Otteluseurantaketju 20.5.2006

  • 45 450
  • 422
Tila
Viestiketju on suljettu.

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Lawless kirjoitti:
MM-kultaa 1993, MM-hopeaa 2002, MM-pronssia 2005. 1998 Olympiahopeaa ja 2002 Olympiapronssia. Nuo ainakin Suomea parempia sijoituksia.

Niin on, mutta kun katsoo 90 ja 2000 lukua niin aika tasoissa menee Venäjän ja Suomen saavutukset. Ei ne ryssät niitä tärkeitä matseja tunnu paremmin voittavan kun Suomikaan.
 
The Original Jags kirjoitti:
Mielestäni Venäjä olisi voittanut Suomen välierässä, mutta tätä emme koskaan saa tietää, joten spekulointi tämän asian tiimoilta on turhaa.

Se olisikin ollut jättiyllätys. Kun jo USA:ta vastaan Venäjä olisi lähtenyt selkeänä altavastaajana, niin mitä Venäjälle olisikaan tapahtunut Suomen käsittelyssä. Siis Suomen, joka murjoi USA:n leikiten tieltään välisarjassa.

Mutta kuten sanoit, emme koskaan saa tietää, joten spekulointi on turhaa.
 
Suosikkijoukkue
Kaikki hyvät joukkueet.
Täällä on puhuttu kuinka OJ tuli pilaamaan ykkösketjun pelin. Mitä pilattavaa siinä edes oli ? Suomi pelasi hyvän ottelun ja huomenna haetaan pronssit kotiin !
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
masa-66 kirjoitti:
tottakai Westerlund yritti kaiken että se saataisiin toimimaa
Muuhun en nyt tartu, mutta kerrotko mitä kaikkea Westerlund yritti, että ykkösketjun peli saataisiin toimimaan? Otettiin oj siihen keskelle ja peluutettiin siinä loppuun asti. Ei mitään muutoksia oj:n tulon jälkeen, vaikka ketju ei toiminut millään tasolla missään vaiheessa oj:n tulon jälkeen.
 

lihaani

Jäsen
Kyllä Suomi kaatui luokattomaan ykköskenttään. Ainoa valopilkku oli Petu Nummelin, joka hänkin muni tsekin läpiajoon ja alivoimamaaliin.

Ruudun veljekset molemmat jaksoivat polkea koko ottelun ja nuorempi Koivu otti kovalla prosentilla alotuksia.

Mutta 32:sta kudista pitäisi useampi kuin yksi mennä sisään. Kun ei ole käsiä niin ei ole! Ei auta, vaikka lukisi pelikirjan koirankorville, jos ei paikoista maalata.

Tsekki teki kovalla prosentilla vähistä paikoista maalit ja aivan ansaitusti meni finaliin.
 

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
kädetön_pakki kirjoitti:
Täällä on puhuttu kuinka OJ tuli pilaamaan ykkösketjun pelin. Mitä pilattavaa siinä edes oli ? Suomi pelasi hyvän ottelun ja huomenna haetaan pronssit kotiin !

Tuossa olet oikeassa, Suomelta puuttui ykköskenttä koko turnauksen ajan. Peltonen oli koko turnauksen ihmeen vaisu...Missä vika? Suomi pelasi kokonaisuutena keskinkertaisen turnauksen ja ei kyllä ansainutkaan finaalipaikkaa. Tänään pelataan toisessa pelissä mestaruudesta, kun kisojen kaksi parasta joukkuetta kohtaavat. Suomelta puuttui ne YKSILÖT hyökkäyspäästä, jotka voivat omalla panoksellaan ratkaista ottelun. 4-kenttä erottui edukseen, muut hukkuivat harmaaseen massaa...
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
KJR_63 kirjoitti:
Eiköhän kyse ole pelitaidoista enemmän kuin "voittamisen" taidosta.

Ei tietenkään. Suomi on joka matsissa ennakkosuosikki ja omaa paremmat pelaajat, mutta vain huonot koutsit, jotka eivät älyä penkittää parhaita pelaajia parin huonomman matsin jälkeen ja heikko voittamisen kulttuuri estää kultamitalit. Myöskin yksi tuurimaali pitää riittää voittoon jotain tshekkejä vastaan varsin mainiosti näin rutinoidulle ja kovalle pakkikalustolle, mitä Latviassa nähtiin.

Tosin siellä oikeassa maailmassa Suomi häviää matsit huonompaan syöttöpeliin, huonompaan aloitustaitoon(ei tosin tässä turnauksessa), ja huonompaan laukaisutaitoon.

Aloituksissa yleensä hävitään P-Amerikalle ja Ruotsille. Varsinaisessa kiekollisessa taidossa Suomi häviää edelleen kaikille lätkän huippumaille, paitsi jenkeille. Maalivahtipeli, työmoraali ja luistelu kestää vertailun mihin tahansa. Myös fyysinen kamppailuvoima muuten hyvää, mutta liikaa löytyy pienikokoisia pelaajia.
 

Vaicci#63

Jäsen
Murmeli kirjoitti:
Otettiin oj siihen keskelle ja peluutettiin siinä loppuun asti. Ei mitään muutoksia oj:n tulon jälkeen, vaikka ketju ei toiminut millään tasolla missään vaiheessa oj:n tulon jälkeen.

Toimiko ykköskenttä ennen OJ:n tuloakaan? Viimeisissä vaihdoissa J.Jokinen korvattiin Tomi Kalliolla mutta Erkan pelisilmä oli kyllä auttamattomasti myöhässä. Peltonenkaan ei päässyt tasolleen turnauksen aikana. Hyökkäyspää floppasi kisoissa mielestäni pahiten, vaikka ennakkoon puolustus vaikutti heikoimmalta.

Tänäänkin ainoa valopilkku oli nelosketju, joka kertoo aika paljon kolmen ensimmäisen hyökkäysketjun tasosta. Kakkosketju häipyi odotetusti kuvioista Tomi Kallion johdolla. Jos ykkösketju tarvitsi muutoksia, niin kakkosen hajottamistakin olisi kannattanut harkita kunnolla. Toivottavasti huomenna nähdään esimerkiksi Bergenheim suuremmalla peliajalla ja ehkä Jani Ritakin pääsee pukemaan vihdoin.

Maalivahtipeli oli erittäin hyvää ja sen aiheuttamista ongelmista Suomi näyttää viimein pääsevän eroon.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kipa84 kirjoitti:
Ei enää koskaan eikä missään herroja Kallio, Berg, Pirnes ja Viuhkola maajoukkueeseen tälle tasolle. Kiitos.

Ja sitten voit ehdottaa näille herroille stuntit...siis sellaiset, jotka nyt olisivat olleet saatavilla.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Vaicci#63 kirjoitti:
T
Hyökkäyspää floppasi kisoissa mielestäni pahiten, vaikka ennakkoon puolustus vaikutti heikoimmalta.

Näin. Puolustus pelasi tasoon ja odotuksiin nähden tyydyttävän matsin tässä välierässäkin, mutta hyökkääjien kiekollinen peli taas sitä samaa peruspaskaa, mitä lähes aina Suomi esittää huppumaita vastaan. Suomella nyt vain ei ole ratkaisupeleissä varaa Peltosen ja Jokisen keskinkertaisiin tai huonoihin
esityksiin. Ja vielä vähemmän varaa laittaa heitä ratkaisupeleissä vilttiin.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Vanha Len kirjoitti:
Ja sitten voit ehdottaa näille herroille stuntit...siis sellaiset, jotka nyt olisivat olleet saatavilla.

Ei tarvitse katsoa kuin SM-liigan ja mestiksen rostereita, niin siellä niitä kultamitalin tuojia viilettää runsaudenpulaan asti. Siihen päälle vielä koutsit Jatkoajasta niin loppuu jo tämä alisuorittaminen ja perseily.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Go Canada go! Vaikka Ruotsi meni johtoon, niin toivottavasti sweeamamman pojat saavat kuokkaansa tänään Kanadalta. Olisi pronssipelissä sitten Ruotsi vastassa.
Pahus, swedut teki 2-0 yv:llä.
 

Tep

Jäsen
Erittäin kummallista, Suomen häviö ei tuntunut oikeastaan missään. Sinällään aika surullista.

Itse toivon nyt, että Tsekki pystyy sen mestaruuden jotenkin itselleen keplottelemaan, tulipa sieltä Kanada tai Ruotsi heille vastaan. Kummankaan noista kahdesta en mielelläni näkisi voittavan. Hnilickalle huomenna nollat, perkele.

Ohhoh, en olisi uskonut Ruotsin tekevän kahta maalia ainakaan näin äkkiä. No, samapa tuo.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jypjyrää:) kirjoitti:
Peltonen oli koko turnauksen ihmeen vaisu...Missä vika?

Ehkä tuo Luganon mestaruus oli tarpeeksi, sehän se kauden päätavoite oli Peltoselle, ei jäänyt enää paukkuja MM-kisoihin?

Westerlundilta puuttuu kyky tehdä muutoksia pelin sisällä kokonaan, ja samat kentälliset 10 peliä putkeen vaikka yhdessäkään pelissä kenttä ei olisi ollut mitään muuta kuin surkea, "odotellaan että pojat löytävät toisensa", aha, no josko se vuonna 2043 sitten.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Tuohan nyt oli selvä potkumaali. Jos kanukki ois antanu kiekon vaan mennä, eikä ruvennu potkimaan, niin tuskimpa siitä maalia olis tullu.
 

jihde

Jäsen
Kanada, joka on aina tunnettu hyvästä alustaan on tässä turnauksessa jo perseillyt kaksi kertaa selkeästi pelin alun. Ruotsi jos mikä joukkue kyllä tuon osaa hyödyntää.
 

jann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi voi Kanadaa, minkäs oot itselles ja meille tekemässä. Niin mielelläni tuon Ruotsin näkisin kuitenkin pronssipelissä Suomen kanssa.
Kanadan kanssa kun ei sitä tietynlaista hohtoa ole niissä peleissä ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös