Päävalmentaja Karri Kivi

  • 312 024
  • 1 608

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
Mun mielestä Kivelle pitäisi antaa kenkää ja pyytää Rocky takaisin. Ässät on kuitenkin hävinnyt tällä kaudella 2 peliä suoraan 60 minuutissa ja pelaajat sekä joukkue ovat selvästi ylimielisiä!

Oon kyllä samaa mieltä. Hanskatkin on kaikilla naulattuna kädessä. On se nyt kumma, että jotakin maaleja vaan isketään pelistä toiseen ja kukaan ei edes ole vielä kurkunleikkausliikkeitä tehnyt. Missä on alistus ja kilahtelut? Palkkaisivat edes jonkun Sheptakin pitämään järjestystä jäällä! Jospa Nicke edes saatais jouluun mennessä. Kiven vois vaihtaa esim. Summaseen, Vujtekkiin ja Scotty Bowmanniin yhtäaikaa. Kyl alkais tapahtuu.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mun mielestä Kivelle pitäisi antaa kenkää ja pyytää Rocky takaisin. Ässät on kuitenkin hävinnyt tällä kaudella 2 peliä suoraan 60 minuutissa ja pelaajat sekä joukkue ovat selvästi ylimielisiä!

Joko Rocky on vapaana?

Viiniä, malja marttyyreille.
 

Puksprööti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mun mielestä Kivelle pitäisi antaa kenkää ja pyytää Rocky takaisin. Ässät on kuitenkin hävinnyt tällä kaudella 2 peliä suoraan 60 minuutissa ja pelaajat sekä joukkue ovat selvästi ylimielisiä!

Hyvä palstaveli, kerrankin olemme asiasta samaa mieltä. Hyvä että sinäkin tunnustat tässä vaiheessa kautta jo Kiven ongelmat ja sen että miehestä ei ole valmentamaan ykkösenä.

Ps. Rautakallio tuskin olisi hävinnyt ässien peräsimessä vielä yhtään peliä.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Ilman muuta Kivelle kenkää välittömästi. **tuttaa katsella kun torstai-iltana haetaan surkea 3-6 voitto Saipasta, vähintään 7-8 maalia olisi pitänyt saada eroa. Kiven näytöt ovat tosiaankin katastrofaalisen heikot tälläkin kaudella. Rocky varmaankin kohtapuoliin vapautuu Ässien käytöön, voidaan samalla antaa monoa koko nykymenon luuseriporukalle. Alpokin varmasti tulisi taas takaisin, niin saataisiin menestyksen "arkkitehdit" taas takaisin :)

Huomenna ilmeisesti halli tulee lähes täyteen, sekin vituttaa kun ei saa rauhassa valita missä istuu tai seisoo. Vituttaa.....

(ja joku päivä tietysti herään ja nykymeno olikin vain unta kaunista)
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Mietityttää tosiaan tämä valmentamisen taso Suomessa kun liigavalmentajaksi sopimaton Karri Kivi vie muita kolleegojaan 100-0.

Tänään mm. herätti ensin joukkueen pienen suvannon jälkeen ja sitten perään herätti raitapaitaiset toimitsijat.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kivi ei yksinkertaisesti riitä. Tänään Rockyn kanssa olisi vedetty Jokereita 12-0 kuokkaan, Honkanen olisi hakannut Ruudun teho-osastolle ja Smolenak olisi erätauolla käynyt naarmuttamassa Hjalliksen autonkyljen avaimilla kadoten Isomäen pimeisiin metsiin huutaen WOHOO!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Jos ylivoima on se ensimmäinen huolenaihe, niin viimeistään tänään kyllä saatiin vahvistus sille, että se toinen on Tapparan kaltaiset kovaan sumppuun luottavat joukkueet. Tänäänkin kaikki tiesivät mitä sieltä on tulossa, mutta Karri ei ollut löytänyt mitään lääkettä ongelmaan.

Tämä on mielestäni enemmän kuin huolestuttavaa ihan vaan siitä syystä, että jos tässä nyt roikutaan siellä kolmannen sijan tietämillä, niin sieltä saattaa samaa systeemiä olla tulossa puolivälierissäkin vastaan.

Onhan tässä vielä joku kuukausi aikaa, mutta ainakin vielä ollaan täysin aseettomia tämänkaltaisissa peleissä.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä, tällainen sumppu tuli jo viime keväänä tutuksi. tähän pitäisi löytää lääkkeet. kuten sanoin jo toisessa ketjussa, hävityt pelit ovat olleet enemmän tai vähemmän puolustavia joukkueita vastaan.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
SIIS MITÄ? Ässät hävisi pelin eikä Karrille hame-ketjua ole vielä nostettu ylös, ovatko trollit jäätyneet hengiltä ensimmäisissä yöpakkasissa...

No joo, peliä en nähnyt, mutta raporttien perusteella Ässien pelaamisessa on suorastaan pelottavaa säännönmukaisuutta. Tuntuu jopa absurdilta että kaikki kauden suorat tappiot on kärsitty materiaaliltaan heikommille (pl. Jyp) sarjataulukossa selvästi alempana oleville joukkueille, jotka kaikki vielä pelaavat samaan tyyliin. Kun tähän vielä lisätään todella heikosti toimiva yv, ovat ennusmerkit kevättä ajatellen huonot. Onneksi aikaa sentään on enemmän kuin ihan vähän, toivottavasti Karri tiimeineen keksii mitä tehdä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
raporttien perusteella Ässien pelaamisessa on suorastaan pelottavaa säännönmukaisuutta. Tuntuu jopa absurdilta että kaikki kauden suorat tappiot on kärsitty materiaaliltaan heikommille (pl. Jyp) sarjataulukossa selvästi alempana oleville joukkueille, jotka kaikki vielä pelaavat samaan tyyliin

Rukoillaan, ettei sijotuta kahden joukkoon ja saadaan vastaan todennäkösesti vähän pelaavampi joukkue puolivälierissä. Oikeastaan näissä tietyissä peleissä on näkynyt samoja ongelmia, jotka tappoi Ässät viime keväänä, kaikki kunnia hopea-Bluesille toki. Pelit keväällä on taas vähämaalista taistelua ja nyhjäystä. Ässien todennäkösesti ennakkosuosikkina täytys sitten rikkoa tämä kaava, ottaa alotteet käsiin ja viedä peliä oman tahdin mukaan.

Olenko väärässä, vai onko Ässät viime minuuttien paniikinomaisissa takaa-ajoissa vähän hukassa? Tällasia tilanteita ja tiivistyvää painetta on tarjolla keväällä, joten siihen tulisi totutella.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
"Nyt on paha mieli". Karri Kiven kommentti Tappara-matsin jälkeen oli kyllä allekirjoituskamaa.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, senverran oli Kivellä paha mieli että pelaajat olivat ilmeisesti kuulleet kunniansa pelin jälkeen kun Ahon Jussi laittoi Winstonissa pillit pussiin ilman pelaajahaastatteluja jälkipeleissä kun ketään pelaajaa ei näkynyt paikalla sovitussa ajassa. Honkanen sitten haahuili paikalle joskus pari tuntia pelin jälkeen eli ripitystä oli ilmeisesti tullut ja ihan aiheesta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Riittääkö Kiven auktoriteetti ihan päätyyn asti? Näitä kotitappioita sarjajumbolle ei pitäisi jatkuvasti tulla. Kivi itse ottaa tästä osan omaan piikkiinsä

"- Tahmeeta on ollut, sellaista up and down:ia. Kyllä minun isoin hommani nyt on jollain saada joukkue hereille ja sen asian kanssa olen muutaman viikon itsekseni paahtanut. Aika urakka on edessä kieltämättä, ei paljon ilonaiheita tänään ollut.

- Se on ihan sama, mitä teemoja laitetaan, jos tekeminen on näennäistä. Jengin pitää olla energinen jäällä ja tänään se ei ollut. Se menee ihan puhtaasti minun piikkiini ja nyt pitää löytää keinot herättää joukkue, Kivi mietti pelin jälkeen. " - assat.com

Pitäisikö Kiven pistää rankemmalla kädellä nimimiehiä sivuun vai millä tavalla sitä herätystä oikeasti saisi aikaan?
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Laitetaas tämä mielummin oikeaan ketjuunkin:

Minua ihmetytti eilisessä pelissä Kiven passiivisuus aikalisällä. 2.31 kellossa jäljellä, 1-3 taululla ja päävalmentaja seisoskeli penkin takana. Eikö sillä aikalisällä ollu muuta virkaa ku antaa "Zaboille" puoli minuuttia palautumisaikaa? Olisi nyt luullu että samalla olisi ollu vähän asiaa pelaamisestakin? Tulee mieleen Jokerit ja 90-luvun alku, kun legendaarinen Kari Mäkinen samassa tilanteessa sitoi kengännauhansa aikalisällä... Se keikka päättyi alisuorittamiseen, potkuihin ja "kana nokkii jyvän kerrallaan"-Majorovin tuloon.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitetaas tämä mielummin oikeaan ketjuunkin:

Minua ihmetytti eilisessä pelissä Kiven passiivisuus aikalisällä...

Usein valmentajaa arvioidaan ulkoisten toimien mukaan, miten toimii vaihtoaitiossa, sotkeeko ketjuja jne. Minusta tämä on väärä peruste, valmentaminen on kuitenkin pitkäjänteistä työtä, jolla pyritään luomaan oma pelitapa ja ratkaisut erilaisiin tilanteisiin, vaihtoaitiossa tai pukukopissa pelin aikana ei paljoa saada aikaan. Tietysti on tilanteita, joissa raivoaminen ja roskisten potkiminen herättää joukkuetta, mutta jatkuvasti käytettynä teho häviää.

Minua ihmetytti pakkiparin valinta tuossa tilanteessa, mielestäni Uusitalo - Sammalkangas ei ollut eilisessä pelissä paras vaihtoehto.

Nyt Karri punnitaan, joukkueessa on selvästi jotain vialla. Uskoisin, että joitain pelaajakauppoja tulee, joukkue tarvitsee tuuletusta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Voiton jälkeen Kiveltäkin löytyy pientä huumorinpoikasta lehdistötilaisuudessa:

"Raumalla yhä asusteleva Juusela saikin ainoat kritiikit kotikaupungistaan. Kivi muistikin kiittää Lukko-akatemiaa saamistaan vahvistuksista pieni virne suunpielessä

– Ainoa huono puoli hänessä ja Aaltosen Nicossa on se, että molemmat jäävät pelin jälkeen tänne. Toivottavasti tulee maanantaiksi takaisin. Että, kiitos vaan, valmentaja hauskuutti Lukko-voiton jälkeen mediatilaisuudessa."
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Napakkaa tekstiä Kiveltä, näinhän se muutamassa kohdassa meni ja ei ihme ettei kumpikaan valmentaja ollut täysin tyytyväinen illan tuomarityöskentelyyn.

"- Minulla on kaksi mukulaa. Jos olen heille epäreilu, niin toisella menee kuppi nurin. Ekassa erässä tuomari tuli varoittamaan, että jos kahinassa lyö nyrkillä päähän, niin siitä lähtee istumaan. JYP sai lyödä ainakin kymmenesti, mutta meiltä lähti heti." - Ässien päävalmentaja Kivi
 

Puksprööti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiven niskaan voi tämän tappion kyllä laittaa. Tässä on koko kausi opeteltu pelaamista ja kun kauden viimeiset pelit alkavat ei olla opittu mitään. Ylivoima, täyttä shaibaa taas kerran. Peluutus, täyttä shaibaa. Psyykkaus, täyttä shaibaa. Toivottavasti Porissa edes näyttäisi että poikia kiinnostaisi pelata, loppuu se hengetön hörhöily ja höntsäily.

Ja pliis, se ylivoima.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huomenna nähdään, onko viime keväästä opittu mitään. Mikäli saadaan hyvä peli ja mahdollisesti voitto; on eteenpäin tultu.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Peluutus, täyttä shaibaa. Psyykkaus, täyttä shaibaa. Toivottavasti Porissa edes näyttäisi että poikia kiinnostaisi pelata, loppuu se hengetön hörhöily ja höntsäily.

Millä tavoin peluutus ja psyykkaus oli täyttä shaibaa, varsinkin jälkimmäiseen olisi hyvä kuulla joku esimerkki? Minun mielestäni lopussa oli kyllä ihan muuta kuin höntsäilyä.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiven pitää vaan ensi kaudelle niellä ylpeytensä ja hommata ylivoimavalmentaja. Se on paskaa jos joku väittää ettei ole tarpeeksi osaamista ylivoimalle. Materiaali ei ole ainakaan huonompi kuin Saipalla.

Jypin ylivoima on noin vaarallista koska siellä on ylivoimavalmentaja joka panostaa 100% energiastaan toimivan ylivoiman aikaansaamiseksi.
Ässien ylivoima on noin huonoa koska sitä pelataan peläten virheitä. Pelataan väkisin kahdella pakilla ja kiekkoa liikutetaan liian hitaasti. Tämän kauden ylivoimaan on enää yksi resepti = yksinkertaistetaan sitä. Kiekko viivaan ja äijät maalille tekemään likaisia maaleja. Ylöstuonti on iso ongelma, päätykiekot heitetään melkein aina väärälle puolelle.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Millä tavoin peluutus ja psyykkaus oli täyttä shaibaa, varsinkin jälkimmäiseen olisi hyvä kuulla joku esimerkki? Minun mielestäni lopussa oli kyllä ihan muuta kuin höntsäilyä.

Kahden kilpailullisen, tasavahvan ja hyvin rakennetun jengin kohdatessa tunnetta piisaa, lopussa vähän päästeltiin höyryjä. Ennakkoon ajattelin tän olevan hektisin sarja, Stadin ehkä haastaessa. Parin varmistuessa oli melko selvää, ettei JYPiä horjuteta fyysisyydellä tai muillakaan poppaskonsteilla. Siellä on kokenutta, atleettista, älykästä ja vittumaista materiaalia pelaajistossa. Toki Kivi & co. voi yrittää sekottaa toisen tulokasvalmentajan pasmoja. Kommenteissa ekan pelin jälkeen otti kantaa yleisön vaikutukseen ja kuinka JYP saa kotonaan tästä valtaisan edun, samoin tapaus Pesonen-Uusitalo oli "yksi vaarallisimmista teoista". En näistä yleensä rupea isoja johtopäätöksiä tekemään, tosin ajatellen Isomäen henkeä ja Ässiä romuluisenakin ryhmänä, ei nuo kommentit ole ainakaan kotiin päin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös