar & restaurant, jossa on tarjoiltu Jullin omaa oluttakin (Jullin Miehleinen ja Rohki Hyä). Ylläksen latuopasteet on kuvitettu Julli-aihein.


wikipedia
 

aragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kazakstanin naisten harkitseva maajoukkue
No niin, kauden viimeinen keskenäinen on enää Stadin herruuden pohjalta kosmetiikkaa, mutta tiettyä mielenkiintoa otteluun silti kasautuu. Aikaisemmat paikallisväännöt pöllölaaksossa ovat olleet hieman hengettömiä, lukuunottamatta viime vierailumme viimeistä erää, jossa 4 nopeaa maalia Markkasen taakse herätti oivat tunnelman vuokrahallissa.

Uusintaa ei U:n ja Helgen kesken nähdä, Hussey esittlee pikkukaukalossa nopeuttaan ja tipattomasta vapautuneet virittäytyvät tunnelmaan helpommillakin eväillä:).

Tasainen peli saattaa olla tulossa, ja veikkaanpa että Mad-Doud laittaa Puurulan jo lähtöön maalille. Sen verran haparoiden Jussi hoiteli viime vierailun viimeisen erän, että pieni huili saattaisi olla tarpeen.
Silti veikkaukseni Jokerille menee, laadukkaamman ja ennenkaikkea taitavamman hyökkäyskalustonsa turvin, 2-5.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Kaksi kommenttia

1. HIFK kirjoitetaan isoilla kirjaimilla

2. Tästä ottelusta on jo avattu ketju, jos katsot otteluketjufoorumia hiukan alaspäin.
 

Brad

Jäsen
Tänään sitten runkosarjan viimeinen paikallistaisto, eipä sytytä. Kuka perkele nämä otteluohjelmat fixaa? Ei mitään järkeä.

Yli 200 Jokerifania katsomoissa F1 ja F2, hallissa ainakin tunnelmaa odotettavissa.

Jokereista tarkkailuun uusi hankinta Hussey, kuulemma liigan nopeimpia luistelijoita, siihen vierelle Stapleton niin vauhtia ainakin löytyy mukavasti.

Tästä voitto ja hyvillä fiiliksillä tauolle. Hifk tippuu viimeistään kolmannessa erässä kyydistä, eilinen matsi Kerhon kanssa meni ylitöiksi.

Jokereilta sivussa Rita, Varis ja Kuparinen. Kantorin(jalka) ja Hirson(flunssa) pelaaminen matsissa selviää aamujäiden jälkeen.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Stadin ykköset Helsingin herruus taskussa lähtevät wanhaan halliin pelailemaan. Löytyykö motivaatiota kun muutenkin ifk on ollut vastassa "joka toinen päivä". ???
Kilpailua kaivataan myös katsomoihin: F1/F2 vastaan muut. =)

Tämä Ustrnul on saanut osalta ifk:n kannajista jo elävän legendan maineen. Raameiltaan ifk:n näköinen mies ja haastatteluisa on antanut itsestään mukavan ja leppoisen oloisen kuvan. Kaveri saa leipoa Leinoa ja kumppaneita ihan rauhassa kun Helge puree mailan tuppia katsomossa.

Matt "Saddam" Hussey tulee terrorisoimaan kisujen maalia ja on varmasti vaikea pidettävä. Mukava nähdä kaverin ensiesiintyminen Jokeripaidassa.

West Cornerissa on jokerifanien aloittelu ennen matsia ja sinne päätyy varmasti muutama fani myös matsin jälkeen.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
1. HIFK kirjoitetaan isoilla kirjaimilla

2. Tästä ottelusta on jo avattu ketju, jos katsot otteluketjufoorumia hiukan alaspäin.

Jos nyt lukisit otsikon tarkasti niin huomaisit että alla oleva ottelu on HPK - HIFK

Vai HeKi-Jukurit? :D

Uskomatonta, että voi näin monta paikallispeliä olla tällaisella välillä. Veikkailenpa, että herra Vesce tekee muutaman maalin ja niiden turvin HIFK vie 2-1.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kantorin(jalka) ja Hirson(flunssa) pelaaminen matsissa selviää aamujäiden jälkeen.

Mites sattuikin, että viime aikoina ylisuorittaneet omat pojat ovat tänään ehkä poissa.

Tänään pitää ennenkaikkea Markkasen onnistua, sillä takana on pari huonoa vierasmatsia. Ali- ja ylivoimapeli ovat taas arvossaan ja viimeksihän vieraissa Jokerit (lue Kantor) lahjoitti naapurille yhden av-maalin. Muutenkin Jokerit hölmöili silloin oikein urakalla johtoasemassa jäähyjen suhteen. Tänään on tässä suhteessa pidettävä pää kylmänä. Leino on vapaata riistaa, kun Helge on sivussa ja voi olla, että Ifk käyttää tätä tilannetta hyväkseen. Hussey-Timi akselin toimiminen kiinnostaa erityisen paljon ja miksei se toimisi!

Saadaan marssia vanhalle hallille oikein mukavassa talvisäässä.
 

Stigu

Jäsen
Narrit eivät sitten saaneet niitä kaivattuja vahvistuksia (4 huippuhyökkääjää+ 2 kädellistä pakkia ja yksi poliisi Pökkelölle) , joten melko haavoittuvaiselta näyttää tuo muukalaislegioona: Ainoastaan 1 maajoukkuevalmentaja, 1 maajoukkuevahti, 2-3 kentällistä maajoukkuetason pelaajia, sekä muutama IFK:sta varastettu iki-Jokeri.

Tänään katseeni kohdistuu seuraaviin asioihin:
- miten sujuu maestro/primadonna Leinolta pystyssä pysyminen? Entä onnistuuko tuomareille avautuminen jään pinnasta yhtä hyvin kuin viime viikolla?
- kumpi herroista Hussey / Stapleton pääsee hirmuisen, ilkeän, mielipuolisen psykopaatti Liborin omaksi Bitchiksi?
- vai ryntääkö Pökkelö siviileissä jäälle suojelemaan alfauroksen ominaisuudessa omaa naaraslaumaansa?
- taisteleeko Jokerit, eli voittaako henki materian?
- jos hallissa on 200 Narrifania niin riittääkö heille todellakin välipalaksi 50 sämpylää? Olen antanut itseni ymmärtää, että Narrifanit jakavat ainakin röökit ja sämpylän neljän veljensä kanssa.

Rahat pitkävetoon Muukalaislegioonan 6-1 voitolle.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Vaihteeksi peli viemärissä. Jihuu.

Pari ranskista:

- Kulkeeko Hra Saddam raketin lailla?

- Mitä tekee julbårien konsonantti-lisko?

- Kumpi vie, JanneLunttu vai Nahilavolvo?

- Monta pistettä Taikuri tekee?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit voittaa tänään jos pelissä on avoimien ovien päivä ja kumpikaan ei viitsi puolustaa, jos IFK hyökkäyksen lisäksi puolustaa niin sitten Jokereille käy kylmät. Neljällä puolustajalla plus puolikuntoisella Tuulolalla on tänään todella kiire IFK:n kyydissä.

Jokerit voittaa jos pystyy tekemään 6 tai enemmän maalia, muuten IFK vie.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kantorin(jalka) ja Hirson(flunssa) pelaaminen matsissa selviää aamujäiden jälkeen.

Jos Hirson kunnosta on pientäkään epäselvyyttä, ehdotan sairauslomaa täksi illaksi. Mies on viimeaikoina terveenäkin (?) näyttänyt helvetin laiskalta ja uupuneelta. Minkälaista peli on sitten flunssan kourissa?

No, kun näin sanon, Hirso tehnee tänään tehot 3+1.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuka tulee matsiin Kovasen taksilla?
Jere. Siis jos se ei ole ajokunnossa.

Nettiradion välityksellä tulee seurattua tämä peli eli luvassa kritiikkiä linjatuomarien toiminnasta, ei ollut paitsio. Mitä ottelun panokseen tulee niin minusta panosta on Hifk:lla, Jokerien osalta ei niinkään. Tämän perustan siihen, että Kärpät vie runkosarjan ja se on periaatteessa ihan sama ollaanko runkun jälkeen kakkosia vai kolmosia.

Illan mielenkiintoisinta antia Jokerien uuden ukon otteet ja se miten Markkanen onnistuu. Väsy selvästi painoi Volvoa, mutta eiköhän sitä yhden pelin jaksa ja sen jälkeen huilille. Lopputuloksen osalta veikkaan runsasmaalista ottelua, jonka toinen vie kahden maalin marginaalilla. Iso maalimäärä selittyy sillä, että veskarit eivät varmaankaan ole parhaimmillaan ja molemmilla on hyvä hyökkäys, mutta vitosdivarin pakisto.

Sellainenkin kutina tässä on, että Helgen ollessa sivussa tänään nyrkkitalkoissa kunnostautuvat uudet äijät. Taikalasista näkyy selvästi, että Jokereista tappelee Jokela, Hifk:n poika on kyllä kaunis, mutta vaikea erottaa onko Pikkarainen vai Petrell.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pitkävedossa pelasin tasuriksi, joka voi ollakin aika lähellä totuutta. Vesce paiskaa taas vähintään 2+1, ja jumala Pikkarainenkin intoutuu vähän tehoilemaan.

Helsingin herruus karannut jo naapuriin, mutta onhan se mielenkiintoista minkälainen naapurin uusin mies hussey on, vaiko onko minkäänlainen.
 

Stigu

Jäsen
Sukunimihän lausutaan "hasi".
Meillähän pelasi myös yksi pelaaja, jonka lempinimi lausuttiin "hasis", vaan ei pelaa enää.

Ja Bozikille- olette siellä Huurutalon sisällä ilmeisesti sokeita observoimaan joukkueenne vimmakasta rakentamista, joka ilmiselvästi tähtää ainoastaan ja vaiun siihen, että Narrit pelaa hinnalla millä hyvänsä ensi vuoden Euroliigassa. Tätä taustaa vasten tuo kakkossija SM-liigassa lienee Jokereille erittäinkin merkityksellinen. Ellei sitten mestaruus ole jo niin varma?
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
Tämä Ustrnul on saanut osalta ifk:n kannajista jo elävän legendan maineen. Raameiltaan ifk:n näköinen mies ja haastatteluisa on antanut itsestään mukavan ja leppoisen oloisen kuvan. Kaveri saa leipoa Leinoa ja kumppaneita ihan rauhassa kun Helge puree mailan tuppia katsomossa.

Tätä toivosi näkevän tänään!

Verta pakkiin!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja Bozikille- olette siellä Huurutalon sisällä ilmeisesti sokeita observoimaan joukkueenne vimmakasta rakentamista, joka ilmiselvästi tähtää ainoastaan ja vaiun siihen, että Narrit pelaa hinnalla millä hyvänsä ensi vuoden Euroliigassa. Tätä taustaa vasten tuo kakkossija SM-liigassa lienee Jokereille erittäinkin merkityksellinen. Ellei sitten mestaruus ole jo niin varma?
Eurosarjaanhan menee tänä vuonna loppuottelijat. Siinä mielessä on minusta ihan sama onko Jokerit runkkarissa kakkonen tai kolmonen, mutta loppuotteluun on päästävä.

Sen voin myöntää jo tässä vaiheessa, että Isoin asia tässä kaudessa on päästä loppuotteluun ja sitä kautta Euroopan sarjaan. Ottaisin mukisematta vastaan loppuottelun paikan vaika finaaleissa tulisi turpaan 4-0. Silti olisin more than happy!

Sen verran on tähän lisättävä, että kyllä varmaan Hifk-toimistossakin ynnäillään Euroopan mahdollisuuksia ja tuolla rosterilla sen saavuttaminen on täysin mahdollista.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Eurosarjaanhan menee tänä vuonna loppuottelijat. Siinä mielessä on minusta ihan sama onko Jokerit runkkarissa kakkonen tai kolmonen, mutta loppuotteluun on päästävä.

Sen voin myöntää jo tässä vaiheessa, että Isoin asia tässä kaudessa on päästä loppuotteluun ja sitä kautta Euroopan sarjaan. Ottaisin mukisematta vastaan loppuottelun paikan vaika finaaleissa tulisi turpaan 4-0. Silti olisin more than happy!

Sen verran on tähän lisättävä, että kyllä varmaan Hifk-toimistossakin ynnäillään Euroopan mahdollisuuksia ja tuolla rosterilla sen saavuttaminen on täysin mahdollista.

Bozik, oletko muistanut lääkityksesi? Meidän rosterilla mahdollisuus finaaliin? Penalla oli eiliseen asti aikaa tehdä jotain jotta se olisi ollut mahdollista. Tuolla puolustuksella ja noilla maalivahdeilla ei mitään jakoa!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Bozik, oletko muistanut lääkityksesi? Meidän rosterilla mahdollisuus finaaliin? Penalla oli eiliseen asti aikaa tehdä jotain jotta se olisi ollut mahdollista. Tuolla puolustuksella ja noilla maalivahdeilla ei mitään jakoa!
Eilen illalla otin tuplalääkityksen, aamulla oli vielä mukavan huuruinen olo, joten ajattelin etten tarvitse päivälääkitystä. Saattoi siis sattua huti.

Vaan jos nyt katsellaan esim. tämän illan rostereita, niin ei niissä niin suurta eroa ole, että toinen ei takuulla pääse loppuotteluun ja toinen on "varma" loppuottelija. Hyökkäys on molemmilla riittävä, pakisto on molemmilla puutteellinen ja veskaritilanne ratkeaa Jannen päivän fiiliksen mukaan. Pitää muistaa, että välillä Lunkka pystyy voittamaan pelejä yksin ja jos tällainen vaihe sattuu pleijareihin niin tie vie vaikka kuinka pitkälle.

Sekin kannattaa huomoida, että kun katsellaan vaikkapa 15 peliä taaksepäin niin aika komealta se molemmilla näyttää. Tässä vaiheessa kautta jengit alkavat siis olla iskussa ja ei sillä ole paljon merkitystä kuinka alkukaudella on rämpinyt. Ympäripyöreää hommaa tämä on ja kyllä esim. tämän illan tulosvetoon heitin varmalla tietopohjalla 4 ja 6 molemmille ;)
 

Stigu

Jäsen
Eurosarjaanhan menee tänä vuonna loppuottelijat. Siinä mielessä on minusta ihan sama onko Jokerit runkkarissa kakkonen tai kolmonen, mutta loppuotteluun on päästävä.
Aah, näinkö se onkin? Luulin että mestari, ja (jos mestari on myös runkkarin voittaja, niin) runkkarin kakkonen.

No, anyway: kyllä luulisi Narreillakin olevan panosta illan otteluun. Eikös se pikkuveljen kormuuttaminen ole aina vähän niinkuin kunnia-asia?
 

Pure

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Ainakin tuosta hifk.fi:n sivuilta "videot" kohdassa kerrotaan että Ahqlvist on tänään maalissa.

voi helvetti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös