Paavo Väyrynen tulee taas!

  • 292 264
  • 1 638

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
kyllä.. aina katse menneessä.. ei koskaan tulevassa. Menneiden kritisointi on helppoa, rakentavan tulevaisuuden visiointi vaikeata... Koska Timo Soinilta tulevaisuusvisio?

Et voi olla tosissasi? Ethän?

Soini on nämä samat asiat kertonut myös etukäteen monta kertaa, niin Marille kuin teidän Annillekin. Eikä käyttänyt edes rautalankaa väänneltäväksi Annin kanssa, koska sen valmistus saastuttaa, vaan käytti vihreitä arvoja kunnioittaen hedelmävertausta, mutta Pikku-Annille ei sekään pähkinä auennut. Olisi varmaan pitänyt keksiä jotain sorsista ja punaviinitonkista?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Nimenomaan tuossa A- talkissa minusta Soini oli vaisu, ja ylimielinen tavalla, joka ei luontaisesti istu ja sovi Soinille. Esim. tämän keskustaan loikanneen "puolueaktiivin" kohdalla kuittailut siitä, että taso nousi molemmissa puolueissa, ei ollut lainkaan rakentavaa, puhumattakaan valtiomiesmäistä. Se oli juuri sitä "riidanhakuista" junttiutta, jota en Persuissa arvosta. Kaveri kuitenkin oli ollut mukana juuri Soinin vaalityössä.

Olisi vaikka todennut jotain tyyliin:
" Harmi ettei herra XX löytänyt poliittista kotiaan Persuista, mutta itse arvostan hänen tekemäänsä työtä presidentin kampanjan aikana hyväkseni".

Tämä olisi jättänyt paljon arvokkaamman kuvan Soinista, hän olisi ollut tuon loikkauksen yläpuolella. Nyt meni tunteiden puolelle, ja selvästi näki, että tuo kritiikki ja loikka vitutti aivan liikaa Timoa.

Voi helvetti, puoli vuotta mukana ollut pyrkyri kertoo sydäntä särkevän tarinansa, kun tunsi tulleensa kohdelluksi väärin. Ja nyt lehtijuttujen perusteella heppu nousi shitbäg-fanien märäksi päiväuneksi. Tulee mieleen nämä Flintstonen BB-ketjujen soturiprinsessa-jutut.

Miksi Soinin pitäisi tällaisten paskahousujen persettä nuolla? Soini on tehnyt puolueen eteen niin helvetisti töitä, että hänellä on todellakin varaa sanoa. Tämä ukko sai oman 15 minuutin julkisuutensa ja aika näyttää, millaisen kultakimpaleen Kepu sai. Ja juuri Keskustasta on tullut niin paljon shittiä mennee vuosina ja on ne Marinkin pikku punahuulet liehuneet ilman tuulenvirettäkään. Piikki oli terävä ja repesin kyllä täysin...:)

Logiikkasi on kuten Hannele Laurilla Spede-Show:ssa. Kitiset, että miksi Soini on niin "lame", mutta silti paheksut, kun oli tunnetta liikaa pelissä, eikä käyttänyt HMV-virkamieskieltä, ettei kukaan vaan loukkaantuisi. Tulee mieleen myös Paavo "Miau" Arhinmäki, joka haukkui Soinia takinkääntäjäksi, kun Soini suostui edes menemään Säätytalolle ja kun Jyrki aukaisi Audin takaoven Porvarinmäelle, niin nyt ex-kuokkavieras huutelee vastuunpakoilijaksi sieltä A:n takapenkiltä.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Logiikkasi on kuten Hannele Laurilla Spede-Show:ssa. Kitiset, että miksi Soini on niin "lame", mutta silti paheksut, kun oli tunnetta liikaa pelissä, eikä käyttänyt HMV-virkamieskieltä, ettei kukaan vaan loukkaantuisi. Tulee mieleen myös Paavo "Miau" Arhinmäki, joka haukkui Soinia takinkääntäjäksi, kun Soini suostui edes menemään Säätytalolle ja kun Jyrki aukaisi Audin takaoven Porvarinmäelle, niin nyt ex-kuokkavieras huutelee vastuunpakoilijaksi sieltä A:n takapenkiltä.

Niin minusta pitää osata valita, milloin ja MITEN käyttäytyy. Minusta Soini on ollut laimea, koska hän on lähinnä tyytynyt toistelemaan vanhoja fraaseja. Minä olisin kaivannut sitä, että hän olisi agressiivisemmin lähtenyt tekemään vaihtoehtoisia toimintamalleja, ja niillä haastanut toiminatamalleilla muita puolueita.

Se, että ärhentelee omille joukoille, ei ole tason nostoa laimeasta kurkoksi. Minun korvaan kyllä särähtää, että puheenjohtaja menettää selvästi malttinsa niille, jotka täysin oikeutetusti arvostelivat mm. Soinin presidentinvaalikampanjaa onnettomaksi, sitä se oli. Jos oikeasti ei halua pressaksi,niin nekin kampanja rahat olisi kannattanut laittaa vaikka hyväntekeväisyyteen tai jotain. Sillä olisi saanut puolueelle paljon parempaa mainosta, kuin tuolla täysin väsyneellä ja kulahtaneella kampanjantyngällä.

Se, että Soinilla meni kuppi nurin tuon loikkauksen kanssa, osoitti vaan, että se osui ja upposi Timon rasvaiseen nahkaan.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Huikea ketju. Katsoin äsken ketjun avauspäivämäärän ja avaajan.

nimimerkki JHag on avannut ketjun siksi, että Väyrynen suunnitteli paluuta Kepun puheenjohtajaksi...

Jumalauta keväällä 2002!!!

Kymmenen vuotta on kulunut, mutta Paavolla on yhä samat suunnitelmat!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Vaikka kuinka olisi Korhonen-fani, ei voi mitenkään kuvitella, että mies pystyisi enää herättämään sellaista kansalaisluottamusta, että hän voisi toimia Suomen suurimman puolueen puolusihteerinä. Sen kyllä tietää Paavokin, tai hän jos kuka.

Väyrynen hävisi Mari Kiviniemelle 2010 taistelun Keskustan puheenjohtajuudesta. Väyrynen syytti tappiostaan mediapelia. Puoluesihteeri Korhonen hävisi puheenjohtajakilvan jälkeen puoluesihteerikilvan selvästi Suomenmaa-lehden päätoimittaja Timo Laaniselle. Väyrynen toipui tappiostaan Kiviniemelle presidenttivaalinsa ansiosta ja valittaneen tänä vuonna Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi. Korhonen on ollut myös aktiivisena siitä lähtien, kun hävisi kisan Laaniselle. Korhonen teki massiivisen eduskuntavaalikamppanjan satraappi Kari Hokkasen siipien suojissa. Perussuomalaisten jytky Vaasan vaalipiirissä esti Korhosen valinnan kansanedustajaksi, hyvästä äänimäärästään huolimatta. Korhonen tuki näyttävästi Paavo Väyrysen presidentinvaalikampanjaa. Kun Väyrynen jäi niukasti valitsematta 2. kierrokselle, siirtyi Korhonen, jälleen näkyvästi, Niinistön kampanjan tukijaksi.

Kaksikko Väyrynen-Korhonen on kova pala edellisen kisan voittajakaksikolle Kiviniemi-Laaninen. Korhonen tulee vielä vahvasti Keskustan kentän ehdokkaana puolueen johtotehtäviin. Jos ei tänä vuonna, niin sitten myöhemmin, aikaa on hänellä vielä paljon.

Ja varmuudeksi sanottakoon, etten missään herran nimessä ole keskustalainen.

Korhosen paluulle on tärkeää se, mitä keskustalaiset hänestä ajattelevat. Sillä ei ole mitään väliä, mitä me ei-keskustalaiset hänestä ajattelemme. Minä tosin joudun olosuhteiden pakosta, tosin mielenkiinnolla, seuraamaan hyvinkin tarkasti keskustalaisten mietteitä entisestä puoluesihteeristään. Niissä piireissä otettiin Väyrysen ilmoitus asettua ehdokkaaksi presidentinvaaleihin ilomielin vastaan välittömästi Väyrysen ilmoituksen jälkeen. Silloin heti vain harvat uskoivat siihen, että Väyrynen tulisi valituksi Keskustan presidenttiehdokkaasti. Nyt ennakoin Korhosen tapauksessa menestyksellistä paluuta puoluesihteeriksi, jos Väyrynen tulee valituksi puheenjohtajaksi.
 

scholl

Jäsen
Kymmenen vuotta on kulunut, mutta Paavolla on yhä samat suunnitelmat!

Väyrysellä on ollut samat suunnitelmat 40-50 vuotta. Hän tähtäsi aina presidentiksi ja koki, että paikka on luvattu Kekkosen jälkeen hänelle, perseennuolijaoppipojalle, mutta kun hänet siinä petettiin niin on sitten toki tähdännyt usein puoluejohtajaksi. On myös todennut, että se kun hän jätti pj:n tehtävät, oli se hänen uransa suurin virhe.

Soinia vain pelottaa se, että pelikentälle tulisi häntä parempi maalaiskansan kiihottaja. Timpalle on hyvä, jos cityistynyt ja karismaton Mari on Paavon sijaan syksyllä vastustajana.

Vannomatta paras, mutta vaikealta tuntuu nähdä Keskustan enää voivan nousta lähitulevaisuudessa Suomen suurimmaksi puolueeksi.

Perusteluna on, että jos Keskusta ottaa askelia kohti perinteitään, saavat he ääniä lisää, mutta samalla menettävät myös vielä jäljellä olevia "city-kepulaisia". Persuilta he pystyvät ottamaan takaisin paljonkin ääniä, mutta kyllä Persut vievät joka tapauksessa ennenkaikkea Kepun ja demareiden ääniä. Vaikka siis Persut painuisi jonnekin 10 % nurkille, ei Kepu silti olisi lähelläkään Kokoomusta, olettaen, ettei Kokoomus ala ryssimään asoita ja putoa selvästi alas nykytasolta.

Aivan. Kepu palaa 100% maalaisten asialle ja kun kannattajat jatkossa urbanisoituvassa Suomessa ovat lähinnä viljelijöitä ja muita heinähattuja niin eihän puolue voi olla niin suuri enää. En itsekään usko persujen säilymistä noin suurena puolueena, vaan kepu ohittaa heidät kannatuksessa, mutta persujen ja virheiden jonkinlainen mukaantulo kuvioihin kyllä vaikuttaa sekä demareiden että kepun kannatukseen.

Ei pidä aliarvioida koskaan Suomen kansan tyhmyyttä.

Tuo on aivan totta. Se on nimenomaan aina ollut niin että kansa on tyhmää ja saa sellaiset poliittiset johtajat, mitkä ovat ansainneet.

Mitä tulee Pekkariseen niin faija sanoi eilen mielestäni hyvän kommentin: se pikkumies myöhästyi taas. Eli Väyrynen ilmoittautui ensimmäisenä taas ehdolle ja tekee pitkän kampanjan, joka puree jossain määrin. Niin kävi pressanvaaleissakin, hän ei jäänyt odottelemaan mitä puolue tekee, vaan teki omat ratkaisunsa aikaisin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ei pidä aliarvioida koskaan Suomen kansan tyhmyyttä
Niin, kaikki ne, jotka äänestävät eri tavalla kuin sinä, ovat tyhmiä. Paitsi ne, jotka äänestävät niitä, jotka ovat eri korissa mutta kutakuinkin samoja kuin äänestämäsi ryhmittymä, koska sinä olet evoluution järjen päätepiste.

Muualla ollaan järkeviä. Esimerkiksi kivitystuomiomaissa. Varsinkin suurmaissa; Amerikassa, Putinlandiassa ja Kiinassa. Ja lehmä on pyhä, Suomi on paha!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tuo on aivan totta. Se on nimenomaan aina ollut niin että kansa on tyhmää ja saa sellaiset poliittiset johtajat, mitkä ovat ansainneet.

En nyt tiedä onko kansa kokonaisuudessa tyhmää. Ongelmana ovat lähinnä väärin äänestävät ihmiset. He ovat pääosin keskittyneet Helsinkiin. Jossain määrin heitä on pitkin syrjäistä rannikkoseutua yleisemminkin ja valitettavasti ovat jo levinneet jonkin verran Helsingin ympäryskuntiin. Ihan esimerkkinä, jos vaikka vain Helsinkiläisten äänille annettaisiin niille kuuluva arvo, eli ne jätettäisiin huomioimatta, niin Paavo olisi varmasti valittu presidentiksi jo ajat sitten tai viimeistään näissä vaaleissa. Kansakunta säästyisi monelta murheelta, jos systemaattisesti väärin äänestäjille tehtäisiin jotakin.
 

scholl

Jäsen
En nyt tiedä onko kansa kokonaisuudessa tyhmää.

Itse olen arvioinut sen niin, että 70% kansasta on tyhmää ja yleinen äänioikeus on siinä mielessä turha. Parempi olisi olla jotkut testit ennen kuin saisi äänestää. Joka tapauksessa nykyisessä järjestelmässä se tyhmin sakki on sitten noiden persujen, kepun ja vastaavien helppoheikkien vietävissä. Demareillahan on huono tilanne siihen verrattuna, koska ay-liike ei voi enää määrätä ketään äänestämään demareita.

Aina toki ei ole kyse pelkästään siitä, että kansa olisi tyhmää, vaan sitten on näitä "Politiikka ei kiinnosta"-tyyppejä, jotka äänestävät ihan huuhaamielikuvien perusteella, jos äänestävät. Eli jos Soini sanoo jotain dorkaa niin heti on tuhansia asioista täysin tietämättömiä uunoja korvat höröllään.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Niin, kaikki ne, jotka äänestävät eri tavalla kuin sinä, ovat tyhmiä. Paitsi ne, jotka äänestävät niitä, jotka ovat eri korissa mutta kutakuinkin samoja kuin äänestämäsi ryhmittymä, koska sinä olet evoluution järjen päätepiste.

Muualla ollaan järkeviä. Esimerkiksi kivitystuomiomaissa. Varsinkin suurmaissa; Amerikassa, Putinlandiassa ja Kiinassa. Ja lehmä on pyhä, Suomi on paha!

Niin scholl tuossa jo pääosin avasikin kommenttiani. Merkittävä osa suomalaisista on ihan fiksuja,fiksumpia kuin oma itseni ja ihan kaikista puolueista.

Jos asuu olosuhteiden pakosta jossain syrjäseudulla on ihan viisasta äänestää kepua koska se ajaa heidän asioitaan. Jos on annettu hieman vähemmän sitä älliä ja on laiskajaakko kannattaa äänestää vasureita koska ne työntää kyselemättä hilloa tilille ja jos se suomen kielen opetteleminen on niin vitun vaikeaa eikä Ruotsiin uskalla muuttaa kannattaa äänestää RKP:tä,ovatpa ainakin hallituksessa.

Tyhmiä ovat nämä Haavisto-Jytkyilmiöiden perässäjuoksijat jotka eivät tiedä sen enempää kauppataseista tai verotuksen syistä hevonvittua. Jokainen äänestää omista lähtökohdistaan puoluetta joka ajaa omia asioita,se on fiksua. Mutta jonkinlaiseen valikoivaan äänioikeuteen pitäisi siirtyä että porukka edes tajuaisi mitä äänestää. Niin ja vihreitten äänestäminen on kauttaaltaan tyhmää,eivät aja kenenkään asiaa.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Väyryselle ruotsinkielisen keskustan tuki puheenjohtajaksi

Iltalehti:

"Keskustan ruotsinkielinen piirijärjestö esittää puolueen seuraavaksi puolueenjohtajaksi Paavo Väyrystä.

Järjestön mukaan Väyrynen on vastavoima sinipunahallituksen voimakkaalle keskittämispolitiikalle.

Centerns svenska distrikt -piirijärjestö kannattaa neuvoa-antavan jäsenäänestyksen järjestämistä puheenjohtajasta.

Keskusta valitsee puheenjohtajan seuraavalle kaksivuotiskaudelle kesäkuussa Rovaniemellä."

Siitä se lähtee...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Paavo Väyrynen olisi nyt pääministeri, jos kepu olisi tajunnut valita hänet puheenjohtajaksi 2010 puheenjohtajavaalissa. Sanoin sen silloin ja sanon sen nyt.
En tähän usko, mutta jos näin olisi, niin Mari Kiviniemelle tulisi ehdottomasti myöntää kaikki korkeimman luokan ansiomerkit lähtien Mannerheim-ristin ritarista tästä suunnattomasta palveluksesta isänmaatamme kohtaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Keskustan ruotsinkielinen piirijärjestö kuulostaa kyllä lähes yhtä eksoottiselta kuin kepu ilman Väyrystä.
 

julle-jr

Jäsen
En tähän usko, mutta jos näin olisi, niin Mari Kiviniemelle tulisi ehdottomasti myöntää kaikki korkeimman luokan ansiomerkit lähtien Mannerheim-ristin ritarista tästä suunnattomasta palveluksesta isänmaatamme kohtaan.
Viimeinen elossa oleva Mannerheim-ristin ritari on kyllä jo melko iäkäs, joten liekö tuosta enää Kiviniemelle iloa?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ei välttämättä tosiaan olisi, mutta siltähän se merkki saataisiin kätevästi ettei tarvitsisi uutta alkaa valmistamaan.
 

Ostrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
En tähän usko, mutta jos näin olisi, niin Mari Kiviniemelle tulisi ehdottomasti myöntää kaikki korkeimman luokan ansiomerkit lähtien Mannerheim-ristin ritarista tästä suunnattomasta palveluksesta isänmaatamme kohtaan.

Miksi näin? Veikkaan, että sinulla ei ole mitään kunnon argumentteja Väyrysen vastustamiseksi.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Se on tietenkin aina mielipidekysymys että mikä on kunnon argumentti ja epäilemättä 17,5% suomalaisista ei ole kanssani asiasta samaa mieltä.

Minä en edes Väyrysen KGB-suhteita tai suomettumispolitiikkaa yleensäkään (en edes toimintaa josta maanpetossyyte oli lähellä) pidä niin kauheana asiana, vaikka hän jälkimmäisen suhteen aivan pahimpia tapauksia onkin, sillä ymmärrän että jollain tavalla ne valitettavasti kuuluivat siihen aikaan. Sitävastoin sellaista kieroilua ja häpeilemätöntä omaneduntavoittelua, minkä esim Jalasmökkikohu todisti en presidentiltä suvaitse. Arvokysymys, eikä tämä ole mikään ainoa osoitus tuosta. Esim tämä viimeisin Kepun pettäminen oli käytännössä samanlaista toimintaa, mutta kun siinä kusettiin omaa puoluetta, eikä valtiota, joten en siitä niin mieltäin pahoittanut. Valehtelusta Väykkä on jäänyt kiinni myös Dostojevskin tuotannon lukemisessaan. Väykällä on takki kääntynyt aina tarpeen mukaan ja kääntyy varmasti tulevaisuudessakin, kun vain oma etu sitä vaatii, eli kaveri on oikea synonyymi periaatteettomuudelle
(mm. Eurooppaan suhtaumisen kanssa) ja opportunistina hän on ehkä jopa maailman ykkönen.

Riittikö ja ennenkaikkea kiistätkö?
 

Ostrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Se on tietenkin aina mielipidekysymys että mikä on kunnon argumentti ja epäilemättä 17,5% suomalaisista ei ole kanssani asiasta samaa mieltä.

Minä en edes Väyrysen KGB-suhteita tai suomettumispolitiikkaa yleensäkään (en edes toimintaa josta maanpetossyyte oli lähellä) pidä niin kauheana asiana, vaikka hän jälkimmäisen suhteen aivan pahimpia tapauksia onkin, sillä ymmärrän että jollain tavalla ne valitettavasti kuuluivat siihen aikaan. Sitävastoin sellaista kieroilua ja häpeilemätöntä omaneduntavoittelua, minkä esim Jalasmökkikohu todisti en presidentiltä suvaitse. Arvokysymys, eikä tämä ole mikään ainoa osoitus tuosta. Esim tämä viimeisin Kepun pettäminen oli käytännössä samanlaista toimintaa, mutta kun siinä kusettiin omaa puoluetta, eikä valtiota, joten en siitä niin mieltäin pahoittanut. Valehtelusta Väykkä on jäänyt kiinni myös Dostojevskin tuotannon lukemisessaan. Väykällä on takki kääntynyt aina tarpeen mukaan ja kääntyy varmasti tulevaisuudessakin, kun vain oma etu sitä vaatii, eli kaveri on oikea synonyymi periaatteettomuudelle
(mm. Eurooppaan suhtaumisen kanssa) ja opportunistina hän on ehkä jopa maailman ykkönen.

Riittikö ja ennenkaikkea kiistätkö?

Ainakaan minua ei mitkään 30 vuotta vanhat kohut Dostojevskista tai jalasmökistä häiritse. Toisin kuin Jyrki "vastuunkantaja" Katainen, Väyrynen on pyrkinyt politiikassa ajamaan Suomen etua. Tänä päivänä saamme kiittää Väyrystä esimerkiksi siitä, että toisin kuin muissa Pohjoismaissa, Suomessa ei pyöri väkivaltainen albaanimamujen pyörittämä rikollisliiga. Väyrynen myös viime vaalikaudella hoisi erinomaisesti Suomen kauppasuhteita ulkomaankauppaministerinä.

Ja miten Väyrysellä muka on takki kääntynyt eurooppa-asioissa? Väyrynen aikoinaan piti kannatettavana, että selvitetään, millaisin ehdoin Suomi voisi liittyä EU:hun. Kun selvisi, että neuvottelutulos oli huono, niin Väyrynen alkoi vastustamaan EU:ta.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ensin Jyrki Kataisesta: Toukokuun 2011 ja joulukuun 2011 välissä eskaloitui Euron kriisi todella paljon. Muuttuneessa tilanteessa pitää reagoida, ja pyrkiä valitsemaan monesti pienempi paha, eikä se aina ole etukäteen helppoa tietää, mikä on paras vaihtoehto.

Hyvin pitkälle olen dana77:n kanssa samaa mieltä Paavosta. Paavo minullekin symboli sille oman edun tavoittelulle, takinkääntämiselle ja epäluotettavuudelle.
 

Ostrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Ensin Jyrki Kataisesta: Toukokuun 2011 ja joulukuun 2011 välissä eskaloitui Euron kriisi todella paljon. Muuttuneessa tilanteessa pitää reagoida, ja pyrkiä valitsemaan monesti pienempi paha, eikä se aina ole etukäteen helppoa tietää, mikä on paras vaihtoehto.

Talouselämä-lehdessä (3/2011) jygä vastasi myöntävästi toimittajan kysymykseen siitä, onko euro Suomen etu hinnalla millä hyvänsä. Eiköhän tuo jo kerro sen, että Katainen ei aja politiikassaan Suomen etua. Päättävissä pöydissä on oltava hinnalla millä hyvänsä, vaikka niistä pöydistä tulee koko ajan Suomen kannalta paskoja päätöksiä. Voisimme hyvin tehdä nuo päätökset itse; ilman että ulkoistamme päätöksenteon muille Euroopan maille.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Myönnän että Väyrynen on tapaus, jonka kohdalla hänen aidoista mielipiteistään on poikkeuksellisen vaikea ottaa selvää. En itseasiassa edes voi edes olla varma onko niitä. Ehkä hän on sitten aina ollut euroopan yhdistymistä vastaan ja EU-jäsenyyden hakeminen on hänelle ollut vain poliittista peliä ja keino chekata saisiko hän lypsettyä itselleen jotain parempaa virkaa tai muita etuja. Ehkä hänen motiivinsa Pohjantähti-opiston perustamisessa oli alunperikin valtionapujen pumppaaminen, eikä minkään Eurooppa-koulutuksen antaminen. En näitäkään vaihtoehtoja kuitenkaan sen kunniallisempia pidä kuin sitä ettei takki ole kääntynyt.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Talouselämä-lehdessä (3/2011) jygä vastasi myöntävästi toimittajan kysymykseen siitä, onko euro Suomen etu hinnalla millä hyvänsä. Eiköhän tuo jo kerro sen, että Katainen ei aja politiikassaan Suomen etua. Päättävissä pöydissä on oltava hinnalla millä hyvänsä, vaikka niistä pöydistä tulee koko ajan Suomen kannalta paskoja päätöksiä. Voisimme hyvin tehdä nuo päätökset itse; ilman että ulkoistamme päätöksenteon muille Euroopan maille.

Voisimme toki, mutta myös niillä päätöksillä on hintansa. Tuskin varmaan kannattaa tästä aiheesta jatkaa tämän enempää Paavon uuden tulemisen, osa XII, ketjussa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Talouselämä-lehdessä (3/2011) jygä vastasi myöntävästi toimittajan kysymykseen siitä, onko euro Suomen etu hinnalla millä hyvänsä. Eiköhän tuo jo kerro sen, että Katainen ei aja politiikassaan Suomen etua.
Haluatko tätä logiikkaa avata. Millä tavalla Suomen etu ei ole Suomen etu? Eri asia olisi tukea euroa hinnalla millä hyvällä, jos sitä ei pitäisi Suomen etuna.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Haluatko tätä logiikkaa avata. Millä tavalla Suomen etu ei ole Suomen etu? Eri asia olisi tukea euroa hinnalla millä hyvällä, jos sitä ei pitäisi Suomen etuna.

Euroon meneminen olisi pitänyt päättää kansanäänestyksellä, vaikka riskinä olisi ollut ulkopuolelle jääminen. Euro on tuonut paljon hyvää, mutta laskun eräpäivä lähestyy, eikä välttämättä vielä tiedetä loppusummaa.

Jokainen omalta kohdaltansa punnitkoon edut ja haitat, ja katsokoon, miltä vaaka näyttää. Paavo Väyrynen tarjoaisi EU-kriittisen näkökulman, mutta sen toteutumisen torppaa jo oma puolue.

Ymmärrän, että vastuuta on kannettava tiukkoina aikoina, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta en ole löytänyt esim. pääministerin lausunnoista noin vuoden aikana kuin silkkaa propagandaa sen hyväksi, että riiputaan kiinni näennäisissä vallan rippeissä EU:n sisällä. Ihan oikeasti Suomen valta päätöksissä on olla vastuita ottavana osapuolena illasta toiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös