Pariisin olympialaisten liveseuranta 10.8.2024

  • 30 926
  • 1 475

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Näemmä hyppäävät juoksun aikana. Ei siis juoksijat.
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Go Bots!
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei olla kyllä nykyään edes kovin kiinnostuneita noista testituloksistakaan naisheittäjien keskuudessa. Eipä ihme, että menestys siis on mitä se on...

Piironen kertoo olevansa huolestunut eritoten nuorten kyvystä hahmottaa suorituskykyään. Hänen mukaansa miesheittäjät ovat naisia huomattavasti kiinnostuneempia omista testituloksistaan ja niiden kehityksestä.

– Omasta suorituskyvystään kiinnostunut urheilija tietää erittäin tarkasti testituloksensa kaikilla mittareilla. Jos tänä päivänä kysyy leirillä urheilijan ennätystä jossain tietyssä harjoitteessa, urheilijalta saattaa tulla vastaukseksi öööö, en mä tiedä. Näiden asioiden pitäisi tulla kuin apteekinhyllyltä. Onko se urheilijoista vai heidän valmentajistaan johtuvaa vai mistä? Ja voiko se olla näkymättä harjoittelussa? Se minua huolettaa, Piironen sanoo.


Silti ihmettelen, miksi suomalaiset keihäsnaiset sitten ilmeisesti ovat "vähemmän motivoituneita", verrattuna keihäsmiehiin ja muiden yleisurheilulajien naishuippuihin. Justiinsa kaksi suomalaista naisyleisurheilijaa heitti hienosti pistesijoille moukarissa, mutta mikä voi olla syynä, jos juuri keihäsnaiset eivät ole motivoituneita.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ei riittäny Botilla
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös