Oulun Kärpät 2009-2010

  • 337 383
  • 714
Tila
Viestiketju on suljettu.

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Linkissä sanotaan, että Raumalaiset eivät hyväksy miehen kovaa palkkapyyntöä. Jos taustalla on Saarenheimon/perheen halu palata Ouluun niin ehkä ainoa syy jäädä muualle on kova palkka(?). Kaikki tietävät, että Saarenheimo ei ole yli 200K pelaaja, ehkä jopa Pekka itsekin. Mutta jotta vältytään näiltä näsäviisailta "ei Kärpissäkään pelkästä rakkaudesta pelata" kommenteilta niin ihan hyvin Kärpät voi Saarenheimolle tuollaisia tarjota. Onhan kyseessä oma pelaaja ja Granlund tapauksen jälkeen paluumuuttajat ovat hyvä markkinointikeino myös.
 
Viitakoski ei ole pudotuspeleissä loistanut, mutta ei ole tosiaankaan pettänyt. Viitaskoskesta on kuitenkin saatu parissa muodossa erinomaisesti irti.

Ensinnäkin loukkaantumisten vaivatessa joukkuetta, sekä muutaman laiturin alisuorittaessa Viitakoski nostettiin ylivoimaan ja hän teki hartijavoimin töitä.. ja pisteitä.

Yksi iso asia, ehkä isompi, on edelleen hänen näyttämänsä esimerkki. Paineen allakin hän osaa tehdä oikeita valintoja, etenkin oman pään rauhoituksessa. Hän tinttaa kiekon toiseen päähän (harvemmin) tarpeen vaatiessa, mutta yleensä nostaa jalalla kiekon viiva kerrallaan toiselle alueelle. Viitakoski laittaa mm. erittäin harvoin pitkän, ja sata kertaa useammin nostaa itsensä väkisin punaisen toiselle puolelle ennen kiekon päätyyn laittamistaan.

En ole lainkaan pahoillani, mikäli ajaton-Vesku meillä vielä yhden kauden jatkaa.
 

Fordél

Jäsen
Ensinnäkin loukkaantumisten vaivatessa joukkuetta, sekä muutaman laiturin alisuorittaessa Viitakoski nostettiin ylivoimaan ja hän teki hartijavoimin töitä.. ja pisteitä..

Niin mitä olen Kärppien koosteita katsonut niin VV tuntuu tekevän paljon juuri tätä näkymätöntä työtä esimerkiksi maskimiehenä, jossa tuntuu olevan kuin kotonaan.
 

EsaMarko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, San Jose Sharks
Itse uskallan hieman epäillä Käden käsien riittävyyttä ykkössentterin paikalle. Etenkin kun Viuhkolakaan ei ole nyt loppujen lopuksi vakuuttanut tällä kaudella (okei, pisteitä on tullut, mutta SILTI). Ja 200K on kyllä liikaa miehestä, vaikka paluumuuttaja onkin.

MUTTA. Huomioon täytyy ottaa toki se, että myös Kärpät joutuu leikkaamaan menoja ensi kaudeksi. Tähän asetelmaan Peksi lienee vähintäänkin kohtuullinen valinta. Ei se AHL-kortti kuitenkaan osu aina kultakimpaleeseen à la Corso.

VV:n jatkosoppariin en uskalla ottaa mitään kantaa. En kyllä rupea silti repimään pelihousujani vaikka optio käytettäisiinkin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saarenheimo kelpaisi kyllä kakkossenaksi oikein mainiosti. Tuo huhu reilusti yli 200k€:n sopparista lienee liioiteltua. Mielestäni hän on kuitenkin 150-200 k€:n arvoinen. Peki on vetänyt jo kolme kautta putkeen Lukossa erittäin hyvillä tehoilla ja on osoittanut että pystyy olemaan koko kauden ajan hyökkäävän kentän sentteri (kerkisi tosin osoittaa sen jo Kärpissä). Viime aikoina ainoa heikompi kausi Pekillä on ollut tuo viimeinen Kärppäkausi kun Nokka yritti väkisin istuttaa hänet laiturin tontille.

Saarenheimo on todellakin "vasta" 26-vuotias, vaikka takana on jo seitsemän täyttä liigakautta ja 414 runkkarimatsia. Hänessä on potentiaalia nousta Pikuksi Pikun paikalle jos Viuhkola vielä joskus lähtee eläkerahoja tienaamaan ulkomaille.

Täytyy myös muistaa että yleensä Peki on ollut pleijareissa erittäin hyvä. Jokerifaneilta voi käydä kysymässä Saarenheimon maalintekotaitoja ;).

Sitäpaitsi, missä Peki siellä Haataja. Jos saamme J-P:n vielä kylkiäisenä niin kylläpä alkaisi ensi kaudenkin hyökkäys olemaan taas kunnossa.

Näillä perusteilla, näillä tunnelmilla, Tervetuloa Peki minun puolestani Ouluun ja Kärppiin.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Saarenheimolla on luonnollisesti eri hintalaput eri seuroille. Lukko saa Saarenheimon hintaan 200k, kun taas Kärppiin mies liikahtaa, kotiseuturakkauden siivittämänä, palkalla 65k.
 

kipe#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liigaJengit + MestisJengit + SuomisarjaJengit
Onko jossain joku sanonut, että kärpät leikkaa menojaan ensi kaudeksi?
Kyllä nämä omat pojat on varmasti kärpille tärkee juttu. Etenkin jos kotimaisia pelaajia ajattelee, niin oululaisuus on varmasti tärkeä juttu. Voihan sitä olla ens kaudella kokoonpanossa esim. 7 tsekkiä ja 3 ruotsalaista. Kotimaisissa pelaajissa oululaisuus varmasti tärkee kriteeri.
 

Kappuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät 2009-2010

Maalivahdit................Sopimus..........kommentti

Petri Koivisto,...............2011................Jatkaa 2.maalivahtina, ennuste 2010-2011 1.maalivahtina
Tuomas Tarkki,.............2010................Jatkaa 1.maalivahtina, ennuste 2010-2011 siirtyy Venäjälle /NHL
Antti Rautiola,..............2011 ...............Jatkaa 3.maalivahtina, ennuste 2010-2011 2.maalivahtina

Puolustajat................Sopimus..........kommentti

Oskari Korpikari............2010.................jatkaa
Antti Ylönen................2010.................jatkaa
Atte Ohtamaa.............2012..................jatkaa
Ilkka Mikkola...............2011..................jatkaa
Juho Jokinen...............2010..................jatkaa
Ossi-Petteri Grönholm...2010..................jatkaa
Martti Järventie...........2009(2010).........jatkaa





Hyökkääjät................Sopimus.............kommentti

Teemu Normio............2009.....................Kärpät varmaankin jatkaa sopimusta
Veikko Karppinen........2009......................Kärpät varmaankin jatkaa sopimusta
Kristian Kuusela..........2010.....................jatkaa
Mikko Alikoski.............2010.....................jatkaa
Juho Keränen.............2011.....................jatkaa
Jari Viuhkola...............2009....................Kärpät varmaankin jatkaa sopimusta
Vesa Viitakoski...........2009(2010)............Osoittanut kauden aikana potentiaalinsa,jatkaa
Antti Aarnio...............2010.....................jatkaa
Juhamatti Aaltonen.....2010.....................jatkaa
Tomi Pekkala..............2011....................A:ssa 37 peliä maaleja 29 syöttöjä 22 ,nousee sm-liiga rinkiin


Tulevat pelaajat..................................kommentti

Steve Kariya?
Saarenheimo Pekka?
Leo Komarov?
Donskoi Joonas.....................................A:ssa 32 peliä maaleja 7 syöttöjä 17,treenaa ylhäällä mutta vielä vuosi A:ssa
Joni Liljeblad
Mikko Niemelä





Lähtevät pelaajat................Siir tyy..................Tilalle tai kommentti

Jonas Andersson...................Dynamo Minsk.... ............Steve Kariya?
Toni Koivisto........................Venäjä/NHL.....................Leo Komarov?
Daniel Corso.........................Venäjä?.. ......................Saarenheimo Pekka?
Tommi Paakkolanvaara............Pelicans?
Justin Forrest........................Venäjä?
Josef Boumedienne.................Venäjä?
Mikael Granlund..........2011.....HIFK?
Tatu Backman.......................Mestis?
Toni Dahlman........................Tuskin kärpät jatkaa sopimusta

Ketjulotto:
1.

Steve Kariya?
Saarenheimo Pekka?
Juhamatti Aaltonen

X
Järventie


2.

Leo Komarov?
Jari Viuhkola
Kristian Kuusela

Juho Jokinen
Oskari Korpikari

3.

Teemu Normio
Mikael Granlund?
Mikko Alikoski

Ilkka Mikkola
Ossi-Petteri Grönholm

4.

Vesa Viitakoski
Veikko Karppinen
Antti Aarnio

Atte Ohtamaa
Antti Ylönen

Vilttiketju
Joni Liljeblad
Mikko Alikoski
Tomi Pekkala
Juho Keränen
 
Viimeksi muokattu:

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilolla ottaisin Saarenheimon takaisin ja tuohonkin hintaan. 200ke taitaa olla juuri oikea hinta Peksin tasoiselle sentterille ja ihan markkinoita mukaileva. Tässä skenaariossa Tomas Netik tms. jää haaveekski. No Langhammer laituriksi sitten.

Suurin odotus kohdistuu Forrestin jatkoon ja toivottavasti aikaisessa vaiheessa tehtyyn sellaiseen. Toki muitakin on, mutta Jfo:n jatko olisi jopa realismia verrattuna Corsoon ja Anderssoniin. Silti odotan hyvillä mielin myös seuraavaa kautta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joukkueesta ulostettavia ensi kaudeksi pitäisi ehdottomasti olla ainakin Järventie ja Dahlman. En myöskään jäisi kaipaamaan Normiota ja Viitakoskea. Taitojen puolesta jokainen toki on ihan paikkansa ansainnut, mutta mielestäni nuo kaikki ovat sellaisia pelimiehiä, jotka eivät tuo juurikaan mitään erikoista Kärppiin eivätkä ole Kärppäkasvatteja.

Kärpistä poistuu tämänkin kauden jälkeen varmasti joitakin omia kasvatteja ja jos aina tilalle hommataan Dahlmanin tapaisia ei-Kärppätaustaisia pelureita, ollaan kohta tilanteessa että Kärpät on täydellinen muukalaislegioona. Tähän asti Kärppien tuki ja turva on koko ajan ollut vahva Oululainen runko höystettynä erinomaisilla ulkkareilla ja parilla muulla avainmiehellä (lähinnä maalivahti). Sitä samaa minä haluan nähdä jatkossakin ja se on myöskin tärkein syy miksi haluaisin ulostaa nuo alussa mainitut neljä kaveria. Ei siis pelillisten syiden takia.

Tilalle Saarenheimo, Haataja ja joku paluumuuttaja pakki tyyliin Niinimaa/Kukkonen/Jaakola/Lehtonen niin omavaraisuus ottaisi taas huomattavan harppauksen ylöspäin.

Minun pakistoni ensi kaudeksi:
Boumedienne
"Lehtonen" tms. paluumuuttaja
Korpikari
Grönholm
Mikkola
Ohtamaa
Jokinen
Ylönen
Niemelä&muut junnut

Tuolla pakistolla omavaraisuus olisi 7/9 eikä vaihtuvuuttakaan olisi kuin kaksi ulos ja yksi sisään. Täytyy muistaa ensi kauden sääntöuudistus jossa pelaavaan kokoonpanoon ei ilmoiteta kuin 6 pakkia, joten kovin kalliita varamiehiä ei kannattane hommata. Tässä roolissa nuo Ylönen, Jokinen ja Niemelä menevät mainiosti.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpistä poistuu tämänkin kauden jälkeen varmasti joitakin omia kasvatteja ja jos aina tilalle hommataan Dahlmanin tapaisia ei-Kärppätaustaisia pelureita, ollaan kohta tilanteessa että Kärpät on täydellinen muukalaislegioona.
Mikä on vaihtoehto? Pelataan omilla ja tyydytään säälipleijareihin? Olen varma, että ei Dahlmanit ja Viitakosket ole seurajohdon ykkösstrategia, mutta jos niitä omia junnuja ei vain ole.
Paluumuuttajat ovat varmasti se ensimmäinen selvitettävä asia ja ne varmasti otetaan mielellään takaisin jos palkkapyyntö on jonkinlaisen kohtuuden rajoissa.
Käykää hyvät ihmiset katsomassa Kärppien junnujen pelejä ja tarkkailkaa siellä varsinkin pakistoa, kuinka monta löydätte sieltä jotka ovat esimerkiksi ensi kaudelle edes valmiita harjoittelemaan liigaringin mukana?
Hyökkääjissä on tulevaisuuden toivoja, tänä vuonna jo Pekkalan Tomi sai tilaisuutensa, ei vielä käyttänyt sitä. Toivottavasti ensi vuodelle on kuupasta turhat luulot itsestään lähteneet, nimittäin ne taidolliset asiat riittävät liigajoukkueen paikkaan.
Sitten on Donskoi ja vähän nuoremmat kaverit, siellä on potentiaalia, toivottavasti se saadaan jalostettua myös liigajoukkueen käyttöön.
Saarenheimo? Ensi kaudelle hyvin sekainen tunnelma joka puolella, uusi EU-pelaajasäännön vaikutus on ihan kysymysmerkki kaikille. Tässä epätietoisuudessa maksaisin Saarenheimolle sen 150.000-200.000 ihan varmasti.
Kaikki voi pettää, jopa aviopuoliso mutta Saarenheimo ei ainakaan olisi ihan pakasta pimeänä vedetty kortti.
 

Otteluvalvoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taitaa tosiaan Corso ja Andersson pelata Kärpissä toistaiseksi viimeistä kauttaan...aika utopistiselta tuntuu ajatus, että heidät ensi kaudella Suomessa nähtäisiin...noh, toivottavasti Junnon haaviin on tarttunut isoja kaloja Tshekin reissulta.

Spekulointia:

Poislähtijät:

Corso, Andersson, T. Koivisto, Dahlman, Paakkolanvaara, Backman, Granlund(?), Forrest(?), Boumedienne(?) ja Järventie(?)

Tulijat:

Saarenheimo, 2 vasenta laituria (tsekkejä? mitä meinaa Buddha?) ja yksi pakki (kanukki?)

Viuhkolan ja Bumen jatkopahvit olisi tärkeitä ensi kautta silmällä pitäen. Mielelläni näkisin myös Normion, (Granlundin), Karppisen ja Forrestin jatkavan ensi kaudella; varauksin myös Järventien ja Viitakosken (loppukevään pelit sen näyttäköön). Maalivahtiosastolla on rauhallista...

Kärpillä on ensi kaudeksi rustattuna jo hyvän määrän sopimuksia eli tietty runko tulee säilymään (kunhan Viuhkola jatkaa), mikä on hyvä asia. Kovia lähtijöitä tulee olemaan ja tilalle on saatava muutama kovan luokan ulkkarivahvistus. Luotetaan Junnoon...

Ketjulottoa:

X - Saarenheimo - Aaltonen
X/Bume - Ohtamaa

X - Viuhkola - Kuusela
X - Korpikari

Normio - X/Karppinen/(Granlund) - Alikoski
Mikkola - OPG

Pekkala/Viitakoski - X/Karppinen - Keränen/Aarnio
Jokinen - Ylönen


Tarkki
Koivisto
(Rautiola)
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä kun pohditte joukkuetta ja vahvistuksia on hyvä huomioida ko. linkki
http://www.mtv3tekstikanava.fi/new2008/229-01.htm. Tämähän näkyi jo tällä kaudella, vaikea saada pelaajia ja osa porukasta tulee vasta syksyllä.

Oma näkökulmansa onkin kuinka valmiilla joukkueella on syksyn pelit mahdollista aloittaa? Esim. omiin paluumuuttajiin loppuu kassa kesken äkkiä. Tälläisia pelaajia kuten Dahlman eli kohtu kallis liigajyrä, mutta ei mikään huippu on käyännössä pidettävä joukkueessa (en tarkoita juuri Dahlmania, mutta ymmärtänette näkökulman).

Sellaisista joukkueista kuten esim. toissa kaudella ja sitä edeltävillä voidaan vain haaveilla. Joukkuetta pitäisi lähteä rakentamaan kotimaisista huipuista, pitää olemassa olevat ja hakea peräpäähän liideri. Ulkkarit voipi olla mahdollista saada vielä syksynkin aikana ja paikata sitä kautta syntyviä puutteita, toki sillä edellytyksillä että nykyisiä ei voida pitää.

Menestyksestä on tullut Kärpille akilleen kantapää joukkueen rakentamiseen esim. viime vuoden joukkueen lähtijät olisivat nielleet koko tämän vuoden pelaajabudjetin.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Ihan vaan sidenote kun yllätyin niin postiivisesti: ai Kuuselalla on sopimus vielä ensi vuodenkin? Mä luulin sen loppuvan tähän kauteen. Aivan helvtin hyvä juttu! Kuusela miellyttää pelaajana kyllä itseä paljon.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä on vaihtoehto?
Vaihtoehto on paluumuuttajat. Maailmalla pelaa lukematon määrä hyviä Kärppälähtöisiä kiekkoilijoita, jotka varmasti ovat saatavissa siinä missä nämä Dahlmanit ja Viitakosketkin, mikäli ylipäänsä ovat sopimuksettomassa tilassa. Esimerkiksi Viitakosken tilalle olisi aivan hyvin voinut yrittää vaikkapa Pirjetän Lassea. Lassen kausi nyt oli valitettavasti aika loukkaantumissävytteinen mutta sitä nyt ei varmaan kukaan voinut etukäteen ennustaa.

Kesken kauden tulleet miehet, kuten Dahlman, ovat tietysti vähän eri juttu. Silloin tarjontaa ei yleensä juurikaan ole joten on valittava niistä ketä on tarjolla.

Minun mielestäni "omalle miehelle" voi maksaa jopa pikkaisen ekstraa, mutta Junno tuntuu valitettavasti ajattelevan että se oma mies tulee halvemmalla.

Esimerkkinä huhuissa mainittu Saarenheimo. Eipä tule ihan heti mieleen YHTÄÄN suomalaista mahdollisuuksien rajoissa olevaa sentteriä jonka ottaisin mieluummin Corson tilalle kuin Pekin. Sama koskee Haatajaa. Korvaisi lähes täysin kenet tahansa nelikosta Koivisto, Kuusela, Andersson, Aaltonen.

Jos pakistosta poistuu Forrest ja Järventie, niin heti tulee mieleen sellaiset nimet kuin Niinimaa, Kukkonen, Lehtonen ja Jaakola joiden sopimustilanne ja halukkuus palata Kärppiin ensi kaudeksi on selvitettävä ensi tilassa ja lyötävä heti ensimmäiseen tarjoukseen VÄHINTÄÄN sama mitä Forrest tai Järventie saavat nyt. Ja varaa on maksaa enemmänkin. Hinta/laatu-suhde ei ainakaan heikkene.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Vaihtoehto on paluumuuttajat.

Jos minä saisin toivoa, ja kenties jonkinmoisen realismin turvin, haluaisin Mika Pyörälän ja Kukkosen tai Lehtosen takaisin. Särmää ei ole koskaan liikaa, ja on selkeää että kova pakki tarvitaan (hinnalla millä hyvänsä).
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Jos minä saisin toivoa, ja kenties jonkinmoisen realismin turvin, haluaisin Mika Pyörälän ja Kukkosen tai Lehtosen takaisin. Särmää ei ole koskaan liikaa, ja on selkeää että kova pakki tarvitaan (hinnalla millä hyvänsä).

Kukkonen?

Olisi mielestäni realistisempi vaihtoehto kuin Lehtonen joka tod. näk. ei heti vuoden jälkeen palaisi takaisin. Toki molemmat kelpaa jos sille päälle satutaan.

Pyörälän perässä on varmasti puoli Eurooppaa, yksi Elitserienin tähtipelaajista.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Pyörälän perässä on varmasti puoli Eurooppaa, yksi Elitserienin tähtipelaajista.

Ihme on jos Pyörälä ei lähde Pohjois-Amerikaan ensi kaudeksi. Elitserieniä seuraavat toimitajat sanovat Pyörälän olevan liian hyvä Elitserieniin. Agentti on sanonut Mikan pelaavan ensi kaudella 99% todennäköisyydellä NHL:ssä, joten kaipa se sinne lähtee yrittämään. Kuitenkin mieltä lämmittää haastatetlu, jossa Pyörälä sanoi varmasti pelaavansa vielä jossain vaiheessa Kärpissäkin. Mutta ensi kaudeksi Mika Pyörälä ei ole realismia.
 
Mitä olen Canalilta noita Ruotsin pelejä seurannut niin siellä yleisesti pidetään Pyörälää Elitserienin parhaana laiturina,tai ainakin parhaista, ihmettelevät kovasti jos pelaa Euroopassa vielä ensikaudella.

Lehtosen uskoisin olevan myös niin kallis että tuskin pukee Kärppä-paitaa lähivuosina ja tämän päivän Kalevan jutusta voi ymmärtää että näin on myös Pesosen laita. Topikin jatkanee länsinaapurissa.

Saarenheimo,Haataja,Koskenkorva,Kukkonen ja jopa Lotvonen on niitä miehiä mistä kannattaisi yrittää "kotiseutu-astetta" alkaa kasvattamaan.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Pyörälän perässä on varmasti puoli Eurooppaa, yksi Elitserienin tähtipelaajista.

Ja eikös joskus talvella Pyörälän agentti kertonut hänen menevän 98:n prosentin todennäköisyydellä änäriin. Mielestäni niin hyvä pelaaja kuin Pyörälä onkin, pitäisi ensi kaudelle heti alkuun saada puolustus ja sentteriosasto varmaksi. Helvetin kalliiksi tulisi ottaa tämä oma poika takaisin.

Sentteriosastosta uskon poistuvan Corson ja Paakkiksen ja todennäköisesti myös Karppisen. Viuhkola pitäisi saada pysymään Oulussa. Vaikka tämä kausi onkin ollut odotuksiin nähden vaisu Pikulla, niin ilman loukkaantumista uskoisin hänen pysyvän samanlaiseen dominointiin ensi kaudella kuin muutama vuosi sitten. Corso suunnannee rahakkaille vesille, ja Paakkis hakemaan uutta nostetta uralleen. Tämä tarkoittanee yhtä huippusentteriä kahteen ensimmäiseen kenttään, ja ehkä jonkun lupaavan senan, kuten SaiPan Immonen, kolmoseen. Vaikein paikka tulee olemaan täyttää keskushyökkääjäosasto, kuten jo muutamana aiempana kautena. Ehkä Saarenheimo ja Tsekki-"Bros" pitäisi ottaa.

Uskon, että kolmas kerta toden sanoo, ja Boumedienne jää Ouluun kauden jälkeen. Bume ei varmasti enää (isomman) rapakon taakse lähde, ja Eurooppakaan ei välttämättä tarjoa niin hyvää sopimusta, etteikö Kärpillä olisi vastata. Jos Bume nyt ensimmäistä kertaa pääsisi kesästä lähtien Kärppien mukana pelailemaan, niin uskoisin hänestä olevan samanlaiseen liideriin kuin muunmuassa pari vuotta sitten. Tähän vielä jos lisäisi esimerkiksi Kukkosen, vaikken millään siihen uskokaan, niin olisi todella hyvä puolustus kautta varten. Lassea todennäköisempi vaihtoehto on kokeilla jotain ulkolaista puolustajaa, josko arpa osuisi.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei ehkä aivan realistista mutta vanha Kärppäjyrä Brad Smyth näyttää olevan vapaillamarkkinoilla. Tästä Viitakoskelle pappakaveri.
Uutinen Saksaksi

Brad Smyth

Kiitos, mutta ei kiitos.
Ja syy on simppeli, vie ulkkaripaikan. Ja mitä todennäköisimmin hinta/laatu ei tule täsmäämään. Saksasta saa helposti vanhat jyrät, vieläkin, noita euroja läjäpäin.
Ja eikös siellä rosterissa saa noita ulkkareita olla enemmän kuin kotosuomessa?
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Kuten jo aikasemminkin joku kirjoitti, Forrestin kanssa on saatava jatkosopimus aikaan. Tsekkejä saa ensi kaudella olla vaikka koko joukkue täynnä joten kolme ulkolaispaikkaa on syytä kiinnittää huolella.

Forrest on istunut joukkueeseen erittäin hyvin eikä ole just in for rest (hehe). Tähän kun lisää kiekollisten pakkien yleisen puutteen ja palkkatason laskemisen on erittäin epätodennäköistä että paremmin Kärppien palettiin istuvaa ulkolaispakkia olisi realistisesti saatavilla. Justin kuitenki oli pakkien pistepörssin 4. vaikka tuli mukaan vasta marraskuussa. Ainoa miinus tulee leftin kätisyydestä, muuten olen erittäin tyytyväinen Forrestin suorituksiin, ennakko-oletusten vastaisesti.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kuten jo aikasemminkin joku kirjoitti, Forrestin kanssa on saatava jatkosopimus aikaan. Tsekkejä saa ensi kaudella olla vaikka koko joukkue täynnä joten kolme ulkolaispaikkaa on syytä kiinnittää huolella.

Forrest on istunut joukkueeseen erittäin hyvin eikä ole just in for rest (hehe). Tähän kun lisää kiekollisten pakkien yleisen puutteen ja palkkatason laskemisen on erittäin epätodennäköistä että paremmin Kärppien palettiin istuvaa ulkolaispakkia olisi realistisesti saatavilla. Justin kuitenki oli pakkien pistepörssin 4. vaikka tuli mukaan vasta marraskuussa. Ainoa miinus tulee leftin kätisyydestä, muuten olen erittäin tyytyväinen Forrestin suorituksiin, ennakko-oletusten vastaisesti.

Joo, minäkin olin tyytyväinen Forrestin otteisiin runkosarjassa. Pleijareissa Forrest on ollut hukassa. Ei niin pahasti kuin Bume, mutta kuitenkin taso on laskenut selkeästi runkosarjaan nähden. Sama pätee Corsoon. Onko meidän ulkkarit sittenkin osoittautumassa hieman heikommiksi hankinnoiksi, kuin mitä vielä hetki sitten luultiin? Eniveis, ei mikään välttämättömyys tehdä Forrestin kanssa sopparia ihan suin päin.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Sentteriosastosta uskon poistuvan Corson ja Paakkiksen ja todennäköisesti myös Karppisen. Viuhkola pitäisi saada pysymään Oulussa. Vaikka tämä kausi onkin ollut odotuksiin nähden vaisu Pikulla, niin ilman loukkaantumista uskoisin hänen pysyvän samanlaiseen dominointiin ensi kaudella kuin muutama vuosi sitten. Corso suunnannee rahakkaille vesille, ja Paakkis hakemaan uutta nostetta uralleen. Tämä tarkoittanee yhtä huippusentteriä kahteen ensimmäiseen kenttään, ja ehkä jonkun lupaavan senan, kuten SaiPan Immonen, kolmoseen.
Kärppien resursseilla nuo pari huippusentteriä voidaan pystyä hankkimaankin. Veikkaan, että Viuhkola jää tuttuun ja turvalliseen ympäristöön. Vähän pisti silmään tuo "Immonen kolmossentteriksi". Olet kasaamassa ihan kohtuullista sentterikalustoa, heh.

No joo, Immonen tekee paluun Bluesiin ja ottaa I. Tarkin mukaansa. Ensi kaudella maalivahtiveljekset finaalissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös