Palloseuran ottelutulosveikkaus kaudella 2020–2021

  • 17 844
  • 164

Veijari

Jäsen
Nyt on tepsillä iskun paikka kun isännät on liikkeellä vajaalla kokoonpanolla ja alle vuorokausi aikaa Lukon suorittamasta nöyryytyksestä.
1-4 sanon mä.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
HPK:lla tänään ryhdistäytymisen paikka eilisen kyykkäyksen jälkeen. Ihmeellisesti HPK on uuden valmennuksen aikana menettänyt pelillisen identiteettinsä ja sitä kautta sijoitus sarjataulukossa ei ole mikään ihme, vaikka joukkueessa on taitoa ja nimimiehiä, mutta kun pelikirjaa ei ole, niin jälki tuppaa olemaan tällaista.
Illan ottelussa kohtaavatkin kaksi joukkuetta, joilla kummallakin sakkaa valmennuksessa todella pahasti ja siksi ottelun tulos voi olla lähes mikä tahansa. Maalivahtipelillä tulee olemaan korostettu merkitys.
Veikataan, että HPK vie jatkoajalla 2-1. Jos näin käy, niin lehdistötilaisuudessa nähdään kaksi valmentajaa, jotka ovat iltaan todella tyytyväisiä.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
2-5 koo koolle
Jasu, Kestner
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1-4 vieraat vie. Karejevilla kovat paineet, valitettavasti ei ole luottoa enää. Ekan erän jälkeen 0-2 tai 0-3. TPS ei pysty vastaamaan pelinopeuteen.
 
Nyt on niin hyvä kerroin Tepsillä, että puolet kuluvan iltavuoron nettopalkasta Tepsin kahden maalin voitolle.

4-2.

No, kahden maalin voitto piti kutinsa lähes kutosen kertoimella. Toki vanhana ahneena apinana pistin sitten Liverpoolin 1.6 kertoimella samaan lappuun. Ja Liverpool ottaa tukkaansa. Ei edes vituta. Sinne meni ne joululahjarahat, perkele!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
5-2

Kestner x3
Pajuniemi
Anttalainen

Upille kaksi kakkosta maalin siirtelyistä.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Kaikki tuntuu odottavan Tepsin selvää voittoa mutta laittaisin hiukan jäitä hattuun. Muistetaan mm. että Ässät kävi hiljattain nollaamassa KalPan Kuopiossa ja heti seuraavana päivänä hävisi niukasti Kärpille Oulussa. Että kyllä siellä osaamista löytyy mutta ailahtelee kuten Tepsilläkin. Toki voi päättyä 6-0 mutta yhtä hyvin 0-6.

Veikkaan jälleen tasuria, 3-3 ja lisäpiste harmittavasti vieraille ylivoimamaalilla..
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
pulicans-TPS 4-7
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös