Otteluseurantaketju Liiga 8.4.2015 (4. välierät)

  • 59 796
  • 684

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
No jopas, lähdin 3-0 tilanteessa tupakille ja kun tulin takaisin niin 3-2. Toisesta sarjasta tarttunut vissiin tuo maalintekotauti?
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Tapparan orastava nousu ei yllätä edes Mietaata.
 

Snagari

Jäsen
Nortti on siis ihan aikuisten oikeasti Tapparan musta hevonen. Jos laittaa nämä zaposulaametsolasulaa hassuttelut sivuun, niin jokainen joka tietää Nortin luonteen tietää että mies ei turhia purista. Voisi olla juuri sopiva lukko Tapparan maalinsuulle, Metsolalla aika järjettömät paineet aikaisempien epäonnistumisten vuoksi.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuomas Tarkin keväät ensimmäiset "ihan oikeasti kovat" torjunnat.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olihan siinä yyveellä hyvää aihiota. Positiivista, että myös kakkosyyvee sai jotain aikaan. On Nutivaara ihmemies. Tai siis poika vielä.
 

chubster

Jäsen
Erä oli loppu jo hyvän aikaa sitten ja silti siellä oli vielä Kärppä pelaajalla oppikirjan mukainen koukku meneillään Hännikäiseen! ;)

Tasainen erä, Kärpät mielestäni paremmalla jalalla pelissä. JYPille jälleen tuomittiin muutama jäähy enemmän ja saivatkin todella vaarallista pyöritystä aikaan! Tuomas Tarkki kuitenkin osoitti ekassa erässä olevansa mies paikallaan ja otti todella komeita ja isoja torjuntoja!

Jännittävä matsi tästä tulee!

JYP teki, kuten tässä sarjassa on ollut tapana, upean maalin!
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Aivan helvetin vaarallisen näköstä Kärppien ylivoima -edelleen. Donskoi taikoo Kärpät vielä voittoon.

T.Tarkki pelas kyllä loistavasti tuon viimesimmän.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olisihan kyllä melkoinen temppu jos mestisslovakiadelliiga-Noronen nollaisi Lukon ja Tappara veisi 3-4. No mutta vielä uskotaan omiin ja seuraava maali Lukolle!
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Onpas vittumaista, että JYP sai avausmaalin oltuaan alakynnessä käytännössä koko erän. Vanhempi Tarkki piti vielä lopussa pystyssä. JYP:n alivoima on kyllä edelleen helisemässä, kuten Poukkulakin haastiksessa sanoi.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Markus Poukkula, huikeita kommentteja! Näitä lisää.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Ja nyt näyttäisi T. Tarkki olevan taas kuosissa. Paljon hyviä torjuntoja ekassa erässä. Kyllä tämä tästä.

Mutta vaarallinen on kyllä Kärpät, ja kiekko liikkuu todella nopeasti. Toisaalta, kuten kärppäläisetkin ovat todenneet: ei se hallinta vaan maalipaikkojen käyttäminen. JYPin puolustus selvästi tiiviimpää kuin aiemmin, mutta vielä on parannettavaa.

JYP käytti paikkansa, ja Kärppien puolustus pistettiin sekaisin ensimmäisessä maalissa. Ei se sielläkään kovin takuuvarmaa ole.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Meinaa kyllä tulla oksennus joka kerta kun Jypin "maalilaulu" tulee ämyreistä.
Noin hienon 1-0 maalin jälkeen voisi kuunnella aina kahteen kertaan.

Vanhempi Tarkki laittaa ainakin yhdeksi eräksi luukut kiinni ja kappas kappas JYP johtaa peliä. Tässä ei ole mitään hätää, kunhan kiekot tarttuu jatkossakin ja nuo aivan järkyttävät virheet pois.

Poukkulalle maistui oman laukauksen arviointi ja av-peli: "Ihan paska veto itsellä niin parempi syöttää, av oli ihan paskaa."
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Hyvää peliä Jyväskylässä. Vanhempi Tarkki on näköjään pistänyt pudotuspelivaihteen silmään, mutta pakko olla luottavainen sillä kyllä Kärpät hieman niskan päällä avauserässä oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös