Patrik Moisio – Perkaajan kotiinpaluu

  • 220 625
  • 724

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Arttu Ruotsalainen taklasi Moision pari kertaa samassa vaihdossa Ässien maalintakana ympäri. Moisio ei lähtenyt tässäkään vaiheessa tökkimään.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Atu on kieltänyt hölmöilemästä tai ei tarvi pelata edes sitä neljää minuuttia mitä nyt.

Taitaa olla ohjenuora about joka paikassa, että sinällään turha huudella kenenkään kellekään näistä. Poikkeuksena voi pitää Viitasen sooloilua mutta valmennuksen luottomiehenä tuollaiset katsotaan sormien läpi.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Toisekseen, mitäs esimerkiksi Ben-amor on tällä kaudella esittänyt? Karvinen selätti Pitsissä, yksi päähän kohdistunut taklaus ja muuten onkin ollut tapansa mukaan täysin hyödytön kentällä. On se kova.

Juu, ihan hyödytön. Muuten vaan taklaa, raastaa, repii ja on myös ollut tyydyttävä kiekollisena. Ihan eri tasoa kuin jotku Hansenit ja Ahlgrenit. Hyvä ja raikas lisä Kerälän kenttään, tykkään.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juu, ihan hyödytön. Muuten vaan taklaa, raastaa, repii ja on myös ollut tyydyttävä kiekollisena. Ihan eri tasoa kuin jotku Hansenit ja Ahlgrenit. Hyvä ja raikas lisä Kerälän kenttään, tykkään.

Itsekin jouduin hetken tosissani pohtimaan pelaako Semiri enää edes jääkiekkoa. Yhden puolittaisen takaperivoltin Karvisen käsittelyssä se taisi heittää ja nyt kadonnut kuvasta. Ehkä on näitä kevään pelaajia?
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Viitasta nyt tuskin pelkää edes lapset vaikka Moisio tosin näihin kuuluukin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Menee jo ohi aiheen. Täällä oli tarkoitus puida miksi suurisuinen Moisio ei käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja näyttänyt mikä hän on miehiään. Kentällä oli tukku kavereita jotka olisivat kyllä ottaneet haasteen vastaan. Mutta ilmeisesti Moisiota ei vaan kiinnostanut.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Mitä vittua tänne jotkut Porilaiset tulevat selittämään että Moision olisi pitänyt käydä vetämässä jotain Ässien pelaajia kelloon? Jos joku SBA ottaa turpaan Karviselta, niin Patukkaa ei kannata sellaisen jätkän kimppuun päästää. Voi tulla vaikka kuinka rumaa jälkeä ja kakku on merkittävästi suurempi haitta kuin se ilo joka syntyy siitä, kun Moisio pudottaa ehkä liigan paskahousuisimman pelaajan.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Pelkäämisestä en tiedä mutta Holland veti ainakin nopeat kilpparit, kun Viitanen kysyi kuulumisia Holland haastaa Marttisen tappeluun - Viitanen ottaa kutsun vastaan | Ruutu

No mä en puutu tähän Moisio aiheeseen sen kummemmin, mutta Viitasesta sen verran, että kaveri on lähinnä iso, mutta kovaa hänestä ei saa tekemälläkään. Moisiosta mulla ei ole mitään sanottavaa ja mulle on aivan sama vaikka saisi joka ottelussa turpaansa. Meillä on tarpeen vaatiessa sitten Virtanen noita hommia varten joukkueessa, joka osaa myös pelata 10x paremmin kuin kädetön Moisio.
SBA ja Gratton sitten erikseen......
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Juu eihän se Viitanen enää P-Amerikan vuosiensa jälkeen mitenkään "kova jätkä" ole ollut, mutta pystyy kyllä antamaan tarvittaessa oikeanlaista kovuutta varmasti. Tosin loukkaantumiset ovat tainneet aikojen saatossa syödä sen parhaan terän tältä puolelta ja oikeastaan minkäänlaista yleiskuvaa ei itselläni ole Viitasen nykykunnosta -ja tyylistä. Sen lyhyen TPS-aikansa aikana ei ainakaan juurikaan kovuutta tuntunut jakelevan ja jos en nyt ihan väärin muista niin taisi jotain vammaakin pukata (yllätys, yllätys) tuolloinkin.

Se miksi ketjuun kirjoitan on se, että itse olisin kyllä eilen kaivannut nimenomaan Moisio-Virtanen akselilta jonkiinlaista esiinmarssia. Ensinnäkin case-Spinan kohdalla, vaikka siinä nyt sitä värikynää heitettiinkin kehiin jne., mutta se maalinjälkeinen hetki nyt vain on sellainen, että silloin ei pidä mennä tuuppimaan ja huitomaan kaveria vaikka kuinka vituttaisi. Vähän sama kun ei sinne mennä laukomaan veskaria kohti vihellysten jälkeen tai alkulämmittelyssä ei mennä vastustajan puolelle tai lauota sinne kiekkojakaan, kuten eräs ulkomaalaisvahvistus aikoinaan Suomessa teki.
Ja ennen kuin yhtään ketään porilainen taas innostuu ja tulee esittelemään sitä Grattonin korttia niin ihan turhaan, minä ja aika moni muukin palstalainen kyllä tietää ja tuntee Grattonin historian, kiitoksia vain kuitenkin opastuksesta. Jääkiekko on kuitenkin siitä hieno laji, että tuollaisen tilanteen jälkeinen muistutus, tai vaihtoehtoisesti herättäminen esimerkiksi tuon 4-2 johtomaalin jälkeen jollain kovalla pommilla tai haastolla, olisivat Moisio tai Virtanen viestittää joukkueelle, että "nyt vittu taistellaan eikä luovuteta!". Ensimmäisessä erässä ketju esitti niitä miehekkäitä otteita, joita heiltä odotetaankin, mutta jälkimmäisissä erissä ketju tuntui ainakin meikäläisen tutkalta hukkuvan kokonaan. Virtanen nyt ainakin siellä pelaili, mutta eipä tuoltakaan edes niitä pommeja nähty.
Se on ennenkin nähty, että jääkiekossa se kuuluisa momentum voi vaihtua hyvinkin pienistä teoista, ihan kuten se eilen vaihtui viimeistään tuon puolihuolimattoman 2-2 tasoituksen jälkeen täysin Ässille. Joukkue näytti paikoittain ensimmäisessä erässä jo lyödyltä kun TPS vyöryi päälle, mutta niin vain siellä herättiin taistelemaan ja vielä napattiin voittokin. TPS:stä tällaiseen suoritukseen oikein kukaan kyennyt, vaikka se räkämaali sinne kavennukseksi tehtiinkin.

Näitä tekoja itse kaipaisin Moisiolta. Herran kiekollinen anti on tasoa C-juniori, joskus hyvänä päivänä peittoisi ehkä jonkun B-junnun Liigassa, mutta muuten ne parhaat avut ovat nimenomaan fyysisellä puolella, vaikka jotkut haluavatkin sen kiivaasti kiistää. Hän osaa taklata, vaikka ei aina osukkaan. Moisio osaa myös ärsyttämisen jalon taidon, vaikka hänellä joskus meneekin itse kuppi nurin ja napsii tyhmiä jäähyjä. Tappelussa ei varmasti pärjää esimerkiksi Grattonille, en usko että Semirillekkään, vaikka jotkut ivalliset henkilöt niin huutelevatkin, mutta kun ei se ole aina siitä kiinni, että kuka voittaa. Siellä jätkät arvostavat helvetisti jätkiä, jotka tekevät asioita joukkueen eteen ja joukkueen edun nimissä! Oli se sitten kivuliaasti blokattu laukaus, viimeisillä voimilla estetty maalipaikka tai sitten turpaanottaminen / nyhjääminen jonkun Grattonin kanssa tuollaisen iskun jälkeen. Sillä viestitetään paitsi omille, myös muille se, että tuollaista ei suvaita ja katsota läpi sormien.
Ei Sami Heleneius ollut P-Amerikassa niin saatanan arvostettu sen takia, että hän olisi ottanut jokaisesta tappelustaan voiton ja piessyt vastustajiltaan hampaat paskaksi ja teho-osastolle. Häntä arvostettiin siksi, että hän teki nöyrästi duunia joukkueen eteen, otti sen oman roolin, osasi sen ja jos joku kohteli kaltoin joukkuekavereita niin hän meni jäälle ja laittoi kaltoinkohtelijan maksamaan teoistaan. Tottakai tällainen NHL-poliisien aika on ohitse ja kiekko on menossa kokoajan enemmän siihen suuntaan, jossa tuollaisilla kavereilla ei ole käyttöä, mutta ei tuollainen muistutuskulttuuri vieläkään ole mitenkään kuollut eikä sen saa antaa kuollakkaan. Ja nyt en tarkoita mitään Ilari Melart-maisia noutojuttuja, vaan rehtejä ja rehellisiä haastoja (jotka eivät kuitenkaan saa mennä minkään show'n puolelle) joissa koitetaan nimenomaan herätellä omia ja näyttää, että taisteluhenkeä piisaa vielä ja kaikki annetaan.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Erittäin hyvä kirjoitus tuossa yläpuolella @FutureHockey . Lähes sanasta sanaan samaa mieltä, Patin osaamisesta kiekolla meillä pieniä näkemyseroja, haha. Mutta kyllä, tuossa sunnuntain pelissä olisi ollut toivottavaa että Moisio ja Virtanen olisivat astuneet isommin esiin hämmentämisellään. Mutta myös Patin peliaika tuossa pelissä oli kauden alhaisin 4:24 kun k.a 6:45. Jotain se Moisio kuitenkin oikein myös valmennuksen mielestä tekee, sillä tänään kolmatta kertaa putkeen pelaavassa kokoonpanossa ja kauden 11. ottelu. Jos nelosketjun pitää klassisesti pelata sitä "nolla nollaa", niin siinä Pati on onnistunut, kun tasaviisikoin Moision ollessa kentällä ei ole vielä kertaakaan soinut omissa. Ei muuta kun tänäänkin ukkoa seinälle!
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Itsekkin olen ollut Moisioon tyytyväinen. Mies on pitänyt oman pään puhtaana eli ilmeisesti osaa kuitenkin puolustaa paremmin mitä luultu. Eniten on kuitenkin yllättänyt vähäinen jäähymäärä, olisko CHL peleissä vielä ottanut jokusen tyhmän jäähyn mutta Liigassa jäänyt vähemmälle. 8minuuttia kymmeneen peliin on vähemmän mitä odotin. En tiedä onko Moisio jollain tavalla Selinin otteessa, mutta HIFKiä vastaan se yksi vahinko korkea maila ratkaisevassa hetkessä, tämän jälkeen ei Moisio muuten piirtänyt viiltoakaan jäähän siinä ottelussa, tuntuu siltä että mies pidetään aika hyvin otteessa.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Edelleen.. vaikea 4minsan peliajalla hämmentää paljoakaan (vikassa erässä pelannut yhtään(?). Häntä on kielletty tekemään mitään tyhmää, asema on että tee 1 virhe niin et pelaa seuraavassa pelissä. Eli ei helppo.
Hän on kyllä luonteeltaan sellainen että jos joku kaukalossa ärsyttää tai puukottaa niin hän vastaa jokaiseen haasteeseen. Mikäli olisi laittanut Grattonin tai Ben-Amorin jään pintaan uimaan ei Patin olisi hetkeen tarvinnut pelata. Jos hänelle oltaisiin ennen peliä sanottu että pelaa omilla vahvuuksillasi TPS olisi lyönyt Ässiä nuhaan niin että balalaikka soi.

Mitä tulee tämän päivän peliin - uskon, että Moisio näyttää pitkää nenää Tuokkolalle ja pelaa aivan tolkuttoman kovan pelin. Tänään aivan pitelemätön, ottakaa ylös.
 
Viimeksi muokattu:

sorbo82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itsekkin olen ollut Moisioon tyytyväinen. Mies on pitänyt oman pään puhtaana eli ilmeisesti osaa kuitenkin puolustaa paremmin mitä luultu. Eniten on kuitenkin yllättänyt vähäinen jäähymäärä, olisko CHL peleissä vielä ottanut jokusen tyhmän jäähyn mutta Liigassa jäänyt vähemmälle. 8minuuttia kymmeneen peliin on vähemmän mitä odotin.

Moisiohan ei muutenkaan ota liiemmin kakkosia. Viime kaudella Ilveksessä 19 peliin ainoastaan 5 kahdenminuutin jäähyä ja Turussakaan niitä ei tainnut 16 peliin tulla kuin kuusi (siellä taisi olla pari 10 min jäähyä).

Joten sinällään Moisio ei isossa kuvassa juurikaan joukkuetta haittaavia jäähyjä ota.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Moisiohan ei muutenkaan ota liiemmin kakkosia. Viime kaudella Ilveksessä 19 peliin ainoastaan 5 kahdenminuutin jäähyä ja Turussakaan niitä ei tainnut 16 peliin tulla kuin kuusi (siellä taisi olla pari 10 min jäähyä).

Joten sinällään Moisio ei isossa kuvassa juurikaan joukkuetta haittaavia jäähyjä ota.

Ja tähän lisätään että osa jäähyistä on sellaisia, jossa myös vastustaja saa. Ilveksessä pari sellaista mistä itse sai 2min ja vastustaja yli 2min.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Voisiko joku kertoa kuka on joukkueen ainoa pelaaja, jonka aikana ei ole kertaakaan soinut kiekko omissa kentällä ollessaan.
 

Veijari

Jäsen
Noita on kaksikin. Markus Kojo ja Patrik Moisio.
Tiedättekö kuka on ainut TPS hyökkääjä jolla kauden tehot on 0+0?
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Noita on kaksikin. Markus Kojo ja Patrik Moisio.
Tiedättekö kuka on ainut TPS hyökkääjä jolla kauden tehot on 0+0?
Kojohan pelaa TuTossa tällä hetkellä.
Ei ainakaan Moisio, koska hänellä on 2 maalia.
Mikäli sun tyylillä ajatellaan niin vastataan Markus Nurmi.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saa kyllä aivan eeppisiä piirteitä tämä yhden miehen mieshuoraus.

Moisio on Veikkauksen kokoonpanosivun mukaan tänään mukana nelosketjun vasemmalla laidalla.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Saa kyllä aivan eeppisiä piirteitä tämä yhden miehen mieshuoraus.

Noh noh, tarkastetaanpas nyt kielenkäyttö. @Kulpertto tekee todellisuudessa niin hienoa asiaa, minkä moni TPS-fani on unohtanut(itseni mukaanlukien). Mikä tai mitä tämä sitten on...? Siinäpä meille TPS-faneille pähkinä purtavaksi.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Moisio, armoitettu maalintekijä..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös