Oulun Kärpät kaudella 2024–2025

  • 199 168
  • 973

Jorma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikäs se Paason tilanne on? Jos berglundia ei saada ulostettua niin katsoo varmaan parhaimmaksi lähteä isomman roolin perään mikä olisi kyllä katastrofi. Kevään pelit kyllä osoitti että on mies paikallaan
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Loposen tilanne vielä auki?
Tuossa oli juttua siitä, että Arttu Alasiurua, Sisu Yliniemi sekä Markus Loponen saavat näyttää Liigassa. Itse sain tuosta sellaisen kuvan että Kärpissä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kalevan jutussa sanottiin että Ohtamaalla ja Paasolla ei ole vielä sopimusta, mutta olisi kuitenkin jatkamassa Oulussa.
Näin siellä tosiaan sanottiin ja päivitin tuon tuohon aiempaan koosteviestiini mukaan omaksi kategoriakseen.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jandusilla näen potentiaalia parempaan. Berglundista pyrkisin ehdottomasti eroon.
Mulle on tullut mieleen, että jos kunnioitettaisiinkin voimassaolevia sopimuksia, mutta hankittaisiin lisää kilpailua pakiston rosteriin. Jotenkin on tullut semmoinen fiilis, että parilla sopivalla pakkivahvistuksella, ja nimenomaan vahvistuksella, saataisiin kovempaa kilpailua pakistoon. Nythän on ollut vähän siten, että Berglund ja Jandus ovat pelanneet vaikka eivät olisi ansainneet. Jos Kärpät pistäisikin heidät sellaiseen tilanteeseen, että taso on noussut, johon heidän on pystyttävä - ja kun saavat peliaikaa, niin joko näyttävät, että ovat korkeammalla tasolla, tai jos eivät ole, eivät varmasti pelaa seuraavassa pelissä.

Aivan selväähän on ollut Kärppien pakistossa koko tämän kauden, ettei siellä ole ollut minkäänlaista kilpailua.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisiko tämä se Bros josta oli puhetta tällä foorumilla?
En tiedä. Silloin kun Brossista täällä huhuiltiin, koetin kysellä sieltä ja täältä, jotta joko Mannerille olisi löytynyt seuraaaja, ei kuulemma ollut. Tästä syystä en usko Brossiin.
Jandusilla näen potentiaalia parempaan. Berglundista pyrkisin ehdottomasti eroon.
Näen asian samoin. Jandus pelasi kelpo kauden, vaikka loppua kohti menikin säheltämiseksi. 51o 3+13=16 (+2) on ihan kelpo veto vähäisellä YV-ajalla. Kyllä Jandusilla potentiaalia on. Ensi kaudella kutospakkina lähtökohtaisesti.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vaikuttaa todella lupaavalta. Pajatso tyhjenee sopivasti pelaajista jotka eivät ole olleet onnistuneita hankintoja. Nyt alkaa uusi aikakausi. Pöytä on siis tyhja ja nyt saa Myllykoski näyttää kyntensä, että kuinka taitavasti kasaa joukkueen ja ennenkaikkea Mäntymaa saa osoittaa onko hänestä liigavalmentajaksi ilman apurattaita. Tulee mielenkiintoinen kausi. Tuskin jaksaa syksyä odottaa...
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Mä tykkään kyllä Myllykosken ajatuksesta, jossa 3-4 kenttiin annetaan omille pojille etenkin alkukaudelle erinomaiset näytönpaikat. Näin sen pitää mennäkin. Kyllä niitä 3-4 kentän jätkiä löytyy sitten talvella jos junnuista ei siihen hommaan ole.

Turha hommata syksylle jo sekundää ulkomailta: kaikki resurssit niihin oikeisiin kärkiäijiin. Esim. Turuselle ja Puistolan kaltaisille jätkille pitää lyödä se 300-400ke kouraan.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea ouluun! Saatiin kumminkin Keltamustaa ronssille!

Olette perhanan hyvä jengi, me taas ei siellä päinkään, nauttikaa!
Oululainen jääurheilu/palloilukulttuuri näytti taas mahtinsa lukuisten jääpallon OPS:n ja OLS:n ja jääkiekon Kärppien mestaruuksien lisäksi myös himmeämät mitalit, kun niitä on tarjolla, niin ne kelpaa tälle verinperimälle. Tälläkin kaudella, oltiin jo lyöty melkein totaalisesti jään pintaan, mutta sieltä kuitenkin noustiin. Playoffs on meillä DNA:ssa.

Pahoittelen lievästi ylimielistä viestiäni. Ronssi ei ole kuitenkaan häppee.
 
Olette perhanan hyvä jengi, me taas ei siellä päinkään, nauttikaa!

Vaikkei tämän viestiketjun mukaista asiaa olekaan, niin minä näkisin tämän kyllä ihan toisinpäin. Runkosarjan 7. joukkue ponnistaa pleijareissa maalin päähän kolmannesta sijasta, ensin tiputtaen runkosarjan kakkosen, on juuri sitä, mitä tämä liiga kaipaa. Muutenhan välieräjoukkueet olisivat olleet tappavantylsät runkosarjan neljä parasta.

Kalpa oli tämän pudotuspelikevään positiivisin yllättäjä! Ja vieläpä oululaisvalmentajan turvin. Tämähän oli oululaisittain lopulta yllättävänkin positiivinen kausi, jota ei vielä jouluna olisi millään uskonut.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikkei tämän viestiketjun mukaista asiaa olekaan, niin minä näkisin tämän kyllä ihan toisinpäin. Runkosarjan 7. joukkue ponnistaa pleijareissa maalin päähän kolmannesta sijasta, ensin tiputtaen runkosarjan kakkosen, on juuri sitä, mitä tämä liiga kaipaa. Muutenhan välieräjoukkueet olisivat olleet tappavantylsät runkosarjan neljä parasta. Kalpa oli tämän pudotuspelikevään positiivisin yllättäjä! Ja vieläpä oululaisvalmentajan turvin. Tämähän oli oululaisittain lopulta yllättävänkin positiivinen kausi, jota ei vielä jouluna olisi millään uskonut.
Kyllä, juuri näin. @itäsuomen hurja
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei mitään Mika Pyörälöitä. Kyllä ihan oikeasti pitää joku meritoituneempi saada. Pyörälä apuvalmentajana on sama kuin Kukkonen kehitysjohtajana. Aivan liian sisäpiiriläinen ja voisi kuitenkin valmentaa alkuun jotain junnuja vuodet!
Seuralegendan ohituskaista. Surullinen ilmiö, mikä näkyy kaikkialla ympäri maailman.

Mäntymaa ei mikään seuralegenda ole, mutta mies valmensi kuitenkin seitsemän vuotta junioreita, ennen kuin oli aika hypätä apuvalmentajaksi edustukseen.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kyllä hurjalta kuulostaa, että noin nopeasti noustaisiin edustuksen valmennusjoukkoihin..
Eikö se Soosi Sihvonenkin tullut aikoinaan suoraan Sportin divarijengistä Kärppien apuvalmentajaksi? Ihan mahdollista Kärpissä.
 

Timpe24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka joku päivä Pyörälän haluaisin nähdä penkin takana, niin eihän liigajengin valmennustiimiin pitäisi voida hypätä parin vuoden junnujen valmennuskokemuksella. Oli sitten kuinka seuralegenda tahansa. Näin maallikkona näkisin, että pari kautta lisää kokemusta tekisi hyvää. Vaikka pelisilmää ja omistautumista todistettavasti löytyy, niin valmennukselliset meriitit vaikuttavat vielä toistaiseksi aika ohkaisilta.

Edit. Toinen vaihtoehto on, että tekisi töitä liigajengin mukana esim nuorten pelaajien kehitystyössä, vaikkapa junnuvalmennuksen ohella, jos tämä nyt työkuorman kannalta on mahdollista. Vähän samantyyppistä roolia kuin Hannes Hyvösellä on Ässissä.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mannerin korvaajaehdokkaiden joukossa kiivaimmin tällä hetkellä esiin nousee monesta suunnasta Pyörälän nimi.
Olisipa maistuvainen.

Muutenkin mielekkään oloisia huhuja pyörii spekulaatioissa. Pokka ja Puistola olisi täydellisiä täsmähakuja, ja Turunen/Ohtamaa/Anttila jatkot todella tärkeitä palasia ensi kaudellekin.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eikö se Soosi Sihvonenkin tullut aikoinaan suoraan Sportin divarijengistä Kärppien apuvalmentajaksi? Ihan mahdollista Kärpissä.
Tästä ei mitään muistikuvaa.

Ja Mannerin palkkauksen yhteydessä vielä puhuivat, että "Päätettiin tehdä erilailla ja palkata kokematon päävalmentaja ja hänelle kokenut apukoutsi".
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tietysti nousee, sillä onhan kyseessä Oulun Kärpät.

Huoh.
Pesäpallon ystävänä tietänet sanonnan: Sotkamon Jymy ei olisi Sotkamon Jymy, ellei se olisi Sotkamon Jymy. Pätee myös Kärppiin.

Tovottavasti Puistola saadaan pysymään koukussa. Oli erittäin hyvä kyllä tuossa puolivälieräsarjassa(kin).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös