Otteluseurantaketju SM-liiga To 10.1.2013

  • 209 924
  • 781
Tila
Viestiketju on suljettu.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tilannetta en nähnyt, mutta kyllä meidän radioselostajakin totesi, että aika heppoisesti tuli Lahden jäähy. Näitä nyt vaan tulee ja minä olen ainakin kyllästynyt siinämäärin, etten jaksa tuomareita arvostella.
Minä näin. Aivan hirvittävä viikate käsille metrin takamatkalta. Päivänselvä jäähy, sanoi kotiselostaja mitä tahansa.
 

VanAmor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokerit, Rangers, FC Bayern München
Kuulostaa jotenkin niin kovin kalpamaiselta erältä. Viedään koko erä ja sitten oho vastustaja tasoihin. Turhan usein KalPalla tahtoo noin muutenkin ote lipsua ennen erätauolle lähtöä.

Erän alkua unohtamatta. Mutta tämä ylivoima pitäisi kyllä saada kuntoon jo pikkuhiljaa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kuka on Urhon selostaja Ilves-Kärpät pelissä? Mielestäni erittäin hyvä. Kertoo pelistä ja pelaajista niin kuin pitääkin. Muut selostajat pitää tärkeimpänä aina kertoa mm. muiden pelien maalit ja tekijät - ne näkee Urhon surkealaatuisesta streemistäkin.

Tero Kainulainen, tuttu ainakin taannoisesta Hiitelän poksista.
 

jimie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Kookoo
Itseä ihmetytti edellisessä Ässät-Kärpät pelissä se, että ässien peli oli yhtäkkiä pitkän pitkän ajan jälkeen kuin napin painalluksesta uomisssan. Tuli fiilis aiemmilta kausilta, että näinkö helppoa se käytännössä onkin. Pelaajista jotenkin huokui yrittäminen, ja se mikä pisti silmään, niin peliä pelattiin paljon rohkeammin kokoajan ylöspäin ja karvaus otettiin päätylankusta.

Luulin, että ollaan yhdessä päätetty lähtemään kääntämään kelkka ja tekemään jotain suurta tälle kaudelle, mutta Saipapelin ensimmäinen erä ei kyllä antanut enää viitteitä siitä.

Niin itse seuraan Urholta peliä ja saman huomasin.Mutta mitä me tehtiin tai Karri teki Kärpät voiton jälkeen,muutti pelaavaa kokoonpanoa ja Umisevic lähti pois.No kuulemma Uusitalo kipeänä mut kummiskin.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Hyvitelläänkö Lahdessa nyt vanhojen pelien virheitä vai onko Tappara muka oikeasti ansainnut kaikki nuo jäähynsä?
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Strakan painoksi on laitettu Urhon haastattelussa 88kg! :D KHL:n sivuilla painoksi ilmoitettiin n. 110kg. Eikä tämä nyt alle 90 kiloiselta näytä.
 

Jeepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Islanders
Straka hengästyy Urhon haastattelussa puhumisesta ja silmien räpyttelystä. Ei oikein herätä uskoa ruudussa oleva paino, 88kg.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Leon kirjoitti:
Minä näin. Aivan hirvittävä viikate käsille metrin takamatkalta. Päivänselvä jäähy, sanoi kotiselostaja mitä tahansa.

Aha. Toinoi. Ripa on kyllä vierasselostaja, kun Jyväskylässä ollaan. :)
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Huh, mikä moka Ifkin pakeilta ja Kalpa johtoon.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Pahan näköisiä loukkaantumisia kolme kappaletta Espoossa: Turtiainen plokkasi pakin laukauksen päällänsä, Huhtalan käsi jäi alle pystyväännön jälkeen kaatumisessa, Hannulan törmäsi oman pelaajan kanssa ja sai ilmeisesti tällin päähänsä. Vieläköhän huomenna olisivat harkinneet Camillon myymistä?

Kerhon erä, mutta maalintekijää huudettaisiin kovasti paikalle.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Ei ole samaa draivia tanaan Lukon pelissa kuin toissapaivana Kuopiossa. Tosin vastuskin on hieman kompelompi, ainakin toistaiseksi. Jostain syysta Lukko kuitenkin johtaa. Ainakin toistaiseksi.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Ihan hyvä eka erä JYPiltä, ehkä ansaittaisi olla tasoissa. Myttynen ja Lepine toistaiseksi positiivisia yllätyksiä. Tuomarit toistaiseksi tosi hyviä, mitä nyt Honkaheimoa olis voinut kympillä palkita.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Pelicans-Tappara

Olipas aikamoiset kotituomarit ekassa erässä. Kyllähän Tappara oli rikkovampi joukkue mutta ei nyt mitenkään 5krt rikkovampi! Mm. kaksi päivänselvää kamppia jäi viheltämättä Pelsuille puolustusalueella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös