Päivän positiivinen

  • 1 842 994
  • 8 796

Bacon

Jäsen
+ McIntyren, Järveläisen ja Lofquistin apinat selästä
+ Kettusen maali
+ Voittoputki Lahdessa
+ Kolikot jäällä (ei Lahi ole Lahi ilman kolikoita jäällä)
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kettusen uran eka maali sai kyllä hymyn huulille. =) Nuo on aina hienoja hetkiä. Myös Järveläisen eka liigamaali SaiPassa toivottavasti vapautti vähän asioita, hieno juttu myös ja komea jallitus läpiajossa. Näitä on SaiPalaiset hukanneet tällä kaudella jo ihan riittävästi. Kaikin puolin vahva, pirteä ja positiivinen esitys ja selkeä tekemisen meininki, ehkä jätkät tajusi, ettei noin voi jatkua mitä on nähty.

Niin ja alivoima toimi hyvin, jospa sekin siitä.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Kiva oli nähdä vähän peli-iloa jo pojilla, kun tuli tärkeitä onnistumisia. Esimerkkinä Järvisen hieno yritys jalkojen välistä ylivoimalla. Seuraavasta aloituksesta helähtikin jo Lofquistin kanuuna ja vastustaja kaadettu jo toisessa erässä.

Puolustuspäässä etenkin paineen alla viime ajoilta tuttua sekoilua mahtui myös iltaan, mutta ne ovat eri ketjun asioita ne.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jussi on terve, tai ainakin niin hyvässä tikissä että voidaan laittaa kehiin. Ilman Jussia ollaan kusessa, Nieminen ei ole sama ukko, joka meiltä kovalla rahalla ostettiin.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
5 maalia ja Lahdesta voitto. Ei oo ollu helppo paikka viime vuosina. Lisäksi Kettuselle uran avausmaali. En kyllä miestä varsinaisena junnuna enää pidä. Ikää jo 21.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tauolla oli Pexin mukaan panostettu jäähyttömyyteen. Tänään otettiin vaa yksi jäähy, joten ehottomasti positiivinen juttu. Siihen ne tän päivän posit taitaa jäädäkin.

Niin joo. Kaljan sai erätauolla tavallista viikonloppupeliä nopeammin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Nuorissa on voimaa! Kettunen ja Vainikainen ovat varmaan Liiga-joukkueen mukana matkalla Ouluun, mutta huolimatta kahden runkopelaajan puuttumisesta Pelicansin A-junnut kaatui Lahdessa lukemin 3-4. Neljä minuuttia ennen loppua Pelicans johti vielä 3-1, mutta Zboril & Co latoivat loppuhetkillä parissa minuutissa kolme maalia. Ihan mukavan näköinen ottelutilasto, tästä asenteesta voisi Liiga-miehistökin ottaa oppia:

Pelicans - SaiPa 3-4 (0-0, 3-1, 0-3)
29:13 1-0 Pelicans KIVELÄ Niko (AHONEN Jesse)
30:59 1-1 SaiPa ONDRIS Nino (TIAINEN Tomi, SJÖHOLM Sebastian)
37:17 2-1 Pelicans KOIVUNEN Eetu-Santeri (RISSANEN Eetu, YLINIEMI Jonne)
38:55 3-1 Pelicans ELO Eetu (VIIKILÄ Jesperi, PYNNÖNEN Jarkko)
56:05 3-2 SaiPa ZBORIL Adam (KARJALAINEN Henry, KOPONEN Santeri)
57:05 3-3 SaiPa YV PYYKKÖNEN Joel (ZBORIL Adam, LIPIÄINEN Valtteri)
58:14 3-4 SaiPa KARJALAINEN Henry (ZBORIL Adam, HALLIKAS Jesse)
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Kivahan näitä Zborilin tilastoja on katsella. Eiköhän tämä kaveri tule vielä saamaan mahdollisuuden Liigassakin, sitä vaan en tiedä että milloin ja missä joukkueessa.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Kivahan näitä Zborilin tilastoja on katsella. Eiköhän tämä kaveri tule vielä saamaan mahdollisuuden Liigassakin, sitä vaan en tiedä että milloin ja missä joukkueessa.
Vois pikkuhiljaa asetella vaikka peliin testiksi ykkösen keskelle. Nykymenolla kun ei se meno tuosta ainakaan paskemmaksi muutu.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tuo viime hetken nousu mukaan kamppailuun pisteistä oli toki positiivista. Antoi jotain viitteitä, että joukkueessa löytyy yhä sitä oikeaa kipinää. Nyt kun se saataisiin vielä realisoitumaan siten, että homma kantaa alusta saakka ja sen 60 minuuttia.

Leivo on myös ollut ihan mukavan tehokas viimeaikoina, tänäänkin 0+2.
 

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään edellisen pelin lopun pöhinästä terästäytyneenä SaiPa tulee Ilves-peliin terävästi, ja hakkaa pelin 3-0 heti avauserään.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kyllähän tuo viime hetken nousu mukaan kamppailuun pisteistä oli toki positiivista. Antoi jotain viitteitä, että joukkueessa löytyy yhä sitä oikeaa kipinää.
Niin, ehkä Kurosen taklaus ja pieni tukkapöllyn kohteena oleminen on kauden kannalta merkityksellisempi asia kuin uskommekaan. :)
En tiedä kuinka väärässä olen jos sanon tänään olevan kauden tähän asti tärkeimmän ottelun, tai oikeastaan alkavan tärkeimmän viikonlopun. Kaksi jengiä kotona, molemmat kaadettavissa. Nyt jos koskaan on saatava laiva oikealle väylälle. Tappiot molemmista taas...
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Lofquist taas kehissä. Eli taisi oikeasti olla lyhytkestoisempi loukkaantuminen. Tuskin puolikuntoisena lykättäisiin tuleen - ainakaan toivottavasti.
 

Pinestone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Positiivisena asiana näkisin nuo kentälliset, jotka on rukattu uuteen uskoon. Pitkäänhän tuota Raun ja McIntyren erottamista toisistaan on tässä jo odoteltukin. Saattavat saada muutkin tehoja aikaiseksi.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
+ 3 pistettä
+ Ville Koho
+ Kaviaari-Samilta hieno paluu pienen breikin jälkeen
+ Sisärenkaalle maali
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös