Päivän urheilu-uutinen

  • 140 319
  • 599

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Yleisesti kai voidaan sanoa, että hyppäämisen arvo nousee, koska hiihdettävä matka on vain 10km. Aiemminhan matkat olivat 7,5 sekä 15 km, joista keskiarvoksi tulee kuitenkin yli 11 km:ä.
Hyppyjä taas oli 1,5.

Väittäisin kyllä, että Manninen on hallinnut nimenomaan sprinttiä rautaisella otteella, joten uudistuksen vaikutus riippuu siitä, miten paljon enemmän hypylle annetaan painoarvoa. Jos hyvitykset menevät sprinttimallin mukaan, niin Mannistahan tuo suosisi. Toivotaan kuitenkin, että yhdistetyssä pitäisi osata hypätäkin.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ei taida Manninen hallita ensi kaudella, sillä hän lopettaa uransa.
http://www.mtv3.fi/urheilu/muutlajit/uutiset.shtml/arkistot/muutlajit/2008/05/652292?

Kiitoksia Hannu kaikista hienoista suorituksista!

Manninen ei lähtenyt tälle supisuomalaiselle hyssytellään asiat kuoliaaksi-linjalle, vaan avoimesti kertoi, että tv-väen pyynnöstä kisoja runnottiin väkisin läpi, lisäksi ilmapiiri joukkueessa olisi voinut olla parempi. Hannu huhuili nuoremman kaartin ammattimaisuuden perään. Mielestäni kritiikki tuli kuitenkin tyylillä, josta ei tarvitse tehdä "harriolleja", vaan ottaa opiksi. Hannu kuitenkin tietää, mistä puhuu.

Hieno mies lopetti uransa, kiitos kaikesta ja menestystä matkaan!!
 

scholl

Jäsen
Olisi voinut suosia Mannista siinä mielessä, että kun hänellä tuo hyppy on ollut vähän sekaisin, eikä muutenkaan ole niin huippumäkimies niin ei olisi jäänyt niin kauas. Toisaalta moni yhdistetyn mies sippaa ladulla vasta puolimatkan jälkeen normaalikilpailussa, joten kovassa letkassa kun mennään niin aika moni voi jaksaa roikkua 10km mukana verrattuna viiteentoista.

Se on ainakin varmaa, että voittajien määrä tulee lisääntymään, koska yhden hypyn kisoissa joku voi saada yhden onnenkantamoisen, joka sitten siivittää koko kilpailun voittoon.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Manninen päätti lopettaa uransa. Kiitokset hienoista suorituksista. Viime vuoden mestaruus oli varmasti yksi liikuttavimmista hetkistä, mitä olen koskaan urheilun parissa kokenut. Olympialaisten pettymykset ja Lajusen varjossa useana vuonna, maailmancupin hallintaa, sitten viimein henkilökohtainen mestaruus. Hieno hetki.

Onnea ja menestystä perheen parissa, Hannu!
 

scholl

Jäsen
Onnea ja menestystä perheen parissa, Hannu!

Niin ei taida tulla mieleen yhtään suomalaisurheilijaa, joka olisi menestynyt perheen parissa. Urheilu-uran aikana on oltu tyytyväisiä siihen, että muija laittaa pastaa pöytään, mutta sitten kun ura on ohi niin on vaikea saada kiksejä mistään siviilielämässä ja huomataan, että muija onkin kunnianhimoton kotonaväijyjä. Sitten ollaankin jo hetken päästä Seiskassa otsikolla "kasvoimme erillemme", vaikka totuus oli alunperin jo se, että olivat erilaisia ihmisiä. Toinen vain ei ollut kilpailu- ja/tai harjoitusmatkojen takia kotona sitä tilannetta toteamassa. Manninen tarvitsee todellakin rutkasti onnea.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Voihan sen tietysti noinkin ajatella. Tuo vaara on varmasti jokaisella olemassa, joka keikkaelämästä ja useiden vuosien rutiineista palaa normaaliin rytmiin. En nyt silti aivan noin lohduttomana asiaa näkisi, vaan laajennan onnentoivotukset ylipäätään uuden vaiheen aloitukseen, opintoihin yms.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Uutinen on kyllä taas niin paskasti tehty, että ihmetyttää millä eväillä jengi pääsee toimittajiksi. Eihän tosta edes ilmene, mitä sarjoja se koskee vai kenties maaotteluita.
Mistään en mitään tiedä, mutta nopeasti pääteltynä voisi veikata, ettei maaotteluissa saa käyttää yhtään ulkomaalaista pelaajaa. Se olisi kuitenkin aika raju muutos nykyiseen käytäntöön.

Polemiikkia syntyy tästäkin asiasta varmasti, kun esim. Euroopan suurseurat haluavat rakentaa joukkueitaan ja sitä kautta aloituskentällisiään suurempien ulkolaismäärien varaan. Futiksessa voisi jopa ajatella jonkinasteista lakkoilua, jos isot seurat kärsivät pahasti uusista säännöistä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Arsenal olisi varmasti mielissään, jos tämä jyrättäisiin EU:sta huolimatta läpi. Onhan se tosin jo melko sairasta, että avauskokoonpanoon ei mahdu yhtään oman maan kansalaista. Tosin tuntuu, että asiasta vittuillaan täällä Suomessa lähinnä RoPSeille, mutta Arsenalin tapauksessa se on OK.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän päivän selkeä ykkösuutinen on Usain Boltin satasella juoksema uusi maailmanennätys. Kellot pysähtyivät aikaan 9,72.

klik klik
 

Jacobus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Max Mosley sai luottamuslauseen FIA:n yleiskokoukselta äänin 103-55. Seitsemän edustajaa pidättäytyi äänestyksestä ja neljä ääntä hylättiin. Mosley pystyy siis jatkamaan FIA:n puheenjohtajana keväällä nousseesta natsiseksikohusta huolimatta. Äänestys toimitettiin salaisena, jota valvoi Ranskan valtion asettama todistaja.

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2008/06/654176

Saksan autoliitto ADAC ilmoitti olevansa pettynyt äänestystulokseen. ADAC ilmoitti jäädyttävänsä kansainvälisen toiminnan FIA:n kanssa niin pitkäksi aikaa, kun Mosley toimii FIA:n puheenjohtajana. Mosleyn normaali toimikausi FIA:n johdossa kestää lokakuuhun 2009 saakka, eikä hän luultavasti hae seuraavalle toimikaudelle.

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2008/06/654223
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
OJ siirtyy Phoenixiin. Siitäkö se uran alamäki alkaa? Ilmeisesti välien viilentyminen Floridan GM Jacques Martinin kanssa lopulta johti OJ:n lähtöön. Siirto voi olla jopa hyväksi Ollin itsensä kannalta. Jospa Ollikin pääsisi joskus pelaamaan playoffeja NHL:ssa seurasiirron myötä enne uran loppumista.
 

scholl

Jäsen
Clippersin sentteri Chris Kaman sai Saksan passin ja pääsee edustamaan maata Pekingin karsinnoissa. Toivottavasti tuo Nowitzkin jengiin lisäpotkua koristurnausta ajatellen.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Tänään Alastarossa uusi rata ennätys. Andy Carter TF autolla 4,767/497.
Ilmeisesti pakko mennä itsekkin katsomaan sunnuntaina autourheilun kuninkuusluokan menoa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Suomi yllätti Namibian naisten rullakiekossa maalein 3-1. Paikalta tulleiden raporttien mukaan peli oli ollut paljon viihdyttävämpi kuin pelkästä tuloksesta voisi päätellä. Hieno päivä suomalaiselle urheilulle!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös