Patrik Moisio – Perkaajan kotiinpaluu

  • 220 546
  • 724
Suosikkijoukkue
Tappara
Höh! Kun näin ketjun pompahtaneen ylös luulin että täällä oltaisiin kirjoitettu Patrikin uudesta penkkituloksesta mutta ei..
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Herätellääs tätä ketjua hieman. Pati tulee olemaan ensi kaudella aivan alusta asti täysin tolkuttomassa kunnossa. Uinut sakeassa aurajoessa ja reenannut muutenkin kuin eläin. Tulee olemaan ihan pitelemätön Jonne Virtasen kanssa nelosketjussa.

Millaista kautta porukka odottelee häneltä?
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Millaista kautta porukka odottelee häneltä?
Pidän jo melkoisena ihmeenä jos Moisio mahtuu edes pelaavaan kokoonpanoon. Jos loukkaantumiset eivät pahasti koettele joukkuetta, Moisiolla ei ole asiaa pelaamaan. Lisäarvo, joka hänestä on mahdollisuus saada, on aivan marginaalinen. Ne, jotka kuvittelevat Moision ja Virtasen muodostavan jonkinlaisen Hanson Brothers -kaksikon, erehtyvät pahasti. Virtasella on selvä tilaus joukkueessa, Moisiolla ei.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiukkaa tekee Moisiolla mahtua pelaavaan kokoonpanoon sillä Virtasen saavuttua neloseenkin voisi aivan hyvin sijoittaa käsiä. Lisäksi puolustussuuntaan Moisiota taitavampia kavereita löytyy ihan omista junnuistakin. Ihan hauskoja otteita esitti välillä kun kävi vastustajia tökkimässä, mutta Mestis-tason pelaajahan tässä on kyseessä, toivottavasti ei ota tyhmiä jäähyjä ensi kaudella niin saa omasta puolestani olla kokoonpanossa silloin tällöin.

Tuollaiset Kulperton höpötykset nyt voi kuitenkin jättää täysin omaan arvoonsa imo.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Herätellääs tätä ketjua hieman. Pati tulee olemaan ensi kaudella aivan alusta asti täysin tolkuttomassa kunnossa. Uinut sakeassa aurajoessa ja reenannut muutenkin kuin eläin. Tulee olemaan ihan pitelemätön Jonne Virtasen kanssa nelosketjussa.

Millaista kautta porukka odottelee häneltä?

Hyvä niin, sekä perkaajalle itselleen että tietysti TPS:n joukkueelle se että jos kaveri on treenannut hyvin ja on iskussa. Muuten ei asiaa olisikaan kokoonpanoon mutta jos fysiikka on huipussaan niin siinä omassa roolissaan voi hyvinkin auttaa joukkuetta. Sekin olisi tietenkin hyvä että pelipaikastaan joutuu kilpailemaan jatkuvasti jottei meno olisi sellaista laiskanpulskeaa höntsäilyä kuten pääosin viime vuosina.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
Kyllä Pati nelosketjussa vetää. Turhaa spekuloida edes, että joutuisi taistelemaan pelipaikasta yhtään sen enempää kuin esimerkiksi Rantanen. Molemmat on oman roolinsa eliittiä.


Sekin olisi tietenkin hyvä että pelipaikastaan joutuu kilpailemaan jatkuvasti jottei meno olisi sellaista laiskanpulskeaa höntsäilyä kuten pääosin viime vuosina.
Hmm. Olen tästä eri mieltä. TPS oli viimekaudella häviöllä pelejä muutamalla maalilla lopussa ja Pati oli ainoa joka blokkaili vetoja ja paino 110 lasissa hommia. En kyllä ihan allekirjoita, että viimekaudella olisi ollut laiskanpulskeaa höntsäilyä.

E. Ja mahdollisten väärinymmärrysten vuoksi sanottakoon myös, että TEKI koko pelin jatkuvasta hyvää ja nälkäistä työtä. Ei siis pelkästään häviöllä oltuja pelien loppuja.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En nyt sanoisi, että Moisio olisi oman roolinsa eliittiä, ei edes lähelläkään sitä huippuosaamista. Rotaatiopelaajana ja neloskentässä menettelee. Nykypäivänä pitäisi neloskentän pelaajat omata myös edes tyydyttävät kiekolliset taidot, mitä en ole Moisiossa koskaan nähnyt. Tämä taitaa kuitenkin olla turhaa höpinää, sillä Kulpertto on mielipiteensä päättänyt Moisiosta ja ei tule sitä muuttamaan.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyl mää tota Moisiota seurailen ihan mielenkiinnolla, jonkinlaiset sirkushuvit on ihan jees. Pelannee vielä paremmin kuin esim. viime kaudella ja uskon, että tuohon TPs:n kokoonpanoon mahtuu. Sen oon kuullut, että on kova harjoittelija ja kovassa kunnossa, siitä pinnat.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Nykypäivänä pitäisi neloskentän pelaajat omata myös edes tyydyttävät kiekolliset taidot, mitä en ole Moisiossa koskaan nähnyt.

Tähän aivan sama. On se joskus näyttänyt pitäneen mailaa oikein päin kädessäkin, ehkä tätä on myös treenattu kesän aikana kuten myös mitä kiekon kanssa pitäisi tehdä. Luistelee ihan hyvin suoraa linjaa ja taklaa ja syöksyy kiekonkin eteen kiitettävästi, mutta valitettavasti se ei vain riitä Liigatasolle vaan pitäisi olla ihan oikeasti myös kiekollista taitoa jota en ole hirveästi kyllä nähnyt. Sirkushuveja aina silloin tällöin aiheuttaa, ne ovat ihan kiva juttu silloin 0/1-5/6 tappiotilanteessa viime minuuteilla.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei Moisio nyt ole lähimainkaan mitään oman roolinsa eliittiä Liigassa. Eikä se haittaa että Kulpertto on mielipiteensä asiasta päättänyt erittäin vajaavaisin argumentein, esimerkiksi itse olen aina valmis tulemaan muistuttamaan asiasta.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mun mielestä Moisio on hyvä pelaaja nelosketjuun. Kun muu hyökkäys on noin hyvä kuin tällä hetkellä näyttää, niin ihan huoletta voidaan tehdä nelosesta sellainen rottaketju, joka ottaa ilmoja pois vastustajan pakeilta ja pelaa alivoimat. Moisio vaikuttaa TPS:n ensi kauden sijoitukseen kärpäsen paskan verran. Miksi hänestä pitää jauhaa näin paljon verrattuna selkeästi suuremman ruudun saaviin pelaajiin? Esimerkiksi Dave Spina.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Koska nyt jo "klassinen" Moisio-Karvinen-Moisio -ketju on hajonnut kuten Beatles aikoinaan, niin voidaan olla kuitenkin tyytyväisiä että tuosta ketjusta juuri Patukka jäi Tepsiin. Itse olisin pitänyt Karvisenkin, koska Jonne Virtasen toimiessa sentterinä Karvinen ja Moisio laidoillaan olisi käsillä ollut pelkkää jääkiekon juhlaa!

Ihan tosissaan tosin, Moisio täyttää sellaisen ruudun nelosketjussa johon ei junnua tai vanhempaa pelimiestä voi laittaa. Sonkajärven talonmies olisi toki parempi pelaaja samalla paikalla, mutta näksin ja toivosin että Pikkaraiselle haetaan ensi kaudelle hieman kiekollisempaa roolia. Siis ainakin viime kauden näyttöihin nähden se olisi perusteltua. Moisiossa miellyttävät samat asiat kuin Karvisessakin aikoinaan, eli asenne paikkaa puuttuvia taitoja ainakin jonkin verran. Sikäli ainakin itse odotan Moisiolta jonkinlaista "läpimurtoa", eli toivottavasti Virtasen laiturina Patukka pääsee pelaamaan vahvuuksillaan eli ilman kiekkoa ja kovaa.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Kahdeksan sivua. Patrik Moisiosta. On se kova.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Taistelee varmasti jäähypörssin voitosta, jos yhtä idiootisti pelaa vaihtojaan liigan alkaessa.

Vähän yli näin kauden aluksi meni tuo tunnekoohotus.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
On kyllä yksi sarjan varmaan turhimpia pelaajia. Taklaa ylikovaa ja rottamaisesti aivan tahallaan yhtään vastustajaa kunnioittamatta. Tosin sai läpiajosta puolittaisen vedon aikaiseksi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Haha, mahtavuutta. Aina kun Pati tekee jotain kentällä, nousee tämä ketju esille. Yleensä vielä muiden kannattajien toimesta. Tunnetta saatana!
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähän yli näin kauden aluksi meni tuo tunnekoohotus.

On tämä uskomatonta miten pariin pelaajaan tulee tällainen fiksaatio, että jostain syystä täytyy päästä haukkumaan joka matsin jälkeen. Kaveri pelaa meillä nelosen laiturina/rotaatiossa, sama se vaikkei taidollaan häikäisekään.

Ennemmin sitä katselee tuollaista itsensä likoon laittavaa ja taklaavaa pelaajaa tuollaisessa ruudussa jolle nyt ei peliaikaa tule juuri muutenkaan, kunhan ei kovin pahasti yli läiky. Omiin silmiini ei mitään hirmuisia sikailuja matsissa osunut, pari kovaa niittiä jotka saivat aikaan mukavasti tunnetta.

On hienoa että Tepsilläkin on jengissä muutama fyysiseen peliin kykenevä pelaaja, ettei homma ole yhtä unettavaa seurattavaa kuin joku KalPan jätönjätönjättö ja kulmahyrrä.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen sunnuntain kanssa samaa mieltä siitä että aiheuttaa liikaa tyhmiä jäähyjä omille. Siksi en pidä. Asenteesta ja tuosta sekopäisyydestä pitäisin jos tajuaisi omien joukkuekavereidensa parhaaksi tehdä asioita kentällä. Tuo mitä tänään on nähty näin pitkälle on mun mielestä lievää perseilyä, eikä välttämättä ihan lievääkään.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
...aiheuttaa liikaa tyhmiä jäähyjä omille. Siksi en pidä.

Puhutaanko tässä nyt viime kaudesta vai tästä pitsiturnauksen yhdestä ryntäyskakkosesta? Viime kausi oli muutenkin taputeltu siinä vaiheessa kun Pati jengiin liittyi, eli toi edes mielenkiintoa panoksettomiin otteluihin kovilla otteillaan.

Jos ensi kaudella vihdoin pelataan muustakin kuin jumbosijan välttämisestä ja Pati ottaa edelleen turhia, mahdollisesti pelejä vastustajalle ratkovia jäähyjä, jaan mielipiteesi. Toisaalta kuitenkin lätkä on viihdettä johon ainakin itsellä osana kuuluu kova fyysinen peli. Kyllä ne kovat taklaukset sen verran sytyttävät että voin antaa anteeksi jos sellaisesta joskus tulee ns. "turha jäähy", kunhan ne ovat pieniä jäähyjä, silloin tällöin ja vahingoittamisyritykset ja filmaamiset eivät kuulu repertuaariin. Itseäni vähemmän korpeaa turha ryntäys, laitataklaus tms. kakkonen, kun joku laiskuudesta/hitaudesta johtuva kampitus, koukkaaminen, kiinnipitäminen tms.

Annetaan nyt Patille mahdollisuus näyttää löytyykö sitä malttia kun peleissä on panosta. Ärsyttää kun on otettu muutama sylkykuppi jota täällä jaksetaan lytätä jatkuvalla syötöllä menneistä tai jostain harjoitusmatseista. Haukutaan alkavan kauden edetessä sitten kaikki ketkä sen ansaitsevat. Lähdetään nyt puhtaalta pöydältä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pakko on perkaajalle antaa mahdollisuus, mutta vähän epäilyttää että mitenköhän käy. Pelitaidoillaan Moisio hyvä jos pystyy divarijengiä auttamaan ja sen suhteen tämä "pikkulostedt" on noin 20-25 vuotta myöhässä, kun nelosketjuun riitti se, että osasi jotenkin ronkkia, hakata ja vain sähistä näennäisen kovaa. Mäkisen Makko mestaruuskeväänä oli profiililtaan juuri oikeanlainen nelosen työmyyrä ja nyt kun tarkemmin ajattelee, niin Kolunaattorihan oli varsinainen nelosketjun Fedorov verrattuna Moisioon.
 

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
On kyllä yksi sarjan varmaan turhimpia pelaajia. Taklaa ylikovaa ja rottamaisesti aivan tahallaan yhtään vastustajaa kunnioittamatta. Tosin sai läpiajosta puolittaisen vedon aikaiseksi.
Lässynlää ja kyynel perään. Ei muuta sulle.

Pelaajat pelaa kuitenkin yleisölle ja juuri tämän kaltaisella pelaajalle saa kausikortti myyntiä nostettua ihan tolkuttomasti ja ylipäätän irtolippuja ostetaan enemmän. Et sää hallia täytä sillain, että käytävällä on jalkahierontaa, katkarapusalaatin myyntiä tai kynsien lakkausta. Se on juuri nämä pelaajat joita yleisö tulee katsomaan. Ota ensin yleisö halliin, voita ne puolellesi ja loppu tulee olemaan hienoa.
Moisio tulee nousemaan Turun omaksi lemmikiksi, jota kaikki 'rakastaa'. Hän tulee nostamaan huimasti yleisökeskiarvoa ensikaudella, ottakaa vaikka nyt jo ylös ja tarkkailkaa loppukaudesta. Kun yleisö on TPS:n takana voi kaikkea tapahtua, tiedä vaikka tekisi TPS:n A-junnut. Ehkä vähän liian kaukaista, mutta jokatapauksessa tulee olemaan paljon paljon parempi kausi kuin viimekausi ja suurin syy on juuri Patrik "Perkaaja" Moisio.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Miten voi yks ilves-fani saada sivukaupalla skeidaa aikaan tps-foorumilla? Unohtakaa jo koko tyyppi.

Tämä on kuin joku Putinin normaalia heikompi trolli, välillä tuntuu ettei mene hissikään ihan ylös saakka. Toisaalta mahdollista sekin, että kyseessä on kyöni nero, joka manipuloi meidät luulemaan että hän on tärähtänyt.

Moision kaltaista TPS:ssä ei ole ollutkaan, kaikki aiemmat sikailijat ovat sentään osanneet pelata edes auttavasti. Kuinkahan monta peliä TPS häviää näihin flippauksiin?
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Patrik Moision agenttia pitää kunnioittaa, noilla taidoilla ja näytöillä jo kolmas liigasoppari.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Mä luotan siihen, että Selin tietää mitä tekee ja varmasti laittaa Moision ruotuun sekä tekee selväksi, että turhia hölmöilyjä ei kaivata. Valmentajan pitää ohjata tätä venettä ja jos jokin osa ei toimi niin se vaihdetaan toimivaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös