Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Luulin Paajasta hieman kädellisemmäksi versioksi Julle Tyrväisestä. Tämä piti vain osittain paikkaansa. Kädellisempi hän toki on, ja paremalla pelinluvulla varustettu, mutta ei ihan samanlainen taistelija kuitenkaan. Mahdollisesti lähes yhtä hyvä puolustussuuntaan, mutta ei syö kiekkoja ja puske läpi harmaan kiven kuten Tyrväinen, joten hieman epäröin käyttää sanaa taistelija. Tai sitten pitää keksiä Jullelle superlatiivi tuosta sanasta.

Tyytyväisiä taitavat kaikki IFK-fanit kuitenkin olla, ja toivoa jatkoa. Epävarmaa on kuitenkin kuinka hyvin hänellä skulaisi jonkun muun kuin Turusen kanssa, joten jos ja kun Turunen jatkaa meren toiselle puolelle, on tuossa seuraavaa kautta varten selkeästi isoin haaste Salmelaiselle, löytää Paajaselle uusi tutkapari (eikä Dyk eri roolissa tietenkään häntä korvaa, vaikka yhteispeli ihan toimivalta vaikuttaakin. Vaikka leipä-nakki-sinappi toimiikin oikein hyvin ja jopa paremmin kuin pelkkä leipä-nakki, ei silti ole mitään takeita siitä, että leipä-sinappi toimii, jos siihen kolmanneksi iskee esim. sinänsä herkullisen porkkanan).
 
You miss 100% of the shots you don't take​

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmeen alas on tämän herran ketju valunut ottaen huomioon viimeaikaiset otteet eli ratkonut yksilösuorituksilla kaksi viime peliä. Kun hankinta julkistettiin, muistin välittömästi menneisyyden kerhopeleissä monesti kironneeni "vitun Paajasta". Sama "vitun Paajanen" oli varmasti Ässäpelaajan huulilla, kun Paajanen katkoi jatkoajalla vaarattomassa tilanteessa syötön/purun tunnetuin seurauksin. Erittäin kokonaisvaltainen pelaaja, jolla ei oikein ole heikkouksia. Erittäin hyvä pelikäsitys, hyvät kädet ja tarkka laukaus, joka ei yleensä mene ohi maalin. Liigatasolla kiistattomana huippulahjana parta...
 

Kari Runk

Jäsen
Samaa rataa jatkaa kuin Kerhossa, Joukkuepelaaja nimenomaan sillä isolla jiillä, joka menee aina joukkueen etu edellä. Puolustaa hanakasti omia kahakoissa ajautuen aika useinkin niihin, ja näyttää vähän sitä tunnetta. Tuulettaa usein muiden maaleja kunnon riemulla, ja tekee hommia kentällä (ja todennäköisesti kentän ulkopuolellakin) esimerkillisesti. Juuri siis sellainen pelaaja, joita keväisin aina tarvitaan, ja joka suorittaa sillä legendaarisella tehtaantakuulla. Erittäin arvokas palanen keskikaistalle, vaikka tämänkin palstan ketju tosiaan on viettänyt tarpeettoman pitkää hiljaiseloaan.

Medianäkyvyys on pääkaupunkiseudun myötä noussut sinne ansaitulle tasolle, ja sen suhteen saakin jännätä, että kutsuuko ensi kaudella ulkomaat. Pelannut Liigassa jo ikuisuuden, mutta on kuitenkin pelaajana vasta parhaassa iässään, joten kyllähän se ihan realistinen peikko on. Iso menetys, mikäli ei ensi kaudella jatka.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Paajanen käyttänyt option ja siirtynyt ulkomaille. Pahus sentään, taisi kuitenkin kaikkien skenaarioissa olla edelleen ykkössentteri ensi kaudella. Turuselle ja Paajasalle löydettävä korvaajat siis, mikäli se kaiken tämän jälkeen on mahdollista.
 
2011. Stadi, Suomi ja Boston

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Lähtikö Turusen kanssa käsi kädessä, onko seura tiedossa?
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Paajaselle. Harmillista, että jäi vain yhdeksi kaudeksi, mutta vähintäänkin ymmärrettävä päätös lähteä kokeilemaan uusia haasteita ulkomaille.
Täysin samaa mieltä - esittämillään otteilla pärjää myös kovemmissa sarjoissa. Esimerkillinen joukkuepelaaja, josta moni HIFK:n organisaatiossa voi ottaa esimerkkiä.
 
" Ei oo käyttöä, lähe meneen!"

Forever#88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mä jo ajattelin suht varmaksi, että Otto jatkaa. Tämä on iso menetys, upea joukkuepelaaja ja johtaja. Toivottavasti lyhyen visiitin ja nopean lähdön taustalla ei olisi mitään IFK:n toimintatapoihin tai valmennukseen tms. liittyviä syitä...
 

RedNumber9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä jo ajattelin suht varmaksi, että Otto jatkaa. Tämä on iso menetys, upea joukkuepelaaja ja johtaja. Toivottavasti lyhyen visiitin ja nopean lähdön taustalla ei olisi mitään IFK:n toimintatapoihin tai valmennukseen tms. liittyviä syitä...
En kyllä tuohon usko. Paajanen tuli hakemaan uutta steppiä uralleen ja onnistui siinä. Pikemminkin HIFK tässä onnistui hyvin eli joukkueen vaikeasta kaudesta huolimatta Paajanen meni yksilönä eteenpäin ja pääsee isompiin sarjoihin kokeilemaan. Toisin kuin vaikka Turusen kanssa niin Paajasen osalta tällainen steppi ei ollut mitenkään ilmiselvää. Eli isossa juoksussa voi sataa HIFK:n pussiin, kun pelaajat näkee että täällä on mahdollisuus se viimeinen steppi ottaa matkalla kohti kansainvälistä uraa.

Iso menetys kyllä! Toivotaan, että Salmelaisella on tästä haju ollut jo mahdollisimman pitkään ja sitä myötä homma otettu jo huomioon joukkueen rakennuksessa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Näin vieraistakin pöydistä harmi että lähtee, helvetin hyvä pelaaja ja jokaisessa joukkueessa pitäisi olla tuollainen ottopaajanen.

Kovia kehitysaskeleitahan mies on vuosien varrella ottanut ja nyt tuli pisteidenkin valossa uran paras kausi, vaikka pelasi selvästi vähemmän pelejä kuin aiemmin. Hieno pelaaja.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Jotenkin odotin ja toivoin, että Paajasesta saataisiin nauttia muutama kausi pidempään. Aivan kuten aikanaan Wirtasesta saatiin nauttia, mutta yhden kauden mittaiseksi jäi ilo tällä kertaan. Onnea ja menestystä jatkoon, takaisin pääsee aina!
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllä alko oikein huolella vituttamaan tämä siirto. Onneks sentään kaikki muu uutisointi on niin positiivissävytteistä nykyään...
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Paajanen käyttänyt option ja siirtynyt ulkomaille. Pahus sentään, taisi kuitenkin kaikkien skenaarioissa olla edelleen ykkössentteri ensi kaudella. Turuselle ja Paajasalle löydettävä korvaajat siis, mikäli se kaiken tämän jälkeen on mahdollista.
Minun papereissani Lundell oli ensi kauden ykkössentteri. Paajanen oli ihan ok pelaaja, mutta en näe, että häntä sinällään tarvitsee pelaajatyyppinä korvata. Hyvä sentteri kakkosketjuun tarvitaan, mutta pelityyliltään hän voi olla eri tyyppinen kun Paajanen. Turunen oli huomattavasti kovempi menetys, mutta sinänsä nämä pelaaja-asiat ovat aika sekundäärisiä, jos Pikkarainen jatkaa.

Itse näen, että voi olla hyväkin asia, että kalliilla optiosopimuksilla ja ulkomaanpykälillä pelanneet pelaajat häipyvät. Koronan takia liiga tulee ensi kaudella olemaan heimkompi, kun monen joukkueen talous on kuralla ja veikkaan, että hyviä pelimiehiä saattaa pyöriä markkinoilla normaalia halvemmalla. Nyt voisi poimia liigasta hyviä pelaajia alennushintaan ja lisäksi antaa junnuille enemmän vastuuta.
 
Pistepörssikeinottelija

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Paajanen oli kaiken muun hyvän lisäksi kelvollinen viimeistelijä. Itselleni kaksi byyriä yli muiden:
- ratkaiseva rankkari Tapparaa vastaan
- tasoitus TPS:ää vastaan alkukauden tehottomuuden aikana (siinä Koff-juhlapelissä)
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Liverpool. Tool —— hämyt
Olipas isku. Tietämättä tapauksesta enempää, valmentajalla on suuri merkitys siihen mihin joukkueeseen huiput suuntaavat. Nyt kävi niin, että Otto otti ja jätti eurooppalaisen huippujoukkueen. Onnea jatkoon Otolle.
 
Ministeri Kiuru. Teillä oli koko kesä aikaa säätää meille käsienpesupakko. Missä päätös viipyy ja kuka sen noudattamista valvoo?

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäpä liigalla olisi ollut Paajaselle enää annettavaa. On näyttänyt olevansa hyvä pelaaja ja tasainen suorittaja.

Salmelainen tekee käytännössä kaikille vähänkään nimekkäämmille optiosopimukset ja siihen saadaan tottua, että hyvän kauden jälkeen matka pelaajilla jatkuu.

Sinällään en niin kritisoi tuota optiota kun saattaa olla ainoa mahdollisuus saada hyvä pelaaja ylipäätään edes hetkeksi.

Nybondas sai tehtyä avainpelaajien kanssa sopimuksia pelkällä NHL-optiolla, mutta käytti varmaan enemmän rahaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy