Otteluseurantaketju 21-22.2.2010 (su-illasta ma-aamuun)

  • 166 753
  • 1 082
Tila
Viestiketju on suljettu.

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja nyt löytyi syy miksi Suomi ei pärjää. Jää on huono!

On kyllä vittumaisen miinan järjestäneet suomalaisille, kun ruotsalaisille ovat tehneet sitten kuitenkin ihan hyvän jään.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä peli on Suomelle hyvä herätys jatkoa ajatellen. Valmennuksen on reagoitava jotenkin ja varmasti katsovat videoita hyvinkin tarkaan. Jaloseen löytyy luottoa. Ruotsi on vaan niin saatanan kova tällä hetkellä.

Ei vaan Suomi on ihan paska (tänään). Kyllä tuolla määrällä ylivoimaa pitää jo häkin heilua, ja Ruotsi osaa kyllä käyttää Suomen aneemisuuden hyväksi. Jos Suomi pelaisi omilla vahvuuksillaan, olisi taululla eri numerot.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
6-0 riittää.

No sitten ei ole mitään hätää, Vittu!!


Laittakaa Immonen oikeasti pakiksi ja jos ei toimi niin vaikka Miettinen. Ei tää voi mennä huonommin. Kukkonen vilttiin, syväjäähän ja kuuhun.

HAHA, Nurminen asian ytimessä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Nyt muistellaan, että Suomi on pelannut ylivoimaa aivan järkyttävästi. Sillon kentällä on ollut Saku Koivu, Teemu Selänne, Olli Jokinen, Mikko Koivu, Niklas Hagman ja Tuomo Ruutu. Silti jengi lähtee ykkösenä dissaamaan Jarkko Immosta? Mies pelaa ehkä n. joka 7 vaihtoa ja pelannut varmaan joku ~ 8 minuuttia yhteensä.

Kukkonen on ollut kyllä koominen tänään ja kaksi maalia tänään suoraan miehen piikkiin. Kovalla prosentilla Ruotsi taas rankoo näissä peleissä..

Shedden, tule takaisin...

Summanen jne.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
on aivan turha itkeä yksittäisistä pelaajista. kyllä se pelillinen ongelma on nyt paljon syvemmällä.

Tuo on kyllä totta, vaikka Kukkonen onkin tänään pari maalia lahjoittanut. Mutta tuskin Suomi sittenkään olisi pystynyt laittamaan Ruotsille kampoihin koska tasoero on muutenkin ihan selvä Ruotsin hyväksi.
 

scholl

Jäsen
Nämä neljä ovat tehneet urotekoja maajoukkueessa.

Niinkuin Saksaa vastaan syöttöpiste ja vilkutus katsomoon. En tiedä auttaako ja huvittaisko enemmän pelata, mutta lähettäkää ne vaimot takaisin kotiin. Nyt on sellainen kiva-meininki päällä, jossa Selännettä ja Koivua ei kiinnosta pelata.
 

Salama44

Jäsen
Kyllä on Suomi surkea. Vanhat kankeat miehet menettävät kiekon kahden miehen ylivoimalla. Selänne on just niin paska kun saattoi hyviä maita vastaan odottaa. Lehtinen on toinen paska jolla ei ole vielä yhtään tehopistettä ja paras maalintekijä katsoo kisoja kotisohvalta. Tällä joukkueella ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa mitalia. Ruotsi on tehokkuudessa valovuoden Suomea edellä. Kanada ja Venäjä ovat vieläkin parempia. Neljäs välieriin menijä on joko USA tai Tsekki.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä luulin että Tero Työharjottelija on vitun huono.. mutta ei se nyt niin huono ollutkaan kun miettii. On tuolla ruudussa paskempiakin jätkiä tänään nähty. On kyllä varsinainen huipentuma kaikkien aikojen kiekkoyölle.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Materiaali on toki heikompaa, mutta vitun Shedden!
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Oliskohan tässä nyt käynyt niin, että kun Jalonen päästi Messias Immosen irti kolmanteen peliin hänen levättyään kaksi peliä, muu joukkue odotti Immosen ratkaisevan pelin Suomelle. Muttei sieltä sitten mitään tullutkaan ja nyt on peli ihan sekaisin. Vähän niinkuin Jokereille kävi Nylanderin tulon jälkeen.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Eipä Ruotsia voi voittaa jos vain yksi tai kaksi pelaajaa pelaa hyvin...

Nyt kun Pitkänen lensi ulos niin Kukkonen saa lisää vastuuta. Ruotsi on kyllä ihan omaa luokkaansa.

Ylivoima toimi hyvin b-luokan joukkueita vastaan mutta nyt kun vastassa on oikea joukkue ei homma toimi yhtään.

Niin hyvin on tähän mennessä pelannut T.Ruutu ja Kipperi...
 

häkkipää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Suomen joukkueen peli on ollut tänään aivan totaalisen munatonta. Tuntuu että Jalonen paskoo housuihinsa, ja se sitten heijastuu joukkueen peliin. Tällä pelillä tulee noutaja jo puolivälierissä.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Olihan tuo Pitkäsen taklaus ihan selkeä, kyynerpää ylhäällä ja suoraan päähän. Täysin linjan mukainen..
Heitetään vettä myllyyn ja kysytään, miksei Kukkosen tilalle voitu ottaa esim. Ossi Väänästä?? Kukkosella ei tee mitään näissä kisoissa!
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Älkää unohtako, että mehän vietiin Ruotsia höpöhöpö-turnauksissa kuin sitä kuuluisaa märkää rättiä :).
On Bäckström muuten kovan luokan pelimies, ei keiku turhaan pistepörssin kärkisijoilla, ei saa Suomen pakit millään kuriin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Niin juu, nuo voisivat taklata tuolla kerran vaikka ihan huvikseen. Tuomo Ruutu ja Mikko Koivu ovat ainoat jotka ovat todistettavasti taklanneet, tai no Pitkänen toki mutta ei siitä sen enempää.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ei sitä joukkueen nimeä tarvitse vaihtaa. Riittää kun myöntää että Tre Kronor on vaan vitusti parempi porukka. Siitä ei pääse mihinkään.

On parempi, mutta kyllä Suomikin nyt alle tasonsa pelaa. Jos joku pelaaja tuolla jäällä onnistuu, ketjukaveri/pakkipari vesittää homman ja verkko heiluu. Siinä on ollut tämän pelin käsikirjoitus Suomen osalta.
 

scholl

Jäsen
Ruotsi on tehokkuudessa valovuoden Suomea edellä. Kanada ja Venäjä ovat vieläkin parempia. Neljäs välieriin menijä on joko USA tai Tsekki.

Venäjästä ja Kanadastahan vain toinen menee välieriin. USA voi olla parempi itseasiassa kuin kumpikaan niistä. Ainakin oli parempi kuin Kanada ja Venäjä on ollut tähän mennessä turnauksessa semihuono.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Toki on sinoiset lasit silmillä, mutta olihan kaverilla, pää suhteellisen alhaalla.

Minustakin näytti lähinnä vahingolta. Toki jäähyn arvoinen, mutta että 5min ku ei oo aiemmista mistään päähän kohdistuneista tullu tuota. Minusta tippu munapussi tuomareilta tai sitten ne laskeutu vasta nyt.

Nyt kuitenkin pitäs kavereiden palata perusasioihin, ja etenkin hyökkääjien koottava itsensä ja nähtävä muutakin kuin se kiekko.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Niinkuin Saksaa vastaan syöttöpiste ja vilkutus katsomoon.

Miksi melkeinpä väittäisin, että Saku ja Teemu ovat maajoukkueuralla muutaman pisteen heittäneet muitakin kuin sakemanneja vastaan. Mikkoon ja Tuomoon tuo voi päteäkin, mutta mieluummin haukun Kukkosta kuin näitä kahta, joilla sentään on tulevaisuus edessään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös