Päivän positiivinen

  • 1 841 198
  • 8 796

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kettusessa riittää potentiaalia, se huomattu jo junioreissa kun on tullut seurattua. Työmoraali kunnossa.

Aloitusprosentti varmaankin päälle 50 tänään, hyvin napsi.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kettunen pelasi tänään erittäin kypsän ja hyvän pelin. Pääsi väläyttelemään kiekollista taitoakin. Saattaa saada enemmänkin aikaa Liigassa vielä tällä kaudella.

Kettunen on yllättävän taitava, ja kun puolustaminenkin kiinnostaa, on hän ihan kelpo pelimies myös alempien ketjujen laitaan, jos kaikki vakiosentterit ovat käytettävissä.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
McIntyrelle 40 tehopistettä täyteen. Rauta on hehkutettu aiheestakin paljon, mutta vähintään yhtä kova näyttö Tuomenoksalta on Mäkki, joka on pelannut Lappeenrannassa nyt 98 ottelua ja tehnyt 79 tehopistettä. Jostain päin palstaa luin, että McIntyrea oli joku huhuillut ensi kaudeksi Tepsiin ja kyllä muuten harmittaa, jos samoista sijoista kamppailevaan joukkueeseen menee hämmentämään..
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Isot rahat kehiin ja Mc:lle jatkopaperia! Ei se tepsun budjetti lopulta nyt niin mahdottoman kokonen ole ja ensi kaudelle jos kävis niinkin hyvin, että tps -100k ja SaiPa +100k niin oltas paljon lähempänä. Tohon plussaan en kyl usko itekään, mut ehkä toi miinus vois toteutua???
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kylläpä tuota Urheiluruutua katsoessa käy SaiPaa kateeksi. Löytyy kunnon ulkkarit, maalille ajava pelityyli, värikäs joukkue ja tunnelmakin on Kisapuistossa aivan eri tasolla kuin Niiralan Ortodoksisessa Seurakunnassa. Johtuu mm. siitä, että kannatusporukka koostuu aikuisista ihmisistä, eikä lukiolaistytöistä.

Niin, ja resurssithan ovat joka suhteessa Lappeenrannassa heikommat kuin täällä.
Tämmönen tuli poimittua Kalpa osiosta. Kivahan se on kun meitä kehutaan, mutta välillä kyseenalaistan tuota "maalille ajavaa pelityyliä".

Nimittäin, Järviset, Jokiset + muut suomalaiset eivät haasta tarpeeksi puolustajaa vaan kääntyvät kulmiin.. Jos sitten keväälle haastetaan ja laitetaan Liiga sekaisin
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Chad teki maalin ja onneksi KK on edelleen yhtä paska SaiPaa vastaan, eli koomailee ja tarjoaa maalipaikkoja itse. Huomenna noista saa taas rysään ja uusi perseraiskaus on varma.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kolmanteen sijaan kuusi pistettä ja seitsemänteen sijaan 9 pistettä eroa. Ihan hyvin tässä on pullat uunissa, varsinkin kun huomenna palataan taas raiteille tyylikkäällä 4-0 voitolla.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Toivotaan, että huomenna kunnon voitto ja maalieron parantelu! Ei vaan olisi enää varaa hassata yksiäkään helpommin saatavia pisteitä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Onhan tässä kait edistystä entiseen, että jos nyt on (tarkasteluvälistä riippuen) käynnissä se SaiPan "Huono Jakso", niin ihan hyvin menee. Pisteitä ropisee jonkinmoisella tahdilla. Meinaan syvemmissäkin vesissä ollaan kahlattu.
 

Bacon

Jäsen
Onhan tuo maalipaikkojen määrä otteluissa aika positiivinen homma. Sitten kun ne löytävät vielä tiensä veskarin selän taakse, niin näyttää pojat aika hyvältä.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ Niemisen voinee positiiviseksi laskea sekä Kurosen ja olihan tuo Leivokin hyvä.
+ 3pts.
+ Yleisömäärä.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Joo. Nyt voi kyllä jälkiviisaana sanoa, että SaiPa teki viime kesänä maalivahtihankinnoissa ihan fiksun ratkaisun, kun Markkasen taakse hankittiin oikea maalivahti, joka pitää tasonsa viimeistään juuri silloin kun pitääkin.

Muutoin tänään ei ollut mitään muuta positiivista kuin 3 pistettä. Strömbergin loukkaantuminen kyllä negaa posit huolella nyt.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itselleni positiiviseksi yllätykseksi nousi tänään, kun katselin Hermeksessä lainalla pelaavan Joona Jääskeläisen statseja. Joona on pelannut 26 ottelua 5+9=14 6min +4. Mielestäni ihan kelpo suoritus ensimmäistä sesonkia miehissä pelaavalta.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Sportia ei tarvitse enää tällä kaudella kohdata, tai jos tarvitseekin niin siinä vaiheessa kausi on jo muutenkin niin kustu että on samantekevää kenelle tiputaan.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nolla pistettä vaasalaisilta, sekin on aikamoista, ei onnistu ihan keltä vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös