Päivän positiivinen

  • 1 840 333
  • 8 796

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Nyt se on vihdoin ohitse. Ei tarvitse (ainakaan) kuuteen kuukauteen vittuuntua SaiPan taaperruksesta Liigassa.

Nyt on SaiPa lyönyt sellaiset ennätykset tiskiin, että niitä ei ihan heti rikotakaan, ellei SaiPa itse niin tee, se on toki mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pelimannet idästä, Pelicans, FC Bayern
Ei ole itse keksitty mutta silti aivan mahtava:
Mistä tietää että playoffit alkavat Liigassa?
Siitä että Saipalla ei ole otteluita jäljellä.​
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Taisi olla paskempi juhlakausi kuin 60 vuotta? Unohtui hyvin nopeasti 75-vuotisjuhlat. Pelattiinko edes juhlaottelua missään vaiheessa kautta? En muista, kun halusin niin vahvasti unohtaa kaiken.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taisi olla paskempi juhlakausi kuin 60 vuotta? Unohtui hyvin nopeasti 75-vuotisjuhlat. Pelattiinko edes juhlaottelua missään vaiheessa kautta? En muista, kun halusin niin vahvasti unohtaa kaiken.
Jos pelattiin niin siinä varmaan tuli 7-0 turpaan.

Tätä kautta voi olla vaikea unohtaa, ehkä ensi kaudella laitetaan vielä paremmaksi?
 

Unscarred

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä ja NY rangers
Ai että. Tuntuupa hyvältä herätä aamuun, ku tietää että ei tarvitse enää tätä painajaista kestää päivääkään. Toivottavasti tullaan piakkoin julki uuden valmennustiimin tiimoilta, eikä tarvitse tätä painajaista jatkaa enää ensi kaudella. Kiitos Ville! Olit kova taistelija, joka pelasi suurella SaiPa sydämmellä, mutta sydän ei aina riitä siihen, että olisi kelpo valmentaja.

Nyt voi levollisin mielin keskittyä ketterän pudotuspeleihin
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
"Ville Hämäläiselle kenkää - HETI" -ketjua kun silmäilee, niin niiden viestien sanoman voi kääntää myös positiiviseksi. Jos (ja kun?) Vili on ollut niin paska valmentaja kuin mitä palstatotuus tietää, niin pelkästään Vilin siirtyminen syrjään päävalmentajan pestiltä todennäköisesti takaa kaikille ensi kaudella jatkaville SaiPan pelaajille 5-10 tehopistettä lisää. Puhumattakaan siitä vaihtoehdosta, että ensi kaudella SaiPaa valmentaisi joku oikea ammattivalmentaja, joka ymmärtää edes jotakin jääkiekkovalmentamisesta.

No, vitsailut sikseen. Oikeasti vähän huolettaa tämä valmentajatilanne. Ei ole huhuissa ja spekulaatioissa näkynyt ensimmäistäkään sellaista nimeä, jonka isompi joukko palstalle kirjoittavista haluaisi tai edes kelpuuttaisi SaiPan uudeksi pääveömentajaksi. Onneksi sentään löytyy luottoa toimitusjohtajaan ja urheilijohtajaan, ja toivottavasti myös tulevaan uuteen omistajakuntaan ja hallitukseen.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
No jopas optimistiseksi heittäydyit. Mutta toivotaan tosiaan ettei tarvitse ja kaikki omistuskuviot, valmennustiimi, pelaajarekryt sun muut tulevaisuuden näkymät kuuluvat edelleen tämän otsikon alle.
Hyvä huomio, tarkoitin kuitenkin vain pelien aiheuttamaa v-tusta. Jos yhtään pitää arvailla, niin muista SaiPaan liittyvistä asioista saakin sitten ihan riittävästi aihetta purnaamiseen. Pitää käydä vähän muokkaamassa.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tätä kautta voi olla vaikea unohtaa, ehkä ensi kaudella laitetaan vielä paremmaksi?
Kaukaan Päädyn podcastissa päättyneellä kaudella jossain kohtaa taisi Marko sanoakin jotain siihen suuntaan että niin kun luuli viime kauden (siis 22-23) jälkeen ettei ainakaan voi mennä SaiPalla huonommin, niin kyllä vaan voi...
 

Ferris

Jäsen
"Kulunut kausi ei millään mittareilla ollut sitä mitä me, hallitus ja etunenässä Te keltamusta yhteisö odotitte. Lähdimme kauteen yllätysvalmiilla joukkueella, joka oli yhdistelmä kokemusta, sekä läpimurron kynnyksellä olevia pelaajia tavoitteenamme palauttaa SaiPa pudotuspelijoukkueeksi. Emme kuitenkaan tässä onnistuneet ja vaikka houkutus olisikin suuri nostaa valmennus ainoaksi selittäväksi tekijäksi jumbosijalle, on kyseessä monen asian summa. Ukrainan sota, turistivirtojen tyrehtyminen ja taantuma vaikeuttivat jo itsessään mm. yritysmyyntiä ja energiakriisi piti Kisapuiston lehtereiltä poissa monta tuttua kasvoa. Emme siis pystyneet vahvistamaan joukkuettamme halutulla tavalla ja kun tähän päälle laskee vielä syömähampaiksi aiottujen pelaajien ailahtelevat peliotteet, oli noidenkehä valmis. Valmennus antoi mahdollisuuden usealle tulokkaalle nousta ratkaisijaksi ja vastuunkantajaksi, mutta jostain syystä he eivät tähän tarttuneet. Miksi näin ei tapahtunut, niin tarkemman analyysin paikka on myöhemmin, mutta jotta saamme seuraavalle kaudelle liikkumatilaa pelaajabudjettiin, olemme päättäneet jatkaa nykyisellä valmennuksella. Yksin Ville Hämäläisen valmennusryhmineen ei kuitenkaan tarvitse pärjätä, vaan tiedotamme myöhemmin vahvistuksista myös tuolle osastolle. Sen voimme kuitenkin kertoa, että tämä assistant supervisor-nimikkeellä toimiva henkilö avustaa joukkuetta etänä tuoden oman maansa kiekkokulttuurin parhaat opit SaiPan käyttöön. Nyt siis on kausi ohi ja on aika hetki vetää henkeä. Tulemme uuden joukkueen kanssa julki toukokuussa Lappeenrannan satamassa."
Aika lähelle!



 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös