Veijari

Jäsen
Nyt on tepsillä iskun paikka kun isännät on liikkeellä vajaalla kokoonpanolla ja alle vuorokausi aikaa Lukon suorittamasta nöyryytyksestä.
1-4 sanon mä.
 
Matti Nykänen Iltasanomissa 28.1.1992 "Viina oli viedä minut"

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
HPK:lla tänään ryhdistäytymisen paikka eilisen kyykkäyksen jälkeen. Ihmeellisesti HPK on uuden valmennuksen aikana menettänyt pelillisen identiteettinsä ja sitä kautta sijoitus sarjataulukossa ei ole mikään ihme, vaikka joukkueessa on taitoa ja nimimiehiä, mutta kun pelikirjaa ei ole, niin jälki tuppaa olemaan tällaista.
Illan ottelussa kohtaavatkin kaksi joukkuetta, joilla kummallakin sakkaa valmennuksessa todella pahasti ja siksi ottelun tulos voi olla lähes mikä tahansa. Maalivahtipelillä tulee olemaan korostettu merkitys.
Veikataan, että HPK vie jatkoajalla 2-1. Jos näin käy, niin lehdistötilaisuudessa nähdään kaksi valmentajaa, jotka ovat iltaan todella tyytyväisiä.
 
Nyt on niin hyvä kerroin Tepsillä, että puolet kuluvan iltavuoron nettopalkasta Tepsin kahden maalin voitolle.

4-2.
No, kahden maalin voitto piti kutinsa lähes kutosen kertoimella. Toki vanhana ahneena apinana pistin sitten Liverpoolin 1.6 kertoimella samaan lappuun. Ja Liverpool ottaa tukkaansa. Ei edes vituta. Sinne meni ne joululahjarahat, perkele!
 
Savilahje #1
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikki tuntuu odottavan Tepsin selvää voittoa mutta laittaisin hiukan jäitä hattuun. Muistetaan mm. että Ässät kävi hiljattain nollaamassa KalPan Kuopiossa ja heti seuraavana päivänä hävisi niukasti Kärpille Oulussa. Että kyllä siellä osaamista löytyy mutta ailahtelee kuten Tepsilläkin. Toki voi päättyä 6-0 mutta yhtä hyvin 0-6.

Veikkaan jälleen tasuria, 3-3 ja lisäpiste harmittavasti vieraille ylivoimamaalilla..
 
"Loppujen lopuksi se on ihan sama kuka turakainen siellä vaihtoaitiossa valmentajana heiluu" -Kai Suikkanen-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy