Otteluseurantaketju Liiga 17.2.2015

  • 60 224
  • 666

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Jyppiä ei okein ole tällä viikolla napannut, tai jotain...
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Missähän Spinan jäähy oli, eikai tuon selkeämmin voi maalivahtia käsille lyödä.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieman eroa tuossa reagoinnissa valmentajien kesken samalla jakauksella. Porissa aikalisä Lukolle 2-0 maalin jälkeen -> peli kääntyy Lukolle 2-4. Tampereella vierasjoukkueen riveissä toista vuotta TET-harjoittelijana toimiva päävalmentaja pitää kuuden takaiskumaalin jälkeen vielä aloittavan maalivahdin tolppien välissä ja sama ammattilainen ei tiedä aikalisän kuuluvan edes jääkiekko-otteluun.

Toivottavasti sieltä tulee nyt turpaan 10-1 tyyliin, jotta tapahtuu jonkinlainen herätys vielä kun runkosarjaa on pelottavan paljon jäljellä. Siellähän olisi muuten Elomo vapaana, puolustuspelaaminen tuskin huonompaankaan suuntaan voisi kuitenkaan enää mennä.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo, me on hävitty tää kausi.

Tulipa paskaan saumaan tämä Kärppien väärä vaihto ja IFK ylivoima.
Lopetan paskanjauhamisen paskasta aiheesta.

Nyt pitäis kestää ihan pääkopankin puolesta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Porissa menee jännäksi. Jesse Virtanen ajassa 42.27 laitataklauksesta jäähylle. Ei kuitenkaan ulos lentänyt onneksi.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kolmas erä täysin yhtä päätä HPK:n päässä.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Alkupelin tuomarointi oli erinomaista, nyt vähän lipsuu linja. Éihän Ilves ylivoimasta olisi mitään hyötynyt, mutta eipähän olisi SaiPa päässyt ylivoimalle.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kädetön Liedes!!!
0 - 2
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
JA VITTU kyllähän se sinne menee. Saatana.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei sillä, että Tarkki olisi pelannut viime aikoina vahvasti, mutta hän on oikeasti ainoa mahdollisuus JYPin pitkään kevääseen. Nämä Rajulle lisää peliaikaa vaatijat voisivat vaikka katsella miehen näyttöjä akatemian paidasta. Tuossa vasta otti aivan samalla tavalla neljä maalia omiin ja esitti muutenkin todella surkeaa pelaamista. Tällä hetkellä meillä on siis kaksi epävarmaan maalivahtia, joista toisella kuitenkin on kokemusta kovista paikoista ja voittamisen kultturia. Kyllä minä kerta kerrasta näistä valitsen Tarkin.

JYP ja pitkä kevät samassa lauseessa. Sanattomaksi vetää.

Rajaniemen päästetyt maalit tällä kaudella 1,78 ja torjuntaprosentti 93,64 %. Kyllä mä tällaista mokea peluuttaisin vähän enemmän. Se että haluaisin Rajaniemelle muutamia pelejä enemmän ei tarkoita sitä, että se olis ykkösmoke tai siitä sellaista haluaisin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Olen pomminvarma, että HPK on taas Kärppien kiusana ekalla poffikierroksella ja ne perkeleet osaa pelata Kärppiä vastaan ja sitten niillä on Saros. Siitä tulee vaikeaa.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
No silti. Pakkien syötöt poikittain viivan väärälle puolelle jne.

No toki, semmoinen napakkuus ja tarkkuus puuttuu vaikka Sandell olisi mukana pyörittämässä. Polakin kanssa kahdestaan saavat jotain silloin tällöin aikaan ja joskus Kivistön tai Salmelan veto eksyy maaliin asti, mutta muuten sellainen pyöritys ja syötöt ovat lepsua tavaraa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös