Parhaat huudot

  • 78 075
  • 341

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Myös yksi legendaarinen oli Seppo Mäkelälle huudettu "Naama kiinni ja naksulle!", joka oli Mäkelän slogan SM-liiga-sipsien tms. tv-mainoksissa.
 

Eppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Runkosarjan viimeisessä HIFK-Ilves-pelissä takanani istui ehkä n. 8-vuotias pikkupoika, joka ei ollut ihan tyytyväinen tuomarityöskentelyyn. Huuto "Sä oot surrrkein tuomari, mitä mä oon koskaan nähnyt" tuli suoraan sydämestä. Siinä ei mitään voimasanoja tarvittu.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jyväskylässä kuultua

Vuosia takaperin, kun JYPissä pelasi muuan Vesa Ponto ja hän piti kiekkoa oman maalin takana ylivoiman aikana 0-2 tappiotilanteessa, yleisöstä kuului huuto:

-"Pidä vaan siellä, niin ei hävitä kuin kahdella maalilla!"


JYP johti Jokereita 6-0 vuosia sitten ja yleisö palkitsi sen:

-"Älkää tehkö enempää maaleja, kun eivät kerkee Urheiluruudussa näyttää".


Tuomareilla oli vaikeuksia porakoneen käytössä kun piti porata maalin tapin reikää. Yleisöstä kuului huuto:

-"Paina sitä punaista nappia!"
 

penguin66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joitakin mieleen jääneitä huutoja IFK:n fanikatsomosta:

Menneen kauden IFK-Ilves play-off sarjan viidennessä pelissä IFK siirtyi ensimmäisessä erässä jo 3-0 johtoon. Juha Pitkämäellä ei ollut paras päivänsä Ilves maalilla ja joku IFK:n fanikatsomosta repäisi: "Pitkämäki, ei vaihettais sua edes Laaksoharjuun!"
Osui ja upposi.

Toinen huuto muistuu mieleen ajalta, jolloin Miikka Kiprusoff pelasi vielä Tepsin maalilla. Turkulaisilla oli tuolloin (onko vielä?) HK:n sininen lenkki-mainos pelihousujen takamuksessa. Kipperin kyyristyessä torjunta-asentoon ennen aloitusta huusi joku: "Kiprusoff, sulla on HK:n sininen lenkki perseessä!"

Mieleen muistuu myös jonkun heittämä kommentti, kun Kari "Poro" Rajala kuskasi kiekkoa päättömästi ympäri kenttää: "Onneks kaukalossa on laidat, Porokin pysähtyy viimeistään niihin." ...jotenkin noin se meni. En aivan sanatarkasti muista, mutta silloin nauratti.

Legendaarinen on myös huuto: "Miksi?! Koska kahva on kivaa!" Jokainen voi itse arvailla, missä tilanteissa ja mitä joukkueita vastaan tämä on kuultu.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK-TPS matsissa pari vuotta sitten, kun Marko Kiprusoff pelasi TPS:ssä. Kiprusoffin parta oli aika tuhdissa kunnossa ja pitkä takatukkakin löytyi. Siinä sitten p-piste aloituksessa kaverini huusi lujaa: "kampaa naamas, niin saat illansuussa banaanin".
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tänä keväänä Hifkin ja Ilveksen välisessä playoffs matsissa jonka ipa hoiti muistaakseni 3-0. Kolme erittäin kovaäänistä ja päihtynyttä tamperelaista huuti yhteen ääneen rytmikkäästi aina kun Vopat oli kentällä, ROMAAANI VOPAT!! ROMAAANI VOPAT!! Kuulosti vierestä erittäin hauskalta ja kuului myös koska romaaani kääntyi katsomaan kulmaväännön jälkeen, että ketkä siellä oikein huutaa ;) Tilanetta korosti se, että hallissa oli muuten hiiren hiljaista tulostilanteesta johtuen.
 
Kaverin kautta kuultua. Tällä kaudella Saipan kotiottelussa pari äänekästä miestä huusivat pelin hiljaisella hetkellä : "Valmentajat on vaihdettu, pelaajat on vaihdettu, mutta Ilkka sie oot vielä täällä". Saipan TJ Ilkka Kaarna kuuli varmasti huudon, koska istua lähellä kyseisiä miehiä.
 

Strigidae

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Mind over matter
Jo useampia vuosia sitten,Tappara-Ässät pelin seisomakatsomos-
sa,oli isokokoinen,vaarallisen näköinen kaveri,joka huusi koko ot-
telun ajan samaa huutoa:Tappara jumalat hymyilee !Se on jäänyt
mieleen,mitä sitten tarkoittaakaan.. ;)

Ja myös monessa muussa ottelussa huutanut samaa. Vaarallisen näköinen kaveri, no jaa.. Hyvin tullut toimeen ainakin Tappara-henkisten kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti vstp
Ja myös monessa muussa ottelussa huutanut samaa. Vaarallisen näköinen kaveri, no jaa.. Hyvin tullut toimeen ainakin Tappara-henkisten kanssa.

Tämä on eri kaveri mitä tarkoitan kuka huusi kuin huutaa
Tapparan C-päädyn seisomakatsomossa tätä..;)

Hän ei ole vaarallisen näköinen. :)
 
Viimeksi muokattu:

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti Carlos
Onnea vaan sullekin.

Onneksi itse en ollut paikalla, nauraisin varmaan vieläkin.

Niin, miksi olisit ollut paikalla?
Eihän IFK-fanit käy otteluissa. Ne jotka on Kuopiossa syntyny ja työn perässä muuttanu Helsinkiin. Ne pitää vaan IFK-takkia ja laittaa autonsa takalasiin BigRedCat -tarran.
 

Strigidae

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Mind over matter
Tämä on eri kaveri mitä tarkoitan kuka huusi ,kuin huutaa
Tapparan C-päädyn seisomakatsomossa tätä..;)

Hän ei ole vaarallisen näköinen. :)

Vai niitä on enemmänkin. Mihin tämä maailma on menossa..
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tommy
Niin, miksi olisit ollut paikalla?
Eihän IFK-fanit käy otteluissa. Ne jotka on Kuopiossa syntyny ja työn perässä muuttanu Helsinkiin. Ne pitää vaan IFK-takkia ja laittaa autonsa takalasiin BigRedCat -tarran.
Sinäänsä huono provo, että Bleg faneja ei ole koskaan huomattu ja ne vähätkin, joita on epäilty ovat osoittautuneet muiden värien kannattajiksi. No hyvä, että on toivoa ja ehkä uskoa.

Espoossa on kuitenkin aina mukavaa, ikäänkuin olisi kotiottelussa.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
A-junnupelithän ovat tilannekomiikan sun muun huumorin keskus, joten eipä niitä voi tässäkään ohittaa. Ylempänä Tj:n viestissä taisi muutama palanen, mutta yritänpä muistella muutaman lisää:

Samainen JYP-KJT peli viime syksyltä, katsomosta huudeltiin jotain tyypillistä "Peliäly! Fiksu jäähy!" tms. settiä ja hetken päästä pää kääntyi alempana jäähyaitiossa:
- Haista ämmä vittu!

Olisihan noita kasapäin, itsehän olen muinoin saanut kuulla suoraan kentältä, etteivät tytöt seuraa jääkiekkoa tosissaan. Kyseessä oli nykyinen Mestis-pelaaja.

Tämän kevään A-junnujen SM-finaaleista saatiin pitkästi iloa vielä jälkeenpäin muutamien Tapparan pelaajien viihdyttäessä itseään jyväskyläläisten huudoista. Mikäs sen parempaa, kun molempia naurattaa. Toki myös rehdin kilpailumielen nimissä piti hieman osoittaa suosiota muutamille värikkäimmille (kirjaimellisesti) vipeltäjille ottelusarjan tauottua.

Köyhimmästä (tai sitten rikkaimmasta) päästä ovat toki nämä "Kalteva sä oot vinossa!" ja "Varakas sä oot köyhä!"-tyyppiset kuningasideat.
 

Tenki#62

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kuulin serkultani, kun oli katsomassa jypin peliä, niin oli oikein hiljaista ollut vähän aikaa, sitten oli tulossa pitkäkiekko, niin joku huusi katsomosta: se on homo, joka nostaa käden ylös ja tuomari nosti nolostuneena käden ylös pitkänkiekon merkiksi.
 

ihmelaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Katsomoon kuulunut huuto jäältä...

Tämä huuto ei kuulunut katsomosta, vaan katsomoon.

Elettiin 90-luvun alkupuolta, oiskohan -91 kun rakas Oulun Kärpät tahkosi "pahat" mielessä kohti konkurssia ja kakkos divaria. Nooh, näistä ei ollut vielä mitään hajua ja pelailtiin runkosarjan viimeisiä kierroksia, Kärppien porskuttaessa jälleen kerran kohti liiga karsintoja (Rauman Lukkoa vastaan).

Vastassa oli Imatran Ketterä, peli jo ehtoo puolella, kolomannen erän lopussa. Met poijjaat istuttiin, niin kuin aina siihen aikaan siellä I-ylätasolla ja seurailimme sieltä peliä.

Kiekko ajautui kulmaan ja sitä tavoittelemaan ryntäsi Ketterän puolustaja ja Kärppien Juha Riihijärvi.

Pakki tipahti polvilleen kulmassa kiekon päälle. JiiÄrrä sitä sitten sorkkimaan mailalla ja toinen hädissään suojamaan kiekkoa pelikatkon toivossa.

Aikansa siinä sitten ährättyään Riihijärvi tulistui ja komensi niin, että ukaasi kuului siis ihan selvästi Raksilan jäähallin ylimmällekin penkkiriville:
"Laita v**tu se kiekko peliin, kato s**tana taululle!!"
(taululla komeilivat luvut 12-0)

Pakki vilkaisi ympärilleen, vippasi "huomaamatta" kädellään kiekon peliin. Riihijärvi kiitti, syötti maalille ja Lapinkoski vei kärpät 13-0 johtoon...

Silloin oli mukavaa.

(tässä postauksessa mainitut ottelutulokset ovat ns. viitteitä antavia, eivät absoluuttisia totuuksia. Muistaakseni peli päättyi 13-1 tai 15-1, enkä jaksa tarkistaa asiaa mistään, mutta kaiketi itse hauskan huudon syvin olemus paljastuu näilläkin tiedoilla.)
 
Viimeksi muokattu:

Martyr

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hjk.
Pari vuotta takaperin HIFK-Ilves ottelussa kun joku ifk pakki taklasi R. Helmistä kuului katsomosta "Antakaa sen Raipen olla rauhassa!"
Se herätti hilpeyttä yleisön keskuudessa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tällä kaudella kun pelattiin Helsingin herruudesta, Hifk.n Antti- Pekka Lamberg ja Timon Vertala ottivat toisistaan hieman mittaa 2+2 minuuttiset rapsahtivat molemmille, kun Vertala sitten meni jäähypenkille, niin Jokereiden Marko Jantunen toi Vertalalle hänen mailansa ja hanskansa. Niin yleisöstä huudettiin, että Jantunen, "ootsä Jantunen ruvennut huoltajaksi", tästäpä Jantunen tykkäsi ja viskasi Vertalan kamat jäihin ja sanoi yleisölle, jotaín tämän tyyppistä, että "Haistakaa Vittu kaikki"

Se aiheutti kieltämättä pientä hilpeyttä, tilannetta edesauttoi varmasti se, että peli oli jo 3-0.
 
Oliskohan ollu kausi 85-86 tai 86-87 kun Hakametsässä oli Tappara-Kärpät - matsi ja seisomakatsomon silmätikkuna oli jostain syystä Kärppien Kai Suikkanen. Suikkanen kävi kohtuu lämpösenä jostain syystä koko matsin ajan. Muutama katsoja kannusti Suikkasta jatkuvalla huudolla "Suikkaselle liaani, ouhou!" Varsin usein tuon huudon jälkeen Suikkanen istuikin boxissa ja seisomakatsomossa oli hauskaa. Hauskuus päättyi kuitenkin siihen, kun Seppo Mäkelä komensi Suikkasen suihkuun. Sepon käsimerkkien jälkeen kotiyleisö huusi kuin kotijoukkueen maalin jälkeen mutta pian alkoi olla tylsää, kun huomattiin että liaani-huudoille ei enää ollut käyttöä.

Tähänkin juttuun liittyy tietysti tilannekomiikkaa, jota on vaikea pukea sanoiksi mutta kannustushuudon sisältö ja Suikkasen silloinen olemus osuivat kuin nyrkki silmään.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Katsomoon kuulunut huuto jäältä...

Viestin lähetti ihmelaama
[(tässä postauksessa mainitut ottelutulokset ovat ns. viitteitä antavia, eivät absoluuttisia totuuksia. Muistaakseni peli päättyi 13-1 tai 15-1, enkä jaksa tarkistaa asiaa mistään, mutta kaiketi itse hauskan huudon syvin olemus paljastuu näilläkin tiedoilla.) [/B]

Runkosarjan toiseksi viimeinen kierros 13-1
 

Lucifer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porissa

Ässien kotipelissä joskus 90-luvulla tuomarina vihelsi Ingman. Huonon tuomion jälkeen sopivan hiljaisessa raossa kajahti seisomakatsomosta:
"No et sää Ingman mikää Valio tuomari oo!"
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Viime kaudella Pelicans-Tps pelissä hallin hiljaisuuden rikkoi miesääni katsomon puolelta: "Lassila, maksa velkas!"

...en ollut ainoa joka repeili
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Joskus ammoisina aikoina, kun Kärpät tahkosi divaria oli joulutauolla harjoitusottelu Pietarin SKA:ta vastaan. (Oisko ollu -97???)

Teemu Virkkunen taklasi veli-venäläistä huutaen samalla "Haista vittu ryssä!!!". Silloin oli hauskaa.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti timmi
Joskus ammoisina aikoina, kun Kärpät tahkosi divaria oli joulutauolla harjoitusottelu Pietarin SKA:ta vastaan. (Oisko ollu -97???)

Teemu Virkkunen taklasi veli-venäläistä huutaen samalla "Haista vittu ryssä!!!". Silloin oli hauskaa.

Tämä ei voi pitää paikkaansa, sillä en usko kenenkään nähneen Teemu Virkkusen taklanneen. Taisi olla hieman väritystä mukana, olisit sanonut vain, että luisteli venäläisen vierestä.
 

Topo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joskus Pelicans-Blues pelissä Toni Koivunen pääs yksin läpi ja pisti Jamon jäihin ja längistä sisään, huus eräs herra katsomosta: Jamo kato illalla hockey nightista miten Bobi pisti sut kahville!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuskin mitenkään ainutlaatuinen huuto, mutta sai ainakin minut silloin hymyilemään.

Pelattiin kauden 2002-03 viimeisiä kierroksia, kun playoff-paikasta keskenään tiukasti taistelleet HIFK ja Lukko kohtasivat hallilla. Muutama minuutti oli pelattu, kun möreä miesääni huusi jostakin nurkasta:

"Paskat pisteistä, tapelkaa!"

Sopi mielestäni tilanteeseen, sen verran tiukka taistelu oli pääsystä pudotuspeleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös