Päivän positiivinen

  • 1 845 926
  • 8 796

Pioneer

Jäsen
SaiPan junnupuolen maalivahtituotanto on kaikkea muuta kuin heikkoa. SaiPan poikien maajoukkueeseen kasvattama Henri Kiviaho on nuorten SM-liigan maalivahtipörssissä neljäntenä. Rasmus Reijola on samassa tilastossa sijalla 13.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Willimiehissä kiehuu! Nimimerkki Kuhan kritiikki tälle sivustolle jaksaa hymyilyttää. Näyttää harmittavan, kun täällä ei jauheta paskaa pelkästään kannattamisesta. Koomista tästä palautteesta tekee se, että Kuhan kohdalla jatkoajan tunnukset jäävät saamatta puutteellisen hakemuksen takia. Tai sitten tämän nimimerkin anti on scoutattu jatkoajan toimesta willimiesten palstaltalta ja todettu se riittämättömäksi. "Päivän David Coulthard"- ketjun avaus on toki erittäin hieno meriitti tälle nimimerkille. Ei siinä mitään, jatka samaa rataa ja ihmetellään yhdessä, miksi ihmisillä on suhteellisen ylimielinen kuva willimiehistä. :) Ja muuta lässynläätä.
Älkää ottako tätä liian vakavasti.
Jatkiksen ärsyttävin nicki (linkin takana rakentavaa palautetta)
 
Viimeksi muokattu:

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Onko käynyt niin, että willimiehet on enemmän kuin osiensa summa? Voiko olla fani kuulumatta "kaiteella" seisovien sisäpiiriin?
 
Onko käynyt niin, että willimiehet on enemmän kuin osiensa summa? Voiko olla fani kuulumatta "kaiteella" seisovien sisäpiiriin?

Toki voi. Minä ainakin väitän olevani, vaikken edes tunne ainuttakaan Willimiehistä. Eivät kai Willimiehet fania määrittele.

Ja sinäkin lienet; fani parhaasta päästä. Perin kunnioitettavaa kotiseuturakkautta ja ylpeyttä omiin. Täyttänee fanin merkit taatusti.

Muutenkin huvittavaa koko viime aikoina vellonut vastakkainasettelu. "Mitäköhän ne ajattelee meistä?". Mitä väliä sillä on jos Jatkoajan SaiPa- kirjoittelijat jota kuta närästävät? Minulle ainakin on ihan sama vaikka pitäisivät minua Ässien fanipaita päällä homoilevana paavina. Ja kyllä minuakin korpeaa kovasti esimerkiksi estari- siipi. Ja ne joilla ei muuta olekaan kuin valittamista. Faneja silti yhtä kaikki, jotka itse kokevat olevansa, näin minä sen ainakin miellän.

Mutta kappasta, ketjukin taitaa olla väärä. Hyvää joulua kaikille, jopa estaroitsijoille.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Onko käynyt niin, että willimiehet on enemmän kuin osiensa summa? Voiko olla fani kuulumatta "kaiteella" seisovien sisäpiiriin?
Meinasin pitää näppini erossa tästä aiheesta mutta pakko se kai on jotain sanoa.

Minä en kertakaikkiaan käsitä, mistä tämä "Willimiehet pitää kaikkia muita huonoina faneina" -myytti on oikein lähtenyt? Siitäkö, että ajoittain kovasanaisestikin koetamme herätellä positiivisuutta SaiPan kannattamiseen ainaisen "kaikki on päin vittua" -ajatusmaailman tilalle?

Sanon tämän nyt mahdollisimman selkeästi ja toivoakseni kenenkään mieltä pahoittamatta. Willimiesten mielestä kaikkien kannattajien panos on tärkeä. Arvostamme etäfaneja, lähifaneja, Urho TV -faneja yms, koska siinä vaiheessa, kun kaikki menee SaiPalla edes vähän paremmin myös nämä ns. nukkuvat tuovat oman panoksensa moninkertaisesti SaiPan kassaan.

Me emme ole missään vaiheessa halunneet tai yrittäneet eriytyä tai luoda jotain kuilua erityisen äänekkäiden fanien ja peruskannattajien välille. Pikemminkin päin vastoin pyrimme kuromaan tuota kuilua pienemmäksi, jotta varmasti kaikkien meidän tavoite täyttyy ja se keltapait.. mustapaitainen joukkue Kisapuiston jäällä pelaisi paremmin, koska hallissa on hyvä tunnelma.

Willimiesten agendana on alusta alkaen ollut tunnelman luonti Kisapuiston jäähalliin ja sitä myötä ruoskia SaiPaa parempiin suorituksiin. Se on meidän ainoa erityisteemamme.

Willimiehiä pidetään sisäänpäinlämpeävänä muille vittuilevana sakkina ja tämä on järkyttävän väärä käsitys. Se, että viihdymme omassa porukassamme ei tarkoita sitä, että meitä olisi vaikea lähestyä. Mutta onhan se nyt niin, että AINA isosta joukkiosta erittyy pienempiä joukkoja, joilla on samat mielenkiinnon kohteet ja jotka ovat luonteeltaan edes jollain tapaa samanlaisia. Sitä ei tehdä tietoisesti, se vain tapahtuu.

Toivon syvästi, että ihmiset SaiPan lähellä (henkisesti, fyysisesti, miten vaan) keskittyisivät enemmän miettimään kuinka tämä valitettavan vähälukuinen yhteisö olisi enemmän yhtä ja sitä kautta voisi edes itseään kusettaa sen suhteen, että juuri minunkin tekemisillä on vaikutusta. Että minä olen osa tuota pientä saatanan sitkeää organisaatiota, joka ei suostu olemaan juuri koskaan liigan paskin porukka pienistä rahavirroista huolimatta.

SaiPan toimisto, valmennus, pelaajat ja kaikki muutkin tekevät omissa hommissaan virheitä. Joskus pieniä, joskus isoja. Kuka ei tee? Jokerit ei voita mestaruuksia, vaikka budjetit ovat vuodesta toiseen liigan isoimpia. Bluesilla on ollut hurjat rahavarat takana mutta menestys ei ole euroja odotetunlaisesti seurannut. Älkääkä edes vilkaisko mitä Raumalla tapahtuu...

Mitenhän sitä tähän asti tultiin alkuperäisestä aiheesta..? Noh, tajunnanvirraksi meni. Long story short:

Willimiehet rakastaa joka ainoaa SaiPan kannattajaa huolimatta siitä pystyykö tai haluaako kyseinen kannattaja juuri tällä hetkellä sijoittaa seuraan miljoonia tai sitten edes sitä taskun pohjalla olevaa risaa nappia. Te olette kuitenkin sitä porukkaa, että palasten loksahtaessa kohdalleen Kisapuisto on kliseisesti sanottuna aito hornankattila. Willimiehet ei yksin Kisapuistoa täytä mutta yritämme täyttää sen äänityhjiön, joka ilman meitä kiisatatta perusrunkosarjamatseissa hallissa vallitsisi.

----

Olkoon se päivän positiivinen vaikka se, että uskon ja luotan siihen, että kaikki huolimatta siitä mitä Willimiehistä ajattelevat ymmärtävät sen, että me emme todellakaan pidä itseämme ainoina oikeina faneina.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nimimerkki Murmelilta asiallinen kommentointi jatkoaikaan. Kaiteen lähellä notkujana tunnen asian olevan kyllä niin, että kaikkia kannattajia rakastetaan ja arvostetaan.
(paitsi atskua, sinä voit painua vittuun.)


Willimiesten keskustelupalstalta poimittua.

Eli onko nyt niin, että ns. väärät mielipiteet omaavat henkilöt eivät ole tervetulleita willimiesten ydinporukkaan? Hienoja signaaleja annatte sivustollanne. Toivon willimiehille kaikkea hyvää, mutta mielestäni annatte netissä hieman ylimielisen kuvan itsestänne, vaikka sitä ette todellisuudessa olekaan. Kuinka moni ihminen haluaa tulla porukkaanne, jos mielikuvana on, että porukka on sisäsiittoista ja ylimielistä. Siinä ei arvostuksen tunne auta, jos sinne kaiteelle ei vahingossakaan eksytä eri syistä johtuen.

Väärä ketju, yms. Hyvää joulua kaikille tasapuolisesti.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Haluaisitko sinä teeveemies seisomakatsomon täyteen atskun tapaisia nillittäjiä Willimiesten hienon tunnelmanluonnin (joka on saanut kiitosta niin pelaajilta kuin johtoportaaltakin) sijaan?

Sitä paitsi, tuo lainaamasi kommentti on yhden miehen heitto, joten ei välttämättä kannata rinnastaa koko Willimiehiin. WM varmasti toivottaa atskun tervetulleeksi kaiteelle kannattamaan, kunhan keskittyy siihen olennaiseen - eli omien tukemiseen sen sijaan että itkee valmentajille ja johtoportaalle.

Miun mielestä tämä koko keskustelu on vähän absurdi, vaikka tässä varmasti tapahtuu jotakin hyvää eli tehdään asiat selviksi. Ei Willimiehet nosta itseään jalustalle olemalla ns. oikeinkannattajia. Täytyy kuitenkin muistaa, että myös heillä on oikeudet mielipiteisiinsä. Sen sijaan, että ruvetaan syyttelemään ilman perusteluja Willimiehiä jostain "oikeasta faniudesta" niin tulisi mieluummin keskustella rakentavasti kannattajatoiminnan kehittämisestä. Sitä Willimiehet haluavat, ja ovat jo osoittaneet (mm. kannattajien huivissa) että pystyvät siihen hienosti. Pystymmekö me tavalliset rivikannattajat?
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Haluaisitko sinä teeveemies seisomakatsomon täyteen atskun tapaisia nillittäjiä Willimiesten hienon tunnelmanluonnin (joka on saanut kiitosta niin pelaajilta kuin johtoportaaltakin) sijaan?

Mikä vitun kysymys tälläinen on? En halua. Atskulla on silti oikeus mielipiteisiinsä, vaikka ne eivät kaikkia tyydytäkään. Se on selvä. Minulla ei ole mitään willimiehiä vastaan, ei siis yhtään mitään. Minä ainoastaan haluan, että willimiehet saavat tulevaisuudessakin lisää jengiä kannustusporukkaansa ja tunnelmaa eteenpäin.

Otan vaan kantaa siihen, millaisen kuvan willimiehet antavat itsestään NETISSÄ. Väitän että se mielikuva on aika lailla heikonlainen ja potentiaalisia huutajia jää tämän takia sivuun, koska eivät uskaltaudu kaiteen lähelle.
 

emz1

Jäsen
Otan vaan kantaa siihen, millaisen kuvan willimiehet antavat itsestään NETISSÄ. Väitän että se mielikuva on aika lailla heikonlainen ja potentiaalisia huutajia jää tämän takia sivuun, koska eivät uskaltaudu kaiteen lähelle.
Silloin varmasti sinäkin ymmärrät sen, että kun ollaan netin äärellä niin jokaisesta kommentista ei kannata vetää sitä joulukuusen koristepalloa sieraimeen. Tällä hetkellä tämä tuntuu nyt siltä että kärkytään vain kirjoituksia joista voidaan ottaa itseensä ja lietsoa sitä miten ylimielinen porukka Willimiehet on.

Rauhaa ja rakkautta tasapuolisesti kaikille.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikä vitun kysymys tälläinen on? En halua. Atskulla on silti oikeus mielipiteisiinsä, vaikka ne eivät kaikkia tyydytäkään.

Ilman muuta. Pointti nyt olikin, että mikäli Willimiehiin pesiytyisi atskun kaltaisia nillittäjiä, olisi se valitettavasti kuolinisku Kisapuiston tunnelman kehittämiselle.

Kysymys kuuluu, haluaako kannattaja tukea SaiPaa vai olla tukematta? Willimiesten teot puhuvat puolestaan, siitä ei tarvitse edes keskustella. Mutta eräät kirjoittajat täällä jatkuvalla negatiivisuudellaan ilman kunnon perusteluja valitettavasti luovat turhan hautajaismaisen tunnelman tänne. Kuten sanottua, mielipiteihin on toki kaikilla oikeus.

Tuntuu kuitenkin käsittämättömältä esim. juuri tämä atskun kitiseminen Tirkkosen pestistä, vaikka ei ole vielä edes työtään SaiPassa aloittanut. Oli vielä sitä mieltä, että Kari Eloranta olisi ollut parempi vaihtoehto. Vähän sama asia, kun Suomi olisi Jatkosodassa pyytänyt Saksalta hevosia panssarivaunujen sijasta.

Ketjuun kuuluvana asiana voisin siis sanoa, että onneksi SaiPa päätyi Tirkkoseen Elorannan sijasta.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ilman muuta. Pointti nyt olikin, että mikäli Willimiehiin pesiytyisi atskun kaltaisia nillittäjiä, olisi se valitettavasti kuolinisku Kisapuiston tunnelman kehittämiselle.

Pah, ei kritiikin antaminen keskustelupalstalla tarkoita välttämättä sitä, ettei halua kannustaa SaiPaa voittoon ja olla mukana willimiehissä. Minun mielestäni on hyvä, että löytyy näitä, jotka haluavat löytää seuran toiminnasta virheitä, jotta niitä voidaan korjata. Ei kaikki kritiikki ole pahasta, mutta atskun kohdalla se menee välillä pahasti överiksi, myönnetään. Pitää sitten myös osata antaa kiitosta, kun sen paikka on.

Tämä oli nyt osaltani tässä. Toivottavasti willimiehet saavat kasvatettua huutajien määrää, jotta tunnelmaa olisi jatkossakin.
 

atsku

Jäsen
Jep. Ihan ok keskustelu, kiitos teeveemies, pidit sananvapauden puolta. Kaikkien helpotukseksi annan itselleni pelikiellon. Voin vain todeta, etten kyllä sinne kaiteellekkaan ole tulossa, ei tarvitse odotella. Jestas sentään, ei muuta. Heippa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Heh! SaiPan fanijoukko (willimiehet) dissaa edeltäjiään. Olkoon se vaikka päivän positiivinen. Kyllä te SaiPan äänekkäät kannattajat jaksatte aina yllättää. Hyvää joulua kaikille! Myös sille meikäläisen päänaukojalle ja kaikille Willimiehille. Sekä ennen kaikkea Atskulle. Hyvä, että en ole yksin tässä lyhytnäköisessä touhussa.
 
Heh! SaiPan fanijoukko (willimiehet) dissaa edeltäjiään. Olkoon se vaikka päivän positiivinen. Kyllä te SaiPan äänekkäät kannattajat jaksatte aina yllättää. Hyvää joulua kaikille! Myös sille meikäläisen päänaukojalle ja kaikille Willimiehille. Sekä ennen kaikkea Atskulle. Hyvä, että en ole yksin tässä lyhytnäköisessä touhussa.

Kirjoita sinä ensin SaiPan nimi oikein tohon suosikkeihisi ja tule vasta sitten huutovittuilemaan meidän aiheeseen... Enkä itse ole WM, joten vastavittuiluks voit keksiä jotain muuta.
 

Keynet

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näin jouluaattoyönä ja tätä ketjua luettuna voisin päivän positiiviseksi kiteyttää sen, että vaikeasta syyskaudesta ja (sarja)tilanteesta huolimatta,
on ilo havaita SaiPan kannattajien sentään olevan yhtenä rintamana oman joukkueensa takana.
Vittumaisinta tässä tilanteessa olisi se, että seuran vähälukuiset kannattajat alkaisivat kinastelemaan keskenään ja/tai mollaamaan seuran tekemää työtä.
Tällä yhtenäisellä, hyvällä asenteella varustetulla, linjalla kun vankka ja vakaa kannattajajoukko, yhteinen päämäärä kristallinkirkkaana mielessään jaksaa, niin hyvä siitä vielä tulee.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Ilman muuta. Pointti nyt olikin, että mikäli Willimiehiin pesiytyisi atskun kaltaisia nillittäjiä, olisi se valitettavasti kuolinisku Kisapuiston tunnelman kehittämiselle.

Kysymys kuuluu, haluaako kannattaja tukea SaiPaa vai olla tukematta? Willimiesten teot puhuvat puolestaan, siitä ei tarvitse edes keskustella. Mutta eräät kirjoittajat täällä jatkuvalla negatiivisuudellaan ilman kunnon perusteluja valitettavasti luovat turhan hautajaismaisen tunnelman tänne. Kuten sanottua, mielipiteihin on toki kaikilla oikeus.

Kun täällä nyt tuntuu olevan monenlaista mestaria neuvomaan, mikä on oikea tapa kannattaa SaiPaa (huom. isolla P-kirjaimella nyt oikein ilmeisesti kirjoitettuna, olenko nyt sisäringissä?) niin voisiko joku siitä kertoa selvät pelisäännöt mihin ryhmään kuuluu mikäkin?? Vähän häpsingillä seuraan tässä keskusteluja näet...

Olen itse ollut ns. kaiteen äärellä ensimmäistä kertaa silloin kuin ei suojana ollut seiniä ja kattoa. Hyvin olen mahtunut halliinkin senjälkeen kun se rakennettiin. Ei ole ollut ns. faniporukan kanssa ikinä ongelmia. Itseni nimenomaan lasken kannattajaksi en faniksi. Enkä aina ole jaksanut huutaa ja heiluttaa lippua ns. kybällä. Jokunen tappiopelikin on siis tullut todistettua..on tullut jokunen markka/euro kiikutettua kuitenkin suosikkiseurani kassaan.

Minun mielestä kannattajien jako menee noinsuurinpiirtein seuraavanlaisiin kategorioihin: Kannattajat jotka tulevat hallille katsomaan matseja (kannustustyyli vapaa), kannattajat jotka katsovat kotona tai baarissa matsin telkkarista(kannustustyyli vapaa), Kannattajat jotka eivät jostakin syystä tule matseihin eivätkä seuraa pelejä telkusta/teksti-tv:ltä, mutta sympatiseeraavat/seuraavat SaiPan toimintaa (Ei siis Estarijengi). Lisäksi kannattajat (yleensä firmoja), jotka tukevat toimintaa taloudellisesti saaden vastinetta mainoksin yms

Sitten on niitä, jota koko kiekko ei kiinnosta pätkääkään (näitä riittää Etelä-Karjalassa) ja valitettavasti myös heitä, jotka ovat alvariinsa ristiretkellä koko lajia kohtaan. Mikäs siinä, maailma on vapaa paikka jne.

Selittäkää jotenkin tätä nykytrendiä, PLEASE?
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Päivän positiivinen on ehdottomasti Armstrongin hankinta.

Twitteristä spottasin tämän: Armstrong kysyi Ryan Kelleriltä, että mitä mieltä hän on SaiPasta. Keller vastasi: "It's a smaller town, love their hockey. Finland is awesome though you will enjoy it I think."
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa siellä pyörii liigan turhakkeena vuodesta toiseen. Sport ja KooKoo keräävät lähes samanlaisia katsojamääriä sarjassa, jonka ei pitäsi kiinnostaa ketään, mutta eivät pysty lainkaan kilpailemaan samoista pelaajista. Liigan yhteistyösopimukset ovat niin paljon paremmat, ettei mestikseen voida hankkia kilpailukykyistä joukkuetta kuin riskirahalla.

SaiPa on suomalaisen jääkiekon vapaamatkustaja, joka sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja on ymmärrettävää, ettei siellä ole suljettua liigaa kohtaan mitään negatiivista sanottavaa.

Nämä jutut pistävät enimmäkseen naurattamaan. Pikkuiset ne vaan huutelee. Se on positiivista. Uskottavuus puuttuu täysin mestisläisten heitoista.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Nämä jutut pistävät enimmäkseen naurattamaan. Pikkuiset ne vaan huutelee. Se on positiivista. Uskottavuus puuttuu täysin mestisläisten heitoista.

No vapaamatkustamiselta SaiPan viime vuosikymmen saattaa näyttää ulkopuolisten silmin. Valitettavasti usko on mennyt myös jo tähän touhuun joiltakin SaiPan faneilta. Rehvastellaan sitten, kun siihen on oikeasti aihetta. Pelkkä liigassa pelaaminen ilman play-offseja saa sen näyttämään nimenomaan vapaamatkustamiselta.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Viime kauden lopulla haastattelivat telkkarissa Jokipoikien toimaria ja kysyivät eroa liigan ja mestiksen välillä. Totesi, että mestiksen kärkiporukoiden ykköskenttä pystyy haastamaan liigan häntäpään 2-3 kentän. Muut kentälliset ei pärjää liigajoukkueen alempiakaan kenttiä vastaan.

Tätä tukee esim se, että liigaan siirtyneet mestismiehet harvemmin kekkuloivat siellä ykkösessä, esim Koivisto ja Flinck SaiPassa. JA valittavat mitä valittavat, niin SaiPa pelaa liigaa, piditte siitä tai ette.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Päivän positiivinen on ehdottomasti se että Riley Armstrong on saapunut kaupunkiin ja ehtinyt jo treenaamaankin joukkueen kanssa. Tiistain peliä odottaa taas uudella mielenkiinnolla kun näkee herran tositoimissa.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Blues on myynnissä

Toivottavasti tämä ei ole mennyt ohi korvien niiltä SaiPan faneilta jotka eivät ole saaneet vastinetta kannatukselleen.

Nyt on tilaisuus ostaa oma joukkue pääkaupunkiseudulta, ja tiettävästi kauppahinta ei ole edes korkea.

Loistava tilaisuus SaiPaan pettyneille faneille pistää aivan oma joukkue liigan kärkeen, rekrytoida ne parhaat koutsit, houkutella maan kärkihyökkääjät, kiekolliset pakit ja voittavat imurit omaan huippurosteriin. Lisäksi tilaisuus näyttää miten se talouspuolikin hoidetaan että noita -900 kEur kausia ei tule.

Ei pidä myöskään unohtaa että tuossa positiossa, seurapomona, voi kuunnella myös fanien kritiikkiä ja toimia sitten niiden mukaan.
 

MHbreik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
Tätä tukee esim se, että liigaan siirtyneet mestismiehet harvemmin kekkuloivat siellä ykkösessä, esim Koivisto ja Flinck SaiPassa. JA valittavat mitä valittavat, niin SaiPa pelaa liigaa, piditte siitä tai ette.

Hyvin harvoin tosiaan mestiksestä noustaan välittömästi ykköskenttään. Mutta esim. Koskiranta on näin tehnyt parin kauden kuluessa. Tuskin kovinkaan monelta "Mestis"-tason pelurilta voidaankaan odottaa suoraa nousua liigajoukkueen ykköskenttään.

Toinen hyvä esimerkki on Jekimovs, joka mielestäni voisi hyvinkin pelata ykköskentässä. Onhan hän tottakai heppoinen, mutta muuten ominaisuudet täyttäisivät helpostikin SaiPan ykköskenttään vaadittavan tason. Toivottavasti ei vain tipahda entisestään alempiin ketjuihin Armstrongin myötä, sillä mies menee hukkaan ns. jarrukentissä.

Ja tapaus Flinck. Pelasihan hän muistaakseni alkukaudesta harjoituspeleissä kakkosketjun keskellä. Korjatkaa jos olen väärässä. Mutta jostain syystä onnistumisia ei niin paljoa tullut, että olisi pystynyt paikkansa siinä pitämään. Mutta kyllä hänelläkin olisi kyvyt ja taidot pelata SaiPan kakkosketjun keskellä, ei hän Koholle paljoa häviä.

Ja se, että pelaako SaiPa liigaa enää kauaa, ei tosiaan voi pitää itsestään selvänä. Veikkaisin, että aika tiukille joukkue joutuisi jos vastaan asettuisi Jukurit tai KooKoo. Mutta toivotaan, että siellä olisi vaikka HPK mestiksen mestaria vastaan. Aika näyttää.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jekin kanssa on ihan sama homma kuin Jaskon ja Jokilan-jos ei mahdu kahteen ensimmäiseen kenttään niin ei käyttöä.

Varsinainen asiani oli kuitenkin: Hakalin miehet toivottavat Hyvää Uutta Vuotta 2012 kaikille kiekkohenkilöille! Ikään, sukupuoleen ja seuraan katsomatta. Ilman meitä katsojia ei ole koko sarjaa!
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toinen hyvä esimerkki on Jekimovs, joka mielestäni voisi hyvinkin pelata ykköskentässä. Onhan hän tottakai heppoinen, mutta muuten ominaisuudet täyttäisivät helpostikin SaiPan ykköskenttään vaadittavan tason. Toivottavasti ei vain tipahda entisestään alempiin ketjuihin Armstrongin myötä, sillä mies menee hukkaan ns. jarrukentissä.

Tämä kiekkotaituri Jekimovs on tehnyt viimeiseen 16 otteluun tehopisteet 0+2. Jekimovs on hyvän alkukauden jälkeen pahassa taantumassa ja ellei kohta ala kulkemaan paremmin, niin paikan viltissä pitäisi olla selvä. Pelipaikka pitää mielestäni ansaita. Ja kun Jekillä ei oikein nelosessa tee mitään, niin turha häntä on väkisin sinne pistää. Suoraan katsomoon vaan.

Ja tapaus Flinck. Pelasihan hän muistaakseni alkukaudesta harjoituspeleissä kakkosketjun keskellä. Korjatkaa jos olen väärässä. Mutta jostain syystä onnistumisia ei niin paljoa tullut, että olisi pystynyt paikkansa siinä pitämään. Mutta kyllä hänelläkin olisi kyvyt ja taidot pelata SaiPan kakkosketjun keskellä, ei hän Koholle paljoa häviä.

En usko, että Flinckin pelisilmä riittää koskaan liigassa kakkoskentän sentterin tontille. Mestikseen se riittää hyvin, mutta liigassa tekee tiukkaa. Blues näki tämän jo vuosia sitten ja ei tarjonnut Flinckille jatkoa. Nelosessa Flinck on ihan käyttökelpoinen pelaaja.

Ja se, että pelaako SaiPa liigaa enää kauaa, ei tosiaan voi pitää itsestään selvänä. Veikkaisin, että aika tiukille joukkue joutuisi jos vastaan asettuisi Jukurit tai KooKoo. Mutta toivotaan, että siellä olisi vaikka HPK mestiksen mestaria vastaan. Aika näyttää.

Itse uskon karsijan löytyvän Tampereelta. Tappara tai Ilves. Molemmilla on ollut todella tuskainen kausi ja kirsikkana kakun päällä on loukkaantumiset. Ei ole helppoa sielläkään suunnassa. Pakko silti sanoa, että en usko Jukurin tai KooKoon rahkeisiin nousta liigaan, oli vastassa mikä tahansa liigajoukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös