Oulun Kärpät kaudella 2019–2020

  • 784 843
  • 3 023

Micol

Jäsen
Kyllä tämä Krejcikin tulo huojenti kummasti tilannetta puolustuksen osalta. Ihan laatupakki liigaan ja menee komeasti TOP-4 pakistossa missä tahansa seurassa. Hyvä hankinta tähän paikkaan kyllä. Pakisto alkaa olemaan ainakin hyvällä mallilla.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo-o. Onnea Kreijcikistä. Saitte sellaisen pakin jonka voi heittää kentälle missä tilanteessa tahansa. Kunto kestää helposti sen 23-25 Minuuttia ottelussa ja siltikin virheitä ei tee nimeksikään. Mikään pelote Kreijcik ei ole kummassakaan päädyssä, mutta kiekolliset taidot ovat kuitenkin sen verran hyvät että voi ihan hyvin sen 30 pinnaakin kaiken muun ohessa väsätä. Laukaus ei ole mikään paras, mutta ei mikään ihan tuhnukaan. Harmittavan usein kuitenkin veteli ainakin viime kaudella logoon. Ville Heinola saa kiittää Kreijcikiä paljosta loistavan debyytti kautensa takia.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Omia näkemyksiä Krejcikistä:

Aloitti todella isolla peliaikakuormalla ja hurmasi ensimmäisten kuukausien aikana. Kiekollisesti taitava ja pelillisesti älykäs pakki, joka myös puolustaa kohtuullisen jämäkästi.

Kauden edetessä kuitenkin selvisi, että Krejcikillä on aika vähän annettavaa ylivoimalle tai maalisarakkeeseen. Veto on heikohko. Osaa kuitenkin syötellä hyvin, ja tulikin jakaneeksi monia maukkaita passeja laitureille.

Pelaa todella kovalla itseluottamuksella, mikä korostui etenkin playoffseissa. Välillä jännityksen puute näkyi velttoutena, mutta enimäkseen ratkaisut olivat peliä edistäviä. Lukon selkeä pelillinen liideri läpi kauden. Pientä miinusta on kuitenkin annettava siitä, että filmaa ja/tai jättää tilanteet kesken aika ajoin.

Erinomainen puolustaja Kärppien kakkospariin. Menisi heikomassa joukkueessa heittämällä ykköspakiksi.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kuulostaa @Walrus21 analyysin perusteella täydelliseltä stuntilta Kivihalmeelle.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Enää ei tarvita kuin Keklu sekoilemassa soppareiden kanssa, joten Veininki jää meille, sekä kasa hyökkääjiä. Näillä senttereillä voisin melkein pukea luikkarit jalkaan itsekin ja päästä tryoutille.
 

Micol

Jäsen
Koblizek houkutteli Krejcikin Kärppiin. Taisi olla ensimmäinen hyvä ratkaisu jonka Kobli on Kärpissä tehnyt.
Noh, teki hän sentään syyskauden lopulla lukuisia hienoja maaleja. Hyvä, että saadaan nostettua tsekkikiintiötä (ainakin) yhdellä ensi kaudeksi ja Koblille kaveri. Ei kahta ilman kolmatta tsekkiä eli Radek voisi houkutella vielä Jan Kovarin Kärppiin, niin saataisiin keskikaistallekin hemmetin kova pistelinko.
 
Veinistä vielä haaveilleet voivat nyt unohtaa toiveet jäämisestä. Sopimus Columbukseen julkistetaan pian ja uusi maalivahtikin voidaan julkistaa kun kaikki on virallista.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Veinistä vielä haaveilleet voivat nyt unohtaa toiveet jäämisestä. Sopimus Columbukseen julkistetaan pian ja uusi maalivahtikin voidaan julkistaa kun kaikki on virallista.

Eihän sopimus itsessään vielä kerro ensi vuoden pelipaikkaa. Uskon, että lähtee yrittämään heti, mutta mahdollistahan on pelata vaikka ensimmäinen vuosi sopimuksesta Oulussa.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
http://www.oulunkarpat.fi/uutiset/2...iviikon-kruunaa-taistelu-raksilan-herruudesta

Linkki vie kärppien sivuilla ja uutisessa juttua harjoitusjaksosta.

"Toisella harjoitusviikolla saadaan lisää porukkaa reeneihin niin että melkein koko joukkue on kasassa." Tulkitse tuossa nyt sitten että saataisiinko vähän täytettä tai tietoa pelaajista.
Kaikki (jo julkaistut) sopimuspelaajat eivät ole vielä mukana joukkuetreeneissä joten ainakin osa heistä liittyy ensi viikolla. Ei tarkoita tuo mitään uusia sopimusuutisia.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Kaikki (jo julkaistut) sopimuspelaajat eivät ole vielä mukana joukkuetreeneissä joten ainakin osa heistä liittyy ensi viikolla. Ei tarkoita tuo mitään uusia sopimusuutisia.
Luinkin vähä mitä halusin eli että ringissä on uusia kivoja pelaajia jo heti ensi viikolla ja kaikki on hyvin. Noh eiköhän todennäköisintä ole että kesän aikana lisäillään puuttuvat palaset, tiedä sitten ovatko ne niitä kaivattuja puuttuvia palasia.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Tiedot kertovat että Veini lähtee opettelemaan pienen kaukalon metkuja.

Hyvä niin, Veinille itselleen ja myös Kärpille. Toivottavasti asia on nyt selvä ja Kärpät voi alkaa vihdoin naaraamaan sitä ykkösmolaria kunnolla ensi kaudelle.

Mun mielestä tuo joukkueen runko näyttää jo nyt erittäin lupaavalta, vaikka siinä vielä aukkoja onkin, suurimpana tuo maalivahti. Odotan Lindsteniltä vahvaa nousua kärkiketjuihin, sillä kevätpuolisko oli jo lupauksia herättävä. Laitahyökkääjiä saa kesken kauden hommattua, mutta tuo molariosasto pitää saada kuntoon ja hieman huolettaa myös sentterit... aika vähän särkymävaraa tuossa keskikaistalle on. Lasua on mahdotonta korvata, mutta joku umpisentteri tuohon vielä maistuisi.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärppien sivuille ilmestynyt Kärppien kesäharjoitteluporukan nimilista. En tiedä onko siellä virhe vai ei, mutta esim Kristofin ja Vehviläisen nimet sieltä löytyy, mutta Atte Ohtamaata ei. Kaikilla päättyi kuitenkin kausi vasta reilu viikko sitten.

Ei tuosta varmaan mitään Ohtamaan suunnitelmista voi päätellä, mutta pisti vain silmään.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mika Pyörälän kuntoutus on ilmeisesti hyvässä vauhdissa. Kärppien instagramin storyssa videota, kun Pyörälä vetää stepperillä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No nythän meillä oikeeta probleemaa pukkaa.
Veini lähtee Veini palaa syksyllä tai sitten ei.
Aho kyllä heitti tähän aika ylimielisesti, että tämä maalivahteja kyllä kartoitetaan ja se selviää - viimeistään syksyllä.
Eiköhän kuitenkin uusi mokke ole haarukassa kuitenkin.
Olen satavarma että Veini kelpaa rapakon taakse.
Liigan paras veskari.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös