Palloseuran pleijari-saunan lämmitysketju

  • 35 577
  • 296

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Katselin hyvät veljet ja siskot tuossa juuri keskiviikon Turun Sanomia ja kertoivat siellä, miten poffien makuun ja vauhtiin päässyt TPS ryösti tunnustellen vastaan tulleen Tapparan vieraskaukalossa maalein 1-2.

Perjantain painoksessa taas kuvaillaan, miten orastavassa hurmoksessa pelannut Palloseura vei voiton 3-2, vaikka Tappara kavensi viimeminuuteilla. Lindbergin huikeana jatkunut vire piti Seuran pystyssä lopun hurjassa pyörityksessä.

TPS osoitti että kaikki on mahdollista.

You heard it here first.
 
En kyllä yhtään ymmärrä tätä "Tapparaa vastaan kaikki voitot on vain kivaa extraa" -asennetta.

Kyllähän peruslähtökohta on se, että me lähdetään voittamaan kaikki kotimatsit täyden Turkuhallin kanssa edessä, oli vastassa tässä sarjassa ihan kuka tahansa. Silloin ihan sama paljonko Tampereella muissa peleissä tulee turpaan, yksi ainoa voitto pitää kaivaa.

Eikun koivua pönttöön ja vihtaa kaivamaan.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sisäinen Negapetterini oli kyllä pari viikkoa taaksepäin pudotuspelien sijasta vahvasti houkuttelemassa raisionjokea hypoxi-hoitoihin, padeliin, aikaisin nukkumaan ym. LUUSEREIDEN touhuihin, mutta IBC-kontin kokoisilla suvunjatkamisvärkeillä varustetut pääosan esittäjämme päättivät toisin. Ja ketä minä olen heille vastaan sanomaan.

Mestaruus tulee Turkuun varovaisestikin arvoiden n. 89-91% todennäköisyydellä.
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tappara ja liigan onnekkain seura runkosarjassa. Jumalauta 200 tehtyä 156,10 xg:llä. Loppuiskohan toi onnekkuus nyt vai hakataanko päätä Heljankoon. Tuntuupa perkeleen hyvältä, kun pystyy näkemään edes mahdollisuuden Tapparaa vastaan. Tietysti siellä on myös raitapaidat vastassa, kun miespillu itkenyt pitkin mediaa
 
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Järjestelmä antaa kaverilla lepoedun! Järjestelmä antaa kaverille tuomariedun! Ihan vittu sama. Grönborgin paperit leviää Artukaisten lentokentälle kun Kaukokari viittoo herran kopin puolelle Dirlandaan soidessa. Makke Nurmi nauraa kypärä kallella ja puujalka-Witkowski jo odottelee muuta joukkuetta shorteissa ja sandaaleissa. Lauridsen tekee seitsemän vuoden jatkopahvin
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paska-Lämsä selätetty, seuraavaksi itkupilli-Gröönpori. Ei ainakaan paineita pitäisi olla, kukaan ei tarjoa mahdollisuuksia Tapparaa vastaan.

Kyllä tämä paska kausi vaan saa edes pienen lohdun kun Lukon saa lähettää kesälomille. Kelpaa kyllä.

Ylihuomenna mennään taas!

Pahimman mahdollisen vastustajan kyllä saitte tässä heti puolivälierissä, koska se Tappara on oikeastaan se pahin mahdollinen vastustaja kelle tahansa joukkueelle ja nyt kun Tapparalla on myös vielä se kotietukin tässä puolellaan.

Tsemppiä vaan teille kovasti sen Tapparan kaatoon ja pidän kyllä kovasti teidän puolianne tässä sarjassa, koska olisihan se kivaa ja tervetullutta vaihtelua, kun niitä liigan mitalipelejä pelattaisiin kerrankin ilman sitä Tapparan mukanaoloa.

Just tossa yksi päivä laskin, että taitaa olla tosiaan viimeksi vuonna 2012 keväällä, jolloin se Tappara ei ollut mukana vähintään siellä neljän parhaan joukossa ja siitä lähtienkin vain vuonna 2019 ja 2021 olivat ne kerrat, kun Tappara ei ollut mukana finaaleissa.

Mutta korjatkaa tosiaan joku, jos olen nyt väärässä, sillä en nyt jaksanut alkaa googlettamaan, kun luotin nyt aika hyvin vain siihen omaan muistiini.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Ensimmäinen kolme peliä on melko kova rutistus. En usko että Tepsiltä bensa loppuu, mutta henkisesti 3-0 tämän viikon jälkeen olisi myrkkyä. Mikäli kuitenkin noista yksikin voitetaan, on seuraava viikko kevyempi. Vaikea avaimia on Tapparan voittoon keksiä, mutta jos ei yhtään istuta jäähyllä ja jollain ihmeellä Grönborg ei saa tuosta joukkueesta sitä Tapolan konemaisuutta irti niin joku mahdollisuus on. Pelkään kuitenkin, että tämä edellyttäisi jotain ihmeellistä keikautusta myös maalilla. Filip on vähän parantanut, mutta Heljanko on sarjan paras.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Käyn välillä pihalla lämmittelemässä, sen verran viileetä on vielä saunassa.
Pitäkää paikkaa!
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Loppuiskohan toi onnekkuus nyt vai hakataanko päätä Heljankoon.

Voitaisiin tällä kertaa kokeilla sellaista systeemiä että olis niinku pelaaja, vaikka Väisäsen Kalle, joka menisi sen eteen seisomaan niin ettei se näkisi joka ikistä vetoa, kuten viime kerralla.
 

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieman jo pelästyin kun katsoin kaukaa saunaan hiipivän Tapparakannattaja mega-paulan. Onneksi näin väärin.
 

Rantasen_Åbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Colorado Avalanche
Ladyxmas itkee perjantaina, pelaavat kuulemma hyvin, mutta tuomarit ovat perseestä. Toma nauraa ja Makke tanssii. TPS perjantain jälkeen 2-0 ja Lauridsen huutaa faneille suomeksi ”tuodaan poika kotiin”
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Jäähyt pitää saada pois niin TPS pysyy mukana. Valitettavasti Tapparalla tuomarietu ja lähes jokainen mahdollinen tilanne päättyy TPS jäähyyn, niinkuin aina ennenkin. Mistä saa tasapuoliset tuomarit.
 

lasone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät
Alkoi sen verran vituttaa vastapäisellä parvekkeella roikkua keikkuva Tappuran paita että vedin rivistöön Koivun ja Pikkaraisen pelipaidat sekä Muukalaislegioona T-paidan. Välieriin sitten lippu vielä kaveriksi toiselle sivulle parveketta, niin näkee muutkin tämän Tampereen lähiön asukit minkävärinen tämä kaupunki on.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saunassakin ollaan selkä seinää vasten ja siitäkin selvitään nii samaa toivo nyt TPS:ltä että ottavat jo huomisesta lähtien sen selkä seinää vasten asenteen. Tiukoista paikoista on selvitty voittajana niin miksi ei jatkossakin?
 

TPSfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse näen Tepsillä olevan mahdollisuus haastaa Tappara, jos vaan pysytään poissa jäähyaitiosta ja ollaan tehokkaita. Lisäksi Tepsin peli tuntuma on hyvä, kun taas Tappara on joutunut odottaa, kuka tulee vastaan. Lisäksi Tapparalla on kaikki paineet.

Onhan Sport tehnyt 6 maalia ja Ässät 5 Tapparan verkkoon. Kaikki on siis mahdollista, vaikkakin vaikeaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös