Otteluseurantaketju 21-22.2.2010 (su-illasta ma-aamuun)

  • 166 717
  • 1 082
Tila
Viestiketju on suljettu.

Forceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tre Kronor, Timrå, Detroit, Washington, Jyp
Mahtavaa Ruotsi! Selkeästi parempi joukkue joka osa-alueella! Suomen taitotaso ei vaan mitenkään riitä voittoon Olympiatasolla Ruotsia vastaan. Ja Pitkäsen kyynärpäästä en viitsi sen enempää sanoa. Heja Sverige!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten voi paska valahtaa suomalaiseten housuihin aina Ruotsia avastaan. Ei voi vittu metrin syötöt mennä kahta metriä ohitse.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Huoh taas tuota Suomen peliä. Munatonta sähellystä vaihteeksi silloin kun pitäisi pelata varmasti.

Kukkonen, ei mitään käyttöä. Mitä Miettinen tuo tuohon kokoonpanoon verrattuna Jussi Jokiseen, Jukka Jalonen? Immonen, 13. hyökkääjän rooli näissä kisoissa maksimi varsinkin jos Miettisen paikan olisi ottanut (mielestäni oikeutetusti) Jussi Jokinen.

Nyt joku ärähtämään tuolla kopissa. Koko joukkue täysin paskat housussa kun Ruotsi vaan pelaa rauhallisesti omaa peliään. Sitten tulee tälläisiä turhautuneiden pelaajien ratkaisuja esimerkkinä Pitkänen. Hidastuksesta näki, että oikein huolella tähtäsi päähän. Ei näin. Ei taas kerran...
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suomen peli on kyllä alle kaiken arvostelun. Siis täysin luokatonta! Ei tuolla pelillä kyllä kaadu kuin... no, Valko-Venäjä ja Saksa.

Mut hei, Suomi on kuitenkin jääkiekon suurvalta!!!!!!!!!!!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Jäätävää paskaa. Paska jää, paskat tuomarit ja paska YV. Aneemista ellei peräti säälittävää touhua tuo Suomen peli. Pakeista ainoastaan Timonen ja Niskala edes jotenkuten mukana pelissä. Hyökkääjien osalta aivan käsittämätöntä paskaa.

Kuinka monella maalilla tätä ei saanut hävitä?
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä vituttaa Jalosen jatkosopimus tällä hetkellä ihan vitusti. Ei mitään pelikuria. Ei mitään näyttöä mistään ja tässä pelissä ainakin tullut ilmi että peluutus kusee ja kovaa.
Ihan sama, kuka siellä penkin takana seisoo. Joukkueiden tasoero on vaan järkyttävän suuri ja se näkyy parhaillaan tulostaululla.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ei uskalla kukaan kritisoida Selännettä, Tuomo Ruutua tai Koivuja jotka kaikki paskoo housuun heti hyökkäyssinisen ylitettyään.

Nämä neljä ovat tehneet urotekoja maajoukkueessa, Kukkos Lasse tiedettiin paskaksi jo etukäteen ja lähinnä ihmetellään, mitä se tuolla tekee?

Lasse on käytännössä kaksi maalia Ruotsille jo lahjoittanut, vähintään puolitoista tai 1,75.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Filppula ollut Suomen paras pelaaja. Mikko Koivu ollut huono.

Kukkonen MVP.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Vittu venäjän nro 8 ajoi Jagr:ia päähän kun herralla oli pää alhaalla.
ei mitään.

nyt suomalainen ajaa paa alhaalla olevaa ruotsalaista. 5min. huoh

No tää oli kyllä paljon selkeämpi päähän kohdistunut taklaus. Mainitsemasi nro. 8 ajo Jagr:ia siten, että käsi oli kropassa kiinni.

Suomi voisi ottaa vähän mallia tuosta yv pelaamisesta

E: Onneksi tää peli tulee tähän aikaan, ois vituttanu herätä puoli 3 kattoon
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Hassun hauskaa selostusta Pitkäsen päähänkohdistuneen hidastuksessa: "..He was bending over getting some pressure from behind..."

Olisi ajellut mieluummin Kukkosen. Tuskin olisi tullut isoa jäähyä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
On tuolla muitakin heikkoja, mutta Kukkonen vetää sillon hyvin kun sitä ei huomaa jäällä. Muutenkin valinnoissa rajatapaus ja koomailee tuolla minkä kerkiää.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
V-Venäjä ja Saksa piestiin pääasiassa YV:llä. Nyt kun YV ei toimi, ei tule maaleja, eikä 5 vs 5 pelissä ole mitään saumoja. Ei Kipperikään mikään maaginen ole ollut tänään. Tuskin Bäckströmkään näin paskaa Suomea pelastaisi, ei hän maaleja hirveästi ole tehnyt.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Surullista katseltavaa Suomen peli. Kaikki ne ongelmat, jotka olivat aiemmissa peleissä nähtävissä, ovat realisoituneet, ja millä tavalla! Karmeaa katseltavaa. Halutonta, kuritonta, munatonta. Kiekot pomppii, mikään ei toimi. Kipper on ottanut puolenkymmentä hyvää seiviä, mutta tuolla koomailulla ei paljon ole väliä. Tulee kylmää kyytiä jatkossa. Sen yhden pelin verran.

Immonen? Kukkonen? Mitä helvettiä nämä äijät tekee täällä?

Jalonen, Duffa tehkää jotain!
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Immonen on Messias!

Ei nyt sentään. Ihan hyvää peliähän se on pelannut. Oma peli kolmosketjussa nolla-nollaa. Ei pelaa ylivoimaa. Neljä aloitusta, joista 3 on voittanut. Sedin voitti keskialueella viimeisimmän alotuksen. Nämä sieltä äkkiseltään löytyy..

Suomi jää lohkokakkoseksi. Suomen maaliero on nyt +6 ja pisteitä 6. Tsekillä on pisteitä myös 6, mutta maaliero on +3. Eli vielä on mahdollisuus..
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Jalonen on kyllä suurin virhe mitä suomen jääkiekossa on pariin vuoteen tehty. Selänteen ja Koivun paskat otteet jatkuvat. En ymmärrä miksi 5-3:lla näitä vanhoja kehäraakkeja peluutetaan? Jalonen voisi siirtyä syrjään ja antaan RD:n hoitaan homma.

Kiprusoff:n torjunnat ovat ainoa positiivinen juttu mitä tässä pelissä on ollut.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tämä peli on Suomelle hyvä herätys jatkoa ajatellen. Valmennuksen on reagoitava jotenkin ja varmasti katsovat videoita hyvinkin tarkaan. Jaloseen löytyy luottoa. Ruotsi on vaan niin saatanan kova tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös