Päivän positiivinen

  • 1 851 264
  • 8 796

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
+Niemisen Jani. Pelasi kyllä helvetin hyvin tänään mielestäni, ja koko sarjaa ajatellen vieläkään en myönnä milliäkään että Niemiseen ois kaaduttu vaikka moni sitä sarjan alkuun niin varmana piti!

+Ville Hämäläinen! Kyllä täytyy oikein anteeksi pyytää mieheltä, niin paljon olen häntä aina mollannut, mutta nyt pelasi kyllä kuin mies! Ja hoiti homman muutenkin kuten kokeneen pelurin kuuluukin, todella iso peukku täältä, ja todellakin, jauhot taas suussa.

+Tirkkosen reagointi, toivoin että Nieminen heti pois kun jäähy tuli loppuun, ja niinhän se vedettiin, aivan loistava viimeinen rypistys, yrityksen puutteesta ei ainakaan voi moittia yhtään, nyt kävi näin ja sillä siisti. Tuosta taistelusta ja yrityksestä jäi kuitenkin parempi maku kuin jos ois vaan luovutettu.

+SaiPa! Taas yksi kausi paketissa, taas kerran tappion katkeraa kalkkia nieleskellessä, mutta niin sitä vain ensi syksynä kisapuistoon kaivaudutaan, kuten aina ennenkin.. mitäs sitä muutakaan osais. ISO KIITOS!
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Hyvä taistelu mut aivan ei riittänyt. No onneks ollaan voitettu noi aikasemmat kotipelit ni eiköhä huomenna laiteta sarja poikki!
 

ahal

Jäsen
+ Kovia jengejähän tuolta jatkosta tippui muitakin: Lukko, TPS, Pelicans... Eli runkosarjan neljän kärki piti pintansa, hiuksenhienosti mutta kuitenkin.
+ CHL-matsit taitavat olla taas edessä ensi kaudella
+ Sanni 1:sen rosteri on aika lailla eri kuin Peksi 4:sen
+ uusia pelaajia sisään, uutta verta kehiin (ja pakkiin :D)
+ talous yhä hyvällä tolalla
 

ahal

Jäsen
Heh, nyt tuolla HIFK-ketjuissa ihmetellään, miten isoja ja rumia jätkiä JYPillä onkaan... ja heillä ei sitten ketään. Liivikkin varjo entisestään. Niinpä. Hyvä että muutkin huomaavat äijämeiningin tehon eikä yksistään SaiPa. Saattaa ensi kaudeksi olla kysyntää 100/200-äijistä (kg/cm).
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Tuolla HIFK-JYP ketjussa oli jo mainittu, että SaiPa laittoi JYP.n ahtaammalle kuin IFK, en tiedä siitä, mutta toivon, että SaiPassa reagoidaan tuohon fyysisyyden puutteeseen, joka näkyi JYP-SaiPa sarjassa.
Toivon todellakin, että SaiPassa reagoidaan nähtyyn puutteeseen ja hankitaan ainakin pari koviinkiin otteisiin tarvittaessa pystyvää pelaajaa, jotta nuo nyt nähdyt esimerkiksi Kolehmaisen viikateiskut pysyisivät pois.

Mutta, ei me taidettu aivan huonolle kuitenkaan hävitä, vaikka hiukan "halmittaakin".
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Heh, nyt tuolla HIFK-ketjuissa ihmetellään, miten isoja ja rumia jätkiä JYPillä onkaan... ja heillä ei sitten ketään.
Matt Generous 191/88, Joonas Järvinen 190/100, Keith Aulie 198/101 ja Corey Elkins 193/96. Ja näin.
Pointtina siis se, että emme me mihinkää koon tai lihasten puutteeseen häviä Jypille, vaan tohon saatanan edarimeininkiin, joka pitäisi Stögön pikimmiten saada helvettiin tuosta joukkueesta ja poffivaihde silmään.
 

Bacon

Jäsen
Noniin nyt SaiPan osio on taas omalla paikallaan. Toki mitään muutosta ei olisi tullut, jos Jugurtit olisivat pysyneet poissa. Vitun Jukurit.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Positiiviseen kuuluu, Carson ja Rau näyttivät lauantaina Hamiltonille kaupunkia ja kävivät kruisailemassa Hamiltonin V40-SaiPa Volvolla.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Vaikka SaiPa aiheuttaa harmaitahiuksia kriittisillä hetkillä allekirjoittaneelle, niin tänään hiukset saivat omaa väriä takaisin. Siksi mojova naukku XO:sta on enemmän kuin paikallaan. Hyvä SaiPa!
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
En löytänyt erillistä onnitteluketjua, joten laitan tämän tähän. Päivän positiivinen on ehdottomasti Lalli Partisen 75-vuotis synttärit tänään. Onnea herrasmiehelle. Ikimuistoinen pelaaja myös meillä, kulkee nimellä " Punainen kolmonen". Toivotan pitkää ikää. Respect.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
-CHL jatkopaikan varmistuminen!
-Markkanen Jussi!
-Hamilton!
-Muutamia muitakin positiivisia kyllä oli ja joukkueena kolmas erä ja nousu 0-2 tilanteesta rankkujen kautta voittoon.
 

Bacon

Jäsen
On muuten Luulajalla sitten Ruotsin liigan suurin pelaajabudjetti 4,8 miljoonaa euroa ja SaiPa tuon jengin kaatoi kahdesti. Ei ehkä mikään suuri ihme, ettei se peli maailman kauneinta ollut. Ihan hyvältähän tää touhu tuolta kantilta näyttää.
 

Barney

Jäsen
John McFarland. Liian hyvä Liigaan.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+McFarland 3+1 oujee!
+Hamiltonkin teki malin, joka on oujee myös.
+CHL: n alkulohkon voitto puhtaalla pelillä ei huono, vaikka peleissä oltiin paljon kusessakin.

Koskikin tälläs hyvä hyvä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös