Patapaitoja maajoukkueissa

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"Suomi on valinnut joukkueensa sunnuntaina 3.11. alkavaan alle 17-vuotiaiden World Hockey Challenge -turnaukseen. Kyseessä on alle 17-vuotiaiden ikäluokan kauden suurin turnaus, johon osallistuu Suomen lisäksi Ruotsi, Tšekki, Venäjä, Yhdysvallat sekä Kanada kolmen joukkueen voimin."

Mukana Ässistä maalivahti Juuso Helomaa ja puolustaja Aleksi Heimosalmi. Off-topicina mainittakoon, että joukkueessa pelaa myös Suomi-kiekon suurlupaus vasta 15-vuotias Brad Lambert, joka A:ssa on tällä kaudella ehtinyt 15 ottelussa tekemään jo 15 pistettä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hirvonen ja Kivenmäki U20 mukana.
Toivottavasti Otto saisi tuolta u20 vähän uutta potkua ja ajatusta peliinsä niin voisi poikia myös Liigapeleissä
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Suomi hävisi tänään U20-maaottelussa Ruotsille 1-2. Suomen maalia oli syöttämässä Roni Hirvonen, joka oli turnauksessa mukana Suomen jokaisessa maalissa saldolla 1+2. Suomi kärsi siis tehottomuudesta eli kolmessa pelissä kolme tehtyä maalia.

Hirvosen ketjukaverina turnauksessa oli vuoden 2021 draftin ykkösnimeksi povattu Kärppien Aatu Räty, joka tehoili 0+3.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pesäkarhut. KaMa. Lasitskene.
Jokke Nevalainen/Dobber Prospects arvioinut ison liudan U20 Four Nations-turnauksen pelaajia


Lähellä kisalippua taiteileva Kivenmäki ei erityisemmin esiintynyt edukseen, kun taasen takamatkalla ollut Hirvonen nosti osakkeitaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös