Päivän positiivinen

  • 1 841 228
  • 8 796

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ajattelin vielä tänään päivällä, että lähden katsomaan paikan päälle lauantain pelin. No en lähde kyllä tuollaista konttaamista katselemaan. Säästetyllä rahasummalla ostan kaljaa, ehkä jopa muutaman lonkeronkin.
 

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kisakenttä Oy
Koska valkku pyysi olemaan positiivinen, niin vihollinen oli parempi, ei hävitty huonommalle, se jos mikä on positiivista.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Lehdistötilaisuus oli tämän päivän positiivisin esitys SaiPa-rintamalla. Huomenna Pelikaani turbiiniin ja lauantaina Hifkistä mieto 4-3 voitto kotona, kun kukaan ei odota mitään?
 

Barney

Jäsen
Jimi Jalonen on toipunut pelikuntoon ja lähtee hakemaan neljäksi otteluksi pelituntumaa Mestikseen KOOVEEsta. Saa nähdä, että onko Jimistä vahvistamaan SaiPaa, mutta hienoa nähdä kuitenkin vielä melko nuoren kiekkoilijan palaavan kaukaloihin noin pitkän loukkaantumisen jälkeen.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Videopäiväkirjojen jälkeiset viikot näyttää menevän nollilla. Huomenna vissiin pakastaa, tai ainakin viikonloppuna, ni jos ei olis näin kuraista.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Maaliskuu lähenee päivä päivältä...
 

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Jimi Jalonen aloittanut pelikunnon hakemisen maltillisella 24 minuutin ja 11 sekunnin peliajalla KOOVEE:ssa.
Oliko mitään "scouting"-raporttia, että oliko Jimin peli ollut minkälaista? Toki nykyisessä tilanteessa toivoisi, että Jimi pystyisi vielä pelamaan liigatasolla ja sitten ottamaan myöhemmin toki isompaakin roolia mutta realistisesti jos ei ole yli vuoteen pelannut niin ottaa varmasti useita pelejä ennenkuin se pelikunto on takaisin ja tietysti se loukkaantuminen voi vaikuttaa pidempäänkin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Jimi J. pelasi KooVeessa joukkueen isoimmat minuutit torstaina, ja tilastoissa näkyy kolme laukausta ja muuten pelkkää nollaa. Ei kai se ihan huonosti mennyt, kun tilastoissa ei näy miinuksia, eikä vähissä ottelukommenteissakaan ole mainintoja mihinkään suuntaan.

KooVeella ei ole tänään peliä, mutta jos Jimi pystyy pelaamaan ensi viikon kolme ottelua isossa roolissa, niin sitten voinemme luottaa siihen että fysiikka alkaa olla kunnossa. Seuraavaksi pitäisi saada pelituntuma Liiga-vauhdin edellyttämälle tasolle, ja sen jälkeen nähdään pystyykä Jimi toteuttamaan Virran pelisuunnitelmaa kaukalossa.

Posi-ketjussa kun ollaan, niin lähdetään siitä, että Jalonen änkeää itsensä Top 4 -pakiksi jouluun mennessä. Perustelu: Jimi on oletattavasti fiksu tyyppi kuten faijansakin. Seurattuaan katsomosta Virran SaiPan puolustuspelaamista 10 harjoitusottelussa ja 24 Liiga-ottelussa, Jimi on analysoinut ja mielessään uudelleenpelannut kaikki SaiPan puolustajien onnistuneet ja epäonnistuneet suoritukset. Eli sitä tässä vaan spekuloin, että uudistuneen joukkueen uudistuneen pelityyliin omaksumisessa pitkän ottelutauon jälkeen voi ainakin teoriassa olla jopa etua siitä, että selkärangassa ei ole ihan tuoreita muistijälkiä wanhasta pelitavasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös