Otteluseurantaketju 21-22.2.2010 (su-illasta ma-aamuun)

  • 166 585
  • 1 082
Tila
Viestiketju on suljettu.

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Vaihtakaa jo se joukkueen nimi vaikka lampaisiin, kanoihin tai turkulaisiksi. Aivan järkyttävää tuubaa ollut 40 minuuttia ja vielä pitäisi 20 minuuttia kestää tätä tuskaa. Yhtä hyvin voisi voisi juoda sekoittusta ruosteisia nauloja venäläiseltä rekkakuskilta ostettua viinaa.

Noh, onhan sitä ennenkin joku joukkue noussut neljän maalin takaa voittoon. Ai niin, taisi olla Ruotsi meitä vastaan. Jos tästä noustaan niin meikäläinen vetää kännit.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Onpahan melkoinen antikliimaksi loistavalle kiekko yölle. Ei vittu mitä kuraa, kyllä tämä Suomen fanittaminen on mielisairaan masokistin hommaa....
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suomi taisi tuhlata yv-maali kiintiönsä kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Olisivat nyt säästäneet vähän muitakin otteluita varten!
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On tää kyllä...Miettinen oli totaalipaska, Immosta ei huomaa kentältä edes, Kukkosen huomaa liiankin hyvin...

Teemukin ollut ihan hukassa, kuten muutkin papat.

Vituttaa tuo Ahonenkin ja enkelimusat.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan tuo Kukkonen paska, mutta säälittävää että kaikki kaadetaan taas yhden miehen niskaan kun Suomi on tehnyt maaleja tasan nolla. Ei uskalla kukaan kritisoida Selännettä, Tuomo Ruutua tai Koivuja jotka kaikki paskoo housuun heti hyökkäyssinisen ylitettyään. Jatkoaika ei petä koskaan.

Noi virheet, mistä Ruotsi on maalit tehnyt, on ollut täysin Lassen virheitä, turha siinä on muita syyttää. Joo koko joukkue konttaa, mutta yksi erottuu selvästi joukosta silti.
 

Jyrla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves.
Suomelle on tehty turnauksen toistaiseksi pelattujen kahdeksan erän aikana 4 maalia, joista vastustajalle kolme on lahjoittanut Lasse Kukkonen. Nyt kun Pitkänen ajettiin ulos, niin Suomihan alkaa pelata kolmella pakkiparilla.

Nyt pakkiparit voisi järjestää muotoon:

Salo-Timonen
Lydman-Lepistö
Niskala-Kukkonen, ja näitä ei ollenkaan kentälle kolmannessa erässä.
Säästäköön Kukkonen sokkailunsa seurajoukkueen peleihin.

Tuleeko tuosta ulosajosta automaattisesti myös seuraavan pelin panna?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Filppula ollut Suomen paras pelaaja. Mikko Koivu ollut huono.

Kai nämä on mielipiteitä, mutta näkymättömin ykkösketjussa on ollut Filppula. Koivulla sentään yksi hyvä maalipaikka missä kiekko pyöri lavassa ja täten rystynosto meni yli, kerran hyvä ja päättäväinen maalille ajo mistä Ruotsi sai jäähynkin. Tuossa Filppulalta näppärä passi mutta koukku esti maalintekoyrityksen.

Tuomo Ruutu ja Niklas Hagman parhaat, Kipper ollut hyvä myös. Muut aika tasapaksua ja harmaata massaa, poislukien vatipää Pitkänen ja superhuono Kukkonen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näistä Vancouverin kisoista on kyllä tulossa Suomelle ihan ennätyksellisen paskat, ei näytä edes jääkiekosta olevan pelastajaksi. Eiköhän ne naisetkin mene vielä sen pronssiottelun Ruotsille häviämään.
 

Feliks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, KuPS
Enpä ota mitään Suomen muulta joukkueelta pois, mutta olin ennen kisoja sitä mieltä, ettei Kukkonen voi olla voittavan joukkueen puolustaja. Toivoin olevani väärässä, mutta kyllä Kukkonen on yllättänyt jopa huonoudellaan. Kaiken kaikkiaan todella surkeaa koko joukkueelta.
 

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Ihan sama, kuka siellä penkin takana seisoo. Joukkueiden tasoero on vaan järkyttävän suuri ja se näkyy parhaillaan tulostaululla.

Kyllä se vain päävalmentajan piikkiin menee jos koko joukkueen esiintyminen on noin hermostunutta ja epävarmaa. Tasoeroa on varmasti eikä lopputulos ole toisella valmentajalla välttämättä juurikaan toinen mutta tällä hetkellä Suomi ei oikein edes pelaa voitosta. Paikkansa Suomella on toki ollut, mutta pelillisesti Suomi on valovuoden Ruotsia perässä ja se saa Suomen pelaajatkin näyttämään helvetin huonolta.
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
on aivan turha itkeä yksittäisistä pelaajista. kyllä se pelillinen ongelma on nyt paljon syvemmällä. pakit ja hyökkääjät seilaavat aivan eri apajilla. ruotsalaiset liukuvat keskialueen yli alkavat heitellä lättyjä siniviivan jälkeen. suomella kauhea työ saada kiekko omalta alueelta pois. keskialueen puolusta ja karvaus on säälittävällä tasolla
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noi virheet, mistä Ruotsi on maalit tehnyt, on ollut täysin Lassen virheitä, turha siinä on muita syyttää. Joo koko joukkue konttaa, mutta yksi erottuu selvästi joukosta silti.

Tämä on ihan totta. Kun hyökkääjä tekee virheen, se ei läheskään aina näy valotaululla. Mutta kun puolustaja tekee virheen, se näkyy melko nopeasti valotaululla. NIIN nytkin..
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Onpas paskaa peliä Suomelta. Ehkä suhteessa paskinta, mitä olen koskaan nähnyt. Yritystä ei tunnu olevan olleenkaan, koko porukka on mikkihiirimoodissa. Ruotsinkaan ei tarvitse edes varsinaisesti yrittää, pelaavat ihan peruspeliään.

Niin paskaa, ettei oikein jaksa edes kunnolla vituttaa. Saavutus sekin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaihtakaa jo se joukkueen nimi vaikka lampaisiin, kanoihin tai turkulaisiksi. Aivan järkyttävää tuubaa ollut 40 minuuttia ja vielä pitäisi 20 minuuttia kestää tätä tuskaa..
Ei sitä joukkueen nimeä tarvitse vaihtaa. Riittää kun myöntää että Tre Kronor on vaan vitusti parempi porukka. Siitä ei pääse mihinkään.
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Seuraavaan peliin Miettinen pakiksi ja Lasse Jonin kanssa katsomoon,kiitos!
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Miksi papat pelaa yv:tä noin paljon? Eikös sitä Mikko Koivua ihan Jalonenkin hehkuttanut ennen kisoja Suomen ykköshyökkääjänä. En halua ymmärtää miksei Koivu, Ruutu ja kumppanit saaneet sekuntiakaan 5-3 ylivoimasta. Tässä pelissä Suomen ainoa mahdollisuus olisivat olleet juurikin nuo ylivoimat sillä 5-5 pelissä ollaan aivan törkeästi jäljessä joka puolella.

Kukkonen todella huono ja turhan näkyvästi esillä maalitilanteissa. Pitkänen myös heikkoa peliä ja kirsikkana tuo turhautuneen miehen taklaus. Immosella ei tosiaan ole mitään annettavaa tällä tasolla eikä tuolla ketjulla (kuten ei millään muullakaan ketjulla) näytä olevan minkäänlaista yhteispeliä. Kai siitä Jussi Jokisesta voidaan taas huudella, mutta totuushan on ettei yksi Jussi Jokinen tätäkään peliä olisi Suomelle ratkaissut sillä niin huonoa on tuo puolustaminen.
 

HemmoP

Jäsen
Tämä peli on Suomelle hyvä herätys jatkoa ajatellen. Valmennuksen on reagoitava jotenkin ja varmasti katsovat videoita hyvinkin tarkaan. Jaloseen löytyy luottoa. Ruotsi on vaan niin saatanan kova tällä hetkellä.

Vitut, Ruotsin ei ole tarvinnut edes yrittää vielä ! Ihan perussettiä ja Suomi on aivan kusessa lähinnä pakkien avuttoman tason ja pelaamisen takia. Hyökkääjät joutuvat jatkuvasti hakemaan kiekon omasta päästä ja Ruotsihan onkin helpoin jengi hyökätä vastaan kun ovat ryhmittyneet 1+4. Yksi karvaaja riittää antamaan painetta meidän pakeille...

Lähtö tulee seuraavalla kierroksella tällaisilla esityksillä ja ihan ansiosta.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Saa nähdä miten suomi tulevaisuudessa tulee näissä karkeloissa pärjäämään. Ei sekään osasto vahvalta näytä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Tuleeko tuosta ulosajosta automaattisesti myös seuraavan pelin panna?

Jos Luoja suo.

Kyllähän Jalosen voisi kengittää näiden kisojen jälkeen, olisi voinut potkia Hämeenlinnaan jo näiden valintojen jälkeen. Uimalakki mukana, on hieman eri asia menestyä SM-liigassa kuin olympialaisissa ja tällä kaksikolla menestystä ei tule.

Shedden, tule takaisin...

On kyllä vittumaisen miinan järjestäneet suomalaisille, kun ruotsalaisille ovat tehneet sitten kuitenkin ihan hyvän jään.

Siskokset ovat totuttaneet koko Ruotsin joukkueen huonoon jäähän, heillä on siis kotikenttäetu. Salolle ei annettu tätä samaa mahdollisuutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös