Päivän kysymys -kisa (2015)

  • 226 782
  • 3 937

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei ole mikään näistä veikatuista, jatkakaa muut arvailua. Minä tosin painun pehkuihin, joten tuomarointi jatkuu vasta huomispäivänä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aikakone
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Moottoroitu skeittilauta.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Jonkinsortin mäkikelkka.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jääkelkka?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jassoo, eipä ole tullut vieläkään oikeaa vastausta. Joten annetaan kaikille mahdollisuus yrittää uudelleen ja kerrotaan samalla lisävihjeitä.

Kyseisen kulkuneuvon erikoisuudesta voi olla montaa mieltä, mutta ainakaan Kouvolassa ei muutaman ensimmäisen vuoden aikana meille tullut vastaan toista. Ja tällä tehtiin suhteellisen pitkääkin reissua, ainakin Utin lentokentällä (noin 30km) käytiin. Tarvittaessa kyytiin pystyttiin ottamaan myös kolmas kaveri ja kerran oli yhteensä viisi kyydissä.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Tandempyörä?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tandempyörä?

Tulihan se sieltä.

Tandemimme oli varsin kotikutoinen: edessä joku vanha naisten pyörä, johon oli sitten hitsattu takapääksi Jopon tyylinen pyörä. Ensin yritettiin yksillä yhteen liitetyillä ketjuilla, mutta ei toiminut. Joten ainoa osa, mikä tuohon jouduttiin ostamaan oli sitten tandempyöriin tarkoitettu ratas, jossa oli siis oma ratas molemmille ketjuille.

Utin reissu oli koulun luokkaretki joskus neljännellä tai viidennellä luokalla. Opettajat eivät meinanneet antaa meidän lähteä tandemilla, mutta kun vanhemmat vakuuttivat kirjallisesti, että osataan korjataan itse, jos ongelmia tulee, niin saatiin sitten lähteä. Tuohan oli ihan yhtä kevyt polkea kuin tavallinenkin pyörä, kun vaan oli liikkeelle päässyt. Joten olihan se vähän lesoa, kun huilivuorolainen saattoi lepuuttaa jalkojaan ja vetää sipsiä ja limppaa satulalaukusta, kun muut polkivat hiki otsassa vierellä :-)

Viisi päällä tultiin Mielakan laskettelumäen suhteellisen jyrkkä huoltotie alas. Normaalien paikkojen lisäksi yksi istui etusarvilla naama menosuuntaan päin, yksi tarakalla ja mulla taisi olla kuumottavin paikka, kun istuin takasarvilla selkä menosuuntaan päin...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
PISTETILANNE
Anonyymi 2
Barnes 1
benicio 3

Cougar 1
Denverin Munasyndi 1
Everton 1
Fedo 1
Geezer 1
Hauptmann 1
heavy 3
HeroForSale 1
Ikävänkantaja 12
jusppi 5
Justice 1
Kiekoton 12
KwutsNI 1
Leon 2
L. Paraske 2
MacRef 1
mikko6000 3 + vähän sillejä ja kuravettä
motamoro 2
Moto 4
Oijennus 2
PELL 1
Popi Orri 1
Ralph 11
Reilander 1
RexHex 2
Roku 1
Sabaton 4
Salming 1
Semtex 1
Tuusa 1
U2 1
Wilderness 1
Virveliä kainaloon 1
Vuokralainen 5
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Päivän kysymys #95 (6.4.2015)

Mikä klassikko tiivistettynä:

13-vuotiaalla pojalla on orastava romanssi lomamatkalla Italiassa. Joku laulaa parvekkeen alla serenadia, kun poika yrittää kaikin keinon vongata seksiä tytöltä ja saakin lopulta käsihoitoa. Tarina päättyy kuitenkin siihen, että toinen heistä heitetään laiturilta Välimereen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös