Parhaat/heikoimmat biisit ”coverina”

  • 317 186
  • 1 749

Aatos

Jäsen
Popeda: Alkomedley (Kuningas Alkoholi / Annas kun hörppään / Juomalaulu / Klu klu)
- Alcohol / Under the Broadwalk / Juomalaulu / Do You Love Me -
(Davies, Young, Resnick, Kinnunen, Gordy / Konttinen, Kinnunen, Myllykoski, Pajukallio)
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Vituttaa, kun Dune on tehnyt coverin Queenin Who wants to live forever-biisistä, biisi pysyy yhtä laimeena alusta loppuun, toisin kuin alkuperänen jossa soundi kasvaa mahtipontiseksi loppupuolella. Ehkäpä tuo Dunen versio on coveroitu Sarah Brightmanin versiota mukaillen. Laimeeksi kuitenkin jää, vaikka laulajan ääni on nätti.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
I only wanna be with you- biisistä on väännetty varmaan miljoona coveria, mut ainakin omaa korvaa miellytti tää Volbeatin versio:

Muutenkin ihan mielenkiintoinen bandi.

Samat sanat. Tykästyin kyllä heti ens kuulemalta tähän tanskalaiseen orkesteriin. On kaverilla ääni, eikä räimeessäkään ole moitittavaa, komppaan siis. Taitaa olla tulossa Helsinkiin tämän vuoden aikana(?)
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Levyllä on myös kaksi äärimmäisen ahdistavaa ja henkilökohtaista kappaletta, joiden uudelleenlevytyksen voi hyvällä syyllä kyseenalaistaa. Jos kuitenkin pystyy sivuuttamaan tämän eettisen dilemman, Joutsenlaulu ja Maria Magdalena kuulostavat uudessa muodossaan jopa yllättävän hyviltä. Puhtaasti akustisena Joutsenlaulu kuulostaa niin erilaiselta kuin ennen ja lähes noviisi Katri Ylander suoriutuu laulu-urakasta yllättävän hyvin.

Täytyy lainailla hieman vanhempaa viestiä. Tätä ylläolevaa versiota en ole vielä kuullut, mutta youtubemaailmassa vastaan tuli varsin hyvä coverointi Joutsenlaulusta. For My Painin versio ei sinänsä tuo biisin mitään vallankumouksellista, mutta hieman rajummalla otteella taitaa kitara taustalla päristä. Mielestäni toimii ihan hyvin.

http://www.youtube.com/watch?v=liz-HpdqLck
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Meikäläiseen iskee moni COB:n coveri, mutta tämä versiointi CCR:n Looking out my back doorista on kyllä veikeä:
Youtube-linkki

Tämä hieman petti omat odotukset, mutta on silti ihan ok veto. Bodom tekee yhden version lisää Stan Jonesin Ghost Riders in The Skysta:
Ja tuubbia
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
The Cranberries coveroi Fleetwood Macin Go Your Own Waytä varsin onnistuneesti. Löytyy myös joltain Karpaloiden sinkulta mutta toimii livenä paljon studioversiota paremmin.

EDIT: Ja tämäkin piti mainita. William Shatnerin versio Pulpin Common Peoplesta on loistava ja rokkaa sukat jaloista. Tässä vielä alkuperäinen, joka häviää Shatnerin versiolle 600-0.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
En ole koskaan kuullut alkuperäistä, koska se jätettiin lopulta julkaisematta, mutta olen varma että Tina Turnerin versio PRIVATE DANCER biisistä on "alkuperäistä" parempi. Mahtava biisi kaiken kaikkiaan....

Tässä vielä yksi Private Dancer-versio, loistavaa settiä!

http://youtube.com/watch?v=4BazF-gbS5U

Kannattaa muutenkin tsekata orkesterin covertuotantoa:)


Sitten löytyi melkoinen muniinpuhallus loistavasta Rocky-biisistä:

http://youtube.com/watch?v=nn7pz5hXa28

Jos aletaan tuollaista Platinumverkkarirokkia coveroimaan, niin voisko edes hieman ottaa tunnetta mukaan...
 
Suosikkijoukkue
Real Madrid
Umpisurkeaa, kerrassaan kuvottavaa kuunneltavaa on Avril Lavignen versiointi System of a Downin täydellisestä Chop Suey! kappaleesta. Nyt mietin missä Avrilin itsekritiikki on... Ei kai joku pidä tästä versiosta?

EDIT: Siis tästä hirvityksestä on kyse.
 
Viimeksi muokattu:

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Umpisurkeaa, kerrassaan kuvottavaa kuunneltavaa on Avril Lavignen versiointi System of a Downin täydellisestä Chop Suey! kappaleesta. Nyt mietin missä Avrilin itsekritiikki on... Ei kai joku pidä tästä versiosta?

EDIT: Siis tästä hirvityksestä on kyse.

No voi helvetti sentään mitä paskaa!!!

En edes osaa sanoa miltä tuo kuulostaa.. Karsealta.

Hirveätä rääkymistä, tässä on kyllä malliesimerkki biisin raiskaamisesta!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Umpisurkeaa, kerrassaan kuvottavaa kuunneltavaa on Avril Lavignen versiointi System of a Downin täydellisestä Chop Suey! kappaleesta.
Case closed, we have a winner! Ketjunkin voi hyvin laittaa lukkoon, tästä huonommaksi ei voi mennä. Joo, liveveto, mutta silti. Meikäläinenkin vetää tuon paremmin ja se on aika paljon jo sanottu. Kaiken muun huonon lisäksi sanatkin menevät ihan päin penaalia. Ton on pakko olla joku läppä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kari Peitsamon Skootteri: Plays Wigwam. Hienot biisit kuten Nuclear Nightclub, Frederik & Bill, Tombstone Valentine, Luulosairas ja Henry's Geographical & Astronomical Mistakes saivat osakseen näkemykselliset tulkinnat.

Muistan sen hetken ja seuranneen fiiliksen kun kuulin radiosta ekan kerran Peitsamoversion Tombstone Valentinesta. Elettiin kevättalvea 1991 ja olin tekemässä safkaa opiskelijaboksissa. Nakkipannu kärvähti snadisti kun jämähdin kuuntelemaan Valentinea monttu ammollaan - ei voi olla totta, ei voi olla, ei jumalauta voi olla, voiko kumminkin olla... Ruoka naamariin, takki niskaan ja heti levykaupasta tarkistamaan joko levy on jo ilmestynyt. Ei ollut mitään hajuakaan että Peitsamolta on tulossa jotain tuollaista, tuli ihan puskista.

Monelle tuo Peitsamon wigulevy oli liikaa, vanhan liiton äijät ei kai yleensä tykänneet. Itse sekä Wigwam- että KP-fanina pidin tuosta aktista kovasti. Peitsamo ja Pembroke jopa esiintyivät yhdessä tuona keväänä ainakin kertaalleen, olin todistamassa tapausta Hgin Adlonissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös