Päivän positiivinen

  • 1 841 104
  • 8 796

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Ihailtavaa kannattamista! En perkele mene peliin ja ilmaiseksi katson telkusta. Tällä tavalla se seura saadaan uuteen nousuun!
No joo, mutta täysin sallittua ja ymmärrettävääkin, onhan tää touhu heikkoa ollut vuosikausia kaikin puolin.

Nyt on vähän pirteämpi alku tappioista huolimatta. Itse käyn välillä hallilla omalla rahalla ostetuilla lipuilla, joskus saan ilmaisia lippuja ja matsit näkyy myös telkusta (maksullinen tilaus). Hallilla katsottujen matsien määrä hieman vaihtelee kausittain.

Tuleehan tuota juoma- ja ruokapuolta hallilla ollessa ostettua, vaikka aika kalliita ovatkin. Esim. 7e vedystä on kyllä suolainen hinta...tai vaikkapa kossukarpalo/kossuED 10e...ei ehkä pitäisi aina nostaa hintoja, inflaatio (no toki just sekin vaikuttaa), korkojen nousu ym. kurittaa jengiä, maksuhalukkuutta/valmiutta on entistä vähemmän.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Positiivista tässä tilanteessa on se, että jos koko kausi suoritetaan näin "loistavalla" tasolla, ja jouduttaisiin mahdollisesti Liigasta ulos, niin kaupungin päättäjiltä poistuu asialistaltaan yksi murheenkryyni. Ei tarvitse enää miettiä, mihin se uusi halli rakennetaan. Mestistä tai alempia sarjoja voidaan pelata, vaikka harjoitushallissa, kunhan sinne rakennetaan max. 1000 vetävä katsomo. Siihen luulisi kaupungilta rahat löytyvän.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
kaikesta huolimatta toivoa paremmasta on, koska toimiston ykkösketju Okko-Valkepää- Aho on kovempi kuin edellinen Tersa- Markkanen-Markkanen. Mutta tehtiinkö tämä liike liian myöhään? Tunnelin päässä näkyy valoa, voi se kyllä olla lähestyvä tavarajunakin
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Vain yksi kiekkokatsomoon-jäähy ekaan erään eikä yhtään väärää vaihtoa.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Onneksi pääsen tänään Etelä-Karjalaan ja huomenna on parempaa tekemistä kuin katsoa matsia eli mökkireissu puolisoni ja kaverini kanssa. Eikä tarvitse edes jäädä lähimenneisyyteen päätöksenteossa jämähtäneeseen Lappeeseen vaan voi huristella suoraan kivikaudelle 80km kauemmas kutostietä.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Viitasalo palaa kaukaloon tänään ja ottaa Trejbalin paikan kakkosparista. Maanantaina ilmoitettiin Viitasalon paluulle 2-3 viikkoa , kerrankin näinpäin!
 
Viimeksi muokattu:

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Maaliskuun puoliväli on jo ihan kohta. Enää reilut viisi kuukautta...

Silloin seuran johtohenkilöt voivat taas puhkua intoa henkselit paukkuen, kuinka hyvä seuraavasta kaudesta, ihan varmana, taas tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös