Päivän positiivinen

  • 1 845 926
  • 8 796

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Kai tänne kuuluu myös se, että meillä on Liigan 3. paras alivoima. About ainoa osa-alue jota on parannettu viime kaudesta. Yli 4k yleisömäärä myös ihan kiva, vaikka näillä otteilla ei tarvitse pitkään tollasia lukuja katsella.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nollapeli, vaikka hävittiinkin.

Toki nyt se yksikin piste saattaa olla vaikka kuinka arvokaskin kauden päättyessä, että yritetään nyt jotenkin hammasta purren iloita siitäkin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
William Mäkinen! Pieniä minuutteja toistaiseksi, mutta ehdottoman lupaavia otteita. Tänään William näyttää pelaavan viikon viidennen ottelunsa, alkulämmöiksi neljä liigapeliä ja tänään A-junnuissa Bluesia vastaan.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- 3 pistettä Raumalta on upea suoritus!
- Markkanen!
- William Mäkinen!
- Matti Järvinen!
- Markku Flinck!
- Koko joukkue pelasi hyvin, mutta pakko mainita, että Mäkinen oli puolustuksen parhaimmistoa.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+Taistelua. Kaverit teki nyt töitä sen voiton eteen. Vähän sääntöjen rajamailla, mutta pisteet lasketaan.
+Markkanen. Ei kaveria paljon yksi helppo maali haittaa. Kasetti pysyy kasassa.
+Puolustus. Kyllä tuo viisikkopuolustaminen on parantunut.
+Mäkinen. Hyvää työskentelyä junnulta.
+Neloskentän pelaaminen miellyttää silmää.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Massi Järvinen. Voittomaali, 11 aloitusta voittoprosentilla 72,7. Muutenkin Markkasen ohella kolmos- ja nelosketju olivat ottelun sankareita. William Mäkinen kellotti jo lähes 16 minuuttia, +1 eikä miinuksia. Tää on se miun SaiPa joka vahvistuu vastoinkäymisten edessä.
 

ahal

Jäsen
+ Virkkusen pistetili auki ja komea pommi Tommilaan
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viime vuoden SaiPaa: joukkue iskee juuri silloin kun usko joukkueeseen on koetuksella. Ja vielä missä paikassa: Raumalla, jossa SaiPa otti toisena vierasjoukkueena täydet kolme pistettä. Sanoisin, että länsirannikon kiertueen pisteodotustavoite on täytetty ja Pori on vain pelkkää plussaa, jos sieltä jotain tulee.

ps. illan täydentää pelsujen tappio ja lahtelaiset nyt 11p SaiPaa perässä ja kaksi peliä enemmän pelattuna. Aijai.
 

zeik9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viime vuoden SaiPaa: joukkue iskee juuri silloin kun usko joukkueeseen on koetuksella.

Kyllä. Vähän haistelin tätä ja uskalsin jopa betsata pikkusumman meidän Shaibulle, kannatti.

Nyt kun tuli aamulla katsottua vielä maalikooste niin pakko mainita Mankisen syöttö Koholle tokaan maaliin, aivan huikea. Lisäksi Virkkunen, oikeastaan koko pelin mahtavalla liikkeellä ja asenteella, joka sitten palkittiin ensimmäisen tehopisteen muodossa. Pitkäsen vaihto Virkkuseen oli loistoveto, ei voi muuta sanoa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
No niin, nyt oli taas eilen asenne ja taistelu kohdillaan. Voisi hyvin luonnehtia kliseellä "taisteluvoitto"! Ilme pitäisi vaan saada pysymään, ettei se heilahtele pelistä toiseen. Muutama ukko oli tippunut rivistä pois, mutta se ei juuri näkynyt. No ehkä se yv oli vielä normaalikin huonompaa, Spina sentäs tuo sen kiekon yleensä ihan hyvin sisään tai pystyy pitämään kiekkoa alueella.

Ehkä siellä oli välillä sellaisia "tapparamaisia" otteitakin havaittavissa, mutta en nyt ihan Dufvan avautumista allekirjoita, että tuomarit ois viheltäneet surkeasti. Osaisi se Lukkokin roikkua, kun SaiPalla putki kulki. Se Venäläisen tapaus jäi vähän mietityttämään. Näytti sinänsä selkeältä koukulta, mutta näytti myös siltä, että sukeltamistakin olisi ollut mukana. Ja sitten taas toisaalta yhdestä kamerakulmasta kun näyttivät hidastuksen, niin siinä näytti siltä, että oisko vastustajan maila koukun jälkeen vielä napsahtanu jalkoihin ja siitä johtui kaatuminen? Vaikea sanoa. Jos oli sukellus, niin ei kiitos niitä enää...

Viikko on avattu positiivisesti ja näiden kahden vierasmatsin budjetti sinänsä jo täyttyi omissa silmissä. Saa toki ottaa pisteitä Poristakin... :-)
 

ahal

Jäsen
Illan positiiviset (tai oikeammin nollat):
- Rony Ahonen, 0
- Sam Löfquist, 0
- Sami Venäläinen, 0
- Valtteri Virkkunen, 0

Em. herrat pelasivat tilastojen mukaan tasollaan, muilla sitten enemmän tai vähemmän miinuksia huippuna Backman, Mankinen ja Tavi -4.
 

Wolves

Jäsen
Jäikö tämä päivä plussan puolelle? 7-1 turpaan, mutta isokokoinen puolustaja saatiin.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

ahal

Jäsen
Kaikkea en nähnyt, mutta kuulemani ja näkemäni perusteella tasapainoinen esitys joukkueelta. Onnistumisia laajalla rintamalla.

Ekstrat:
+ Tavi-Koho-Mankinen
+ Kuronen
+ Virkkunen
+ Vainonen
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
+ 4. ketju
+ Tavi & Mankinen

Vainonen jäi vähän pimentoon itselle, mutta selvää on että tämä ukko on joukkueelle ihan eri tavalla hyödyksi kuin esimerkiksi tuo Uitto
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Erittäin positiivinen viikko kun ottaa huomioon tuon äkillisen flunssa-aallon, Porin murskatappio on tietysti pieni kauneusvirhe mutta kaksi voitettua peliä kyllä kumoavat sen. Kunhan Spina, Rau ja pitkäaikaisvempat saadaan takaisin kaukaloon niin kokoonpano näyttää aika hyvältä, itse laittaisin Riikolan Ahosen paikalle ykköspariin, Vainosen kolmoseen ja Larssonin/Ahosen/Lappalaisen vuorottelemaan seiskapakiksi. Tottakai myös Mäkinen jos junnupeleiltä ehtii.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- Ukkoja pois ja 6 pistettä viikon saalis kyllä kelpaa!
- Tänään tasapainoinen esitys!
- Virkkunen ja Flinck!
- Ahosen ehkä kauden tasapainoisin/paras peli.
- Koko joukkue!
- Pelsuista ei ollut oikein mitään vastusta tänään.
- Mäkistä vaan lisää kehiin aina, kun tarvis on hienosti pärjää.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Hyvä kasvojenpesu joukkueelta. "Flinckit" pelasivat hyvän pelin ja pakistossa Ahonen antoi muutaman kerran kovuutta alakerrassa. Hyvä viikko!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös