Päivän positiivinen

  • 1 841 198
  • 8 796

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
"Siellä keltapörriäinen pyörii, hakee paikkaa, ei lähde laukaus...MITÄ! Hyvä isä Tukiainen siu kanssais, mistää tää muka tuli!? Tällästä nähtykkää! Jaa ukko ottaa pelin haltuun sitten ominperin!"

Eero Tauru, parasta mitä Kymeenlaakso voi tarjota Karjalalle. Mies värilaseilla, ikuinen SaiPan mies!
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tämä huikea voitto tämän paskan keskellä! Lauantain ilta kotona ja Kärpät kaatuu. Poromafia voi laittaa paidat takaisin päälle. Muutenkin peli oli ihan jees pari erää ja kolmannen alku.

Peliä oli mukavasti yksinkertaistettu ja hyökkäyksissä käytettiin kokokentän syöttöjä. Oli selvästi Hämäläinen tehnyt tiettyjä muutoksia ja hyviä sellaisia.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Tänään keltamustat juhlii ja pesee toistensa selät! Tykkäyksiä jaellaan ennätystahtia. Viini, olut ja muut jalommat juomat virtaa, kuin suuremman saavuksen jälkeenkin.

Krepon tähdet menevät tänään seuraavalla tavalla:

+++ Morand. Oli kentän paras pelaaja. Antti Tuomenoksa oli kisapuistossa, joten ensi kaudella Tapparassa?
++ Pospisil. Todella hyvä ja halukas peli kikolta.
+ Westerholm. Teki ne torjunnat joita voittoon tarvittiin.

Papukaija tarroja jaetaan koko joukkueelle. Kuitenkin vihkon sivullinen papukaijoja jaetaan: Kisapuiston yleisölle, Dösölle, Laaksolle, Loimarannalle, Koskirannalle ja kaikille heille, jotka näyttivät hauista Kärppä pelaajille, jotka yrittivät tulla kotijoukkueen maalille kukkoilemaan. Tänään ei ilmaiseksi kävelty keltamustan luukulle.

Hämäläisen Ville nostetaan tämän arvosteluasteikon yläpuolelle!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös