Päällikkö Jokinen Jukurien päävalmentajana

  • 110 291
  • 338

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
"Yhdessä asiassa Jokinen onnistui maksimaalisesti tiiminsä ja pelaajiensa kanssa.

Jukureille muodostui kirkas identiteetti ja siitä tuli pienestä markkina-alueesta huolimatta ensimmäistä kertaa uskottava ja kilpailukykyinen liigaseura, jolle ei enää naureskella. Saa tehdä perässä."

Harvinaisen hyvä teksti kaikkinensa.

Vaikka pudotuspeleissä ei kulkenut, niin siitä huolimatta upea kolmen vuoden pätkä Päälliköltä, jolle lähinnä naureskeltiin kun tuli tänne jostain kiekkokoulusta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
OJ:n aikakausi päättyi tosiaan tänään ja vaikka toki tavallaan pettymykseen, niin kyllähän Jukurit on isossa kuvassa tosiaan nostettu ihan uudelle tasolle uskottavana jääkiekko-organisaationa nimenomaan pelillisen puolen suhteen kaikkineen. Kokonaisuudessaan OJ:n kausi tavallaan siis synnytti Liiga-Jukurit. Viiman jatko Jukureiden matkassa varmistanee seuran olevan jatkossakin houkutteleva vaihtoehto yksilökehitystä hakeville tulevaisuuden supertähdille, vaikka Ollista nyt Jukuri-aika jättääkin.

Toivotaan että organisaatio uskaltaa myös jatkossa antaa valmentajalle sekä työkalut että vapauden tehdä omaa juttua, sillä luonnollisesti Jukureiden resursseilla operoitaessa on pakko ottaa ajoittain riskejä ja kun semmoinen otetaan, niin sitten on katsottava mitä siitä seuraa.

Todella suuri kiitos OJ:lle siitä mitä teit mikkeliläiselle pääsarjajääkiekolle!
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Tuli nyt vasta katsottua tämän päivän lehdistötilaisuus. Olipa upea, suoraselkäinen, nöyrä ja rehellinen puheenvuoro Jokiselta. Sarjan aikana Jokinen käänsi varmasti jokaisen kiven millä etua omalle joukkueelle voi saavuttaa ja sellainen saattaa välillä vastapuolta ärsyttää. Sarjan jälkeen ja tunteiden laskettua on kuitenkin helppo todeta, että siinä ärsyttää vain valmentajan tekemä ensiluokkainen työ.

Hieno valmentaja ja hieno ura varmasti edessä myös penkin takana. Upeaa työtä Mikkelissä koko organisaation eteen mutta myös yksilöiden. Helenius, Puistola, Huuhtanen etc. on varmasti Ollille paljosta kiitollisia. Kaikkea hyvää jatkoon Päälikölle myös näin vastustajan puolelta. Pahoittelen vieraaseen pöytään huutelua mutta meidän puolella ei Ollille ole omaa ketjua. (toistaiseksi ainakaan)
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Olli Jokinen teki Mikkelissä sen, että enää täällä ei tarvitse "opetella liigan tavoille", kuten joku aikaisempi pomomies tykkäsi sanoa. Nyt ollaan ihan oikea liigaseura, etenkin pelillisessä mielessä. Kiitos hienoista peleistä, hienoista muistoista, hienoista kokemuksista, Olli. Valtavasti onnea jatkoon!
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Kiitos Olli kaikista näistä kolmesta upeasta kaudesta ja ajastasi täällä Mikkelissä, vaikka kausi päättyikin rajuun pettymykseen niin kaikesta huolimatta toit meille uskottavuutta ja ammattimaisuutta roppakaupalla lisää. Jokaisella kaudella sait pelaajistosta revittyä kaiken mahdollisen irti ja tapeltiin tosissaan isompia vastaan niin liigassa kuin CHL:ssäkin. Monet pelaajat kehittyivät ja koko organisaatio otti suuria askeleita eteenpäin, ja vaikkei tämä yhden miehen orkesteri ollutkaan niin kyllähän Ollin tulo Jukureihin oli todellinen lottovoitto josta kaikki fanit ja jukuri- henkiset voivat olla ylpeitä ja kiitollisia. Näytit todellisen merkityksen sille mitä on sitoutuneisuus ja yhtenäisyys, tähän lisättynä positiivisen ja kannustavan ilmapiirin luominen jossa kaikki pystyivät suorittamaan parhaansa ja olemaan omia itsejään mutta myös parhaita tiimipelaajia toisilleen. Äärimmäisen hieno ihminen olet ja iso arvostus lähtee täältä, upea ura penkin takana on edessäpäin.

Vaikea kuvata sanoiksi kaikkea sitä mitä päässä tällä hetkellä pyörii kun kausi päättyi valtaisaan pettymykseen eikä ajatus kulje mutta koko sydämestäni haluan kiittää kaikista niistä elämyksistä ja tunteista joita valmentamasi joukkue on tarjonnut meille kolmen hienon vuoden ajan, vaikka tämä viimeinen kausi pettymykseen päättyikin. Nyt me ollaan entistä vahvempia ja täältä me taas noustaan.

Vielä kerran, kiitos Olli.
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pakko tulla huuteleen vieraisiin pöytiin ja hehkuttaa Olli Jokista. Koko muu Suomi itseni mukaan lukien enemmän tai vähemmän vähätteli ja naureskeli Jokiselle sekä koko tälle teidän kolmen vuoden projectile, kun aloitte rakentaamaan sitä. Haluan myöntää olleeni pahasti väärässä. Jukurit on näyttänyt muille vähän pienemmille seuroille, että kaikki on mahdollista, kun tehdään systemaattisesti ja nöyrästi omaa juttua ja oikeita asioita. Olli itse on osoittanut olevansa hieno persoona, tyylikäs ja viimeisen päälle ammattilainen myös koutsina. Hänestä välittyy itselle myös kova nälkä ja nöyryys kasvaa ihmisenä ja valmentajana. Itse uskon vahvasti, että hänestä tulee tulevaisuudessa kovan luokan koutsi NHL:n kirkkaisiin valoihin. Paljon tsemppiä tulevaisuuteen koko Jukurit-heimo ja pitäkää lippu korkeella sekä olkaa ylpeitä tosta teidän organisaatiosta!
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Tyhjä olo. Puhe Päällikölle.

OJ todella oli parasta mitä Jukureille pystyi tapahtumaan.
OJ todella oli juuri sitä, mitä Jukurit tarvitsi tähän saumaan.

RD oli Mestiksessä meille Messias, mutta OJ ansaitsee vähintään saman arvonimen. Seura otti rohkean riskin, se kannatti, huikeat kolme vuotta. Todella haikea olo tällä hetkellä.

Muistan kuin eilisen ne ekat reenipelit OJn kanssa syksyllä '21, Palmu ja Jormakka roikkuu vihun sinarilla ja pelkkää pitkää pystyavausta työkalupankissa. Mietin, että mitähän h*lvettiä tästä oikeasti tulee. Olo oli tietyllä tavalla jännittynyt ja pelokas. Vaikka samaan aikaan halusin kovasti uskoa tähän.

Nyt projekti on ohi, ja mitä kokemuksia se meille tuloksellisesti toikaan.
- Parhaimmillaan Liigan viihdyttävintä lätkää.
- Kaksi suoraa pudotuspelipaikkaa runkosarjasijoituksilla 2. ja 5.
- CHL hokia ja sielläkin puolivälieriin.

Playoff-sarjat Liigassa hävittiin 3-4 ja 4-2. Hienot taistelut käytiin kuitenkin, kaaduttiin saappaat jalassa. Mitä sitä sen enempää jossittelemaan. Tiukat Playoff-sarjat ja Euroopan matkailut ovat suuri ylpeyden aihe aiemmin ainoastaan jämäsijoilla kelluneelle Mikkelille. Tästä kiitokset kaikille pelaajille ja valmentajille, ketkä tässä projektissa mukana olivat.

Kiitos Olli, kun olit joka solulla hommassa mukana ja annoit kaikkesi. Olit suorapuheinen ja rehellinen, pidit aina omiesi puolia. Muistan kun sanoit jo ennen saapumistasi: "Pidetään omista huolta ja annetaan muiden huudella". Käänsit todellakin varmasti joka kiven ja koitit vaikuttaa kaikkeen mitä ympärillä tapahtuu. Kun itse luot ympäristön, sitä on helpompi hallita ja johtaa.

Kiitos Olli, kun olit räiskyvä ja viihdyttävä persoona. Pelasit mediapeliä tietoisesti. Lehdistötilaisuuksia ja haastattelujasi oli aina hieno kuunnella. En skipannut ainuttakaan. Puhut kuin todellinen johtaja. Jotkut pitivät joskus lausuntojasi itkemisenä, sekä aktiivinen vaihtopenkkikäytöksesi tuomareita kohtaan aiheutti vastustajissa närää. Itse rakastin sitä! Toimillasi osoitit vain kuinka paljon välität ja kuinka omistautunut olet sille mitä teet. AINA mielummin näin, kuin toteemipatsaana kädet housujen taskussa. Taistelun tauottua kunnioitit vastustajaa ja puhuit vain asiaa. Teit sen tyylikkäästi. Muistit myös onnitella vastustajaa nöyrästi tappion hetkellä.

Kiitos Olli, kun tarjosit kansalle viihdettä ja sirkushuveja. Tunteiden vuoristorataa, jollaista ei Mikkelissä oltukaan koskaan koettu Liiga-aikana. Jukurit ja koko Liiga olisivat jääneet paljosta paitsi ilman sinua näiden kolmen kauden aikana. Loit Jukureista yhden Liigan viihdyttävimmistä tuotteista 2021-2024.

Jukurit on ollut minulle lapsesta asti rakas seura, sekä Mikkeli rakas kaupunki. Joten olen todella kiitollinen panoksestasi. Kiitos kun olit Heimopäällikkö ja loit tänne jotain ennen näkemätöntä, ennen kokematonta. Nyt seuralla on ensimmäistä kertaa Liigassa jotain aihiota, minkä päälle voi yrittää rakentaa jotain omaa ja kestävämpää.

Luot varmasti hienon uran valmentajana. Minne ikinä menetkin, kannustan sinua ja seuraan uraasi. Tsemppiä!

Mikkeli, Jukurit ja Heimo ei unohda. Kerran Heimossa, aina Heimossa.

Kiitos Olli Jokinen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jukurit



Tämänkin kun katsoi ja kuunteli, niin ei voi kuin sanoa, että kyllä meillä vaan oli huikean hieno päävalmentaja. Ihan tulee tippa linssiin katsoa Ollia noissa Timrån vetimissä. Tsemppiä Ruotsiin!

Ihan samat ja tosiaan vähän haikeat fiilikset. Ollin filosofia, se miten hän puhuu valmentamisesta, pelistä ja viihdearvosta, ihan pelkästään yleisön takia ei voida seisoa träpissä! Mielenkiintoista nähdä mitä saa aikaiseksi omien sanojen mukaan kovemmassa liigassa.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tästä henkilökohtaisesta hyökkäyksestä on annettu rikepiste.
Nyt kun kausi on ohi niin on aika kiittää varsinkin käyttäjää hoki88 kannustavista ja positiivisista viesteistä tälle palstalle. Aktiivisuus ja heittäytyminen on näkynyt varsinkin niissä aiheissa, joissa hän on itse vastaillut omiin kirjoituksiinsa.

Tämän linkin takaa löydät sivuston, josta löytyy paljon uusia sinun teksteihin sopivia sanoja arvioimaan seuran toimintaa... Vai olisiko sittenkin aika ottaa vähän happea ja lipsutella vähän varpaita Saimaassa ja antaa vaikka työrauhaa toisille?
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Nyt kun kausi on ohi niin on aika kiittää varsinkin käyttäjää hoki88 kannustavista ja positiivisista viesteistä tälle palstalle. Aktiivisuus ja heittäytyminen on näkynyt varsinkin niissä aiheissa, joissa hän on itse vastaillut omiin kirjoituksiinsa.

Tämän linkin takaa löydät sivuston, josta löytyy paljon uusia sinun teksteihin sopivia sanoja arvioimaan seuran toimintaa... Vai olisiko sittenkin aika ottaa vähän happea ja lipsutella vähän varpaita Saimaassa ja antaa vaikka työrauhaa toisille?
Ai että mä rakastan tätä ininää kun nämä fanipojat ovat ymmärtäneet että hittolainen, nämä uusien näkökulmien tuojat ja kritisoijat ovatkin olleet oikeassa. Ymmärrän että se uudistuminen tässä vaiheessa pelottaa. Vanhat jäärät painaa tukka putkella menemään samaa totuttua kaavaa yhdeksänkymmentäluvulta lähtien kun se on aikaisemminkin toiminut eikä osaa päivittää ajatusmaailmaa ja bisnestään tähän nykymaailmaan niin lopputulema on kaikkien nähtävissä.

Tässä on nyt ollut melkein kolme vuotta "työrauhaa" alla ja mitään ei ole tapahtunut joten montako kautta meinattiin vielä jatkaa? Kerro ihmeessä että mitä Jokisen aikakaudella ollaan saatu aikaiseksi (pelillisiä asioita ei huomioida, se meni helvetin hyvin)?.

Ilman minunkaan ideoita rakas @Harppa-setä olisi aika moni juttu jäänyt toteuttamatta mitä viime ja edellisillä kausilla ollaan nähty. Mitä sinä olet tuonut pöytään?
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Nämä on juurikin niitä reaktioita mitä haetaan @Moderaattorit .

Otetaan muutama esimerkki @Jayzon heimopeli ja jouluterveyhdykset ;) kerro ihmeessä mitä sinä olet tehnyt organisaation hyväksi.
Tästäkin viestistä käy surullisen hyvin ilmi, mikä Hoki88:n pääsyy tänne foorumille kirjoitteluun on. No, huvinsa kullakin.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, SaPKo, Dallas Stars
Harppa on aivan täysin oikeassa, tietysti.

Hoki88 on ilmiselvästi joku elämässään kaikessa epäonnistunut katkera ihmisraunio, joka purkaa äärimmäisen pahaa oloaan mukanokkelalla, omahyväisellä pätemisellä ja siitä ruikuttamisella, kun mikään ei ikinä ole hyvää eikä oikein ja kaikki pitäisi itse asiassa tehdä juuri päin vastoin. Ja tietysti aina jos jotain tapahtuu, se on nimenomaan HÄNEN ansiotaan. Näin toimii narsisti.

Henkilökohtaisesti on todella vaikea ymmärtää, miten tuollaisessa synkkyyden ja masentavuuden alhossa edes jaksaa herätä aamuun nousevaan. Toivottavasti sinullekin Hoki88 tulee joskus elämässäsi vielä edes jonkinlaista ilon pilkahdusta piristämään. Hirveän paljon mukavampaa yleisesti ottaen nauttia elämästä ja sen ilmiöistä, kuin negailla ihan ammatikseen. En tiedä kuka luulet olevasi, mutta oli se mitä vain, you're not it.
Vaikka Harppan viestin sisältö oli aika huolella tuubaa, niin hän osasi olla vielä joten kuten asiallinen. Sitten tuleekin @Jayzon, ja alittaa riman oikein huolella. Mikä sinua vaivaa hyvä ihminen?

@Hoki88 tyylistä ei tarvitse pitää, mutta hän on asian ytimessä. Kun katsotaan tapahtumia kaukalon sisällä, on Jukureilla takanaan kaikkien aikojen paras kausi. Kun taas tarkastellaan kaukalon ulkopuolista tekemistä, niin tulossa on joukkueen menestyksestä huolimatta taloudellisesti tappiollinen kausi. Vihkoon on siis toimisto vetänyt, ja sitä saa ja pitääkin arvostella. Jos joku ei tätä kestä, niin teille voi todeta J. Tammisen sanoin: ”If you can´t stand the heat stay out of the kitchen”.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Tämä henkilökohtainen hyökkäys on johtanut pelikieltoon.
Se on vain niin Hoki88 ettei tuollaista jatkuvaa negaa jaksa kukaan lukea. Soita sinne saatanan toimistoon äläkä tänne inise koko aikaa. Ketään ei kiinnosta sinun jatkuva negailu täällä, häviä pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös