Oulun Kärpät kaudella 2021–2022

  • 761 170
  • 3 574

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Harmittaisi todella paljon jos kaverit poistuisivat, mutta mikä puoltaa jatkamista jos naapurit ovat valmiita lyömään mottipäiset eteen? Seurauskollisuus? Seurauskollisuus vaatii, että seura on myös uskollinen pelaajia kohtaan ja kyllähän Kärpät ovat osoittaneet ettei sitä uskoa ihan älyttömästi löydy. Case Heshkan ja Humlin kanssa näimme, että vaikka kyseiset pelaaja olisivat voineet parhaimpina kausina lähteä milloin tahansa muihin sarjoihin, niin seura palkitsi sen "uskollisuuden" ensimmäisen vähänkään heikomman kauden jälkeen toivottamalla hyvät jatkot kavereille!

Liigan taso on jo aivan surkealla tasolla ja tunnelmakin on peleissä luvattoman huonoa. Jos näitä asioita miettii ihan loogisesti; pelin taso,tunnelma,palkkapussi vs joku maaginen seurauskollisuus joukkueelle, joka ei todellakaa tarjoa samaa luksusta sinulle, niin en minä ihan hirveästi voisi Sakua ja Attea syyttää jos päätyvät pelaamaan kesken kauden muihin sarjoihin.
Niin ja voihan olla, että pelaajatkin ovat samaistuneet jääkiekkoon bisneksen kautta, kuten Kärppien seurajohtokin. Kiinnostaa ihan helvetisti, jonkun tuposlaisen Urho Uskovaisen mielipiteet, kunhan raha liikkuu.
 
Juuri näin! Ja jos Kärpät ovat valmiita hyväksymään siirtokorvaukset niin toivotan pelaajille hyvät jatkot ja toivon, että tulisivat myös jossakin vaiheessa takaisin.
Riippuu korvauksesta.

Saatava Ohtamaan ja Mäenalasen tasoiset pelaajat tilalle.

Ei taida tapahtua.

Tietty jos milli molemmista niin saadaan.. Ehkä sais lähelle samantasoista?

Seurauskollisuus toi miehet Kärppiin ja raha/ura voi viedä muualle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Case Heshkan ja Humlin kanssa näimme, että vaikka kyseiset pelaaja olisivat voineet parhaimpina kausina lähteä milloin tahansa muihin sarjoihin, niin seura palkitsi sen "uskollisuuden" ensimmäisen vähänkään heikomman kauden jälkeen toivottamalla hyvät jatkot kavereille!
Humlia kyllä ei voi verrata mitenkään tähän, kaveri oli ihan oikeasti jo liian hidas silloin kauden 2015-16 aikaan ja se alamäki alkoi oikeastaan jo edellisenä kaudella kun mies loukkaantui ja sai muistaakseni nivusvamman. Tuon jälkeen liike ei ollut enää entisellään vaikka sieltä vielä muutama kani hatusta löytyi etenkin silloin 2015 pudotuspeleissä. Mutta seuraavalla kaudella mies ei mahtunut Marjamäen papereissakaan enää pelaamaan jokaisessa pelissä, mitä se sitten olisi ollut kun peliä pyrittiin nopeuttamaan entisestään.

Kaikki kunnia Humlille, mutta kyllä se yleinen mielipide täälläkin oli jo silloin kaudella 2015-16 että ehkä olisi ollut jo aikaa mennä ja tuossa kyllä osittain näki sen mitä se voi olla kun pelaa "liian kauan" tietyssä paikassa.
 
Pari sekuntia taas pähkäilin..

Jos on tarjottu niin Kärppien pitää päästää pojat KHL.

Onhan tää vittumaista ja mitä saadaan tilalle?

Nuorille tilaa. Virkkunenhan sanoo pyörittävänsä kasvattajajoukkuetta, ei ammattilaisjääkiekkojoukkuetta josta päästään siihen tosiasiaan kuinka paska liiga oikeesti on..

Se on todella paska. Raha ratkaisee..
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
IS:n eikä IL:n uutisessa ole Ahon suusta sanallakaan sanottu, että olisi edes neuvoteltu.

"Tämä nyt oli täysin uutta tietoa. Kumpikin pelaaja kuuluu meidän tämän hetken joukkueeseen, eikä mitään siirtoja ole vireillä."
"Molemmilla on suora sopimus Kärppiin, eikä kumpikaan ole lähdössä. Mäenalasella on ensi kesänä mahdollisuus käyttää ulkomaanoptio sopimuksestaan."
Harri Ahon sitaatit IS:sta.

"Huhuissa, että he olisivat siirtymässä, ei ole mitään perää. Ohtamaalla on suora kahden vuoden sopimus."
"Sopimuksessa on ulkomaanoptio tämän kauden jälkeen. On eri asia, jos kauden jälkeen siirtyy ulkomaille. Siihen hänellä on sopimuksen mukaan oikeus."
Harri Ahon sitaatit IL:stä (jälkimmäinen sitaatti Sakusta).

Oli miten oli, niin Tämän Artur-pojan uutinen Sport-Express.ru sivustolla ei puhu sanallakaan tästä kaudesta. Ainakaan mun Google Translator ei sellaista kohtaa löytänyt. Paluumuutosta kyllä kirjoitetaan, mutta tästä kaudesta ei. Sakun uutisessa ei puhuta edes neuvotteluista.

Silti KHL DIARIES Twitter-tili kertoo, että juurikin tämä Artur Khairullin ja hänen Sport Express.ru on lähteenä, että Saku on kirjoittamassa kaksivuotista pahvia Dynamon kanssa ja että Attekin olisi lähellä sopimusta Kazanin kanssa. Silti, tästä kaudesta ei puhuta niissäkään twiiteissä. Vain, että on lähellä sopimusta.

Ja ettei tämä "Kauniit ja rohkeat"-tarina tähän jäisi, niin Kazanissa toimiva Sport Business Gazetta tietää kertoa, niin sopimuksesta oltaisiin neuvoteltu Kärppien ja Ak Bars Kazanin välillä, mutta vaikka Kazan paransi sopimusta useita kertoja, niin Kärpät kieltäytyi myymästä Attea.

Ai vittu, että jänskättää mikä on totuus tuolla ulkona. Se, että muutama Suomikiekko-sivuston kaltainen venäläinen versio parin tuhannen seuraajan Twittertileineen tuo julki tällaisia huhuja, niin ei meikän vaakakupissa paljon paina. Voihan se olla, että joskus osuu kohilleenkin, mutta toivottavasti tämä ei ole se kerta.

Kärpät saa tästä joka tapauksessa ilmaista mainosta isoista medioista. Virkkunen kiittää.
 

Sokerimunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noniin, jäitä hattuun, palstatoverit. Jopa Kärppien toimistolla ymmärretään millainen PR-katastrofi olisi myydä kapteeni Ohtamaa ja varakapteeni Mäenalanen KHL:ään, kun kausi on vasta alkanut. Ei ole sellaisia realistisia tulijoita, jotka voisivat heitä ja heidän merkitystään korvata. Ainoa skenaario olisi se, että Mikkolalla olisi jostain syystä mennyt sukset täydellisen ristiin jommankumman kanssa, ja siksi myytäisiin pois. Sitä on vaikea uskoa.

Sen sijaan ensi kaudella sekä Atte että Saku pelaavat taas ulkomailla, sanommä.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
No johan on meininkiä.
Ohtamaa, Aho, Mäenalanen, Virkkunen leimattu jo täällä vaikka UTJ tulee esiin ja kertoo huhun olevan täysin ankka. Mutta kun huhusivu on luotettava niin Ahon sanomiset ei paljoa paina...
Tuntuu että vaikka pelaajat kiistäisivät nii auttaisiko sekään.. kun paniikki iski

Valoja päälle nyt.
Ei ole mitään pelättävää.
Ensi kausi on sitten erikseen..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
No johan on meininkiä.
Ohtamaa, Aho, Mäenalanen, Virkkunen leimattu jo täällä vaikka UTJ tulee esiin ja kertoo huhun olevan täysin ankka. Mutta kun huhusivu on luotettava niin Ahon sanomiset ei paljoa paina...
Tuntuu että vaikka pelaajat kiistäisivät nii auttaisiko sekään.. kun paniikki iski

Valoja päälle nyt.
Ei ole mitään pelättävää.
Ensi kausi on sitten erikseen..
Tuota venäläistä Twitter-tiliä en ole pahemmin seurannut, mutta Aho on ainakin tunnettu paskanpuhuja historialtaan. Ottamatta nyt sen kummemmin juuri tähän caseen kantaa. Näppituntumani kuitenkin sanoo, ettei savua ilman tulta.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ehkei tässä vaiheessa syksyä ole miehemme siirtymässä mihinkään. Uusin villi veikkaukseni on että toinen pohjoisamerikkalaisista olisi purkamassa sopimusta, alkaisiko nimi beellä...
 

Beni49

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ehkei tässä vaiheessa syksyä ole miehemme siirtymässä mihinkään. Uusin villi veikkaukseni on että toinen pohjoisamerikkalaisista olisi purkamassa sopimusta, alkaisiko nimi beellä...
Johan olisi jos Bourke lähtisi. Ennemmin Joutaa Koblizek tai Mustonen.

Tämän kaverin juttuja ei kannata ottaa kovin tosissaan. Bourke ole mihinkään lähdössä.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sen verran luotettava ja yleensä oikeaan osunut tuo venäläinen lähde on, että neuvotteluja Ohtamaan ja Mäenalasen siirroista on varmasti käyty. Aho puhelee löysiä, jos on neuvottelut kiistänyt.

KHL:n hullut ajat ovat kuitenkin ohi, aikanaan Lukko sai Vehasesta miljoonan euron korvauksen ja tilalle Tellqvistin. Enää tuollaisia summia ei liiku.

Se hieman yllätti, että tuon lähteen mukaan Ohtamaa itse haluaisi palata Kazaniin. Eikö sitten arki Liigassa olekaan veteraanille maistunut? Mäenalasen kohdalla yllätti, että yleensä Liigaan palasi, parhaassa peli-iässä ja luulisi kovempien sarjojen kiinnostavan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pettymys olisi valtava, jos lähtisivät Venäjälle.
Omalla kohdalla valtava pettymys olisi vain yksi niistä lukemattomista ja erittäin voimakkaista tunteista, jotka tuollainen tilanne aiheuttaisi. Toki toivotaan, että sitä tunteiden myrskyä ei tarvisi kokea.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Sen verran luotettava ja yleensä oikeaan osunut tuo venäläinen lähde on, että neuvotteluja Ohtamaan ja Mäenalasen siirroista on varmasti käyty. Aho puhelee löysiä, jos on neuvottelut kiistänyt.

Eli jos lähde on tarpeeksi luotettava niin silloin voidaan UTJ:n uskottavuus kyseenalaistaa ?
Hän kiistää kaikki neuvottelut ja pitää asiaa perättömänä joten entä jos se nyt vain olisi niin.
Uskon, että tulevaisuudesta on varmasti neuvoteltu jo ennen tämän kauden sopimuksia. Kärpät ei ole pysyvä ratkaisu Mäenalaiselle varsinkaan, hänen pitää yrittää vielä valloittaa NHL. Täältä Oulusta on ennekin lähdetty tuossa iässä uraa luomaan. Pirjetä, Bäckström...

Saku Mäenalainen on nyt 27 vuotias. Täällä tykki kausi ja paluu jopa NHL:ään on edelleen mahdollinen. Lähtisikö nyt tässä vaiheessa rahastamaan ja pettämään kapteenin kanssa kasvattajaseuransa ?

Ei tämä nyt käy lainkaan järkeen. Olisi Saku Mäenalaisen kannalta todella paska veto nyt tähän saumaan. Ei hänellä silti niin montaa yli 20 pisteen kautta ole takana. Itseasiassa kahdella kaudella ammattilaisuransa aikana on pystynyt tekemään yli 20 pistettä. Nyt pelaa uransa parasta lätkää. Ominaisuudet ovat kuin tehty NHL:ään ja kun täällä pamauttaa sen 50+ kauden niin eiköhän saa vielä näyttöpaikan NHL:ssäkin. Täällä hän on joukkueensa ykköstähti, miten KHL:ssä..? Täältä on mahdollisuudet jopa Olympiakoneeseen johonkin rooliin, mm-kisoihin lähes varmasti. Mitä hyötyä siis riskeerata kaikki NYT kun kaikki on lähtenyt hienosti käyntiin ja saa kerrankin pelata isossa roolissa.

Aten tilanne on tässä suhteessa eri, hän periaatteessa voisi rahastaa vielä viimeisen kerran kunnolla. Mutta vielä kerkeää ensi-kaudellakin, sillä sama kuin Sakulla. Tuollaisella piste per peli tahdilla kun jatkaa vielä jonkin aikaa niin eiköhän se megasopimus sinne KHL:ään vielä irtoa.
Kapteeni jättää joukkueen paremman sopimuksen turvin. Se olisi niin nolo ja tyly temppu joukkueen kapteenilta. En usko että hän pystyisi edes pettämään joukkuetta kesken kauden.

En näe kenenkään osapuolen kannalta mitään järkeä tässä skenaariossa että kesken kauden lähdettäisiin toisaalle. Tämän on myös joukkueen UTJ kiistänyt samana päivänä. Minun osalta tämä spekulaatio tai keskustelu on tässä. Ei ole mitään keskusteltavaa asiasta joka on jo torpattu.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Eli jos lähde on tarpeeksi luotettava niin silloin voidaan UTJ:n uskottavuus kyseenalaistaa ?
Hän kiistää kaikki neuvottelut ja pitää asiaa perättömänä joten entä jos se nyt vain olisi niin.
Uskon, että tulevaisuudesta on varmasti neuvoteltu jo ennen tämän kauden sopimuksia. Kärpät ei ole pysyvä ratkaisu Mäenalaiselle varsinkaan, hänen pitää yrittää vielä valloittaa NHL. Täältä Oulusta on ennekin lähdetty tuossa iässä uraa luomaan. Pirjetä, Bäckström...

Saku Mäenalainen on nyt 27 vuotias. Täällä tykki kausi ja paluu jopa NHL:ään on edelleen mahdollinen. Lähtisikö nyt tässä vaiheessa rahastamaan ja pettämään kapteenin kanssa kasvattajaseuransa ?

Ei tämä nyt käy lainkaan järkeen. Olisi Saku Mäenalaisen kannalta todella paska veto nyt tähän saumaan. Ei hänellä silti niin montaa yli 20 pisteen kautta ole takana. Itseasiassa kahdella kaudella ammattilaisuransa aikana on pystynyt tekemään yli 20 pistettä. Nyt pelaa uransa parasta lätkää. Ominaisuudet ovat kuin tehty NHL:ään ja kun täällä pamauttaa sen 50+ kauden niin eiköhän saa vielä näyttöpaikan NHL:ssäkin. Täällä hän on joukkueensa ykköstähti, miten KHL:ssä..? Täältä on mahdollisuudet jopa Olympiakoneeseen johonkin rooliin, mm-kisoihin lähes varmasti. Mitä hyötyä siis riskeerata kaikki NYT kun kaikki on lähtenyt hienosti käyntiin ja saa kerrankin pelata isossa roolissa.
Kesällä Sakun NHL-oikeudet kuuluivat vielä Canesille, jolla ei viimeksi kuitenkaan aikanaan ollut tarjota kuin kahden suunnan sopimusta. Nyt hän on saavuttanut UFA-statuksen ja on parin vuoden takaisen Hakanpään tapaan oikeutettu valitsemaan seuransa. Juurikin tykkikausi Kärpissä plus mahdollinen MM-paikka voi avata portteja neuvotella yhden suunnan sopimusta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Mäenalasen lähtö nyt, kesken kauden, vain kahdeksan ottelun jälkeen, olisi jotain täysin käsittämättömän järjetöntä. Mäenalanen vasta taannoin kertoi Kalevan haastattelussa, miten hän jo hyvissä ajoin alkukeväästä teki päätöksen, että palaa Kärppiin. Ei edes kuunnellut muiden sopimustarjouksia. Paluu Kärppiin oli selviö ja siinä ohessa kypsytteli Leskistä, että hänkin palaisi, koska jälleen kerran yhdessä pelaaminen kutkuttaisi molempia ja lopulta Lesekin teki paluun Kärppiin.

Miksi kaveri, joka on jo viime kevään hyvissä ajoin tehnyt selvän ratkaisun, että palaa takaisin Kärppiin, tiesi saavansa täältä ison roolin ja vastuun, lähtisi nyt kahdeksan ottelun jälkeen pois, kun olisi voinut tuon ratkaisun tehdä jo keväällä? Pomminvarmasti pöydällä oli rahakkaampia ratkaisuja (mm. loistavasti sujuneen MM-turneen ansiosta), mutta Mäenalanen ei niitä edes kuunnellut, vaan teki jo ajoissa päätöksen palata Kärppiin. Ruotsista, Sveitsistä ja varmasti myös Venäjältä olisi saanut paremman tarjouksen.

Mäenalanen teki toki 3-vuotisen sopimuksen (oliko se malli nyt 1+2) ja Mäenalasella on optio lähteä tämän kauden jälkeen muualle, jos haluaa. Ja Mäenalanen on itsekin kertonut haluavansa vielä muualle ja tuli hakemaan Kärpistä vain uutta ponnistusta uralleen. Mäenalasen lähtö kauden jälkeen ei yllättäisi ainakaan allekirjoittanut pätkääkään. Täytyy olla kyllä todella naiivi, jos luulee, että Saku täällä tuon koko 3-vuotisen sopimuksen pelailee. Eiköhän kaikki osapuolet odota, että Saku vetää nyt tykkikauden ja sen jälkeen adios. Mutta tuo 3-vuotinen paperi todennäköisesti rustattiin, koska se antaa Mäenalaselle tiettyä turvaa, jos loukkaantumisia tulee, kaikki ei menekään odotetusti ja sopimustarjouksia ulkomailta ei tulekaan kauden jälkeen, on siis pitkäaikainen turva, jonka kasvattajaseura Kärpät tarjoaa, ja samalla Kärpät sai sitoutettua miehen "periaatteessa" pidemmäksi aikaa, ja jos ei Saku sopimusta muualle tee, niin olisikin jackpot ja pelaisikin Kärpissä.

Lähtö juuri nyt, aivan kauden alun taipaleella, kun oli mahdollisuudet mennä jo keväällä muualle, olisi järjetön. Olisi myös Sakulta aikamoista Kärppien muroihin kusemista, jos noin mulkusti tekisi, että sainaakin Kärppiin ja antaa ymmärtää, että on mukana tässä projektissa 110%:sesti ja sitten aivan kauden alussa nostaisikin kytkintä ja jättäisi valtavan aukon kokoonpanoon. En itse tähän usko millään, koska tässä skenaariossa ei olisi mitään järkeä. Ensi kausi on toki asia erikseen ja siihen Sakulla on oikeus, että tämän kauden jälkeen lähtee, ja jahka nyt pelailee tällä kaudella tykkikauden, niin eiköhän Mäenalanen kytkintä tämän kauden jälkeen nosta. Toistan: Nyt liikku olisi käsittämättömän järjetön. Tai jos siellä olisi Mäenalasella edes ylipäätään lähtöhaluja, kun on Kärppiin hyvissä ajoin sitoutunut täysillä.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mäenalasen lähtö nyt, kesken kauden, vain kahdeksan ottelun jälkeen, olisi jotain täysin käsittämättömän järjetöntä. Mäenalanen vasta taannoin kertoi Kalevan haastattelussa, miten hän jo hyvissä ajoin alkukeväästä teki päätöksen, että palaa Kärppiin. Ei edes kuunnellut muiden sopimustarjouksia. Paluu Kärppiin oli selviö ja siinä ohessa kypsytteli Leskistä, että hänkin palaisi, koska jälleen kerran yhdessä pelaaminen kutkuttaisi molempia ja lopulta Lesekin teki paluun Kärppiin.

Miksi kaveri, joka on jo viime kevään hyvissä ajoin tehnyt selvän ratkaisun, että palaa takaisin Kärppiin, tiesi saavansa täältä ison roolin ja vastuun, lähtisi nyt kahdeksan ottelun jälkeen pois, kun olisi voinut tuon ratkaisun tehdä jo keväällä? Pomminvarmasti pöydällä oli rahakkaampia ratkaisuja (mm. loistavasti sujuneen MM-turneen ansiosta), mutta Mäenalanen ei niitä edes kuunnellut, vaan teki jo ajoissa päätöksen palata Kärppiin. Ruotsista, Sveitsistä ja varmasti myös Venäjältä olisi saanut paremman tarjouksen.

Mäenalanen teki toki 3-vuotisen sopimuksen (oliko se malli nyt 1+2) ja Mäenalasella on optio lähteä tämän kauden jälkeen muualle, jos haluaa. Ja Mäenalanen on itsekin kertonut haluavansa vielä muualle ja tuli hakemaan Kärpistä vain uutta ponnistusta uralleen. Mäenalasen lähtö kauden jälkeen ei yllättäisi ainakaan allekirjoittanut pätkääkään. Täytyy olla kyllä todella naiivi, jos luulee, että Saku täällä tuon koko 3-vuotisen sopimuksen pelailee. Eiköhän kaikki osapuolet odota, että Saku vetää nyt tykkikauden ja sen jälkeen adios. Mutta tuo 3-vuotinen paperi todennäköisesti rustattiin, koska se antaa Mäenalaselle tiettyä turvaa, jos loukkaantumisia tulee, kaikki ei menekään odotetusti ja sopimustarjouksia ulkomailta ei tulekaan kauden jälkeen, on siis pitkäaikainen turva, jonka kasvattajaseura Kärpät tarjoaa, ja samalla Kärpät sai sitoutettua miehen "periaatteessa" pidemmäksi aikaa, ja jos ei Saku sopimusta muualle tee, niin olisikin jackpot ja pelaisikin Kärpissä.

Lähtö juuri nyt, aivan kauden alun taipaleella, kun oli mahdollisuudet mennä jo keväällä muualle, olisi järjetön. Olisi myös Sakulta aikamoista Kärppien muroihin kusemista, jos noin mulkusti tekisi, että sainaakin Kärppiin ja antaa ymmärtää, että on mukana tässä projektissa 110%:sesti ja sitten aivan kauden alussa nostaisikin kytkintä ja jättäisi valtavan aukon kokoonpanoon. En itse tähän usko millään, koska tässä skenaariossa ei olisi mitään järkeä. Ensi kausi on toki asia erikseen ja siihen Sakulla on oikeus, että tämän kauden jälkeen lähtee, ja jahka nyt pelailee tällä kaudella tykkikauden, niin eiköhän Mäenalanen kytkintä tämän kauden jälkeen nosta. Toistan: Nyt liikku olisi käsittämättömän järjetön. Tai jos siellä olisi Mäenalasella edes ylipäätään lähtöhaluja, kun on Kärppiin hyvissä ajoin sitoutunut täysillä.

Toki Mäenalasen KHL-oikeudet on kuulunut tähän saakka Jokereille, joten se on ainakin omalla tapaa rajannut vaihtoehtoja viime kauden päätteeksi. Jos Jokerit ei ollut saaneet siihen mennessä mielestään järkevää korvausta, eikä ole "ilmaiseksi" halunneet niistä luopua. Nyt tilanne on eri, kun oikeudet onkin Moskovassa.

Mutta joo samaa mieltä muuten. Uskon muutenkin, että Sakun kohdalla ainakin puhutaan ensi kaudesta ja se on ihan fine. Sopimus sen myöskin sallii.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Se hieman yllätti, että tuon lähteen mukaan Ohtamaa itse haluaisi palata Kazaniin. Eikö sitten arki Liigassa olekaan veteraanille maistunut?

Asiaa saadaan näyttämään just siltä miltä se halutaan näyttävän. Atte on voinut esim. agenttinsa välitykseksellä ilmaista, että hänen puolestaan siirto onnistuisi jo tällä kaudella, jos seurat pääsevät sopuun siirrosta jne.. ja tämän toinen osapuoli uutisoi sitten niin, että Atte suoranaisesti haluaa tulla Kazaniin jo tällä kaudella. Lähinnä vivahde-ero, mutta muutta merkitystä paljon.

Kaiken kaikki tämä kaiken paskan keskellä pidän tätä Aten tekemään 5v sopimusta lahjana Kärpille, sillä Kärpät hyötyy rahallisesti, jos Atte vaihtaa seuraa kesken sopimuksen. Alkujaankin olemme saaneet Kärppiin nyt jo toiseksi vuodeksi 'liian hyvän' pelaajan ja niin kuin jo tuossa sanoin, niin jos pitkä soppari ostetaan ulos, niin Kärpät saa siitä merkittävästi rahaa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Vähän tuntuu että tässä on menneet puurot ja vellit sekaisin. On hyvin mahdollista että neuvotteluita on käyty ja mahdollisesti kädenpuristuksiakin tehty siirtojen suhteen, mutta vasta ensi kautta varten. Joku sai näistä keskusteluista sitten vihiä, tuuttasi sen huhuna ulos ja nyt homma vähän eskaloituu kun kaikki tekevät omia johtopäätöksiään, ja pelkäävät että ukot hyppäävät kelkasta samantien. Itse uskon että sekä Mäenalanen että Ohtamaa pelaavat tämän kauden loppuun Kärpissä, ja vaihtavat maisemaa sitten ensi kesän aikana. Näin olin lukevinani Ahonkin kommenteista.

Siirrot tässä vaiheessa kautta, etenkin kun Kärppien kausi on alkanut odotuksiin nähden yläkanttiin, olisi totaalinen katastrofi kaikinpuolin, sekä pelillisesti että imagosyistä. Siinä olisi seurallakin jo selittelytaidot koetuksella jos urheilullinen menestys ja kaikki pidemmän aikavälin suunnitelmat viskattaisiin menemään tarpeeksi ison setelinipun tähden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös