Päivän urheilu-uutinen

  • 140 319
  • 599

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara

scholl

Jäsen
Eiköhän se ole reilusti yli satakiloinen. Oliko se MM-kisoissa kun mies painoi 94 ja oli kyllä tohon verrattuna todella laiha poika.
 

scholl

Jäsen
Jutussa on mielestäni se paskaa, että kyllähän Schalken arkkivihollinen on Borussia Dortmund. Ruhrin derby on se asia, mikä saa tunteet pintaan.

Bremenillä ei ehkä samanlaista arkkivihollista edes ole. Joku Nord-Derby HSV-Bremen on paljon miedompi juttu. Joku voi tietysti toisaalta sanoa, että joka jengin arkkivihollinen on FC Bayern.
 

scholl

Jäsen
ToPon 90-luvun huippuvuosien valmentaja Aaron McCarthy on saanut hiljattain kenkää Bundesliga-joukkue Tübingenistä. Ollut siellä alkuvuodesta 2006 alkaen.
 

puhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
hpk/cocks
Suomelle taisteluvoitto käsipallon MM-esikarsinnassa

Hieno voitto Suomelle!!!

Linkki
 

Malla

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - ei sen enempää
Koska palstalla näkyy silloin tällöin muitakin käsipallon ystäviä:
Uskomattoman hieno taistelu Suomelta eilen Bosniaa vastaan ja harmittava maalin tappio - taas!
Henkilökohtaisesti jäi harmittamaan, miksi Ville Nordqvistia ei laitettu aikaisemmin maaliin 2. jaksolla. Kun hän sitten pääsi kentälle, sytytti hetkessä koko joukkueen hyvillä torjunnoillaan. Ja sitten taas penkille - miksi?

Hyviä otteita esitti myös 2.polven(ainakin) käsipalloilija Anders Rönnberg, kunnes otettiin erikoisvartiointiin. Ehkä suurin pettymys eilisessä ottelussa oli Tommi Sillanpää - luulisi ammattilaisen osaavan jo varoa viivarikkoja. Nyt niitä tuli aivan liikaa..
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lopetan Tepsin futiksen seuraamisen heti, jos euro-Keke siirtyy valmentajan pallille. Hieman jännittää mitä tuo tämän päivän tiedotustilaisuus tuo tullessaan...
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Lopetan Tepsin futiksen seuraamisen heti, jos euro-Keke siirtyy valmentajan pallille. Hieman jännittää mitä tuo tämän päivän tiedotustilaisuus tuo tullessaan...

Heitetään mustana hevosena se, että Rajamäki nousee junnuista miesten valmentajaksi. Tai sitten Casagrande vaihtaa kehitysjohtajan takin valmentajan pikkutakkiin. No, ehkei sentään nyt suoraann.

Suhonen? Tai sitten se Walter Zenga, joka odottaa palloliiton soittoa.
 

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
Tämä on jotenkin aivan uskomaton juttu:
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1485269

Luulisi, että voisi olla kehissä vaikka muutama a-juniori. En ole koskaan kuullut mahdollisuudesta, että jengissä voisi olla liian vähän pelaajia.

Näköjään Namikalla on aivan saatanan kova luottamus siihen, että heidän huippupelaajansa pelaavat sen 40 minsaa per matsi koko ajan ja sillä voitetaan matsit. Junnut ei taida kuulua siihen kuvioon millään tavalla. Mutta miksi kuuluisivatkaan. Mustaa miestä lappaa koneesta koko ajan jos on tarvis ja Riihelähän ei voi loukkaantua, eihän.

(No on kai se roosteri vähän elänyt, mutta olis kiva kuulla Mr. Turusen suulla vastaus siihen, että miksei pelaavaan kokoonpanoon nostettu apuvoimia, jos kerta on vaarana, että loppuu miehet lopussa. Onko tämä hänen viestinsä junnuille: "Olette niin paskoja, että teidän varaan ei voi laskea mitään, mieluummin pelaamme vajaamiehityksellä" ? )

Mie luulin, että ammattimaisuuteen kuuluu myös omasta vankasta juniorimyllystä pelaajien nostaminen oman joukkueen tarpeisiin, mutta näemmä olin väärässä. Mieluummin lähdetään peliin kuudella pelaajalla ja toivotaan, että kun loppuvihellys kuuluu niistä olis edes joku Talvisota-elokuvan sanoin "vastahan panemassa". Meinaakohan ne pelata poffitkin kuudella miehellä, jos silloinkin on porukkaa sairastuvalla? Harjoitusotteluiden määrä ja laatu oli kyllä jo aika sanoisinko hurja ennen kauden alkua, että liekö sillä ohjelmalla jo valmistauduttu siihen, että sarja vedetään näillä läpi, kävi miten kävi. Luotetaan vain niihin, joihin uskalletaan luottaa ja niillä noustaan tai kaadutaan?

Ei hyvää päivää.

edit: Kolme yhden hinnalla- ylijäämäjenkkien temmellyskenttä koko vitun korisliiga, mutta mikäs siinä. Kiva kun on kivaa, kansalle sirkushuveja ja tuulahduksia maailmalta urheilutaloille ja palloliitereihin.
 
Viimeksi muokattu:
Lappeenrannan Namikan vuoksi muutettiin korisliigan sääntöjä täksi kaudeksi. Joukkue kun pelaa vain puolikkaan runkosarjan europelien takia. Näin ollen liigassa otettiin käyttöön pisteiden sijasta voittoprosentti.

Seuraavaksi korisliigan sääntöihin varmaan muutetaan, että siirrytään pelaamaan neljällä neljää vastaan. Tai ehkäpä viidennen virheen jälkeen ei voi jatkossa lentää pihalle jos pelaaja edustaa Lappeenrannan Namikaa.
 

scholl

Jäsen
Huomenta Suomesta kuultua:
Jukka Ropponen ja Juhani Tamminen ovat kirjoittaneet kirjan siitä, miten aikuinen mies laittaa kropan kondikseen. Eli jotain laihdutusmeininkiä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
scholl kirjoitti:
Juhani Tamminen ovat kirjoittaneet kirjan siitä, miten aikuinen mies laittaa kropan kondikseen. Eli jotain laihdutusmeininkiä.

Kroppaan vaan 60-minuutin paine? ;) Parin vuoden päästä nähdään sitten result. Hauska uutinen kyllä ja varmasti mielenkiintoinen kirja, kun kyseessä on aurinkokuninkaan tuotos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös