Otteluseurantaketju Liiga 6.4.2015 (3. välierät)

  • 70 389
  • 680

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
LUKKO! Hieno ryöstö!

Tappara pelasin kolmannen erän hyvin, muuten Lukko dominoi täysin. Tappara kahvasi ja hakkasi kaiken aikaa, samoin toki teki Lukko. Ei auttanut. Tappara lähinnä pyöri KalPan tapaan kulmissa viimeiset 5min, kun Lukko puolusti niin erinomaisesti keskustaa. Tästä on hyvä jatkaa keskiviikkoon.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Hyvä Lukko! Taitaa tulla pitkä sarja.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko ryöstää!!! Oikeaoppinen vierasmatsi. Tappara hallitsi kiekkoa kolmannen erän mutta pyöri lähinnä kulmissa ja Zapo poimi loput. Komeasti Raumam Boikatten huudot raikaa Hakametsässä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Tapparan hyökkäyspeli ihan mielikuvituksetonta ja toisaalta Lukko puolusti erittäin viisaasti ja hyvin.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Loistavaa puolustuspeliä Lukolta viimeisellä 2-3minuutilla. Ei tässä hirveän pettynyt osaa olla. Toivottavasti kaikki seitsemän peliä nähdään.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukko voitti, kiitos Lukko. Mukavaa Tapparan kannattajille, että tappion syy selvisi jo pelin alussa, niin ei tarvitse jälkeenpäin enää puida ja voi alkaa keskittyä jo seuraavaan peliin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, paljon täytyy muuttua kumpi tahansa tästä sitten jatkoon meneekin. Käsittämätön paketin hajoaminen yhden sarjan jälkeen, tiivistä taisi olla Kärpilläkin viimeiset pelit SaiPaa vastaan.

Kärpillä on näillä näkymillä pieni sauma yv-pelin ja Kepun kentän kanssa. Sekin vaatii vielä mv-pelin parantumista.

Veetuttaa kyllä nämä aivan erilaiset tuomarilinjat. Lienee varma, että finaaleista tulee kaikkien aikojen tuomari-itkujen huipentuma. Otteluketjutkin saastuvat samasta jutusta lukukelvottomiksi.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Loistavaa Lukko! Vielä kaksi voittoa, kiitos. Kyllähän Liiga ansaitsee finaalit, joissa edes toisessa hallissa ei läpsytellä läpsyttimiä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On muuten todella laimeat playoffit ollut tänä vuonna. Hirveän vähän tunnetta pelissä. Ilves - IFK sarja meininkiä kaipailisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös