Ottelut ja ”show”

  • 663 700
  • 2 620

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti Eminemin Lose Yourself intro on sisääntulokappaleena ensi kaudella. Jotenkin se on vaan niin loistava.

Noeinyssaatana.

The Pretender se on. Vielä kun biisin sais ajoitettua paremmin, että se tykitys alkaa kun kotijoukkue luistelee jäälle.
 

zone55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Biisinä ihan eri kategoriassa. Arvasin että joku vetään ison kortin. Rock- miehiä kun olen. Lose Yourself vaan iskee kovaa tässä yhteydessä. Olenkohan edes kuunnellut koko biisiä... Täytyy vissiin kuunnella.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kipaisin lomille lähtiessäni Helsinki-Vantaan taxfreessa ostamassa vinkkuflindan. Kassatyttö bongasi Jokerit-avaimenperäni ja alkoi höpöttämään niitä näitä. Oli kuulemma juuri edellisenä päivänä tehnyt sopparin cheerleaderiksi ens kaudelle. Kyseli vielä että olenko minä Jokereilla duunissa kun oli se avaimenperä ja kaikkea. Vastasin sitten rehellisesti etten ole, vaikka mieli teki sanoa, että olen Jokerien palkkalistoilla. Cheerleaderien hierojana... Tosi kurjaa kun keksii hyvän - no ainakin omasta mielestä - härskin vitsin, muttei voi kertoa sitä. :(
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tiedottaa ensi kauden sääntömuutoksista, jotka kuulostavat omaan korvaan aivan hemmetin hyviltä. Keskialue pienenee Areenan 60m kaukalossa kolme metriä ja hybridi-pitkäkiekko otetaan käyttöön. Varsinkin tuo keskialueen pienentäminen on loistava juttu ja iloitsen jääkiekon kehittymisestä silläkin uhalla että kohelon suurseuroja vastaan ei voida lähteä jarrupuolustamaan.

Koko uutinen täältä:
Lue tuoreet sääntöuudistukset | Jokerit.com
 

tmaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Jos tässä toisen erätauon viimeisillä minuuteilla pakinoidaan tästä ensimmäisestä showsta, niin huomio kiinnittyy valitettavasti näihin kömmähdyksiin, ehkä sitten pidemmällä aikavälillä korostuu ne proot. Aikamoinen farssi tuo VVn kansallislaulu, mukana oli näemmä sanat jokaiseen säkeistöön. Missä on erien highlightit? Musiikkivalinnat eivät päästä tätä uutta järjestelmää ihan oikeuksiinsa, kun setti on sellaista puurojumputusta. Lisäksi on mainittava tuo Venäjänkielinen ns. pakollinen mainostulva.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit FC
Ihan ensimmäiseksi on todettava, että se noise level-huudatus hiuksista vittuun ja heti. Kaksikielinen kuulutus vähän myös häiritsi, kun jaarittelu jatkui seuraavalla pelikatkollakin. No, siihen varmaan tottuu. Tanssitytöt tuntuivat hyppivän vähän miten sattuu, mutta hyppikkööt. Hallin kiertävä leditaulu on hieno. Katupoikien laululle ja sanojen kiertämiselle ympäri hallia iso peukku. Mitäs muuta siellä oli... Valko-Venäjän kansallislaulu tosiaan ei tuntunut loppuvan ikinä, aiheutti jo yleisössäkin epäuskoista naurua. Ihan hieno tapahtuma kuitenkin kaiken kaikkiaan, en missään nimessä pettynyt.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ilmeisesti kuuluttajan hommiin ei ollut liiemmin tunkua, koska tältä janarilta ei ainakaan löytynyt työpaikkailmoituksessa vaadittua hyvää englannin taitoa.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ilmeisesti kuuluttajan hommiin ei ollut liiemmin tunkua, koska tältä janarilta ei ainakaan löytynyt työpaikkailmoituksessa vaadittua hyvää englannin taitoa.

Jaa, mielestäni puhui ihan hyvää englantia ja oli muutenkin ok, mitä nyt Cheechoon lausui vähän hassusti.

Show oli hyvä ja valoilla Arenasta on onnistuttu hyvin tekemään punakeltainen. Katupoikien laulusta myös kiitosta! Jos jotain kehitettävääkin, niin tanssitytöillä oli kuviot aika pahasti pielessä, mutta eiköhän se siitä parane siinä missä pelaajillakin.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Jaa, mielestäni puhui ihan hyvää englantia ja muutenkin ok.

Sama. Mielestäni kuuluttaja onnistui ensimmäisestä pelistä kunnialla. Englanninkielentaito oli tarpeeksi hyvää.

Katupoikien laulu ja sanat kiertämässä valotauluilla oli todella hyvä idea. Yläkatsomoissa särki välillä korvia liian kovan volumen takia.

Hyvä meininki, 4/5 kokonaisuus!
 
Ilmeisesti kuuluttajan hommiin ei ollut liiemmin tunkua, koska tältä janarilta ei ainakaan löytynyt työpaikkailmoituksessa vaadittua hyvää englannin taitoa.
Joo, heppoisin perustein kaveri oli päässyt duuniin. Lausuminen oli huonoa, jopa välttävää ja sanat menivät koko ajan sekaisin. Kuka muuten on Jonathan "Tsiihuu"?
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit FC
Eihän se kuuluttajan englanti täydellistä ollut, mutta ei mitään ihan rallienglantiakaan ollut. Ei se itseäni häirinnyt vaan juuri se, että ne kuulutukset venyvät liian pitkiksi. Se ei toki ole kuuluttajan syytä. Suomeksi sekoili sanoissaan ilmoittaen Jokereiden neljännen olleen viides maali ja Minskin viides oli neljäs. Muuten ihan ok, ei ollut illan heikoin lenkki.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jännä juttu, että samat asiat pistivät silmään kuin monilla muillakin. Eniten ihmetytti tanssityttöjen aika vaatimattomat otteet. Luulin markkinoinnista, että tähän osastoon olisi oikeasti panostettu tai edes kiinnitetty huomiota. Olisi siellä ottelutaukojen aikana voinut olla myös ihan oikeita, jopa innovatiivisia show-elementtejä, tämän illan tekeminen ei kyllä vakuuttanut millään tasolla.

Toisin kuin eräs yllä kirjoitti, minusta Mikko Kivisen huutomittari oli upea! :)

EP oli hyvässä vedossa, iso kiitos tunnelmasta.

Musiikki oli ihan ok sekoitus sitä sun tätä. Katupojat sai hyvän vastaanoton katsomossa.

Led-taulut piristää, mutta eivät ne yksin takaa mitään. Ei tullut clap your handsia monen liigafanin pettymykseksi.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
En jaksa ruveta käymään KHL:n otteluohjelmaa läpi, joten kysyn täältä kun varmaan moni sen on käynyt läpi. Mille päiville Jokereiden pelit painottuvat? Mietin, että viitsinkö maksaa kymppiä kuussa peleistä, mikäli ne osuvat lähinnä tiistaille, torstaille ja perjantaille. Ihan kiva oli peliä katsella ja Jokereiden otteet kiinnostavat kuitenkin katsoa välillä. Suttuinen stream ei oikein kuitenkaan iskenyt.
 

RDA-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Steelers, AC Milan
Odotukset oli ehkä liiankin kovat ekaan matsiin show:n osalta, mutta ihan ok kamaa noin yleisesti.. ollakseen eka peli. Moni asia hioutunee kohdilleen tässä parin ekan matsin aikana. Muistan kun joku kausi tässä taannoin alkoi aivan pieleen menneellä aikataulutuksella intro-videoiden jne suhteen..
Minsk ei ehkä ihan tiennyt millon uskaltaa jäälle valua kun kotijoukkue ei vielä ollut tullut.
Huudatus-video pari kertaa isolla screenillä..ihan hauska (kun jengi kuitenkin lähti mukaan) mut toi sama Mikko Kivisen (ja Linnun) vitsailu ei kyllä montaa kertaa kestä katsomista. Jos jatkoon niin hyvin satunnaisesti. Tästä lienee kyllä variaatioita.

Kuuluttajalta jotain stipluja, mutta muuten mielestäni ihan neutraali ääni. Miettikääs jos vaihtoehto olis se viimekaudella jossain vaiheessa kehissä ollut tyyppi ihan omine termeineen?
Eniten häiritsi että kuulutukset oli aika pitkällä kaavalla, kun tuplaantuu sitten vielä englanniksi. Esim avauskokoonpanotkin oli jotenkin "Jokereilla kentälle hyökkäystriioksi, numerolla 9 Niklas.. jne" kun voisi vaan olla "Jokerit hyökkäys: yhdeksän Niklas Hagman, 50.."

Jos kansallishymnit tulee jatkossa joka pelissä live-esiintyjien voimin niin huhhuh hei.. riittäisi kyllä "kasetilta" joku nopeatempoinen lyhyt-versio ja game on.
 

arghprkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nonnih, nyt se on sitten nähty.

Mielestäni noilla uusilla valo- ja ledihärpäkkeillä saadaan Arena näyttämään todella hienolta ja kunnolla Jokereitten kotihallilta.

Muusta showhärpäkkeestä sitten.
  • Kansallislaulun laulajalle seuraavan kerran mieluiten 1-2 säkeistön sanat. Vai olikohan herra presidentiltä tullut ukaasi, että jos ei laula koko laulua, niin tulee putkaa-linnaa-vankilaa. Itse pitäisin laulun sijaan ennemmin, että laulut soitettaisiin vaikka jousikvartetilla. Tyyliin Sauerland-nyrkkeilytallin titteliottelut.
  • Kiss-cam ja äänennostatus. Mielestäni ehkä yhden kerran ottelun aikana, ehkä. Ei missään tapauksessa enempää. Oikeastaan ei yhtään kertaa olisi paras vaihtoehto.
  • Videokuva ja kuvan tekstit vähän tarkemmin synkkaan. Hyvä, kun ruudussa lukee "Jokerit Dance Team" ja kuva on jossain ihan muualla. Tai olihan sekin, että ruudulla luki "#12 Steve Moses" ja kuva oli Dynamon veskassa.
  • Kuuluttaja oli mielestäni ok. Ainoa mitkä häiritsi oli, että kaksikieliset kuulutukset kestivät todella piiiiitkääään. Ja sitten tietysti tämä Cheechoon nimen lausuminen, joka tuntui muuttuvan joka kerta.
  • Musiikki kuului välillä aika lujalla katsomoon 110.

Arvosanaksi antaisin semmoiset 8/10. Parannettavaa jää, mutta kyllä jo pääsi hyvä-fiilis-tasolle.

Mitäs muuten oli nämä mykät mainokset?
 

Jody Ejaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei kylläkään Graciaksen biisi edes ole. Siinä ihan ensimmäisessä mainoksessa alussa oli Gracias, mutta tämä oli kyllä joku ihan muu.

Oli kyllä todella laimea sisääntulo kotijoukkueella.

Mitään erityistä kappaletta ei mielestäni edes soinut silloin, valot oli normaalisti arenalla päällä ja kuulutettiin vain "Toivotetaan tervetulleeksi kotijoukkue Jokerit.!"

Missä pretender, pimennys ja tulilieskat?
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Heitetääs parit omat kokemukset...

Noista kisscameista, "tanssicameista" ja desibelimittareista en diggaa yhtään. Onhan nämä tavallaan "tuttuja", mutta vähän elättelin toiveita näiden katoavan "uudesta jutusta". Pohjois-Amerikassa nuo voivat toimia, mutta Suomessa nämä ovat mitä ovat. Meikäläiset eivät noista liiemmin syty, mitä nyt varovaisen pusun aikana pari taputtaa.

Nuo uudet screenit sun muut taulut olivat varsin näyttäviä. Noissa on oikeasti potentiaalia ja ero entiseen on melkoisen huomattava. Hyvä uudistus muutenkin kuin vain markkinointipotentiaalin takia. Itse diggasin varsinkin siitä, miten laulun sanoja heijastettiin tuonne; vaikka valtaosa hallista ei laula mukana, helpottaa se laulun seuraamista.

Kuuluttajasta mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset. Huonompaa suomikuulutusta on tullut kuultua, mutta ei tuo yhden ottelun otannalla mestarismies ole. Englanniksi sitten arvosana on jotain välttävän luokkaa; parempaan täytyy pystyä, mutta aivan pohjilla ei oltu. Tosin tässä vaiheessa on sanottava sen verran, että spotti on aika saatanan vaikea ja parempaa on on lupa odottaa. Harvalla suomalaisella kuuluttajalla on kokemusta kolmannen kotimaisen käytöstä ja paikka oli äärimmäisen vaikea kaikkinensa. Parin matsin jälkeen rutiinin pitäisi löytyä tuohonkin jos miehessä on ainesta.

Yksi asia muhun teki tavallaan vaikutuksen. Minskin ensimmäisen maalin jälkeen halli hiljeni niin paljon, että vastaavaa en muista kokeneeni aiemmin, en edes junnulätkässä. Yleensä vähintään vastustajan fanit pitävät melua jos ei muuta, mutta nyt niitä paria minskiläistä ei pahemmin kuullut ja vain ajoittain spottasi. Tilanne toki on voinut olla toinen lähempänä toista päätyä. Ja jatkoaikamaali sitten se vasta "silencer" olikin... Harvoin noin yksipuolista katsomoa on nähty. Tilanne varmasti on toinen ainakin pietarilaisten reissun aikana, oletettavasti jo pelkästään Valko-Venäjän tilanne (palkkataso, viisumit, jne.) piti vierasyleisön määrän huomaamattoman pienenä.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli kyllä todella laimea sisääntulo kotijoukkueella.

Mitään erityistä kappaletta ei mielestäni edes soinut silloin, valot oli normaalisti arenalla päällä ja kuulutettiin vain "Toivotetaan tervetulleeksi kotijoukkue Jokerit.!"

Missä pretender, pimennys ja tulilieskat?

Samaa ihmettelin itsekin. ERITTÄIN mitään sanomaton sisääntulo. Voisivat siltä osin skarpata hieman. En tajua mitä iloa on tanssitytöistä jossain lavoilla? Eihän niitä edes nää kunnolla ja sehän se pointti olisi.
 

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heitetääs parit omat kokemukset...

Noista kisscameista, "tanssicameista" ja desibelimittareista en diggaa yhtään.

Itse pidin Kivisen huudatuksesta mutta kerta riittäisi per peli. Ja sitte se tärkein: 118 katsomossa katsoin peliä niin jäähyboksin yläpuolen pleksit heijastaa katon valot niin hyvin silmiin että pelin seuraamisesta ei meinaa tulla mitää silloin kun peli eteläpäädyssä pyöri, se kyllä vitutti selvästi muitakin 10 ja 11 rivillä ainakin. Taputuksiin lähettiin myös kivasti ympäri hallia ja tunnelma oli ihan jees. Tanssitytöt sit taas oli aika koomisia, ei tainnut edes tietää mikä biisi seuraavaksi tulee kun aina ihan hukassa. Gangbang stylekin alko nii jokainen veti jotain omaa nykimistää lavalla, Jorma Uotinen apuun! Kyllä tästä vielä hyvä kausi tulee, alkukankeutta vielä.
 

Caleidos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston Bruins
Oli kyllä todella laimea sisääntulo kotijoukkueella.

Mitään erityistä kappaletta ei mielestäni edes soinut silloin, valot oli normaalisti arenalla päällä ja kuulutettiin vain "Toivotetaan tervetulleeksi kotijoukkue Jokerit.!"

Missä pretender, pimennys ja tulilieskat?

Joo tämä oli kyllä yksi mikä jäi pieneksi pettymykseksi. Itse sisääntulobiisi oli mielestäni ihan hyvä ja sopiva, mutta se olisi sen lisäksi tarvinnut jotain muutakin. Mihin ovat hävinneet aikasempien kausien liekinheittimet? Nimittäin tänään nähdyt ilotulitteet tuskin ovat joka pelin alkaessa paukkumassa, ja silloin jäljelle ei jää itse biisin lisäksi muuta kuin pimeä halli. Laittaisivat edes ne uudet tanssitytöt sinne heilumaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tosi paljon meni tänään pahasti pieleen:

Kuuluttaja pitää vaihtaa heti, se on aivan paska. Hävettää, että Suomesta, sivistyneestä länsimaasta, voi löytyä noin huonosti englantia puhuva ihminen. Mars lukioon!

Toinen parannuksen kohde on musiikki: kyseessä on jääkiekkomatsi, ei mikään saatanan teinigettogether. Muutama tanssittava konebiisi sinne tänne on enemmän kuin ok, mutta tuollainen jatkuva tunnistamaton bassorytke pistää vituttamaan ihan tosissaan. Herätys saatana!

Jotkut Clap your hands ja Pitäkää epämääräistä ääntä -systeemit voi heivata vittuun. Eteläpääty oli tänään ensimmäistä kertaa aivan helvetin pitkään aikaan kunnollisessa vireessä, ja aina laulut katkottiin paskalla musiikilla. Ja sitten pitäisi mölistä jonkun desibelichartin edessä jotain sekaääntä? Typerää!

Sisääntulo tapahtui täysin huomaamatta. Valot olivat päällä, musiikki ei vaihtunut, ei ollut tulishowta. Yht'äkkiä pamahteli raketteja ja snaijasin, että Jokerit on jäällä ja that's it. Parempaan pitää pystyä!

Plussaa ledipaneelista.
 

MikkoT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Canadiens
Instrumentaaliversio Michael Monroen Trick Of The Wrist -kappaleesta taisi ainakin jossain välissä soida siinä introssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös