Otteluseurantaketju Liiga 24.2.2015

  • 49 591
  • 469

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hoho, Kantola meinasi katketa kun joku Kerholainen taklasi miehen laitaan. Ilme oli näkemisen arvonen: "Mitä vittua? Jätkä lyö oikeesti!". Ei ole totuttu Liigassa moiseen.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tampereella tauolle kotijoukkueen 1-0 johdossa. Melko mitäänsanomaton erä lukuunottamatta tuota alivoimamaalia. Tunnetta puuttuu kaukalosta, virkamiesmäistä läpsyttelyä.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On tää saatana kun Ässien ylivoima on paljon vaarallisempaa omaan päähän kuin hyökkäyspäähän. Vastustaja kun on miesvajaalla niin patapaitojen pelaaminen loppuu täysin. Oksettavaa fleguilua. Hyvä vieraserä sutataan itse antamalla lahjamaali...
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Aika hauskaa, Ari Lahti kutsui HPK:n Santeri Saarta Oskariksi. :D
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
On tuonne Typhooniin joku katsojakin eksynyt. Ei ollut ensimmäinen erä tällä kertaa mitään aivan huimaa viihdettä. Itse asiassa ainakin Kärpät oli Kemppaisen ketjun 1-2 vaihtoa lukuunottamatta todella huono sanan syvimmässä merkityksessä. Valkoinen #55, miehet ja vastustajan mailat hukassa jatkuvasti, kiekko ei ole kuin kompastumista varten. Miksi se pelaa tuolla?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tapparan materiaalietu tulee varmaan tänään näkymään mitä pidemmälle peli menee. Ässät joutuu jossain vaiheessa jälleen menemään 3 ketjuun kun Sahaa ja Alhgrenia ei oikein uskalla peluuttaa, kiekko pyörii neloskentän kanssa lähes varmasti aina omassa päässä.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät pelaa vieraissa kuin olisi elokuu ja ensimmäiset jääharjoitukset. Vissiin jätkät pelaa tosissaan seuraavan kerran vasta kun ekan pleijarisarjan kiekko pudotetaan jäähän.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Voiko tuosta IFK:n ylivoimasta enempää puuttua mielikuvitusta?
Haetaan samaa poikittaissyöttöä jatkuvasti. Sitten kun se tulee sen pelaajamassan läpi, niin se on metrin korkuinen johon pitäisi muka osua.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Ritamäeltä kyllä komea maali ja Ville Väinölälle syöttöpiste! Hienoa pojat.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Olisihan tuossa ollut vaihtoehtoina pysyä viivassa tai laukoa suoraan syötöstä. Kuten varmaan valtaosa kotimaisista tekisi.

Karmea virhe KalPan pelaajalta, taisi olla Vode. Kummallinen erhe niin kokeneelta pelaajalta. Näki heti, että nyt lähti väärään aikaan hakemaan mailaa...

Lugu on paha vastus KalPalle.
 

Belsebuubi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Niiralanmonttu, United
Ifk;n taitohyökkääjät laittoi hyrskymyrskyn. Antilta joku hymylevä haastattelu nyt kaukalon laidalta, missä totteaa että Ilves tul kovaa ja jäätiin telineisiin.
 

faro

Jäsen
Ensimmäinen erä Nordiksella pelattu. Tilanne 0-2. HIFK oli ihan helvetin vaisu. Odotin heiltä paljon enemmän, mutta pointsit Ilvekselle erinomaisesta vieraserästä.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Vauhdikas erä Vaasassa, ehkä vähän turhankin vauhdikas SaiPan kohdalla. Peliä voisi vähän rauhoittaakin välillä, nyt mentiin kaasu pohjassa kummassakin päässä ja kuten joku sanoi niin vähän huolimattoman oloista peliä. Onneksi saatiin se avausmaali, vielä tarvitaan pari ennen kuin voidaan ruveta varmistelemaan. Sportin peli on aika vaaratonta pörräämistä mutta kyllä se heillekin vielä pomppii jos vieraiden hurlumheilätkä jatkuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös