Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Patapaitoja maajoukkueissa

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana korkki, 12.11.2004 klo 00.12.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Ainakin on haluja kattoa laituria vähän pitempään. Huolimatta tukkosemmistakin jaksoista keväällä, omaa liikkeen kautta tietyt vahvuudet. Suorantaakin olis teoriassa voitu katsastaa harkkapeleissä alaketjuihin, mutta väittäsin että tällä hetkellä Ojamäki on napsun vastuullisempi kiekon kanssa ja saman verran edellä pelikäsityksessä. Omaa myös terävämmät suunnanmuutokset, vaikka vauhtiin päästyään Simon onkin melkonen muuli.
   
 2. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Odotetusti ainoa patapaita MM-kisoissa on Andi. Tietty Suomenkin joukkue toki vilisee Ässä-kasvatteja (pilke silmäkulmassa sanottuna): Joonas Korpisalo, Sebastian Aho, Joonas Kemppainen, Veli-Matti Savinainen... Onko Karhu-Kissojen kasvatti Joonas Korpisalo muuten aloittanut pikkujuniorina pelaamisen Ässissä?
   
 3. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Ei siihen mitään pilkettä silmäkulmaan tarvita....Faktat on faktoja ja ne faktat vituttaa mm. lukomboikia
   
 4. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Maajoukkue kutsuu Ässä junnuja:
  U20
  Jesperi Kotkaniemi
  U18
  Juuso Ketola
  Otto Kivenmäki
  U17
  Antti Tuomisto
  Ville Heinola
   
 5. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Hienoa pojille.

  Ps. Mistä muuten sait tietosi...
   
 6. Myrvold Jäsen

 7. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  @Pratu n viestin aika on 12.53.
   
 9. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  No kappas vaan. Katsoin aikaisemmin ja silloin oli aikaleima toisella koneella jostain syystä 11:53. No hyvä näin. Sama juttu nyt, kun tarkastelin tuolla maajoukkueosiossa olevaa Myrvoldin viestiä, niin siinä mulla aikaleima on reilusti ennen 12. No mistäs ne tiedot, jos kone ei niitä näytä väärin.
   
 10. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Ei, kyllä vastaus oli ihan oikea.
  Kellojen siirtoko sekoitti... Sen touhun saisi kyllä lopettaa, ei mitään muuta kuin haittaa.
   
 11. Stuttgarter Jäsen

  Kotkaniemelle tänään 0+1 Tsekkiä vastaan u20:ssa ja Kivenmäelle 1+0 u18:ssa.
   
 12. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
 13. Myrvold Jäsen

  Eero Niemi mukana U16 maajoukkueessa. Ruotsi kaatui tänään vieraissa 4-6 ja Niemelle neljä (4) maalia. Hienoa!
   
 14. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Tilastojen korjailun jälkeen oikeat tehot 3+1.
  Eero Niemi pelasi Kärppien Aatu Rädyn kanssa samassa kentässä, jota pidetään ikäluokkansa ykköslupauksena. Niemi heti sitten siinä kintereillä... Mielenkiintoista että molemmat ovat loppuvuodesta syntyneitä, eli ovat varattavissa vasta 2021.
  Lupaavaa nähdä että Eero Niemi on aivan kärkeä kansainvälisilläkin kentillä. Kun muistetaan että Ässien C:ssä on Niemen lisäksi kolme muutakin lähes saman tason hyökkääjää, niin lupaa hyvää tulevaisuuden kannalta.
  Juuso Aaltonen 24, 24+51=75
  Eero Niemi 23, 35+35=70
  Thomas Hölsömäki 22, 28+32=60
  Kalle Myllymaa 8, 9+12=21
  C:n alkusarjan pistepörssin voittanut Vammalasta tullut Aaltonen on kiinnostava nimi, rightin maila ja viisitoitavuotiaalle aika kovat mitat 177cm/88kg! Kalle Myllymaan kausi on mennyt valitettavasti loukkaantumisten takia pilalle.
   
 15. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Juuso Aaltosen otteita seurannut mielenkiinnolla ja vauhti kiihtyy... toivottavasti kaikki menee myös jatkossa eteenpäin yhtä hyvin. Tulevaisuuden nimiä.
   
 16. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Jesse Joensuu pelas 16-vuotiaana jo muutamia A:n pelejä ja ihan säännöllisesti B:n joukkueessa. Seuraavana vuonna debytoi jo Liigassa ja kuului A:n runkopelaajiin. En oikein usko että noista kavereista kukaan nousee tällä kaudella A:n jengiin. Hyvä jos B:ssä saisivat pari peliä vyölleen kevään aikana. Aaltonen pelaa C-junnuissa jo kolmatta kautta. Tosin toissa kaudella sarjataso oli C:n Suomi-sarja, mutta eniveis vastustajat olivat kuitenkin pari ikäluokkaa vanhempia ja isompia.
   
 17. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Eikö Joensuu pelannut liigassa jo 15-vuotiaana, vai muistanko väärin?
   
 18. Salama85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelaajan kehityksen kannalta olennaisinta on kuitenkin peliaika, laadukas harjoittelu ja tietenkin riittävät haasteet. Joensuun urapolusta voidaan olla montaa mieltä, mutta väittäisin ettei se missään nimessä ollut kehityksen kannalta optimaalisin. Lisäksi nousu liigarinkiin taisi johtua enemmän vallitsevista olosuhteista kuin pelkästä poikkeuksellisesta lahjakkuudesta. En usko, että esimerkiksi tämän kauden joukkueeseen 16-v Jessellä olisi ollut palaakaan päästä. Ässien A-nuorissa ja B-junioreissa taitaa pariin ensimmäiseen kenttään mahtua aika hyvin lahjakkaita nuoria, joten voipi olla, että kehityksen kannalta on parempi pelata enemmän C:ssä kuin vähemmän B:ssä. Tehopisteitä tuijottamalla huolenaihe voi hyvinkin olla riittävän haasteen löytäminen. Löytyykö sen korvaajaksi tarpeeksi motivaatiota ja ymmärrystä kovaan laadukkaaseen harjoitteluun varmasti määrittää sen miten nämä lahjakkuudet etenevät orastavalla peliurallaan. Joensuuhun vertaaminen mielestäni hieman turhaa ja luulen, että Jessenkin uran kannalta olisi ollut parempi ettei liigaporukkaan nousua olisi tuossa iässä tapahtunut.
   
 19. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Totta kai laadukas ja riittävän kovatehoinen harjoittelu on kaiken perusta. Mutta siinä asiassa myös valmentajilla on iso rooli. En lainkaan tiedä miten laadukkaita koutseja Ässillä on esim. C:ssa ja nuoremmassa B:ssa. Mutta jos nyt oletetaan että valmennus ei ole se heikoin lenkki, niin kyllähän kovemmat pelit kehittävät paremmin kuin oman ikäisten kanssa höntsäily kun pelaaja taidoiltaan tai ainakin kokonsa puolesta on ylikylän jannu muihin nähden.
   
 20. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Ässien B pelasi tähän asti nuorten Mestiksen karsintoja ja voitti kaikki 24 ottelua. Maaliero oli 231-29 ja vastassa sellaisia suurseuroja kuin KOOVEE, S-Kiekko, Lukko Team, Pirkkalan Pingviinit, Kangasalan Kisa-Eagles ja Loimaan Rockets. Vaikka kyseessä onkin vanhempi ikäluokka, voi C-junnujen TPS-peli olla ihan samaa tasoa tai jopa kovempi kuin B:n peli Pingviinejä vastaan.

  Ässien B taitaa päästä loppukauden pelaamaan "oikeitakin" seuroja vastaan, joten toivottavasti osa näistä C:n lupaavimmista jätkistä pääsisi pelaamaan B:ssäkin.
   
 21. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Ongelmana tuossa kuviossa taitaa olla ainoastaan se, että tuo C kun on niin pieni ikäluokka, josta kuitenkin osa on 1-2 kipeänä ja jollakulla on joku paikka paketissa tässä ikäluokassa, niin ei voi hirveästi väkeä liikutella. Käsittääkseni tuo 4 matsin karanteeni on edelleen voimassa. Toki voidaan C-junnuihin aina joku taas nostaa alempaa tai Akatemia-joukkueesta, mutta ymmärtääkseni kohtuu vähäistä tuo liikehdintä on ollut tähänkin mennessä.
  Ps. Taitaisi enemmän kuulua tuonne juniorit -palstalle.
   
 22. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  U18 MM-kisojen ensimmäisellä leirillä ovat mukana Juuso Ketola ja Ville Heinola.
   
 23. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Otto Kivenmäki taaseen ei ole mukana. Harmi sinänsä.
   
 24. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Käsittääkseni ei ole pelikunnossa. Muuten ilman muuta kisakoneessa.
   
 25. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Okei. Harmi, jos loukkaantuminen estää leirin ja mahdolliset kisat. En ihan osta ajatusta varmasta kisapaikasta, mutta se nyt toissijaista, jos nuorimies ei kunnossa.