Oulu Kärpät / 2005-2006

  • 167 336
  • 820
Tila
Viestiketju on suljettu.

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
Re: Haa.

Viestin lähetti Il Tempo Gigante
Vaihdetaanko Snellmaniin ?

Taitaa olla pare teijänki kannalta et pidätte ton Ilveksestä saadun hiomattoman timantinne :)
Sai Ilveksessä ihan mukavasti onnistumisia, joten kait tuossa kaverissa vielä potentiaalia on ja voihan olla et teijän uus valmentaja kaivaa sen esiin.

Eikös muuten Ilvesläiset taikka fanit tuota jo jossain välissä takaisin havitellu ku Lukossa ei oo menny ihan putkeen?
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti L4E
Samaa mieltä kyllä tästä, että taisi olla Lukon onni että pohjoisesta lyötiin rahaa enemmän kouraan. Vaikka Lukkoon olisinkin kaverin takaisin halunnut, niin nyt kyllä varsinkin viime kauden 5+6 lukemiin nähden hinta nousi jo aivan kohtuuttomaksi.

Toisaalta kyllähän Kalle hyvä kaveri on, jos omalle tasolleen pystyy takaisin nousemaan ja tällöin kyllä vahvistaa joukkuetta kuin joukkuetta. Rooli tulee kuitenkin olemaan ilmeisemmin Kärpissä 2-3 sentteri.

Onko 200k sitten kovakin hinta sentteristä joka on pelannut urallaan yhden huonon kauden?=) Kun muistaa, että samalla aivan huipputähdet tienaavat 350k. Minusta aika halpakin hinta yhdestä suomalaisesta huippusentteristä, kyllähän Kalle Sihvosen paikkaa mennen tullen :)
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitäs te jaksatte stressata Sahlstedin palkasta? Kärpät tekee voittoa ja voittaa myös mestaruuksia. Junno kyllä tietää mihin Kärpillä on varaa. Antaan Lukon kannattajien spekuloida hintalappua ja hakea se lohtu sieltä.

Tällä hetkellä Kärppien rosteri näyttää kyllä kivikovalta. Kunpa se NHL jäisi tulevaltakin kaudelta väliin.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Viestin lähetti Mokela
Ujcik - Bros - Tenkrat (kolme tsekkiä tosin ei voi toimia, mutta pelaajatyypit vain tuntuisivat paperilla niin natsaavan

Juuri päättyneissä MM-kisoissakin pelkästään tshekeistä muodustuneet ketjut ja kentälliset toimivat tosi huonosti. Eiku hetkinen...
 

bunghole

Jäsen
Viestin lähetti The Original Jags
Juuri päättyneissä MM-kisoissakin pelkästään tshekeistä muodustuneet ketjut ja kentälliset toimivat tosi huonosti. Eiku hetkinen...

Kyseisellä joukkueella sattui vaan niin huono tuuri ettei rosterista löytynyt kuin tsekkejä joten oli pakko koostaa ketjut heistä. Tuloshan olisi ollut huomattavasti parempi jos siellä olisi sotkettu sekaan vaikka ruotsalaisia.

EDIT: Miten te Lukkofanit vielä jaksatte jauhaa tuosta Killerin palkasta? Olkoon hintaa vaikka miljoona niin eiköhän tuo JJ tiedä mihin Kärpillä on varaa ja mihin ei. Ja vahvistuksia hankitaan vain tarpeen mukaan eikä pelkästään Lukon kiusaksi. Voihan se olla, että Kallen palkka Kärpissä olisi jopa 150k mutta en usko että aivan 200k:ta. Jos on niin sitten on. Mitä sitten? Jos on varaa maksaa niin mikäs siinä. Sama kai se nyt on. Joku sanoi ettei kukaan ole ikinä tienannut Kärpissä 200k kaudessa. Verottajan tietojen mukaan ainakin Tenki tienasi yli tämän jo toissa kaudella ja uskon joukkueesta löytyvän muitakin. Lievers tienasi saman Kärpissä pelatessaan.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti erture
Miten te Lukkofanit vielä jaksatte jauhaa tuosta Killerin palkasta? Olkoon hintaa vaikka miljoona niin eiköhän tuo JJ tiedä mihin Kärpillä on varaa ja mihin ei. Ja vahvistuksia hankitaan vain tarpeen mukaan eikä pelkästään Lukon kiusaksi.

Kuten jo sanoinkin, ei siinä pitäisi olla faneillakaan valittamista vaikka sen 200k olisi maksanutkin, koska jengi tekee voittoa ja voittaa mestaruuksia. 200k ei ole kärpille liikaa, mutta lukolle se olisi ollut mielestäni liikaa. Ei tässä olla ollenkaan kärppien taloudellisesta tilanteesta huolissaan...teillä tuo ei ole "itsensä kipeäksi maksamista", meillä se olisi sitä ollut, ja sen vuoksi olen tyytyväinen ettei lukko saanut käytettyä tätä historiansa kovinta tarjousta Kalleen. Siinä oltaisiin maksettu ihan liikaa pelkästä kotiseutustatuksesta. Kärpät taas ei välttämättä maksa ollenkaan liikaa omaan budjettiinsa nähden.

Siitä unesta tosin monen on herättävä, etteikö palkat nouse yli 200k tänä päivänä...varsinkin ensi kaudella on niin vahvasti pelaajan markkinat, että ne paskimmatkin vaihtoehdot maksavat maltaita. Saatika sitten suomalainen maajoukkuetason sentteri kuten Sahlstedt. Jos edellisillä kausilla ei kovin hanakasti olekaan rikottu sitä 200k rajaa, ensi kaudella sitä kyllä tullaan tekemään niin etelässä kuin pohjoisessakin, ja monenkin seuran taholta.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Killeri ei missään vaiheessa ollut tosissaan palaamassa Lukkoon. Hän sanoi tuon eilen tiedotustilaisuudessa varsin selvästi. Siinä sitä 200k teille.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Stonecold
Loponen tuli viimein, johan sitä on odoteltu useampanakin vuotena. Jokohan ajatuksissa on pelata viimeiset vuodet Kärpissä?
Kesällä 34 vuotta täyttävän Loposen kohdalla on kysymys varmaankin tästä hänen tehdessä 2+1 vuotta kestävän sopimuksen. Pari kolme hyvää kautta siihen alle ja voi hyvillä fiilareilla lopettaa pelaajauran ja liittyä Sakari Palsolan ja Mikko Haapakosken joukkoon. Ei voisi Kärppä-kasvatti paremmin suunnitella uran viimeisiä kausia.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Hyökkäyksessä näyttäisi olevan tehoja suhteellisen saman verran kuin viime kaudella. No, Viuhkola + Jokinen vs Bros + Sahlsted. Taitaa mennä taitovaje ja lisäys suunnilleen fifty fifty. Lisäksihän porukasta ovat poistuneet Somervuori, Palsola, Juntunen ja Sihvonen, joten tilaa rosteriin on avautunut. Paakkolanvaara, Mustonen ja Aaltonenhan mahtuisivat jo sukkana kolmeen ensimmäiseen hyökkäävään ketjuun. Vai onko allekirjoittaneelta mennyt ohi joku siirto?

Puolustus olisikin sitten "ihan tuuliajolla" ilman Loposta. Lobster, Boumedienne ja Niinimaa ovat kaikki menetyksiä joka osa-alueella puolustuksessa. Tavallaan porukassa ei ole yhtään hyvin avaavaa puolustajaa Loposen lisäksi. Ilu Mikkola ehkä jäljelle jääneistä paras pitkissä avauksissa Loposen lisäksi. Muiden avut eivät ole kovin kiekollisia, ei edes Vallinin.

NHL:n alkaminen toki merkkaa paljon, mutta AHL:äähän laajennettiin ensi kaudelle ja sinne suurin osa Euroopasta tulevista nuorista pelaajista joutuisi kuitenkin harjoittelemaan pienen kaukalon ja Pohjois-Amerikkalaisen pelin niksejä, kuten moni nuori suomalaispelaaja teki tälläkin kaudella.

Chicagossa on juuri ja juuri Viuhkolan mentävä aukko. Arnasson ja Bell menevät nokkimisjärjestyksessä ohi, mutta sitten onkin vähän tyhjempää. Eli sentteristössä on hyviä nuoria kavereita, joista tosin mm. T. Ruutu on pelannut laitaa. Dallasissa on menossa nuorennusleikkaus, kun joukkue haluaa luopua vanhoista ja kalleista sopimuksista tyyliin Scott Young ja Pierre Turgeon. Jokisella on todella hyvät saumat iskeä itseään läpi Dallasin organisaatiossa. Kaikki riiippuu itsestä ja oman pelin kehittymisestä. Jo toissa kaudella joukkueessa nähtiin useampia nuoria pelaajia ajettavan sisään ja Modanonkin ajat alkavat pikkuhiljaa olla ohi. Massiahan siitä organisaatiosta tosin löytyy.

Mahdollisista lähtijöistä mm. Kukkosella voisi olla pienet mahdollisuudet mahtua Chicagon heikkoon pakistoon. Lehtosella voi taas olla tiukkaa päästä Nashvillen pakistoon vaikka koko on juuri heidän pakistonsa heikoin lenkki. Nouseva ja nuori organisaatio, jolla on paljon ihan ok varauksia. Melkoinen ässä hihasta olisi Tenkratin lähtö Torontoon. Siihen ei taida jaksaa uskoa kukaan. Peliaikaa ei olisi tiedossa kuin farmissa ja sinnehän herra ei halua enää mennä. Lisäksi Tenkin runkosarjan pelit eivät menneet aivan putkeen tai ainakaan nousujohteisesti edellisiin kausiin verraten.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
B-A: Viuhkolan oikeuksista käydään käsittääkseni edelleen kauppaa NHL:ssä. Jos se toteutuu, Piku lähtee varmuudella, jos siellä ylipäätänsä pelataan. Sen varmempaa ei ole kuulunut sitten mestaruusjuhlien jälkimaininkien.

Korhosen pois päästäminen harmittaa hieman. Oli sen verran epätyypillinen Kärppäpuolustaja, että olisin mielelläni pitänyt. Junno vertasi häntä taannoin mm. Niinimaahan ja hehkutti häntä seuraavaksi Kärppä-lähtöiseksi tähtipakiksi. Ristolla oli vielä sopimustakin 2 vuotta jäljellä. Joko Kerho osti sen pois, tai sitten se sovittiin jollain muulla konstilla. Tiedä häntä... toivottavasti pistettiin vain 2 vuoden vuokrasopimus ja pelaajaoikeudet olisivat pysyneet Oulussa. Saataisiin rahnua siitäkin miehestä hieman, kun sitä ei niin paljon ole. Ymmärtäähän sen toisaalta, kun Kärpissä on niin kova tuo rosteri, että sinne ei yksinkertaisesti mahdu. Nyt on rosterissa 8 pakkia ja mahdollisesti yhtä ollaan vielä hankkimassa lisääkin, jos sattuu joku fyysinen ja kiekollinen Rightin pakki jostain löytymään ;).
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aivan loistavat hankinnat: Mestiksessä loistanut oma kasvatti, kokenut vanha Kärppä, maailmanmestari tsekki sekä huippu kotimainen sentteri. Junno on kone!

Eiköhän pakkiosastollekkin vielä kaiveta joku Bumen korvaaja jos änäri alkaa.

ps. Vai että maksoi Kärpät itsensä kipeäksi Sahlstedista. Taasko me mennään konkkaan ja pudotaan kakkoseen? Nyt pelottaa...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Jees...

Viestin lähetti Grohl
Meinaatko, että on epäasiallista kysyä, onko tämän hetken joukkueessa yhtään rightin pakkia ja olenko jossain huudellut, että sellaisia pitäisi Kärppiin hankkia?
Kysymys rightin pakista on vähintäänkin hyvä ja ihmettelenkin miksei kukaan ole sellaista vielä peräänkuuluttanut. Ihan jo pelkkää ylivoimapeliä ajatellen, nykyaikaisesta joukkueesta on käytännössä löydyttävä yksi (kädellinen) rightin pakki. Jos/kun Kärpissä ei sellaista vielä ole ja ottaen huomioon Kärppien aseman markkinoilla, minusta on jopa todennäköistä, että Junno vielä jonkun rightin pakin hankkii.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Re: Re: Re: Re: Jees...

Viestin lähetti bozik
Jos/kun Kärpissä ei sellaista vielä ole ja ottaen huomioon Kärppien aseman markkinoilla, minusta on jopa todennäköistä, että Junno vielä jonkun rightin pakin hankkii.

Mestaruuden voi todistetusti voittaa ilman rightin pakkeja, mutta miksipä ei. Kaksi sanaa: Francois Bouchard.

Tietääkö kukaan varmasti mikä Ranen sopimustilanne on?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Re: Re: Jees...

Viestin lähetti oukka
Mestaruuden voi todistetusti voittaa ilman rightin pakkeja, mutta miksipä ei. Kaksi sanaa: Francois Bouchard.
Ehdottomasti voi, mutta vaikeampaa se on. Kun Kärpät nyt on siinä asemassa, että voi käytännössä lähes ilman rajoitteita hankkia ukkoja rosteriinsa, niin kyllä ainakin mun pääkopassa silloin kannattaa kasata mahdollisimman monipuolinen ja tasapainoinen joukkue. Tällaiseen minusta kuuluu vähintään yksi tai kaksi rightin pakkia. Junno siis hommiin ;)
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Viestin lähetti JPL
Ristolla oli vielä sopimustakin 2 vuotta jäljellä. Joko Kerho osti sen pois, tai sitten se sovittiin jollain muulla konstilla. Tiedä häntä... toivottavasti pistettiin vain 2 vuoden vuokrasopimus ja pelaajaoikeudet olisivat pysyneet Oulussa.
Korhosen sopimus HPK:n kanssa kestää kolme vuotta. Aika moni väittää, että Korhosella oli sopimusta jäljellä vielä 2 vuotta, mutta eikös se sanonut Kalevan haastattelussa vähän ennen nuorten mm-kisoja, että sopimus Kärppien kanssa loppuu tähän kevääseen? Näin ainakin minä muistelisin.

edit: Tarkemmin sanottuna täällä
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Jeps... ihmeen ristiriitaista tietoa tästä on ollut...
Jatkoajan uutinen

Itsellä on taulukko sopimuksista, jota päivittelen sitä mukaan kun niitä julkaistaan. Sinne olen merkannut v.2003 4 vuoden sopimuksen Riston kohdalle. Taisin olla itsekkin ko. tiedotustilaisuudessa mukana, missä sopimus julkistettiin. Silloin Juha miestä hehkuttikin ja oli tyytyväinen pitkään sopimukseen. Ilmeisesti kyseessä on ollut 2+2 mallinen sopimus, missä purkuoptio molemmilla.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vain ja ainoastaan Suomessa ruikutetaan siita kuinka paljon juuri ostetulle pelaajalle maksetaan ennen kuin edes mietitaan kuinka jannu vahvistaa joukkuetta. Ja sitten tulevat kaiken huipuksi viela sen joukkueen fanit jotka pelaajaa haikailivat tuulettamaan etta "Liian Kallis, hyi hyi! ei kannata.."

Ja toisaalta, Kalle on jo jonkin aikaa asustellut muualla eli mika sinne Raumalle niin hirveasti vetaisi? Ehtii sita sitten vanhempana Reksaaren karikoille kalaan kun ura on ohi..

Toivotaan nyt Kalle tervetulleeksi SM-liigaan takaisin.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Täytyy sitä nyt minunkin onnitella kovasta joukkueesta. Kyllähän meillekin tuossa niitä onnitteluja tuli meidän jengistä, mutta kyllä Kärpät heitti sellaisen eron nyt Bluesiin, Jokereihin, TPS:ään, HPK:hon, Tapparaan ja Lukkoon että huhuh... Itse toivon että NHL jatkuisi jo ensi kaudella, mutta toivon myöskin että ainakaan Kärpistä ei ketään sinne lähtisi, ei ainakaan niin valovoimaisia pelaajia kuin Jokinen tai Viuhkola. Jos tuo joukkue koko kauden on kasassa + vielä se 1 pakki, niin ei loukkaantumisetkaan paljoa hetkauta. Tripla hyvinkin mahdollinen.

Tuossa olisi omat ketjuni Kärpistä ensi kaudella:

Tenkrat - Viuhkola - Jokinen
Pesonen - Sahlstedt - Mustonen
Pyörälä - Bros - Ujcik
Aaltonen - Saarenheimo - Haataja

Lehtonen - Kukkonen
Mikkola - Loponen
Jaakola - Vallin
Korpikari

Niklas Bäckström
Pekka Rinne
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti peikko#13
Eikö Lievers tienannut Kärpissä yli 200 000 vai muistanko ihan väärin.
Muistaakseni tarkka summa verotuksessa taisi olla rapiat 170 000 euroa.

Viestin lähetti Grohl
Mitkä ovat uusien pelaajien kätisyydet?
Kalle Sahlstedt - left
Jouni Loponen [uus vanha] - left
Michal Bros - right
Tomi Mustonen [uus vanha] - left


Joka tapauksessa, huikea joukkue on taas kasassa. Mahdollinen NHL:n alkaminen tosin leikkaa - erittäinkin mahdollisesti - muutaman pelaajan loven, mutta jos kerta 1-2 pelaajaa on hankintalistalla, triplan tavoittelu on realistista - ehdottomasti.

Puolustus kyllä kaipaa sitä rightin pakkia, eritoten ylivoimaan. Play-makeriksikin Bouchardista olisi, mutta mikäs mahtaa olla miehen sopimustilanne Frankfurtissa ja entä olisiko edes halukas tulemaan Suomeen ja Kärppiin?
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti Routainen Sydän
Muistaakseni tarkka summa verotuksessa taisi olla rapiat 170 000 euroa.

Lievers tienasi vuonna 2003 150 000 euroa. (tämä tietenkin sisältää viisi kuukautta kauden 02-03 sopimuksesta ja 7 kuukautta kauden 03-04 sopimuksesta, jos niillä nyt eroa edes oli)
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Bouchardista haikaileminen on turhaa, mies jatkaa Saksassa minne on kotiutunut loistavasti. Tapasin miehen tammikuussa Pietarissa, mukava kaveri ja muisteli lämmöllä Oulun-aikoja. Toinen visiitti ei vaan sattuneesta syystä (lue Tami) ollut kovin onnistunut.

Vaikka "Rane" pelasi unelmakauden DEL-liigassa, niin taso ei välttämättä SM-liigaan riitä. Se kannattaa aina muistaa.
 

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Grillailun ohessa pientä pohdintaa kaudesta 2005-2006

Nykytiedon valossa on todettava, että Kärpillä on kyllä parhaiten homma hanskassa SM-liigassa ja tällä hetkellä tripla vaikuttaa realistiselta tavoitteelta, eikä minusta ole syytä muuta ensi kaudelta lähteä tavoittelemaankaan. Tänä vuonna nähtiin myös, että Super Sixin voittokaan ei ole nykyisellä joukkueella mahdottomuus.

Kärppien kannattajana voi rauhassa seurata, mitä siirtomarkkinoilla tapahtuu, kun organisaation onnistumisprosentti värväyksissä on vakuuttava. Seurassa selvästi arvostetaan pitkäjänteistä työtä ja työrauhan antamista joukkueelle. Nytkin joukkue on kasattu ajoissa ja täysipainoinen harjoittelu koko joukkueen voimin on voitu aloittaa hyvissä ajoin, kun tsekitkin ovat joukkueen mukana harjoittelemassa. Kärpissä myös pelin ulkopuolisten tekijöiden vaikutus on tiedostettu hyvin ja pelaajien viihtyvyyteen siviilielämän puolellakin satsataan.

Niin harmillista kuin se onkin, kaikkia Kärppien ja muiden pohjoisen Suomen joukkueiden juniorikoulujen helmiä ei saada ajettua sisään täällä, koska joukkue on jo niin kova. Tämä näkyi tänä keväänä, kun hiomaton takalinjojen timantti, Risto Korhonen lähti Hämeenlinnaan päiväkerhoa vahvistamaan. Mieltä kuitenkin lämmittää Aaltosen pitkä pahvi - maaliherkästä kaverista tullaan vielä iloitsemaan Oulussa. Lopullista läpimurtoaan vielä hakevat Rinne, Korpikari, Jaakola, Paakkolanvaara ja Mustonen. Etenkin Rinteelle toivoisin runkosarjan ajalta ainakin paria kymmentä peliä, jotta pelikokemus karttuisi.

Todennäköisinä NHL:ään suuntaajina pidän Viuhkolaa ja Jokista, mikäli siellä nyt kiekko pudotetaan ylipäätään jäähän ensi kaudella. Toisen lähtiessä antaisin rohkeasti peliaikaa omille nuorille, joita on tyrkyllä sekä laitaan että keskelle. Jos NHL imaisee molemmat herrat, mielestäni Kärppien kannattaisi katsella pelaajamarkkinoita harkiten ja ainoastaan etsien todellista kuningaslohta, joka olisi takuuvarma vahvistus. Muuten ajaisin nuorta polvea sisään. Tässäkään tapauksessa mestaruustavoite ei olisi vielä epärealistinen, tosin hieman pidemmässä kuusessa. Jos puolustuksesta joku tekisi yllärit ja lähtisi NHL:ään, Kärppien olisi oikeastaan pakko alkaa katselemaan siirtomarkkinoille ja hakea laadukasta ulkomaista pakkia. Suurimmat riskit liittyvät juuri puolustuspään katoon. Bäckströmin tai Rinteen NHL-pestiin en usko, joten niitä on turha spekuloidakaan.

Suurempia mustia pilviä Kärppien taivaalla näkyy vasta triplan(!) toteuduttua kauden päätteeksi (elän hyvässä uskossa). Suurimmalla osalla kantavista voimistamme on sopimus tällöin katkolla ja hintalappu varmaan aika korkealla, kun sveitsiläiset ym. rahaseurat ovat haaskalla tyrkyllä. Tällöin nykyinen Kärppä-dynastia kohdannee kovimman haasteensa uudella liiga-ajalla. Isku olisi kuitenkin huomattavasti vaimeampi, jos tällä kaudella saataisiin ajettua lisää pitkän sopimuksen alla olevia prospektejamme sisään SM-liigan huipulla pysymisen vaatimalle tasolle. Ja näillehän Junno väsää sitten perinteiseen tyyliin jo nykysopimuksen aikana pitkän sopparin, jolla varmistetaan jatkuvuus joukkueessa. Toivottavasti tähän tyyliin edetään, eikä lähdetä paniikissa pelaajamarkkinoille värväämään kesken kauden vahvistuksia tyyliin Hurtaj.

Eipä muuta, hyviä grillihetkiä kaikille Kärppä-henkisille!
 

adibas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Suomi
Onko kukaan käyny scouttaamassa näitä uusia "vahvistuksia" jäillä, minkälaisessa tikissä mahtaa kaverit olla!! onko nosteltu muutakin kuin grogilasia viime aikoina...
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Re: Grillailun ohessa pientä pohdintaa kaudesta 2005-2006

Viestin lähetti Kirwa

Suurempia mustia pilviä Kärppien taivaalla näkyy vasta triplan(!) toteuduttua kauden päätteeksi (elän hyvässä uskossa). Suurimmalla osalla kantavista voimistamme on sopimus tällöin katkolla ja hintalappu varmaan aika korkealla, kun sveitsiläiset ym. rahaseurat ovat haaskalla tyrkyllä. Tällöin nykyinen Kärppä-dynastia kohdannee kovimman haasteensa uudella liiga-ajalla. Isku olisi kuitenkin huomattavasti vaimeampi, jos tällä kaudella saataisiin ajettua lisää pitkän sopimuksen alla olevia prospektejamme sisään SM-liigan huipulla pysymisen vaatimalle tasolle. Ja näillehän Junno väsää sitten perinteiseen tyyliin jo nykysopimuksen aikana pitkän sopparin, jolla varmistetaan jatkuvuus joukkueessa. Toivottavasti tähän tyyliin edetään, eikä lähdetä paniikissa pelaajamarkkinoille värväämään kesken kauden vahvistuksia tyyliin Hurtaj.

Eipä muuta, hyviä grillihetkiä kaikille Kärppä-henkisille!

Loistava posti, kokosit pelkästään asiallisia ajatuksia ilman mitään täälläkin usein nähtäviä pohjattomia huhuja ja pohdiskeluja.

Itse odotan etenkin Mustosen Tomin näkemistä tositapahtumissa, olen tähän mennessä ainoastaan kuullut kaverin lupaavista otteista - kuinka suureen rooliin kaveri loppupeleissä nouseekaan.

Oikein leppoisaa kesää Kirwallekin. Mutta saako Kärppäfani käyttää Turun Sinappia?
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Re: Grillailun ohessa pientä pohdintaa kaudesta 2005-2006

Viestin lähetti goldenawe
Itse odotan etenkin Mustosen Tomin näkemistä tositapahtumissa, olen tähän mennessä ainoastaan kuullut kaverin lupaavista otteista - kuinka suureen rooliin kaveri loppupeleissä nouseekaan.

Toivotaan, että jätkästä imetään kaikki mahdollinen potenttiaali irti - treeneistä lähtien. Kyllähän joka tapauksessa näin tulee käymään, tuskin nyt Mustosta hankittiin hodareita syömään Raksilan yläparrelle, jos vastuusta ja peliajasta puhutaan. Toki, tosiasiahan se on, että vastuu ja peliaika pitää itse ansaita, mutta eiköhän tämä tiedetä eritoten Mustosen pään sisällä.

Niin. Se puolustuspelaaminenhan tässä nyt huolettaa, jos joku negatiivinen asia miehestä pitäisi keksiä. Täysillä ylös ja puolella vauhdilla alas. No, eiköhän "KJ" muistuttele jo hyvissä ajoin treeneissä joukkuepelaamisen tärkeyttä. Mestis on ihan eri maailma liigaan nähden. Tomi sai pelata huippujätkien - Kapasen ja Hallin - rinnalla, joten ei ole ihmekään, että pörssin voitto tuli. Väheksymättä ollenkaan nuoren miehen potenttiaalia. Mestiksessä kuitenkin vauhti ja aika ei ole yhtään samalla tasolla kuin mitä se tosiaan liigassa on.

Yhtä kaikki, mielissäänhän minä Mustosen kiinnityksestä olen. Erittäinkin. Ei siinä mitään. Nyt tarvitaan vain töitä, töitä ja töitä. Paljon enemmän kuin KalPassa. Mutta eiköhän tämäkin asia jo tiedosteta - puolin ja toisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös