Päivän positiivinen

  • 1 843 404
  • 8 796

Barney

Jäsen
+ Iso-Mustajärvi-Virtanen. Jos jatkavat tuolla tasolla, niin meillä on erinomainen runko nelosketjuun jopa ilman Kohoa ja Kaksosta.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Oli kyllä hieno matsi KalPan ja SaiPan välillä, ei ollut träppiä vaan liigan "HMV" organisaatiot pelaa melkein viihdyttävintä kiekkoa mitä liigasta löytyy. Loistavaa!
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Pakko kyllä todeta, että Löfmanin paluu loksautti monelle pelaajalle sopivamman roolin ja alaketjujen peli näytti pitkästä aikaa tekemiseltä eikä pelkältä selviytymiseltä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Lehtiselle soppari loppukaudeksi. Tänään maali, toinenkin kävi ylärimassa ja siihen päälle vielä yksi kunnon pommi. Tykkään.

Huomiona, että Lehterä antoi Torikalle rohkeasti peliaikaa vielä 3vs3-jatkoajalla
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Posia annetaan silloin kun sille on paikka ja aika. Ja nyt on.

Mahtavan upeaa työtä toimistolta, odotusarvoltaan selvä vahvistus puolustukseen, sellainen jota on kaipailtukin. Hyvälle valmentajalle loistava jatkosoppari, ja nimenomaan siksikin, että on tuo optio muotoinen. Jos ei etene kuten pitäisi niin molemmat voi jatkaa matkaa omineen, jos taas on ihan siinä huulilla niin vielä on varaus jatkosta eikä tarvitse pelko persessä olla, että taas nollista juurikun..

Hemmetin hienoa meininkiä SaiPa! Jopa tälläinen peruspessimistikin intoutuu ja se jos jokin kertoo kyllä kaiken miten putkeen on viime aikoina vedelty. Tästä on hyvä jatkaa, positiivinen kierre. Vielä kun saisi sitten jossain vaiheessa ajoissa jatkoja tärkeille paikoille ja hyville pelaajille tulevaisuutta ajatellen jotta jokin jatkumokin säilyisi, niin eihän tässä voi olla kuin peukut pystyssä.

Tälläistä toimintaa kannattaa ja sponssaa enemmän kuin mielellään.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Eka erä kehno mutta komee nousu kahden maalin takaa ohi!

+Kunyk
+Morley
+SALON onetimer!
 

Barney

Jäsen
Pakko antaa myös Lehterälle posia, sillä Löfmanin siirto Kunykin ketjuun oli hyvää reagointia. Tuntui toimivan melko hyvin tuo koostumus. Virtasen johtama nelosketjukin on ollut nyt pari peliä todella hyvä, tänään esiin nousi etenkin Maia. Ehkä tuo Lehtinen saisi vähän herätettyä Nättistä ja Tanusta.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ei jotenkin edes erityisemmin ylläty näistä SaiPan ilman maalivahtia tehdyistä tasoituksista. Kai se on positiivista.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Robiiiiiiin Salooooooooooo! Eihän nuo suostu millään häviämään! Hyvä SaiPaaaaaaa!

+Kunyk
+Morley
+Salo
+Tuohimaa
+A.Oksanen
+SaiPan sitkeys taas kerran

Nelosketju oli pirteällä pelipäällä, josta posia etenkin Bastien Maialle. Näyttää peli luonnistuvan hyvin Iso-Mustajärven ja Virtasen kanssa. Jo KalPa pelissä Bastien Maia pelasi hyvän pelin ja en tiedä mitä on Maian pelissä tapahtunut nihkeän startin jälkeen mutta toivottavasti jatkaa samalla linjalla tästä eteenpäin. Kasperi Torikalta myös miehekäs esitys puolustuksessa, taisi kirjauttaa yhden syöttöpisteenkin ellei sitä korjattu jälkikäteen tilastoissa?
 

ahal

Jäsen
Eka erä jäi näkemättä, mutta kaksi seuraavaa oli nousujohteisia. Pikkuisen oli käsijarru jääny laahaamaan joillakin, mutta lopussa taisi jo kaikilta irrota. JYP-peikko kaadettiin miehissä lopun rynnistyksellä. Tanus ja Nättinen etsivät edelleen askelmerkkejä, mutta posia pitää jakaa mm. hemmoille
+ Kunyk
+ Morley
+ Salo
+ Löfman
+ nelosketju

Anssin paras paikka taitaa olla tällä erää ykkösessä, nelonen pelasi taas hienosti ja Salo paikkasi komeasti muutaman puppelointinsa. Maukas voitto.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Jumankekka olipahan taas. Voitto ja kahden maalin takaa ohi. Eipä tässä oikein kummempia analyyseja tänään. On helvetin hienoa olla SaiPalainen.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei jotenkin edes erityisemmin ylläty näistä SaiPan ilman maalivahtia tehdyistä tasoituksista. Kai se on positiivista.
Ja täällä päässä ei taas yllätä yhtään, kun JYP sulaa ottelun lopussa. Täytyy kyllä kadehtia niitä joukkueita, jotka oikeasti pystyvät otteluiden loppuhetkillä nousemaan tasoihin... Siihen JYP ei ole pystynyt oikeastaan koskaan.
 

Bacon

Jäsen
Olisi melkoinen tatti otsassa, jos tuo peli oltaisiin hävitty. Jyp oli ihan sysipaska. Tuntuu, että aina tasoitetaan kuudella kenttäpelaajalla. Koko kolmas erä oli tunne, että tasoihin noustaan ja ihan kiva loppu sitten matsille saatiikin.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Kunykin puolustukseksi voin sanoa ettei se helppoa ole kun laituri vaihtuu muutaman pelin välein. Siinä on nyt pyörinyt Nättinen, Lehtinen ja Iso-Mustajärvi. Jos/Kun saadaan Emil takaisin niin Kunyk alkaa viimeistään heräilemään. Tänään kuitenkin hyvä peli Kunykilta. Plussat vielä:

+Morley: Tärkeä tasoitus ja oli taas kerran kentän näkyvin hahmo.

+Kunyk: Komea maali ja jatkoilla täydellinen syöttö Salolle.

+Löfman: Ansaittu nosto ykkösketjuun kolmanteen erään, siinä missä Nättinen ja Tanus ei saanut mitään aikaiseksi niin Anssi pelasi täysillä joka vaihdon.

+Tuohimaa: Hyvä torjunta jatkoilla ja ensimmäistä en laita Tuohimaan piikkiin koska piti etukulman mutta veto sattui vaan jostain reiästä livahtamaan sisään.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Vituttaa nämä "lasi anssi" puheet, kun ei ole faktaa onko laastari sormessa vai koipi poikki. Anssihan on Mies eikä marjanpoimija.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Positiivisinta se, mikä viimekaudellakin jo oli, että taipuu vaan ei katkea! Parasta on juuri tuo et tullaan rinnalle ja ohi aika hyvällä prosentilla. Jätkät vaan painaa ja vaikka joiltakin osin ehkä vielä huteraa - ukkoa saikulla, hasardeja tulee, pakisto on ohkainen jne. niin silti vaan tulosta tulee. Loistavaa, tämä kun nimittäin vain vahvistaa joukkuetta ja ruokkii hommaa eteenpäin, tuosta kuitenkin on suunta vain ylöspäin siltä osin kun aikaa kuluu ja hommaa saadaan enemmän kuosiin, uusi mies vielä rinkiin ja ajettua sisään niin tästä voi tulla vielä kuulkaa todella hyvä. Eikä osaa enää epäillä tosiaan etteikö Lehterä sais tuota vielä hiottua paremmaksi. Nyt näyttää valoisalta.

Edit. lisäys, onko Hakalisa otettu hapanta? Eihän tuossa nyt oo pitkään toviin mitään lasi-anssi juttuja ollut.. vai mistä tuo nyt tuli. Kyllä se ihan ansaitusti on liikkeellä se "läppä" sitä tuskin kukaan voi kiistää..
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Vituttaa nämä "lasi anssi" puheet, kun ei ole faktaa onko laastari sormessa vai koipi poikki. Anssihan on Mies eikä marjanpoimija.

Samaa mieltä. Se on haukkumanimi, enkä voisi esim kuvitellakaan, että esim Ilves-fanit kutsuisivat Sami Sandellia Lasi-Samiksi.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ai onko Hakalissa otettu lauantai-iltana muutakin kuin teetä? Pissiikö karhu metsään? Aivan...
LasiAnssi juttua on kuulunut pitkin syksyä, toivottavasti loppuu.
Tänään nelonen hyvä, mutta jos ketterän lainoja saa käyttää, niin Vainikainen- Isopate- Paalanen olisi nelosketju, jonka katsomisessa ei kävisi aika pitkäksi.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
No on myös "pienen pieni" ero siinä mitä Sandell on Ilvekselle, vrt. mitä Löfman SaiPalle. Tai näiden faneille.

Jos joillekin on samanlainen vapahtaja niin ohhoh.. en ole tiennytkään. Toisaalta jos samaan niputetaan niin mielestäni aikamoista vittuilua ja vähättelyä Ilves/Sandell puolelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös