Päivän positiivinen

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Anssi Löfmanilla 500 liigaottelua takana, niistä valtaosa SaiPassa. 14. kausi jo menossa. Toivotaan onnea ja menestystä myös eteenpäin.
 

pelantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Matka sukuloimaan Kajaaniin meinas mennä perseelleen VR:n takia, mutta viivästymisen johdosta Kouvolassa olikin kolme tuntia vaihtoaikaa ja sen pystyi käyttämään hyödyksi paikallisessa baarissa SaiPan pelin seuraamiseen. Paikalliset kannusti ja nousuhumala iski ja VR sponssaa taksikyydin Kuopiosta eteenpäin! Olo on ku ministerillä! Kiitos SaiPa!
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tappiosta huolimatta ihan OK.
Tappara oli parempi ja kliiniset viimeistelyt riittivät tänään.
SaiPalla oli paikkansa ja nyt ei vaan saatu sisään yhtä enempää.

Tää oli miun mielestä paras SaiPa-viikko varmaan pariin vuoteen. Millon on viimeeks otettu 9pts putki 3 otteluun?

Tästä on ihan hyvä jatkaa eteenpäin, mutta pidetään vaan huoli siitä että se löysä velttoilu vailla mitään pelisuunnitelmaa ei enää tällä kaudella toistu.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
John Persson - matkalla ulkkarilegendaksi!
Joni Nikko teh snaipper!
Ramun syötöt
Kurdin asenne ja näytönhalu
Onko Anssi Löfman tärkein pelaajamme? 2+10n aikana meni koko paketti ihan sekasin.

Hieno peli vaikka sieltä löyty aika paljon vaiheita, mistä varmasti olis hyvä ottaa videokoosteita talteen ja oppia tulevaa varten.
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tärkeät pisteet kotona, kiitos soturit! Ei pystynyt koko kolmatta erää katsomaan, välillä piti surfata muissa peleissä. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Kaikki pelasivat kokonaisuutena hyvin, mutta muutamasta hemmosta ei voi olla pitämättä: Zaborsky, Persson, Grman, Vainikainen, Iso-Musta, Piipponen ja tietysti Anssi. Kyllä lämmittää.
Peruspeli alkaa olla kohillaan, mutta johtoasema jännittää yhä ja peli passivoituu. Annetaan avaimet kaverille tulla mukaan eikä rohjeta pelata omaa peliä. Siinä on vielä työstettävää.
Ja SaiPa kolkuttelee jo 6-sijaa...
 

Arsenius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jokipojat
Huhuhh nyt oli raikasta peliä. Oli taklauksia ja tunnetta pelissä. Hieno lätkä matsi!! Hyvä SaiPa! Vainikainen on kyllä huikea illasta toiseen, kolmeko jäähyä tänäänkin hankki ja muutenki ihan älytön työmäärä joka vaihdossa. Kuronen piristi kummasti zabon ja ramun peliä. Tälläistä kiekkoa lisää!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jere Seppälä tuurasi tänään Veeti Vainiota ihan asiallisesti, ja Santeri Airolakin alkaa olla taas pelikunnossa. Meillä on kokemattomia mutta lupaavia kiekollisia pakkeja aika paljon, ja fyysistä pelotettakin löytyy kun Grman on alkanut taklaamaan enemmän.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan kohdalla voisi sanoa, että vuorokauden pimein hetki on juuri ennen auringonnousua.

Kyllähän tuossa Lukko matsin jälkeen oli kirves lentämässä kaivoon ja kausi voitaisiin paketoida ennen joulua.

Nyt näyttää taas hyvälle. Kukaan ei ole ilmeisesti loukkaantunut viime otteluissa ja Virtanen palaamassa kehiin. Myös uusi jäähalli näyttää ottavan tuulta purjeisiin.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Todella tärkeä voitto!
Lehterä ymmärsi palauttaa toimivat ketjut
Zabo + Ramu lämpenee
Vainikainen
Turun 3900+ katsojaa (heko heko)

Lampaanpeppu: Persson, miksi?
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Alusta asti niillä vedettiin, tais vaan olla näitä Turun juttuja kun aiemminkin joskus ilmoitettu jotain ihan muuta kun paikallinen apuvalmentaja istunut katsomassa aamutreenejä.
Ai, katselin sitten ihan väärin. Lieneekö syynä tuo kädessä tiuhaan heilunut sihijuoma. Olin näkevinäni että Isomusta pelas ykösen senana, Piipponen kakosen laidassa ja ketjut oli mitä oli Perssonin perseilyyn asti. Sitten vanhat ketjukamut palasi mun silmissä vierekkäin kaukaloon ja homma alkoi heti kääntyä meille. Nostetaan malja noille ketjuille! Hik!
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
- Surku-Tepsukoista 3p
Siinäpä se. 3 pistettä oli otettava ja se otettiin vaikka tulikin ilman murskavoittoa.

Kiiskistä tulee vielä kaikilla ikävä. Ei muuta..

Edit. Morleylta jäi vihellettyä 5min mutta heti kun SaiPan nobody hurri lyö käsille niin johan sieltä 5min napsahtaa. Vituttaa tämä "suurien" joukkuiden suosiminen..
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Helvetin hienot pisteet, vajaalla kokoonpanolla ja Levosesta huolimatta!
Onkohan Levonen koskaan viheltänyt ilman värilaseja SaiPan ollessa kaukalossa?
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On ne hurjia, nuo sputnikit. Kaiken viime päivien sähellyksen jälkeen 3p Artukaisten lentokentältä 1x2-kokoonpanolla. En olisi uskonut, joten kättä lippaan ja kumarrus! Katselen matsin myöhemmin ilman nitroja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös